- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.121
arkadaşlar merhaba. ben de subat annesiyim uzun zamandır sizlerin yazışmalarınızı takip ediyorum. bizim 4. ay kontrolumuzde doktorumuz kan ilacı verdi. aldık. cok yan etkisi oldusu için bi kaç damla verdik ama bebeğim sevmedi . daha guzel tadı olan kan ilacı var mı diye araştırma yaparken rastladım, kan ilaçlarının içinde paraben varmış .
ve prospektüse baktım hemen içeriğinde paraben var, vermedim dolayısıyle. ama demir onemli diye eşim arastırma yaptı parabensiz bitkisel içerikli buldu. doktorumuza danıştık sasırdı. ama onun çocuklarıda sevmemiş ve o vermemiş cocuklarına. bitkisel içerikliyi duymamış ama vermeyin ek gıdaya geçiyorsunuz kıyma ve pekmezle desteklersiniz ben oyle yaptım dedi.
Evet deniz benim kızım da ben deniz anası oluyorum yani sümüksü jelimsi sey :cnm senin kızının adı deniz galiba benim adım bende denizim benim kızımda deniz kızı yani
Anne ayırt etmeye basladılar baya cnm haftasonu gezmeden evimize gelince de aynen odaya girince bi ohhhh demedigi kalıyo habire gülücükler atıyorlar, sanırım alıskanlık edinmeye basladılar az da olsa hafıza sahibi oldularslm kızlar..5gündür tatildeyim,ani bi tatil oldu...günü birlik gezdik,benm için çookkk yorucu oldu...eşyaları yerleştir,çoçuklara kıyafet yetiştir,herkesin arkasından koşmaktan,hiççç bişi anlamadım..genede güzeldi...esin hanım hiçç rahat durmadı..kucağımdan inmek bile istemedi...rahatça biraz gezeriz,denize gireriz die kayınvalidemide götürdük ama artık beni iyice tanıyo ve kimseyi istemiyo...geçen akşam esinimi uyutup çocukları gezdirelim dedik,tuttuğumuz otel çarşıya çok yakın,gezintimiz 20 dkka sürdü,annelik işte içimden kızımın uyandığı geçti,geri dönelim dedim,otele varmadan benm kızın sesi duyuluyodu,benm arkamdan hemen uyanmış k.v.de balkona çıkarmış susar belki die ama nasıl ağlıyo hatta ağlamak deil çığlık atıyo,benm bi koşmam var,kızımı kucağıma alır almaz sustu yavrumm...5 dkka sonrada sabaha kadar yattı,ama 1 saat uykuda içini çeke çeke((yanımda gezmeye götürdüğümdede genelde hep kucağımda gezdi...yani baya zorlu,maraton gibi bi tatildi...eve girdiğimizde naptı biliyomusunuz,oturma odamda taşlı bi saatimiz var ,o zaten devamlı dikkatini çekerdi,yere minderini atıp yatırdım,yatar yatmaz duvarlara baktı,saate baktı bi sevindi,görmenizi isterdim,kızım resmen evi biliyo,bu sefer çığlıkları neşe içinde eve döndüğü içindi...sonra tatil resimlerimizide atarım size,hem belki kendi resmimide:))şimdi biraz geçmişe bakıyım,ne dedikodular etmişsiniz bakıyım:)))
Derdinden bahset az duygu sömürüsü yap anlayıslıdır esin mutlaka ama en anlayıslı insan bile yüz verince astar isterkizlar bu ara oyle daraliyorum oyle bunalimdayimki anlatamam hic bisey beni mutlu etmiyor yaklasik 20gundurki evdeyim disari cikmiyorum ya hava kotu oluyor ya esim bir yerlere gidiyor derken eve kapandim kaldim komsuda yokki gidip geleyim cok daraliyorum ya esim beyefendi bugun arkadaslariylapiknikte biz gene oglumla evde tabi gurbette olmak ne kotuymus ya biktim artik
Agustosta buz gibi ören denizine sokucam cnm sen izmirdesin cok soguk degildir deniz ya acıcık sok bence ruslara bak buzlu suya sokuyolarSelam kızlarrr, kuzuları denıze sokuyormusunuz? hafta sonları yazlıga gelıyorum denıze gırmeden gerı donuyorum :26: sıftahım yok yanacak useyecek bısey olacak dıye aklım cıkıyor buyuk glumda halaları ıle denıze gıdıp gelıyor karmasık duygular ıcındeyım
Evet deniz benim kızım da ben deniz anası oluyorum yani sümüksü jelimsi sey :aslında torunum deniz kızı olucak ama ben denizi öyle seviyorum hosuma gidiyor, oyuncaklarını da genelde deniz kızlı alıyorum ne biliyim güzel bi ismin var bence
evet cnm bende seviyorum ismimi kızımada nehir falan istedim oda sulu bişi olsun dedim babamız istemedi illa melek istiyom dedi yanınada bitane bana şans verdi ama beğenmedi çoğunu aylini beğendirebildim bi melek aylin oldu benim kuzuda eşimde deniz adını çok seviyodu bi isminide deniz koyalım dedide ben istemedim ne o öle analı kızlı deniz deniz dedim
