- Konu Sahibi papatya3459
-
- #46.181
benim paşam gece en az 2 defa kesin kalkıyor gecede 1 buçuk 2 den önce uyumuyor oda ayrı sabahda 10 gibi kalkıyor ben yemek için öyle saat ayarlamadım yani gece 10dan sabah 12 ye kadar sadece anne sütü veriyorum sonrada benim canım ne zaman isterse ek gida ve sütümden veriyorum yani arasını hiç saate bakmadım ama uzun aralıklarla vermiyorum en fazla bir saat sürüyordur herhalde meme herzaman hazır ufak bir vızırdamasında veriyorum ek gida olarakda herobabynin meyve püresini veriyorum onu cok seviyor ağzını açıyor hemençorba yapıyorum bide keçi yoğurduna pekmez katıyorum bieraz onuda öyle yiyor 3 gündürkide bebe büskivisinin içine keçi peyniri ve zeytin koyuyorum onuda öyle yediriyorum onu pek sevmiyor ama acaba cok mu yakın zamanlarda besliyorum ya yarın unutmasamda bir saat tutsam ne kadar aralıklarla veriyorum diye
öyle bi yazmışsın ki nefis çekiyo valla :))))
eminim çok lezzetlidir okurken bile ağzı sulanıyo insanın
iyiki hamile değilim :)) yoksa bebeğimin vucudu göz göz kek şeklinde atardı
face baya aktif buraya göre
günde kaç defa buraya gelip gittiğimi saymadım ama
dönüp dolanıp aynı msjları okuyunca da sıkılıyorum açıkçası
öyle canım ben kumpirella nın yazdığını onayladım sadeceCanim artik herkesin bebisi hareketlendi uyku saatleride kisa.. ben gunduz mert uyudugunda yemek ve krtaligi toparluyoru m başkada vakit kalmiyo..ama eski sohbetleri arkadaslari özlüyoruz keske gelseler yine guzel olur...
biz daha yeni ek gıdaya geçtik canımArkadaşlarım bebislerinize yatmadan önce nasil doyuruyosunuz.. muhallebi yapan var mi ya da kasik mamasi falan..mert cok uyanoyorda(
biz daha yeni ek gıdaya geçtik canım
şimdilik sadece yoğurt ve meyve püresi
dr kilo alımı iyi dedi kaşık maması falan başlamadık
ama ömerde gece çok uyanıyor
acaba açlıktan mı uyanıyo kuzum((
canım facedeki ismin neBen facede taniyamadim seni kacirmis olabilirim faceden yaziver canim merys ben diye meeak ettim..
Birde kumpi gezmelere gidiyorum deyince tugce aklima geldi yanlis hatirlamiyorumdur insallah ismini o da gezginciydi:)) ama gorunmuyr bu aralar
canım facedeki ismin ne
ebrarkara dye yazdım bulamaıdm
oğlunun seni kıskanması çok keyif verici olmalı
benim oğlumun hiç o taraklarda bezi yok :))
Arkadaşlarım bebislerinize yatmadan önce nasil doyuruyosunuz.. muhallebi yapan var mi ya da kasik mamasi falan..mert cok uyanoyorda(
benim pasada cok kalkiuor ya iyi emiyor gecede demekki doymuyoor yatmadan oncede biseyler vermem gerek artik bu gece erken yatti onda sabah erken den kalkar herhalde benide gec yatmaya alistirdi simdide uyuyamiyorum evde spora basladim kizlar ebtu ile 15dk spor yapiyoruz aslinda 2kilo vermisim ama gobek oldugu yerde duruyor boyuma gore kilom iyi aslinda ama gobek iste 5gundur yapiyoruz sporu bakalim neolacak amagobegimdeki etler agriyor eriyecekler insallah yemegi azaltip tatliyi kesmedim ama sadece spor sizler biseyler yapiyormusunuz
ah kızlarrr yavrum sütü bıraktı yemiyo içmiyor uyumuyo idrar yolu enfeksiyonu, kalpte üfürüm derken böbrek filmi istendi şimdi deİstanbul da acill prof. çocuk nefroloğu önerisi rica ediyorum sizden... üzüntü , uykusuzluk ,yorgunluk, stres perişan durumdayım
ay kiyamam yaaa, o kadar mi cekti canin? Kargoyla kek gonderilir mi, gondereyim sana? Netten de skype actik mi ev gezmesinden farkimiz kalmaz :)öyle bi yazmışsın ki nefis çekiyo valla :))))
eminim çok lezzetlidir okurken bile ağzı sulanıyo insanın
iyiki hamile değilim :)) yoksa bebeğimin vucudu göz göz kek şeklinde atardı
face baya aktif buraya göre
