- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.321
dünden bu yana kan ilacını içince midesi bulanıyor ömer cihadın
ne yapacam bilmiyorum
benim oğlum 25 şubat doğumlu canım
4 ay bittikten sonra yapıyorlar bu aşıyı
karma aşı ve pma dedikleri aşı yapıldı
sen aile hekimliğiyle bir görüş istersen
bebeğini sisteme kaydettilerse zaten telefon açıp hatırlatıyorlar aşıyı
herkese merhaba,kimsecikler yok sanırım artık forumda herkes tatile mi gitti nerdi :))bizde evde sıkılıyoruz oğlum biraz huysuz birkaç gündür emmekte de çok isteksiz öyle sıkılıp duruyoruz bol bol parmak emiyor(
Kızlar hamak almayı düşünüyorum tavsiye ettiginiz bı ürün var mı? Bliss marka baktım ama pahalı geldi biraz 279 diyo
aynen cnm herkes tatilde sanırım biz evdeyiz bayram sonrası gitcez kısmetse doktorumuzda izin verirse. benim kızda arada emmiyo sıcaklardan herhalde bide hiç artık uzun uzun emmiyo 1 1buçuk saatte bi 2 3 dakika anca emiyodur bi gece güzel emip uyuyo diğerleri hep kısa kısa eserse bazen gün içinde 2 3sefer daha uzun emip emerken uyuyo günden güne huyu değişiyo yani
ben annemin evine aldım haftada 2 gün falan orda kalıyozda lullaby markası 130amı ne almıştık çok seviyo kızım uykusu geldimi koyup sallıyoz uyuyuveriyor annemdeyken gece bile onda yatıp uyuyo resimdekinin aynısı bitanede ev e istiyorum ahşap olanlardan bakalım
Eki Görüntüle 748731
Ben doğumdan beri biberonla maalesef besliyorum sütüm olmadığından aynen devam anlayacağın
Bende yogurt yapiyorum. Elma havuc suyu yapiyorum ..sutumde birikmis oluyo zaten tek gogus zar zor emiyo bu ay da sebze puresine baslanacak insallah guzel guzel yerler:))
Bu arada hayel abla sen pekmez veriyormussun nasil veriyosun ay icini yakmaz mi bu sicaklarda bende vercem de eylulde veeeyim diyorumm..
Merhaba kızlar vücudumda kızarıklar demiştim bugün doktora gittim gül hastalığı dedi:-( çevresinde bu hastalıktan olan varmi ellerimde 16senedir egzama var onun gibi kalıcı birşeymi yoksa tedavisi varmi bilen varsa yazarsa sevinirim. Çok kötü bi görüntü oluştu. Sıkıntı stresten olurmuş bendede sinir stres fazlasiyla mevcut.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun seneler evvel bende de olmuştu, kalıcı değil bir kremi var onu kullanıyorsun biraz zaman alıyor geçmesi ama hiç iz kalmıyor sonunda. Bana da Dr bağışıklık sistemin zayıflamış böyle patlak vermiş demişti o dönemde. Tekrar geçmiş olsun.
dünden bu yana kan ilacını içince midesi bulanıyor ömer cihadın
ne yapacam bilmiyorum
Merhaba kızlar vücudumda kızarıklar demiştim bugün doktora gittim gül hastalığı dedi:-( çevresinde bu hastalıktan olan varmi ellerimde 16senedir egzama var onun gibi kalıcı birşeymi yoksa tedavisi varmi bilen varsa yazarsa sevinirim. Çok kötü bi görüntü oluştu. Sıkıntı stresten olurmuş bendede sinir stres fazlasiyla mevcut.
canım geçmiş olsun aynısı benim annemde de vardı ama çok şükür geçti. ona da önce bi krem verdiler sadece ama o işe yaramadı. sonra başka dra gitti. eczaneden hazırlanan bi su verdi bir de biteral diye bi ilaç kullandı. şu an hiçbişey yok. baharatlı yok içecekleri çok sıcak içmek yok stres yok direk güneşe maruz kalmak yok kafana takma sende çözümü var.
Bu arada hayel abla sen pekmez veriyormussun nasil veriyosun ay icini yakmaz mi bu sicaklarda bende vercem de eylulde veeeyim diyorumm..
Inşallah benimde geçer ama bana bir tane krem verdi hap vermiyorum emzirdigin için dedi birde yumuşatıcı krem verdi o kadar bakalım bunlarla geçmezse başka bi doktora giderim. İstanbulda oturuyorum bezmialeme gittim birde özele giderim geçmezsebende evlilik arifesinde olmuştu herşeyle kendim uğraşmaktan çökmüştüm doktora gittim 2 kremi karıştırarak sür demişti eczane kendisi hazırladı karıştırıp 1 hafta içerisinde geçti bi daha da olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?