2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

valla ben o kan damlasını vermiyorum sağlık ocağı verdi kullan diye ama doktorumuz 6 aylık olmadan ben önermiyorum dedi kullanmıyorum ben 6 aylık olunca başlatırsa başlıcam yada belkide doğal başka şeyler önerir ama sağlık ocağındakiler ısrarcı olduğundan veriyorum diyorum

aynen cnm herkes tatilde sanırım biz evdeyiz bayram sonrası gitcez kısmetse doktorumuzda izin verirse. benim kızda arada emmiyo sıcaklardan herhalde bide hiç artık uzun uzun emmiyo 1 1buçuk saatte bi 2 3 dakika anca emiyodur bi gece güzel emip uyuyo diğerleri hep kısa kısa eserse bazen gün içinde 2 3sefer daha uzun emip emerken uyuyo günden güne huyu değişiyo yani

Kızlar hamak almayı düşünüyorum tavsiye ettiginiz bı ürün var mı? Bliss marka baktım ama pahalı geldi biraz 279 diyo

ben annemin evine aldım haftada 2 gün falan orda kalıyozda lullaby markası 130amı ne almıştık çok seviyo kızım uykusu geldimi koyup sallıyoz uyuyuveriyor annemdeyken gece bile onda yatıp uyuyo resimdekinin aynısı bitanede ev e istiyorum ahşap olanlardan bakalım

İcinin derinligi nasil canım kac aya kadar kullabilir. Benim kızım zor bir bebek hepimizi ayakta tutuyo şimdi bizde dedesi ve babaannesi var gunün sonunda hepimiz bitkin düşüyoruz herseyden cok çabuk sikiliyo sadece 2 dk suruyo onu biseyle oyalamak. Battaniyede sallanmak cok hosuna gidiyo benim aklimada hamak geldi aynı işlevi görür mü acaba diye

Selamlarrr uzun zamandir yazamadimm. Okuyup çıkıyorum hemen.. bir kac haftadir k.validedeydim ise baslayacagim icin oglumu alistirmaya calistim..zor bir surecti pazartesi ise basliyorum bir hsfts ya da 2 hafta kadar calisip eylulun ortasina kadar rapor alicam insallahh bu haftada raporluyumm pazartesi oglene kadar disardaydim eve geldiğimde oglumm cok mutlu oldu dimdiki sarilip yuzlerimi yaliyo :)) o halini gorunce dahs bir uzuldumm ( bu hafta babamiz da izin aldi cok keyfli vakit gwciriyoruz.. sabah pikinige gittik kahvalti yapip cik sicak olmadan dondukk coj keyifliydi resimleri atarim bir ara valla evdeki anneler her gunun tadini cikartiinn emii :)))

Son düzenleme:
kızlar herkese mrb bebişleriniz ve siz nasılsınız bebişleriniz oturmaya basladımı benim oglum destekli bile oturamıo ama dönüo taklalar atarak istedigi yere gidiyo birde el parmaklarını yalamaktan sıkıldı artık ayaklarını topugundan tutup agzına götürüyor ve bas parmagını emiyor cok tatlı oldu varya yememek için kendimi zor tutuyorum. seftali püresine basladım ilk gün yüzünü eşkitti ama 4 gündür sapur supur yiyor bugünde elma püresine baslıcam. günde bi seftali bi elma püresi yedirmeyi düsünüyorum haftaya.sonrada seftali püresini yogurda koyup vermeye baslıcam ins.birde pekmezden bahsedilmiş bence o kadar sireli sey bebişlerin cigerini yakar biz içemiyoruz hemde hemsire bal pekmez 1 yasını doldurmadan vermeyin demişti ilk bebegimde sormustum.

