- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.161
Bende görüyorum limangoda ama hiç almadım ben ıslak mendili unı baby kılınıyorum cok memnunum onun icin ilgimi çekmedi herhalde ama bundan sonra prima ıslak mendilde kullanabilirim baslarda değiştirmeye korkmuştum iyi geldi cildine devam edeyim demiştim ama artık büyüdüler :)
canım ınternetten kampanya takıp edıyorum 4 paket bez + 2 paket ıslak mendıl 63 tl ye aldım en son lımangodan da aldım unnado faland oluyo kampanta bıde joker yapıyo
ben hala pamuk ve suyla siliyorum cesaret edemiyorum ıslak mendile tam unibaby aldım 3 aylıkken pembe paketinden kontrolde vajinal yapışma başlangıcı çıktı pişik kremi ve ıslak mendlin etkisi varmış bıraktım pamuğa devam kremiyle tam açıldı 1 hafta sonra gene kapanma başladı bakalım doktora gidince ne dicek
kizlar bugunsaglik ocagindaki doktorla konustum bu kan ilAcinda paraben varmis zararli mi falan dedim bisey olmaz dedi siz kullaniyor musunuz vegaferon adi bide ek gida icin aptamil sutlu tahilli armutlu 4 36ay olanindan aldim dun daha vermedim ama doktor erken dedi siz veriyor musunuz bide herobabyin karisik meyve puresinddnaldim dun verdim pasam iyi yedi aslinda az verdim sevdigibi buda mi erken yoks nedense hep biseyler yedirmek istiyrum oglusu a tavsiyelerinizi bekliyorum
ben oglum dogdugundan beri prima kuru ve hesaplidan kullaniyorum. Şu turuncu paketlerden. 18-19 TL ye aliyorum. 3 numara kullaniyorum 72 tane var icinde. Bu paket bitince 4 e gecicem. Dun 4 paket birden aldim. Toplam 72 lira tuttu. Cok da memnunum acikcasi bastan ucuz diye acaba problem olur mu dedim ama Allaha sukur hicbisey olmadi. Fazla da sizdirmiyo. arkadasim da premium care faln kullaniyodu bikac kez pisik oldu cocuk. Turuncu paketi tavsiye ederim.
ben de basindan beri unibaby kullaniyorum, kolay kolay da degistiremem gibi geliyor. 1 yasa kadar unibaby, sonrasinda prima kullanirim diye dusunuyorum. Iki kez e-bebekten 12 paketli koli satin aldik, ikincisi hala bitmedi.Bende görüyorum limangoda ama hiç almadım ben ıslak mendili unı baby kılınıyorum cok memnunum onun icin ilgimi çekmedi herhalde ama bundan sonra prima ıslak mendilde kullanabilirim baslarda değiştirmeye korkmuştum iyi geldi cildine devam edeyim demiştim ama artık büyüdüler :)
unibaby suyla islatilmis mendil oldugunu soyledigi icin kullaniyorum ben de. Seninki gibi bir yapisma problemi hic yasamadim, cok ilginc. Titizlenmekte haklisin ama. Ya bir de pembe paket ne ki? Benimkiler acik sari hep?ben hala pamuk ve suyla siliyorum cesaret edemiyorum ıslak mendile tam unibaby aldım 3 aylıkken pembe paketinden kontrolde vajinal yapışma başlangıcı çıktı pişik kremi ve ıslak mendlin etkisi varmış bıraktım pamuğa devam kremiyle tam açıldı 1 hafta sonra gene kapanma başladı bakalım doktora gidince ne dicek
Benim bebeğimde eskisi kadar emmeye başlamıştı, geçen kontrolde sordum doktorumuza artık büyüdükleri için daha kuvvetli çekiyorlarmış, gerçi kilo alımına göre belli oluyor ne kadar içtiği ama... maaşallah oğluma 7540 kg 64,5 cm boyumuz var 4. ayımızın sonunda. şimdilik iyi çok şükür ama baya hareketlendi artık daha az alırlar herhalde.
Kumpirella bebeğini 2 saatte bi emzirmeyi denesen, yarım saatte bir verdiğin için bebeğin sürekli tok oluyordur ondan belki az emiyordur. bırak azcık aç kalsın, daha iyi sarılır belki memeye. Ben bazen 3 saat bile bıraktıgım oluyor ama o zaman oyunlar oynamıyor memede, direk emmeye kanalize oluyor. Anne olarak bebeğini sen daha iyi bilirsin ama bi dene istersen. çekiniyorum gerçi birine bişey demekten, ben çok sinir oluyorum 'ben kızıma bunu vermedim, şöyle uyuttum, böyle büyüttüm'. bence her anne kendi evladını en iyi tanıyandır. Ne iyi ne kötü ancak biz bilebiliriz. Sadece fikir alışverişi bazı durumlarda işe yarıyor.
ben kan ılacı vermıyorum ama saglık ocagı hemırem verıyorum zannedıyorkizlar bugunsaglik ocagindaki doktorla konustum bu kan ilAcinda paraben varmis zararli mi falan dedim bisey olmaz dedi siz kullaniyor musunuz vegaferon adi bide ek gida icin aptamil sutlu tahilli armutlu 4 36ay olanindan aldim dun daha vermedim ama doktor erken dedi siz veriyor musunuz bide herobabyin karisik meyve puresinddnaldim dun verdim pasam iyi yedi aslinda az verdim sevdigibi buda mi erken yoks nedense hep biseyler yedirmek istiyrum oglusu a tavsiyelerinizi bekliyorum
ben de basindan beri unibaby kullaniyorum, kolay kolay da degistiremem gibi geliyor. 1 yasa kadar unibaby, sonrasinda prima kullanirim diye dusunuyorum. Iki kez e-bebekten 12 paketli koli satin aldik, ikincisi hala bitmedi.
unibaby suyla islatilmis mendil oldugunu soyledigi icin kullaniyorum ben de. Seninki gibi bir yapisma problemi hic yasamadim, cok ilginc. Titizlenmekte haklisin ama. Ya bir de pembe paket ne ki? Benimkiler acik sari hep?
