- Konu Sahibi papatya3459
- #45.641
Yavrum şu forumda yakınımda olmadığına, aynı şehirde yaşamadığıma, komşu olma şansımın olmadığına en çok üzüldüğüm hatun sensin yemin ederim.Şuracıkta olsaydın şu ücretsiz izinleri çatır çatır yeseydik, beraber kaza oruçlarımızı tutsaydık, akşamları birlikte yürüyüş yapsaydıkne şahane olurdu yaaa... Şu çok pis azminden ecük de bağa vir :)) metabolizmayı hiç sorma benimki de çok yavaş, hiç hızlı kilo veremem. Bir ara benden çok yediği halde 36 beden olan bir arkadaşla takılıyordum, sinir bozucuydu.
bozma moraliniiii, çok güzeliz çooookkk
Bi de magnum double karadut böğürtlen çok güzel bak, ondan ye bol bolMeltem karbonhidratın süte etkisi yok demiş, katılmıyorum. Mesela nefis bir dilim patatesli börek ya da kek,pasta (karbonhidratlı)yedin, yanına da mis gibi demlenmiş açık bir bardak çay. Mutlu oldun, moral oldu ohhhhhhh missss dedin, al sana sütttt :))
diyet yaptın, kilo vermem lazım, çok çirkinim dedin. Sinir stres yaptın, süt salınımı azaldı. Ne oldu süt azaldııııııı
Yani neymiş
karbonhidratlı nefis yemekler =mutluluk= süt
diyet psikolojisi = stres= ahan da azaldı süt
arz ederim![]()
gönüller karşılıklı canım

hiç değilse aynı şehirde olsaydık gün bile yapardık :)))
ezerdik ücretsiz izni bi güzel
ben sana bol bol karbonhidrat zengini peynirli patatesli böreklerden yapardım

demlerdik çayı oturur içerdik afiyetle :))))
sonra çocuklardan konuşurduk benimki bunu yaptı seninkinde varmı yoksa dr a mı götüreyim falan :))
annelerin tecrübesi dr a on basar tabiki

biraz geç oldu ama kusuruma bakma canım dün giremedim
doğumgünün kutlu olsun kumpicim

Rabbim kuzucuğunla eşinle sevdiklerinle önce sağlıklı ,huzurlu sevgi dolu bir ömür nasip etsin inşallah

Rabbim her daim yüzünüzü güldürsün canım