Evet Bebeğin anneyi reddetmesini biz de yaşadık gerçekten çok zor o dönem başka hiç bir şey düşünemez olmuştumok üzülmüştüm bide üstüne doymuyo bu çocuk diyen büyükler yok mu tuz biber oluyolar gerçekten o ruh haliyleMerhaba, yazamasam da takip ediyorum bu sayfayı hamileligimin basindan beri, sütünuzun yetmemesinden bahsetmissiniz, ben de ilk gunlerden itibaren mama vermek zorunda kalan annelerdenim, başta sabırla kaşıkla veriyorduk mamayi, miktar arttikca zorlasti tabi, biz de biberon a geçtik, hersey yolunda gidiyordu, bebegim beni emiyor, sutumun bittigini anlayinca biberonu dayiyorduk, ta ki 1 ay oncesine kadar, bebegim beni reddetmeye başladı, nasi bi üzüntü anlatamam, yaşayan bilr anca, meme başı şaşkınlığı deniliyormus buna, bebek biberona yani rahata alisinca zoru istemiyor, cok agladim, cok da arastirdim, ve bazi urunler buldum, neden hic bir doktor ya da ebe bunlari bilmez ki diye kızdım. ..medelanin calma diye bi biberonu var, hemen onu edindim, bebek sagdikca emek harcadikca mama geliyor, 10 15 gün kullaninca bebegim beni daha az reddetmeye basladi, ve artık neredeyse hic reddetmiyor, sinirli halleri hariç; ) kesinlikle cok gec olmadan edinilmeli bence mama vermek zorundaysaniz..bi de yine medelanin serum gibi bi urunu var, basta bu urunu bilseydi eminim bu daha faydali olurdu, boynuna geciriyorsun mama dolu urunu, ince bi borusu var onu da memeye yapistiriyorsun, sutun yetmediğinde aciyorsun bebek memeden geliyor zannediyor ve anneyi bırakmıyor, bi de yine medela nin kasik biberonu var, onunla ilgili de cok güzel yorumlar var ama bana daha zor gibi geldi..2 - 3 ay sutumu arttirmaya odaklanmistim, neler neler denemedim, ben süt derdindeyken bebegim beni tamamen birakmak uzereydi..ne paralar doktum ne kafa yordum, artmadi artmadi!! Ben de oluruna biraktim artık, bünye meselaymis onu anladim, siz de mama veren annelerdenseniz bebeğinize zehir veriyormus gibi hissetmeyin, oluruna birakin, bebeginizin keyfini çıkarın! !
Ya kizlar bahar bayagidir yok ya, ara vermeden once haber vermis miydi triptofan gibi? Hayir yani, hep kontrol altindaydi ya oglu, endiselenmeye basladim biraz. Hicbirsey soylemedi bize degil mi?
hıc haberım yok seda ya sorayım bakayım o gorusuyordu baharlaYa kizlar bahar bayagidir yok ya, ara vermeden once haber vermis miydi triptofan gibi? Hayir yani, hep kontrol altindaydi ya oglu, endiselenmeye basladim biraz. Hicbirsey soylemedi bize degil mi?
Melek aylin de cok güzel bence melek gibi olur hep insallahEvet deniz benim kızım da ben deniz anası oluyorum yani sümüksü jelimsi sey :aslında torunum deniz kızı olucak ama ben denizi öyle seviyorum hosuma gidiyor, oyuncaklarını da genelde deniz kızlı alıyorum ne biliyim güzel bi ismin var bence
evet cnm bende seviyorum ismimi kızımada nehir falan istedim oda sulu bişi olsun dedim babamız istemedi illa melek istiyom dedi yanınada bitane bana şans verdi ama beğenmedi çoğunu aylini beğendirebildim bi melek aylin oldu benim kuzuda eşimde deniz adını çok seviyodu bi isminide deniz koyalım dedide ben istemedim ne o öle analı kızlı deniz deniz dedim
Kumas kitap tek geciyorumbide kızlar nasıl oyuncaklar alıosunuz kuzulara ben şu fisherpriceın eğitici tırtılından alayım diyorum bide todizooışıklı yıldızı beğeniyorum bisürü oyuncağımız varda biraz biraz eğiticilere geçmek istiyorum artık. buarada denizden bahsetmişsiniz be sokmayı bırak dün bursada mudanyaya gittik sahil boyunda dolaştıramadım bile hemen bi restauranta g irip yemek yiyip döndük rüzgARDAn bişi olur diye korktum arabasında yağmurluğu bile geçirdim 1 2 hapşırdıda
Cok gecmis olsun cnm allah tez zamanda hastanelerden kurtarsın kuzunucanımm
bi süredir giremedim hastane de takipler devam ediyor bizim canım sıkkın buaralar.