günde kaç defa buraya gelip gittiğimi saymadım ama
dönüp dolanıp aynı msjları okuyunca da sıkılıyorum açıkçası
bunu soyleyen uzmanlarin bebegi var mi gercekten cok merak ediyorum. Nasil beslemeyelim? En iyisi bebekle uyumak arkadaslar, ben kizim gece kac kere uyaniyor bilmiyorum cunku o mikirdaninca aninda memeyi veriyorum, uykuma devam ediyorum. Boylece hic uykusuzluk sikayetim olmuyor. 1 yasina kadar filan da boyle gidecek sanirim, esimle ortamizda uyuyor kizim. Uyanir gibi olunca bazen benim ya da babasinin varligini hissedip kendiliginden uykuya devam ediyor. Ama acsa emmekten baska care yok.Bana acliktan gibi geliyor cunku yatmadan once mama yapiyorum 60 cc fakan iciyo ve baya uzun uyuyor. Sonra ki uyanmasina emziriyorum ve 2 saate bir iyaniyo.. sutum doyurmuyo artik diye dusunuyorum bende.. kimi uzmanlarda gwce beslwmeyin diyo ama be mumkun uyumaz ki emmeyince:))
tugce yakinda bizim bebeler otururken oglunun yurumeye basladigi -fantastik fotolarla - aramizda olacaktirBen facede taniyamadim seni kacirmis olabilirim faceden yaziver canim merys ben diye meeak ettim..
Birde kumpi gezmelere gidiyorum deyince tugce aklima geldi yanlis hatirlamiyorumdur insallah ismini o da gezginciydi:)) ama gorunmuyr bu aralar
ben leslie nin tarzini sevdim, agir egzersizden nefret ediyorum. Bu hafta 1 mille basladim :)) begenmeyen, ben onda ter atamiyorum diyenler var, ya kadin daha ne yapacaksa, duvara mi tirmanacagiz yani?Canim umarim istikrarli bir sekilde devam edersin spora..ben yaoamadim pc yi esim satti pc den yapiyordum cok ara verdim en kisa zamanda pc ye kavustugumda baslamayi dudunuyorum spora..
ah kızlarrr yavrum sütü bıraktı yemiyo içmiyor uyumuyo idrar yolu enfeksiyonu, kalpte üfürüm derken böbrek filmi istendi şimdi deİstanbul da acill prof. çocuk nefroloğu önerisi rica ediyorum sizden... üzüntü , uykusuzluk ,yorgunluk, stres perişan durumdayım
mesaj attım canım sanaCanim ebrar olarak bulamazsin uydurma isim ebrar sanirim dost demekti oyuzden yazmistim..ummuhan kara olarak bak..:)
Corba tarifleri de cok guzel hala pc yok.. geldiginde guzel bir klasor hazirliycam bu bilgilerle dolu:))
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzucuğunaah kızlarrr yavrum sütü bıraktı yemiyo içmiyor uyumuyo idrar yolu enfeksiyonu, kalpte üfürüm derken böbrek filmi istendi şimdi deİstanbul da acill prof. çocuk nefroloğu önerisi rica ediyorum sizden... üzüntü , uykusuzluk ,yorgunluk, stres perişan durumdayım
canım istedi vallaay kiyamam yaaa, o kadar mi cekti canin? Kargoyla kek gonderilir mi, gondereyim sana? Netten de skype actik mi ev gezmesinden farkimiz kalmaz :)
bunu soyleyen uzmanlarin bebegi var mi gercekten cok merak ediyorum. Nasil beslemeyelim? En iyisi bebekle uyumak arkadaslar, ben kizim gece kac kere uyaniyor bilmiyorum cunku o mikirdaninca aninda memeyi veriyorum, uykuma devam ediyorum. Boylece hic uykusuzluk sikayetim olmuyor. 1 yasina kadar filan da boyle gidecek sanirim, esimle ortamizda uyuyor kizim. Uyanir gibi olunca bazen benim ya da babasinin varligini hissedip kendiliginden uykuya devam ediyor. Ama acsa emmekten baska care yok.
tugce yakinda bizim bebeler otururken oglunun yurumeye basladigi -fantastik fotolarla - aramizda olacaktir
saka bir yana, pofikcinin son cikismasinin ardindan gelmeye pek istekli oldugunu sanmiyorum.
ben leslie nin tarzini sevdim, agir egzersizden nefret ediyorum. Bu hafta 1 mille basladim :)) begenmeyen, ben onda ter atamiyorum diyenler var, ya kadin daha ne yapacaksa, duvara mi tirmanacagiz yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?