- Konu Sahibi papatya3459
- #4.661
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhat versin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hayırlı evlatlar olsun inşallah. Amin.
Bende 8+1 günlük hamileyimtüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Tahmin edersiniz ki gerçekten maddi manevi ço zorlayıcı bir dönemdi gterçekten tüm pisikojim altüst oldu ama şükürler olsunki rabbim lutfetti de gebe kalabildim. Arkadaşlar ben ne mide bulantısı ne de olumsuz başka birşey yaşamıyorum. Bu nedenle hala hamile gibi hissedemiyorum. Hissetmediğim içinde hep olumsuz bir durum mu var korkusuna kapılıp kendimi yiyorum. Hele ki başka bir hamilenin düşük v.s haberini almayagöreyim hemen vesveseden ağlamaya başlıyorum. Eşimde bıktı bu halimden. Aranızda benim gibi olan var mı biraz dertleşmeye ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz...
merhaba cnm Allah yardımcın olsun bu psıkoejı kaybete korkusu ınan hepımızde var tabı sen tupbebek olunc daha cok ugras bekleyıs dahada cok korkun vardır.dahadun doktorun kapısında beklerkenbıe esıme ya ıceıgırdıgımızde kalbını durmus gorursek napcaz dıye.esımde gercek ve dogru olanısoledı malesef Allahtan gelene bıse dıyemeyız.kafana sreklı takma dıkat et vesurekl dua et tsph cek namaz kılabılıyosan kıl hepbunubılır bunu solerımbenkızımdnsonra troıt problemm cıkınca cok korktum cocugumolmuycak olursa dusuk rıskı gelıemerıskıcoktu.amayalvardım allaha ve hala yalvarıyoumsaglık sıhat ıstıyorum.tadını ckar kafana takma sakın olmaya calıs.ıstedıgın zaman yaz sor dertles.Allahevlatlarımzı krusun.Allahn emanetlerı onlar bıze.