- Konu Sahibi papatya3459
- #45.081
Allah yardımcın olsun bende çalışıyorum benimde sütüm yetmedi bebeğime ne yediysem ne içtiysem artmadı bu malt içecekleri varmışl onlardan içtim rezene içtim bulgur pilavı yok et yeşillik maalesef olmadı kızım ayda 400 gr kilo almaya başladı doktorumuz kızdı tabii bu esnada mamada yemiyordu anlamadım hiç neden olduğunu bende aptamil veriyordum sonra int araştırdım sma gold diye bir mama varmış dedim bundan bir alayım birde herşeyi düşünen akıl eden ben biberonun ucunu değiştirmemişim 4 aylık bebeğime hala yenidoğan emzik ucuyla mama veriyormuşum 90 cc zor içiyordu hatta ve hatta çoğu zaman yarısı kalıyordu bile senin üzüntünü çok ii anlıyorum emziğin ucunu değiştirdim sma gold mama aldım şimdi maş. 125 cc içiyor hatta ve hatta yetmiyopr bile400 gr mamayı 3 günde bitiriyor hamd olsun bir dene istersen allah yardımcın olsun
canım benim oğlanda malum zor emiyo beni, sağıyorum kaşıkla zor oluyo biberonu ağzıyla ısırıyo felan ucu silikon uç chicconun biberonu senin ne marka ucu nasıl bide onu deniyim...