ahmetefe'min kan degerleri yükselmeye basladı üre ve kreatini.... bu degerlerin yükselmesi böbrek yetmezliğine sebep oluyormuş.
fakülteye gidip geliyoruz 2günde bir. arada girip okumaya calısıyordum ama bi süredir hiç giremedim.bugece girdim ancak
tesekkür ederim hatırladıgın için kumpi.
hastanelerden nefret ediyorummmmm
bebek oldugundan damarını bulmakta zorluk cekiyorlar aglatıyorlar her kan alışların da.. aglayıncada kan degerleri oldugundan da yüksek cıkıyor tekrar alınıyor
canım sıkkın bu aralar
Melek aylin de cok güzel bence melek gibi olur hep insallah
Kumas kitap tek geciyorum
Cok gecmis olsun cnm allah tez zamanda hastanelerden kurtarsın kuzunu
cnm kumaş kitap fisher pricein mini çiftliği bide büyük kumaş var onlarmı cnm bide masalcı tırtıl var ondan alayım diyom
Cnm sen diyince bende baktım saglık ocagı vegaferon vermisti carsamba günü onda da paraben var haftaya doktora gidicem ona bir danısayım bakalım bir sorayım organik önerdigi varmı az daha büyüse pekmez vericem zaten katkısız olanlardan kıyma vs telafi edilir
Evet Bebeğin anneyi reddetmesini biz de yaşadık gerçekten çok zor o dönem başka hiç bir şey düşünemez olmuştumok üzülmüştüm bide üstüne doymuyo bu çocuk diyen büyükler yok mu tuz biber oluyolar gerçekten o ruh haliyleve aynı şekilde MEdela calma ile durumu kurtardık bizde bende doltora kızmıştım piyasada böyle bir ürün var da neden söylemiyorlar diye. süt gerçekten bünye meselesi ben de kabullenmeye calışıyorum 4 aydır ama bir türlü kabullenemiyorum. mama ne kullanıyorsunuz ben aptamil veriyorum ama aklım hep hıpp te kaldı bebeğim buna alışmışkem değiitirmeye de çekiniyorum
Ben de kumas kitap bakiyorum bu aralar, nuby marka esekli dislikli, hisirtili bi sey, gittigidiyordan buldum, sanirim onu alacagim baya da renkli ilgilerini cekebilir bebeklerimizin, sizin de onerebileceginiz kumas kitap var mi?
kizlar bu ara oyle daraliyorum oyle bunalimdayimki anlatamam hic bisey beni mutlu etmiyor yaklasik 20gundurki evdeyim disari cikmiyorum ya hava kotu oluyor ya esim bir yerlere gidiyor derken eve kapandim kaldim komsuda yokki gidip geleyim cok daraliyorum ya esim beyefendi bugun arkadaslariylapiknikte biz gene oglumla evde tabi gurbette olmak ne kotuymus ya biktim artik
BENİM KÜÇÜK PRENSESİMin yeni fotolarından ekleyelim bakalımEki Görüntüle 741348 Eki Görüntüle 741349 Eki Görüntüle 741350
Onlarda güzel dügmeliler var ama bence gerek yok, maksat dokunsun bazı sayfaları hısırtılı bazı sayfaları ötüyo kimi sayfa parlak 15-20tl arası olanlar yeterli bencecnm kumaş kitap fisher pricein mini çiftliği bide büyük kumaş var onlarmı cnm bide masalcı tırtıl var ondan alayım diyom
Cnm o markalara bende baktım bazı dr gorusleri okudum organiklerin hikaye oldugu ile ilgili bakalım bu hafta dra gidicez bizde aynen 2 ay sonra kıyma ve katkısız pekmezle idare ederiz diye dusunuyorum dedigin gibi testte cıkar eksiklik olursada vermiycem ben vegafronu en azından bu hafta dra sorana kadarbiz araştırdık floradix ve floravital paraben katkısız demir desteği . şişlide bi ezc temin edebiliyo. ancak doktorumuz şimdilik gerek yok dedi ek gıdaya gectiğimiz için yakında pekmez vereceksiniz zaten dedi. 9. ayda testte gerekli gorulurse baslarsınız dedi.
Masallah kuzuna cok tatlı gözler benim kız gibi ama bu tombik tombik masallahBENİM KÜÇÜK PRENSESİMin yeni fotolarından ekleyelim bakalımEki Görüntüle 741348 Eki Görüntüle 741349 Eki Görüntüle 741350
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?