2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kızımı doktora götürdüğümde bizim doktorda verdi kan damlası ama ben içirmicem...çoğu kişi,sağlık ocağındaki hemşirelerde bazı bebeklerde yan etkisinin çok olduğunu söylediler...zaten ben 2 oğlumdada böle bişi kullanmamıştım...ben pekmeze başladım...diğer çoçuklarımdada hergün bi kaşık yedirirdim..yanakları al al olur,çokta güzel beslerdi pekmez...kızımada aynısını yapıyorum...her zaman için doğal olandan yanayım...

Selam kızlarrr, kuzuları denıze sokuyormusunuz? hafta sonları yazlıga gelıyorum denıze gırmeden gerı donuyorum :26: sıftahım yok yanacak useyecek bısey olacak dıye aklım cıkıyor buyuk glumda halaları ıle denıze gıdıp gelıyor karmasık duygular ıcındeyım

cnm senin kızının adı deniz galiba benim adım bende denizim benim kızımda deniz kızı yani
Evet deniz benim kızım da ben deniz anası oluyorum yani sümüksü jelimsi sey : aslında torunum deniz kızı olucak ama ben denizi öyle seviyorum hosuma gidiyor, oyuncaklarını da genelde deniz kızlı alıyorum ne biliyim güzel bi ismin var bence

Anne ayırt etmeye basladılar baya cnm haftasonu gezmeden evimize gelince de aynen odaya girince bi ohhhh demedigi kalıyo habire gülücükler atıyorlar, sanırım alıskanlık edinmeye basladılar az da olsa hafıza sahibi oldular

Derdinden bahset az duygu sömürüsü yap anlayıslıdır esin mutlaka ama en anlayıslı insan bile yüz verince astar ister

Agustosta buz gibi ören denizine sokucam cnm sen izmirdesin cok soguk degildir deniz ya acıcık sok bence ruslara bak buzlu suya sokuyolar

bide kızlar nasıl oyuncaklar alıosunuz kuzulara ben şu fisherpriceın eğitici tırtılından alayım diyorum bide todizooışıklı yıldızı beğeniyorum bisürü oyuncağımız varda biraz biraz eğiticilere geçmek istiyorum artık. buarada denizden bahsetmişsiniz be sokmayı bırak dün bursada mudanyaya gittik sahil boyunda dolaştıramadım bile hemen bi restauranta g irip yemek yiyip döndük rüzgARDAn bişi olur diye korktum arabasında yağmurluğu bile geçirdim 1 2 hapşırdıda

Son düzenleme:
Evet Bebeğin anneyi reddetmesini biz de yaşadık gerçekten çok zor o dönem başka hiç bir şey düşünemez olmuştumok üzülmüştüm bide üstüne doymuyo bu çocuk diyen büyükler yok mu tuz biber oluyolar gerçekten o ruh haliyle ve aynı şekilde MEdela calma ile durumu kurtardık bizde bende doltora kızmıştım piyasada böyle bir ürün var da neden söylemiyorlar diye. süt gerçekten bünye meselesi ben de kabullenmeye calışıyorum 4 aydır ama bir türlü kabullenemiyorum. mama ne kullanıyorsunuz ben aptamil veriyorum ama aklım hep hıpp te kaldı bebeğim buna alışmışkem değiitirmeye de çekiniyorum

Ya kizlar bahar bayagidir yok ya, ara vermeden once haber vermis miydi triptofan gibi? Hayir yani, hep kontrol altindaydi ya oglu, endiselenmeye basladim biraz. Hicbirsey soylemedi bize degil mi?

Ya kizlar bahar bayagidir yok ya, ara vermeden once haber vermis miydi triptofan gibi? Hayir yani, hep kontrol altindaydi ya oglu, endiselenmeye basladim biraz. Hicbirsey soylemedi bize degil mi?

canımm
bi süredir giremedim hastane de takipler devam ediyor bizim canım sıkkın buaralar.
ahmetefe'min kan degerleri yükselmeye basladı üre ve kreatini.... bu degerlerin yükselmesi böbrek yetmezliğine sebep oluyormuş.
fakülteye gidip geliyoruz 2günde bir. arada girip okumaya calısıyordum ama bi süredir hiç giremedim.bugece girdim ancak
tesekkür ederim hatırladıgın için kumpi.
hastanelerden nefret ediyorummmmm
bebek oldugundan damarını bulmakta zorluk cekiyorlar aglatıyorlar her kan alışların da.. aglayıncada kan degerleri oldugundan da yüksek cıkıyor tekrar alınıyor
canım sıkkın bu aralar

KOALA kusura bakma seninle görüşemedik bi türlü nasip olmadı numaranı kaydettim azönce. yarın kısmet olursa arayacagım inşallah.