Canim cok incesin, hic cekinmene gerek yok. Neticede fikir almak icin yaziyoruz buraya pek cogumuz. Dedigin zaten benim ilk yaptigim seydi ama kizim saatlerce ac kalmasina ragmen emmek istemeyince endiselendim kilo kaybedecek diye. Bir de sutum varken emmemesi sinir etti. Oyle iki uc gun yasadik ve ben soyle bir cozum buldum: kucagimda sallayip uykusunu iyice getirdikten sonra memeyi verdim ve onunla birlikte yarim saat filan yataga yanina uzandim, eme eme uyudu iki gun filan. Ama baska hicbir isle ugrasmadim desem yeridir, iyi ki annem benimleydi. inanilmaz olumlu sonuclari oldu, su an gogsumde agri yapacak kadar cok sut var diyebilirim, tam bosaltamiyor. Bir de dedigin gibi sanirim hizli emiyor da anlamiyorum, zira baska turlu bu kadar kaka yapmasi mumkun degil.
haklisin, bir noktadan sonra sezgiler giriyor isin icine. Ama ben o gunlerde biraz direnmem gerektigini hissedip yarim saattte bir verdim, simdi iyiyiz sukurler olsun. Bu arada benim kizim gecen ay 65 cm 6450 gr di. Senin bebeginin ayni boyda 1 kg fazlasi var, bu da daha isirmalik butlari var demektir :))
bende sana katılıyorum 1 aydır hep evde kendım hazırladım ama ılk defa bu hafta sonu kullandım cunku 20 dk ıcınde sıkınca tuketılmesı gerek dedı dr bende dısardaydım bu sekılde kullandımkumpirella ; evet tam ısırmalık bacakları var oğluşumun :) dediğim gibi her anne evladını daha ıyı tanır, onlar bize degılde bız onlara ayak uyduruyoruz.
birde tahıllı mamalar ıcın bısey dıyemıcem ama meyve sebze pürelerı bence mecbur kalmadıkça verılmemeli.o kadar cok sebze meyve alternatifimiz varki kendimiz yapsak taze taze daha iyi değilmi. hatta organik pazarlar var artık cogu yerde ordan almak daha ıyı olur
Kizlar gecen ayki muayenemizde doktorumuz bu ay kahkahalarin baslayacagini soylemisti.
benim kizim cok guleryuzlu, kolayca gulumser. Gelgelelim kahkaha atmiyor yawsebeklik yapip duruyorum, yaptigi en fazla hah! demek. Deli olacagim. Evimiz kahkahalariyla senlensin istiyorum ama anca agzini sonuna kadar acip gulumsuyor benimki. Annem her bebek kahkaha atmaz, agir duruslu senin kizin diyor.
sizin bebekleriniz cok kahkaha atiyor mu? Onlara ne yaparsaniz kahkaha atiyor ya da? (Allah'im bunu da sordum ya, ne diyeyim kendime :)) gidikliyorum, agzimla gobegine, kol altlarina ham ham ham filan yapiyorum, yuzumu abuk sabuk sekillere filan ama yok...benim kiz balik burcu kadininin zerafetini fazlasiyla tasiyor sanirim :) suskunlugu asaletinden turk kizi iste :)))
Kizlar gecen ayki muayenemizde doktorumuz bu ay kahkahalarin baslayacagini soylemisti.
benim kizim cok guleryuzlu, kolayca gulumser. Gelgelelim kahkaha atmiyor yawsebeklik yapip duruyorum, yaptigi en fazla hah! demek. Deli olacagim. Evimiz kahkahalariyla senlensin istiyorum ama anca agzini sonuna kadar acip gulumsuyor benimki. Annem her bebek kahkaha atmaz, agir duruslu senin kizin diyor.
sizin bebekleriniz cok kahkaha atiyor mu? Onlara ne yaparsaniz kahkaha atiyor ya da? (Allah'im bunu da sordum ya, ne diyeyim kendime :)) gidikliyorum, agzimla gobegine, kol altlarina ham ham ham filan yapiyorum, yuzumu abuk sabuk sekillere filan ama yok...benim kiz balik burcu kadininin zerafetini fazlasiyla tasiyor sanirim :) suskunlugu asaletinden turk kizi iste :)))
eh ıste arada canı ısterse bazı bazıKizlar gecen ayki muayenemizde doktorumuz bu ay kahkahalarin baslayacagini soylemisti.
birde yanlış anlaşılmıyım yanlış biliyorum ama eşim dikkatini çeekince çektim yoksa baktırmıyoruz pc yee büyünce artıkk:))
Ayyy benimkide cok sesli gülmüyor ama agzı hep kulakalrında arada nadiren kahkaha atsa video cekmeye calısıyoruz kayıta baslayınca susuyor haspam. Bide oglu olan annelere sırıtıyor hep benimki ne fena o ne fenaaKizlar gecen ayki muayenemizde doktorumuz bu ay kahkahalarin baslayacagini soylemisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?