Merhaba kızlar vücudumda kızarıklar demiştim bugün doktora gittim gül hastalığı dedi:-( çevresinde bu hastalıktan olan varmi ellerimde 16senedir egzama var onun gibi kalıcı birşeymi yoksa tedavisi varmi bilen varsa yazarsa sevinirim. Çok kötü bi görüntü oluştu. Sıkıntı stresten olurmuş bendede sinir stres fazlasiyla mevcut.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun seneler evvel bende de olmuştu, kalıcı değil bir kremi var onu kullanıyorsun biraz zaman alıyor geçmesi ama hiç iz kalmıyor sonunda. Bana da Dr bağışıklık sistemin zayıflamış böyle patlak vermiş demişti o dönemde. Tekrar geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattin. Çünkü berbat görünüyo allahtan geldi görüntüsü hiç hoş değil. Henüz ilaçlarımi almadım inşallah iyi gelir 16senedir egzama ile uğraşıyorum birde bu çıkınca korktum kalıcımi diye. Çok sinirli herşeyi sorun yapan bi insanim o yüzden bu hastalıklar buluyo beni allah beterinden korusun.

canım geçmiş olsun aynısı benim annemde de vardı ama çok şükür geçti. ona da önce bi krem verdiler sadece ama o işe yaramadı. sonra başka dra gitti. eczaneden hazırlanan bi su verdi bir de biteral diye bi ilaç kullandı. şu an hiçbişey yok. baharatlı yok içecekleri çok sıcak içmek yok stres yok direk güneşe maruz kalmak yok kafana takma sende çözümü var.

kizlar oglusum emeklemeye basladi ama one dogru degil arka arka emekliyor esim de oyle emekliyormus babasinin oglu masalllah

Inşallah canım ya ben baharatlı yiyecekleri çok severim çiğ köfte falan haftada bir yada 2yiyorum yemem artık belkide o yüzden olmuştur. Vücudumda müsait deri hastalıklarına eğer verdiği ilaçla geçmezse bana hangi ilaçtan kullandı annen yazarmisin tabi hatırlıyorsan

Bu arada hayel abla sen pekmez veriyormussun nasil veriyosun ay icini yakmaz mi bu sicaklarda bende vercem de eylulde veeeyim diyorumm..[/QUOTE]

ebrarcım nasılsın?demek işe başlıcaksın,zor işin walla,aklın devamlı minikte olur...allah kolaylık versn sana...ewet canım ben pekmeze başladım,2 tane cici bebenin içine 1 çay kaşığı koyup,su ile eziyorum,homurdana homurdana yiyor..ardından bol bol su veriyorum...diğer çoçuklarımdada aynısını yaptığım için ,içim rahat,bi rahatsızlık vermiyor yani...kan damlası vermediğim için başladım,pekmez kan damlasından daha iyi,hiç olmassa doğal...

Son düzenleme:
Bu arada hayel abla sen pekmez veriyormussun nasil veriyosun ay icini yakmaz mi bu sicaklarda bende vercem de eylulde veeeyim diyorumm..

ebrarcım nasılsın?demek işe başlıcaksın,zor işin walla,aklın devamlı minikte olur...allah kolaylık versn sana...ewet canım ben pekmeze başladım,2 tane cici bebenin içine 1 çay kaşığı koyup,su ile eziyorum,homurdana homurdana yiyor..ardından bol bol su veriyorum...diğer çoçuklarımdada aynısını yaptığım için ,içim rahat,bi rahatsızlık vermiyor yani...kan damlası vermediğim için başladım,pekmez kan damlasından daha iyi,hiç olmassa doğal...[/QUOTE]

Simdilik iyiym ablacimm insallah ise baslayinca cok zorluk yasamam. Rabbim bir yoluna koymustur herseyi diyorum rahatlatiyorum kendimi.. pekmez cok faydali gercekten bizim baglarimiz var annem yapiyo memlekette dogal dogal yiyecwk oglum insallahh. Kizina da sifa olsun yarasin.. . :))

bende evlilik arifesinde olmuştu herşeyle kendim uğraşmaktan çökmüştüm doktora gittim 2 kremi karıştırarak sür demişti eczane kendisi hazırladı karıştırıp 1 hafta içerisinde geçti bi daha da olmadı

Inşallah benimde geçer ama bana bir tane krem verdi hap vermiyorum emzirdigin için dedi birde yumuşatıcı krem verdi o kadar bakalım bunlarla geçmezse başka bi doktora giderim. İstanbulda oturuyorum bezmialeme gittim birde özele giderim geçmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…