HACCOPOLİ canım hiç üzme kendini herzaman dediğim gibi cok ufak daha onlar yarın ne görecegimiz belli olmaz.bende bu umutla yasıyorum ilgi sevgi herseyi aşar diye umut ediyorum..sende bizim için dua et olurmu.

BEBİŞLERİNİZİN SON RESİMLERİNE KOCAMAAAN MAŞALLAH DİYORUM AHMETEFE'M DE BÜYÜYOR YAVAS YAVAS TEYZELERİİ EN KISA ZAMNDA BİZDE RESMİMİZİ GÖSTERECEGİZ SİZLERE İNSALLAH

POFİKÇİ burdan cıkmasan daha iyiydi canım ya..bu aralar bebegnden ayrılıp işe gitmek biraz da seni üzmüştü burda da ufak seyler eklenince duygu birikiminden dolayı patlama oldu diye düşünüyorum canım..gir arada yine insan rahatlıyor en azından derdini anlatabiliyorsun..

biz araştırdık floradix ve floravital paraben katkısız demir desteği . şişlide bi ezc temin edebiliyo. ancak doktorumuz şimdilik gerek yok dedi ek gıdaya gectiğimiz için yakında pekmez vereceksiniz zaten dedi. 9. ayda testte gerekli gorulurse baslarsınız dedi.

Ben de aptamil veriyorum 2 doktor da onu tavsiye etti, doktorun biri çok guvendigimiz, yaşadığımiz yerde çok tercih edilen bi dr, biz de aptamile devam ettik..bu süt meselesini taktikca azalıyor, ben bu ara daha rahatim, sonucta elimden geleni yaptım olmadi..ah bu buyukler ah!! Zaten çok hassasiz bu konuda, bi de o doymuyor bu cocuk ya da biberonu alisini goruncee haaa açmış bu cocuk demelerr, şunu dene bunu dene diyenlerrr, kocanin büyük bi istahla mama hazirli mi diyip yine buyuk bi keyifle bebegi doyurmasinin hazzini görmek, köy yerindeki esimin dedesinin bile ana sütü almiyo mu deyişi...ne onemliymis arkadaş bu sut mevzu. .sut meselesi olmus memleket meselesi!!!herkes ne kadar ilgili memelerimle dedim yahuuu) evden cikasim gelmez olmuştu bi ara, insanlarin bunaltici tavir ve sorularindan..mama veriyoruz da zehir mi veriyoruz bebeklerimize, ne yapalım onun da rizkini veren yüce Rabbim...ayni hisleri paylasiyoruz berkan seninle, seni cok iyi anliyorum...

Ben de kumas kitap bakiyorum bu aralar, nuby marka esekli dislikli, hisirtili bi sey, gittigidiyordan buldum, sanirim onu alacagim baya da renkli ilgilerini cekebilir bebeklerimizin, sizin de onerebileceginiz kumas kitap var mi?

Ben de kumas kitap bakiyorum bu aralar, nuby marka esekli dislikli, hisirtili bi sey, gittigidiyordan buldum, sanirim onu alacagim baya da renkli ilgilerini cekebilir bebeklerimizin, sizin de onerebileceginiz kumas kitap var mi?

cnm fisher pricein var bide kumaş kitaplardan biri mini çiftlik biride daha büyük daha çok sayfalısı onlarda hışırtılı falan daha almadım bende araştırmadayım senin dediğinede bakayım bi buarada bide playgro orman arkadaşları var onada bakabilirsin

Son düzenleme:

BENİM KÜÇÜK PRENSESİMin yeni fotolarından ekleyelim bakalımEki Görüntüle 741348 Eki Görüntüle 741349 Eki Görüntüle 741350

Maasallah canım kızın coookkk güzel gözlere bayıldım Allah nazarlardan korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…