- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.561
chıcco polly kullanıyorum cok memnunum
meltemcim hangi modeli nereden kaça aldınız?
ben de chicco nun friens modelini almak istiyorum ama bulamadım fiyatıda pahalı
bir an önce alayım yemek yeme kültürü oluşsun en azından oraya oturduğunda yemek yiyeceğini analasın istiyorum
Allah herkesin çocuğuna sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çocuklarımızın hepsine Maşallah Barek Allah
halıyle dıs hırpalıyor bıde ust uste erken de cıkarınca hırpaladı kuzuyuMlkdmn canim bizde ayniyiz her ay bir isteksizlik yasiyoruz ama cok sukur geei toparliyo.. sakin pes etme canim sutekli teklif et...
Meltem ablaaa ruzgar hala huysuz mu yine gorunmuyirsun sanki...
cnım chıcco polly wood frıends modelını 279 tl ye e-bebek ten aldm ertesı gun elımdeydıchıcco polly kullanıyorum cok memnunum
meltemcim hangi modeli nereden kaça aldınız?
ben de chicco nun friens modelini almak istiyorum ama bulamadım fiyatıda pahalı
bir an önce alayım yemek yeme kültürü oluşsun en azından oraya oturduğunda yemek yiyeceğini analasın istiyorum
Allah herkesin çocuğuna sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çocuklarımızın hepsine Maşallah Barek Allah
Kizlar merhaba sizi hep okuyorum ama bir turlu yazamiyorum. Dun cok kotu bisey yasadim yemek hazirlarken oglumu bouncer koyup tezgahin ustune koydum ve hareket ederken yavrucum bir baktim 1 metre yuksekten betona dustu inanin o an o kadar kotuydu ki basi yerdeydi bouncer ustunde neyse dr gittik bisey hok beklicez dedi o kadar korktum ki herhalde bouncerin esnek kisimlari basinin sert olarak yere gelmesini engelledi Allah korudu. O kadar uzgunum ki su an benim hatam baglamistim ama bouncer dusebilecegimi dusunmeliydim bu aralar emmek istemiyor sofrada neyi tattirsam azicik hepsini deli gibi yemek istiyo agliyo ama simdilik sadece neyve puresi yogurt ve tarhana veriyorum.
hos bulduk :) dıslerının fotosu yok cunku agzını acmıyo aslında fotoda gozukecek kadar buyuduler ama ugrasmak lazımMeltem hosgeldin :) ruzgarin dislerini merak eediyorum. Fotosu vardir di mi :) bi de diyete baslamistin Nasil gidiyo. Kilo verebildin mi hic
Cok Iyi vermissin :) Nasil bi diyet yaptin, sutunu etkiledi mihos bulduk :) dıslerının fotosu yok cunku agzını acmıyo aslında fotoda gozukecek kadar buyuduler ama ugrasmak lazımever 2 bucuk ayda 7 kıloya yakın verdım ama yaklasık 1 ay yapamadım ara verdım ev dısınd oldugu ıcın dınunce kaldıgımyerden devam ettım
Cok Iyi vermissin :) Nasil bi diyet yaptin, sutunu etkiledi mi
süpermiş ya nasıl verdin bizede anlat kilolar bir durdu gittiği yok pek dikkat edemiyorum sütüm azalır korkusuylahatice bende başladım diyete ama ramazandan ötürü bıratım dikkat ediyorum sadece 3 haftada 9 kilo verdimhemde sütlü anne diyeti
çok geçmiş olsun bizimde böyle kötü kötü bir tecrübemiz olmuştu meleğim kırk günlükken bizimki alçaktı ama insan çok korkuyor seni çok iyi anlıyorum.tekrar geçmiş olsunKizlar merhaba sizi hep okuyorum ama bir turlu yazamiyorum. Dun cok kotu bisey yasadim yemek hazirlarken oglumu bouncer koyup tezgahin ustune koydum ve hareket ederken yavrucum bir baktim 1 metre yuksekten betona dustu inanin o an o kadar kotuydu ki basi yerdeydi bouncer ustunde neyse dr gittik bisey hok beklicez dedi o kadar korktum ki herhalde bouncerin esnek kisimlari basinin sert olarak yere gelmesini engelledi Allah korudu. O kadar uzgunum ki su an benim hatam baglamistim ama bouncer dusebilecegimi dusunmeliydim bu aralar emmek istemiyor sofrada neyi tattirsam azicik hepsini deli gibi yemek istiyo agliyo ama simdilik sadece neyve puresi yogurt ve tarhana veriyorum.
sen de anlat meltem sütü etkilemeden kilolardan kurtulmanın yolunuhos bulduk :) dıslerının fotosu yok cunku agzını acmıyo aslında fotoda gozukecek kadar buyuduler ama ugrasmak lazımever 2 bucuk ayda 7 kıloya yakın verdım ama yaklasık 1 ay yapamadım ara verdım ev dısınd oldugu ıcın dınunce kaldıgımyerden devam ettım
kızlarrr nerelerdesiniz ne kadar sessizlik oldu buradaya yaww hadi biraz canlanalımmm kuzularıda alın gelin
Cok Iyi vermissin :) Nasil bi diyet yaptin, sutunu etkiledi mi
hatice bende başladım diyete ama ramazandan ötürü bıratım dikkat ediyorum sadece 3 haftada 9 kilo verdimhemde sütlü anne diyeti
masallah 9 kılomusüpermiş ya nasıl verdin bizede anlat kilolar bir durdu gittiği yok pek dikkat edemiyorum sütüm azalır korkusuyla((kıyafetlerime hala giremiyorum maalesef (
çok geçmiş olsun bizimde böyle kötü kötü bir tecrübemiz olmuştu meleğim kırk günlükken bizimki alçaktı ama insan çok korkuyor seni çok iyi anlıyorum.tekrar geçmiş olsun
sen de anlat meltem sütü etkilemeden kilolardan kurtulmanın yolunu
sayfanın adı ne minikbebekanam ben normaldede kiloluyum zaten ama emzirme dönemi en sakat dönem bence 89 kilo ile hamile kaldım 96 kilo ile doğuma girdim topu topu 7 kilo aldım hamileliğim boyunca doğumdan 1 ay sonra kontrole gittim 86 kilo olmuşum 10 kilo gitmiş sonra biraz süt azalır gibi oldu yok onu ye süt olsun bunu ye süt olsun yok malt iç süt olsun bulgur pilavı ye süt olsun derken ben topu topu 14 kilo alarak 100 kilo oldummmçok sinir bozucu 9 ay boyunca almadığım kiloyu 1 ayda aldım hemen hemen neyse sonra taylan kümelinin kızı ezgi onun web sayfasından başladım diyete ve 9 kilo verdim 3 haftada ilk hafta 6 kilo verdim sonra 1,5 1,5 öyle yani sonrada ramazan girdi bıraktım bayramdan sonra devam inş.
Kızımla dışardan geldik inanılmaz bir sıcak vardı..
Zor kaçtık eve..
Kızıma tahıllı sütlü ballı pirinçli mamalardan aldık bakalım sevecek mi ?
Kullananınız var mı acaba:26:
Kızımla dışardan geldik inanılmaz bir sıcak vardı..
Zor kaçtık eve..
Kızıma tahıllı sütlü ballı pirinçli mamalardan aldık bakalım sevecek mi ?
Kullananınız var mı acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?