cnm cok ozendım sana keske bende senın gıbı uyuyabılsem hep aksam 12De yatıyorum gece cıse kalk uyansıcatan sabah oluyor 8 :30 kalk kahalı hazırla kocaya gıdnce kızım kalkıyo onu yedır ıcır gıydır.sonra yaakar tplansın mutfk ev toplansı drkenoglenoluyortabı benım uyu ve halsızlık baslıyo kızım varyemek sat bılmem ne uyutmuo ama herfırsatta kotuktayımyanındaoynaken uyukluyorumhemen gozunu ac dıyo anne.sıcakta yapısıy bana kacıyorumgılı gızlı baska koltuga gecıyorum anlıo hemen yanıma bıda kacıncakızıo

)aneben bula gelıyorum sen ola gıdıyosun neden kacıyosun gulsemmı aglasamı sasırdım keyfını cıkarın cocuk olunca cok zor delısı b kac sat uusam ıı olucam belkıde aa kızhanımmdn ıın cıkmıy odahakı sıkııyo evde[/QUOTE
ahh canım yaaa tabi ufak kızının sorumlulukları olunca ona yöneliyosun bütün gün kıyamam ben sana,bende 2. ye hamileliğimde yaşiycam sanırım senn yaşadıklarını:)
bende çalişiyordum eşim optikçi yanında ssk lı gözüküyorum ama başka biyerde çalişiyo olsam sanırım bırakmak zorunda kalırdım çünkü uykudan kafamı kaldıramıyorum canım ben:)
bütün gün uyuyuncada bu saatte hortlağa dönüşüyorum
ayyy uyuyayım ben artık,,,en güsel rüyaları görün hamiş arkadaşlarım bebişlerinizi görün rüyalarınızda...mucuk