- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.201
KOALA kusura bakma seninle görüşemedik bi türlü nasip olmadı numaranı kaydettim azönce. yarın kısmet olursa arayacagım inşallah.
HACCOPOLİ canım hiç üzme kendini herzaman dediğim gibi cok ufak daha onlar yarın ne görecegimiz belli olmaz.bende bu umutla yasıyorum ilgi sevgi herseyi aşar diye umut ediyorum..sende bizim için dua et olurmu.
BEBİŞLERİNİZİN SON RESİMLERİNE KOCAMAAAN MAŞALLAH DİYORUM AHMETEFE'M DE BÜYÜYOR YAVAS YAVAS TEYZELERİİ EN KISA ZAMNDA BİZDE RESMİMİZİ GÖSTERECEGİZ SİZLERE İNSALLAH
POFİKÇİ burdan cıkmasan daha iyiydi canım ya..bu aralar bebegnden ayrılıp işe gitmek biraz da seni üzmüştü burda da ufak seyler eklenince duygu birikiminden dolayı patlama oldu diye düşünüyorum canım..gir arada yine insan rahatlıyor en azından derdini anlatabiliyorsun..
Kızlar bebeğim doğduğundan beri prima premium care kullanıyordum ama artık 4 numara beze geçtiğimizden ve premium care de az sayıda bez olduğundan normal aktif bebek çeşidinden aldım ama acaba pişik olur mu endişelendim. Premium careden aktif bebeğe geçenler var mı aranızda? İzlenimleriniz neler, bariz bir fark var mı arada?
Söyle bir dokunuyorum digerleri premium care kadar pamuksu degil, ben bitek huggies in kız ve erkek bebekler icin ayrı olanını denesemmi diyorum üzeri mickey li çok sirin ama korkuyorum ona da
Kizlar geceleri bebegim cok terliyor, sabaha karsi da esinti cikiyor diye yatak odasinin camini acmiyordum. Bu gece benim kizim asiri terledi ve sanirim ustunu de gece actigi icin simdi cok hapsiriyor ve biraz da oksuruyor. Atesi yok cok sukur. Ne yapayim, benzer birsey yasayan oldu mu? Ihlamur demledim azicik verdim ama cogunu tukurdu. Insan hemen kendini sucluyor, bebegime iyi bakamadim psikolojisine giriyor.
Bede premium care kullanıyorum 2 aylikken bı paket aktif bebek kullndim pisik falan olmadı benim bebeğimde kız ama senin bebeğinde cildi ne tepki verir bilemem. Benim sorunumda suan 4 numara premium care kullanıyorum bezin sadece on tarafında emmesi icin pamuk var arkasinda yok bebeğim kaka yapınca direkt sırtına cikiyo neden acep ????? 4 numara premium kullanan var mı ????? Buyuk geliyo desem Bebeğim 8.5 kilo 3 numara sıkmaya başlamıştı artık
selam arkadaşlar
bende şubat annesiyim hamileliğimden beri okuyorum sizi telden girdiğim için hiç dahil olamadım sohbetlerinize ama inş. bundan sonra bende burdayım tecrübelerimizden yararlanırız birbirimizin
bugün işe başladım öyle burukki içim oğlumu bırakıp gelmek çok zoruma gitti sabahtan beri gözlerim ağlamaklı kolay alışırmıyım bilmiyorum
ben 7 şubatta sezeryanla doğum yaptım Umut Mert adında çok yakışıklı çok tatlı bi prensim var
Allah hepimizin yavrularını esirgesin
Bugün oğluşumu 4 ay kontrolüne götürdük. Bir sıkıntı yok çok şükür. Objeleri kavrayabiliyor mu diye sordu. Bizim minnoş tutuyor ama sonra hemen düşürüyor. Oyuncaklara başlayabilirsiniz artık dedi, çıngırak falan... Çocuğu üşütmüştük, öksürüyordu, şurup verdi. Koltuk altında, dizinin arkasında kızarıklık vardı. Sürekli tekrarlıyor ve kakasında kırmızı leke vardı. Doktor alerji olabileceğini söyledi ve bana diyet verdi. Süt, peynir, yoğurt, fındık, fıstık, çikolata, soya yasak. Biraz da pişik olmuştu, ona da dermo trosyd krem verdi. Sonra da çocuk cerrahına gittik. Yavrumun dilinin altında dil bağı vardı. Onu kestirdik, çok ağladı. Doktor canının acımayacağını söylemişti ama sızlama oldu sanırım, eve gelince hemen calpol verdim. Canımdan can gitti o öyle katılarak ağlarken. Allah herkesin evlatlarını korusun, sağlık versin(
ben kullanıyorum normal huggies kullanıyordumya evt bende çok merk edyrm hiç kullnan yok mu kş aramzda?
ben hametan kullanıyorum ve tek geçiyorum canımkızlar daha 2 gün önce burada kumpirella bezi sorduğunda oğlum hiç pişik olmadı demiştim. aksi gibi bugün kasıkları kıpkırmızı luverdi birden. ne kullanıyorsunuz ne kullanmam gerek sizce?
