2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hiç kusura bakmam canım, Ahmet efe iyi olsun yeter. buradanda haberleşiyoruz :)

bende premium care daha iydr diye ondan almştm ama hiç memnun değlm aktf bebğe geçcem.bunda çok farrklı değik bi koku var çiş koksnu hemn dışrı veryo hiç dikkt ettnz mi?sonra arştrdım ve çok anne de bundn çikytçymş.prima da bunu kabul edyo ve bu bezi yenlmşler freşh kokulu bi bez çıkrşlr sanrm...

Canım bizde aynı sorunu yaşıyoruz. Bugün doktora götürdük. Sekrol diye bir şurup verdi öksürüğü için, günde 2 kez yarım ölçek. Öksürüğü 10 günü geçerse, ateşi çıkarsa veya boğulurcasına öksürürse haberim olsun dedi.

bende 3 ünü kullnyrm aynı şeyi bende yaşyrm çok büyk eksiği bence primum carein dışarda kaka yaparsa diye korkyrm bende hemn sırtına geçyo çünkü

aslında hep burdaydık rabbim hepmzin evltlarnı bizlere bağşlsn....
hoşgeldin bende senin gibi yeni geldim ama aslında hep burdaydık rabbim hepmzin evltlarnı bizlere bağşlsn....[

Bugün oğluşumu 4 ay kontrolüne götürdük. Bir sıkıntı yok çok şükür. Objeleri kavrayabiliyor mu diye sordu. Bizim minnoş tutuyor ama sonra hemen düşürüyor. Oyuncaklara başlayabilirsiniz artık dedi, çıngırak falan... Çocuğu üşütmüştük, öksürüyordu, şurup verdi. Koltuk altında, dizinin arkasında kızarıklık vardı. Sürekli tekrarlıyor ve kakasında kırmızı leke vardı. Doktor alerji olabileceğini söyledi ve bana diyet verdi. Süt, peynir, yoğurt, fındık, fıstık, çikolata, soya yasak. Biraz da pişik olmuştu, ona da dermo trosyd krem verdi. Sonra da çocuk cerrahına gittik. Yavrumun dilinin altında dil bağı vardı. Onu kestirdik, çok ağladı. Doktor canının acımayacağını söylemişti ama sızlama oldu sanırım, eve gelince hemen calpol verdim. Canımdan can gitti o öyle katılarak ağlarken. Allah herkesin evlatlarını korusun, sağlık versin (

çok geçmş olsn..amin

kızlar daha 2 gün önce burada kumpirella bezi sorduğunda oğlum hiç pişik olmadı demiştim. aksi gibi bugün kasıkları kıpkırmızı luverdi birden. ne kullanıyorsunuz ne kullanmam gerek sizce?

ya evt bende çok merk edyrm hiç kullnan yok mu kş aramzda?
ben kullanıyorum normal huggies kullanıyordum
şimdi meraktan erkek için olanı aldım
aralarında pek bi fark göremedim
bezden dışarı sızmıyo ikisindede
erkek için olanda bezin ön kısmında bez boyunca mavi bölüm var
primayı hiç kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım
ben memnunum huggies den

kızlar daha 2 gün önce burada kumpirella bezi sorduğunda oğlum hiç pişik olmadı demiştim. aksi gibi bugün kasıkları kıpkırmızı luverdi birden. ne kullanıyorsunuz ne kullanmam gerek sizce?
ben hametan kullanıyorum ve tek geçiyorum canım
arkadaşım da sudocrem i tavsiye etti ama denemedim hiç

Canim biz de bir kez hafif pisik yasadik, doktorumuz travocort pomad onerdi ama 5 gunden fazla kullanma dedi, bizimki 2-3 gunde gecti. Ilac eczanede 14 lira, ben yazdirmadan direkt aldim. Doktora gitmeden de alabilirsin. Ince bir tabaka halinde sureceksin. Sikma canini sakin, en buyuk derdin bu olsun canim. Ne bez sebep olmustur ne de sen birseyleri eksik yapmissindir. Bazen olacagi varsa oluyor iste, doktorum aynen boyle soyledi bana. Sicaklar fena, ben kaka yapmasa bile 4-5 saatte bir degistiriyorum. Bir de altini acinca kapatmadan once biraz havalandir olur mu, bu da cok onemli

Son düzenleme:
Ya ben o çiş kokusundan hiç rahatsiz olmuyorum hatta bana bez iyice delikli ve hava aliyor hissi veriyor. Evet bazi anneler bunu sevmiyor, baskalarindan da duydum. Aktif bebek kendiliginden kokulu bir bez.