Canim biz de bir kez hafif pisik yasadik, doktorumuz travocort pomad onerdi ama 5 gunden fazla kullanma dedi, bizimki 2-3 gunde gecti. Ilac eczanede 14 lira, ben yazdirmadan direkt aldim. Doktora gitmeden de alabilirsin. Ince bir tabaka halinde sureceksin. Sikma canini sakin, en buyuk derdin bu olsun canim. Ne bez sebep olmustur ne de sen birseyleri eksik yapmissindir. Bazen olacagi varsa oluyor iste, doktorum aynen boyle soyledi bana. Sicaklar fena, ben kaka yapmasa bile 4-5 saatte bir degistiriyorum. Bir de altini acinca kapatmadan once biraz havalandir olur mu, bu da cok onemlikızlar daha 2 gün önce burada kumpirella bezi sorduğunda oğlum hiç pişik olmadı demiştim. aksi gibi bugün kasıkları kıpkırmızı luverdi birden. ne kullanıyorsunuz ne kullanmam gerek sizce?
Ya ben o çiş kokusundan hiç rahatsiz olmuyorum hatta bana bez iyice delikli ve hava aliyor hissi veriyor. Evet bazi anneler bunu sevmiyor, baskalarindan da duydum. Aktif bebek kendiliginden kokulu bir bez.bende premium care daha iydr diye ondan almştm ama hiç memnun değlm aktf bebğe geçcem.bunda çok farrklı değik bi koku var çiş koksnu hemn dışrı veryo hiç dikkt ettnz mi?sonra arştrdım ve çok anne de bundn çikytçymş.prima da bunu kabul edyo ve bu bezi yenlmşler freşh kokulu bi bez çıkrşlr sanrm...
Canım bizde aynı sorunu yaşıyoruz. Bugün doktora götürdük. Sekrol diye bir şurup verdi öksürüğü için, günde 2 kez yarım ölçek. Öksürüğü 10 günü geçerse, ateşi çıkarsa veya boğulurcasına öksürürse haberim olsun dedi.
cok tesekkur ederim arkadaslarim, gomgomcum size de cok gecmis olsun. Cok sukur benim kiz aksama dogru biraz toparladi, hapsiriklar azaldi, ogleden sonra kaka da yapmadi. Simdilik doktora goturmem ama birbirimizin tecrubeleri ilerde benzer seyler yasarsak yol gosterici oluyor. Merys cim ben de senin gibi yaparim artik, sagol arkadasim.geçmiş olsun kumpirellacım
devam ederse götür dr a
benim oğlanda gece uyandığında sırtı terli oluyor
başucunda penye battaniyesi duruyor
atıyorum sırtına karnı doyana kadar
ayrıca sırılsıklam kalkıyor sabahları
geçen bi prof tan dinledim
çocuk terliyken üstünü değiştirmeyin
sırtı ıslak olduğu için hemen üşür, üşümenin ilerisi zatürre diyordu
ben sabah kalkınca altını değiştirene kadar bekliyorum
sonra değiştiriyorum üstünü
kizlar sicaklar iyice artti malum evde sadece citcitli badi giydiriyorum ogluma ama corapsiz hic birakmadim arada ayaklarini havalandirsam mi siz neler yapiyorsunuz bu konuda
kizlar sicaklar iyice artti malum evde sadece citcitli badi giydiriyorum ogluma ama corapsiz hic birakmadim arada ayaklarini havalandirsam mi siz neler yapiyorsunuz bu konuda
canım sudcrem suruyorum ben pek olmuyo pısık ama hafıf kızarınca da bbchen pısık kremımerys ve kumpirella çok sağolun kızlar. hametan sürdüm bende bakalım nasıl olacak. travocort var zaten bende kumpirella. onu her bezini değiştirirkn sürdün mü canım nasıl kullanıyosun doktor bana da çok uzun kullanma demişti.
corap nadır gıydırıyorum ızmır cok sıcakkizlar sicaklar iyice artti malum evde sadece citcitli badi giydiriyorum ogluma ama corapsiz hic birakmadim arada ayaklarini havalandirsam mi siz neler yapiyorsunuz bu konuda
ya evt bende çok merk edyrm hiç kullnan yok mu kş aramzda?
Canim ben de senin gibiydim, ayaklari cok terliyor, usuyup gaz yapmasin diye gece dahi cikarmiyordum ama cok sicak oldu artik. Artik giydirmiyorum, sık sık kontrol ediyorum, üşüdügünü gorursem biraz giydiriyorum sonra ayaklari isininca yine cikariyorum. Kizim coraplari cikinca daha mutlu ve rahat gorunuyor cunku. Tedirgin olma sen de, sık sık kontrol edince birsey olmaz Allahın izniyle.kizlar sicaklar iyice artti malum evde sadece citcitli badi giydiriyorum ogluma ama corapsiz hic birakmadim arada ayaklarini havalandirsam mi siz neler yapiyorsunuz bu konuda
Canim gunduzleri eger bir iki saat icinde kaka yapmasini bekliyorsam ( bizim kizin kaka yapma saatleri genelde bellidir) cinkooksit orani yuksek olan pisik kremi, uzun sure yapmaz diyorsam o saatlerde ve tabi ozellikle geceleri filan surdum travocortu.İlaci sürüp sürüp etkisi gecmeden silmeyeyim dedim. Benim pisikler isilik gibi olmustu ve azdi, travocortu yogun sekilde oralara surdum, kalan bolgelere yine pisik kremi.merys ve kumpirella çok sağolun kızlar. hametan sürdüm bende bakalım nasıl olacak. travocort var zaten bende kumpirella. onu her bezini değiştirirkn sürdün mü canım nasıl kullanıyosun doktor bana da çok uzun kullanma demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?