cok tesekkur ederim arkadaslarim, gomgomcum size de cok gecmis olsun. Cok sukur benim kiz aksama dogru biraz toparladi, hapsiriklar azaldi, ogleden sonra kaka da yapmadi. Simdilik doktora goturmem ama birbirimizin tecrubeleri ilerde benzer seyler yasarsak yol gosterici oluyor. Merys cim ben de senin gibi yaparim artik, sagol arkadasim.

kizlar sicaklar iyice artti malum evde sadece citcitli badi giydiriyorum ogluma ama corapsiz hic birakmadim arada ayaklarini havalandirsam mi siz neler yapiyorsunuz bu konuda

merys ve kumpirella çok sağolun kızlar. hametan sürdüm bende bakalım nasıl olacak. travocort var zaten bende kumpirella. onu her bezini değiştirirkn sürdün mü canım nasıl kullanıyosun doktor bana da çok uzun kullanma demişti.

kizlar sicaklar iyice artti malum evde sadece citcitli badi giydiriyorum ogluma ama corapsiz hic birakmadim arada ayaklarini havalandirsam mi siz neler yapiyorsunuz bu konuda

ben çorap giydirmiyorum çünkü ayakları hava almayınca çok terliyo nemli nemli oluyo ben giydirmiyorum o yüzden

Bence arada bı çıkar canım çorapları hava alsın ayakları yoksa parmak aralarında pamukcuklar oluyo ve kötü koku yapiyo bizimkinde. Ben çıkarmazsan benim kız ayağını yere surterek çıkarıyor rahatsız oluyo demek ki

canım sudcrem suruyorum ben pek olmuyo pısık ama hafıf kızarınca da bbchen pısık kremı
corap nadır gıydırıyorum ızmır cok sıcak

merahabalar geçen hava değişiminden mi nedir eşimle biraz hapşırıp öksürmeye başlamıştık ne kadar evde maske taksada oğlumda hapşırıp öksürmeye başladı ilerlemeden doktoruma götürdüm boğazının çok az kızarık olduğu hasta olmadığını ama önlem almak gerektiğini söledi .günde yarın ölçek peditus verdim 3 gün kullan dedi doktor 3 gün kullandık ve tamemen kesti o arada bizde kendimize iyi bakıp iyleştik çok şükür...hava değişimine çok dikkat edin bir gün çok sıcak bir gün çok farklı istanbul çocuğu nasıl giydirceğime şaşırdım..ama dün felaket sıcaktı büyükçekmece oğlum hep isilik olmuştu ve pişik olmuştu dalinin kullandım ve hemen geçti çok şükür.ve ar mama oğlumu fena kabız yaptı daha önce kullanmama rağmen hemen aptamil 1 e geçtim çok şükür düzeldi ama o ıkınıp ağlarken benim canım yandı sankii....tüm hasta bebişlere geçmiş olsun ..hepsini öpüyorum..

ya evt bende çok merk edyrm hiç kullnan yok mu kş aramzda?

ben oğlum doğduğundan beri huggies kullanıyorum çok memnunum bi kere prima aktif bebek aldım hiç memnun kaladım sızdırdı hep
huggies çok güzel bana göre şimdi erkekler için olanını aldım ama pek bi fark yok normali ile arasında sadece üzerinde resimler daha eğlenceli

Canim ben de senin gibiydim, ayaklari cok terliyor, usuyup gaz yapmasin diye gece dahi cikarmiyordum ama cok sicak oldu artik. Artik giydirmiyorum, sık sık kontrol ediyorum, üşüdügünü gorursem biraz giydiriyorum sonra ayaklari isininca yine cikariyorum. Kizim coraplari cikinca daha mutlu ve rahat gorunuyor cunku. Tedirgin olma sen de, sık sık kontrol edince birsey olmaz Allahın izniyle.

Canim gunduzleri eger bir iki saat icinde kaka yapmasini bekliyorsam ( bizim kizin kaka yapma saatleri genelde bellidir) cinkooksit orani yuksek olan pisik kremi, uzun sure yapmaz diyorsam o saatlerde ve tabi ozellikle geceleri filan surdum travocortu.İlaci sürüp sürüp etkisi gecmeden silmeyeyim dedim. Benim pisikler isilik gibi olmustu ve azdi, travocortu yogun sekilde oralara surdum, kalan bolgelere yine pisik kremi.
Pisik kremlerine gelince, piyasada cinkooksit orani yuzde 15-40 arasinda degisen urunler varmis. Mesela dun unibaby nin pisik serisini gordum, iki krem vardi biri %25 biri % 40 ti. Boyle seninki gibi kizariklik oldugu durumlar icin boyle yuksek oranli bir urun alabilirsin. Doktorum bize boyle onerdi. Ama direncli pisikler icin travocort kullan dedi. Bir de zeytinyagi da surebilirmisiz canim.
Son olarak yakin bir arkadasim da popolin i bayagi methetmisti pisikler icin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…