2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

12. haftaya kadar yapılıyor canım , geç değil yaptırabilirsin.

aaaaaa... sadece bende var sanıyordum bu hastalık :) çocukluğumdan beri ilaç içemem eritirim hep... zehir gibi hapları bile erittiğimi bilirim... olmuyor, boğulacağım korkusu var. bunun yüzünden hiçbir tedavimi düzgün olamıyorum zaten... herkes iğneden kaçar ben dr.a hep iğnesi var mı diye sorarım dr. bakar alttan alttan :) cins bir hastalık işte :)

evet efendim biz de ikili testimizden geçtik :) bugün itibariyle 11+5 iz :) ikili test için temmuz sonunda gidecektim fakat bu çıkan siğiller için daha erken gittim muayeneye. tabii ki siğiller yakıldı ama yok böyle acı :)) 45 dk. boyunca sadece ağladım :) Şimdi yavruşumun ultrason fotoğrafını atacağım diğer başlığa :) inşallah herkesin ikili testi güzel geçer. Bebişlerimize kokulu kokulu sarılırız. Ha bu arada bütün hamilelik belirtileri gitti yorgunluk dışında, ne bulantı kaldı ne kusma ne göğüs ağrısı ne kasık ağrıısı :)) göbüş de sertleşti hatta çok çişim varken sırt üstü yatınca rahmimi hissedebiliyorum deneyin derim :))

Bir de bişey daha merak ettim. Malum uzun zamandır giremedim. topik sahibi değişmiş, nedenini merak ettim yanlış anlamayın merak :)

ne guzel masaallah, bana da bulantim disinda hamile oldugumu belirten hic bisi yok, sanki gebe degilim.tuhaf uzun bir yolculuk olcak galiba

12. haftaya girdiğimde bitti benim bütün belirtiler. Ne güzel bulantı dışında bişey yoksa :) yalnız bu hafta bende inanılmaz baş dönmesi başladı, önce bu siğil yaktırırken aldığım lokal anestezi etkisinden sandım ama hala ayağa ani kalktığımda gözüm kararıyo, bayılacak gibi oluyorum ama ara ara. Evde yalnızken duşa giremiyorum korkumdan, bayılırsam diye.

Bunaldım tabii hala çekiyorum acısını, inşallah tekrarlamaz. yaktırma elektrokoter diye bi cihazla oluyo. Yakma işlemi sırasında acı duymuyosun ama lokal anestezi yapılırken dudaklarımı ısırdım, örtüyü sıktım elimle, ağladım işlem bitene kadar. Siğillerin orada bulunması normal doğum sırasında bebeğe zarar verirmiş, onun dışında bu yapılan işlemler zararsız. Bebişimi gördüm sırtüstü yatıyodu kocakafa :)) ense kalınlığı ölçüldü ikili test falan her şey normal çok şükür. :) ultrason başlığına attım fotomuzu :)

hepinize uzun süre sonra merhaba. bir süre internetten uzak kaldım. gerçi, doğruyu söylemeliyim ki buraya uzuuun süredir g,rmiyordum çünkü çok ger,yordu beni buradaki konuşmalar. yani sevincimi yada endişemi paylaşmak için girdiğimde ilginç konularla karşılaşıyordum ki bu yüzden başka bir topiğe katılmıştım. ha bir de buraya bir kez girdiğimde başka topiklerde yazanların buradan atılacakları yazılmıştı (!) neyse bugün bir bakayım dedim neler neler olmuş aslında en güzeli olmuş topik sakinlemiş görüyorum ki herkes bebişiyle ilgili bişeyler paylaşıyor artık. ben de gönül rahatlığıyla burada olabilirim artık. 11. haftadayız p.tesi kontrolümüz var bakalım bebişimizi çok özledik babasıyla. sgk ile anlaşmalı hastanelerde 2li test fiyatları ne civarlarda. ben hastaneme sormadım ama telefon etsem bilgi verirler mi acaba?

Kızlar aklınızda olsun ben doktora gitmeden önce böyle birşey olduğunu bilmiyordum bile. Bu siğiller hamileyken çoğalırmış bağışıklık sistemi çöktüğünde ve bulaşıcıymış. Benim eşimde böyle bi hastalık çıkmadı ama bende var. Doktor da ağda salonunda bulaşmış olabileceğini söyledi ve aranızda genital bölgede siğil sorunu olan varsa (lütfen ukalalık gibi algılamayın ama kurtulmak çok zor ve acılı olduğu için uyarmak istiyorum) ağda yapmayın yaptırmayın ve jilet de yapmayın. Çoğaltıyormuş. Ben ağdadan başka bişey yapmadım hiç ama ağda salonu değiştirince çoğaldı. böyle bir problem varsa sadece tüy dökücü krem kullanacakmışız kurtulana kadar. çünkü sadece tüy dökücü krem tahriş etmezmiş.

ben de uzun zamandır girmemiştim ve iyi ki de o konuşmalara şahit olmadım. üzücü. Ben ikili testi özel hastanede 120 tl gibi bi fiyata yaptırdım. eşimin üzerinden ssklıyım. hastaneyi arasan (ilgili bölümü) bilgi verirler sanırım.

İst Beylikdüzü Medicanada bugün oldum 2'li testi maalesef 340,10 TL aldılar SGK anlaşmalı sözüm ona..(((

İst Beylikdüzü Medicanada bugün oldum 2'li testi maalesef 340,10 TL aldılar SGK anlaşmalı sözüm ona..(((

ben de bunu anlamıyorum. aynı şeyleri yapıyolar, aynı değerlere bakıyolar neden bu kadar fiyat farkı çıkıyor. artık bu işin sağlık boyutunu aşmış ticari boyutuna bakıyor. ama işşte devlet hastanelerine de güvenemiyorum ben. mecbur kuzu kuzu ödüyoruz.

merhaba kızlar
bende 10 haftalık hamileyim
aşırı bulantılarım var 24 saat devam ediyo hiç durmuyo
bugün de nefesimi zor alıyorum içim daralıyo
aranızda böyle olan varmı
ne zaman bitecek bulantılar ya inanın hayattan zevk almaz oldum

canım ben hamileliğin bütün belirtilerini yaşadım. ama midem bulantım bigün oluyodu aynen 24 saat ve kusmayla birlikte. ertesi gün hiçbir şey yok. ama 11+5 bugün benim. hiçbir belirti kalmadı. ne mide bulantısı ne kusma ne göğüs - kasık ağrısı. sadece bu hafta göz kararması başladı o da ani ayağa kalktığımda. Yani bütün belirtiler geçti, araştırdığım kadarıyla 11-12 haftalarda geçiyormuş belirtiler.

her ikiside aynı test ve özel hastane ve ssk karşılıyor biri diğerinin neredeyse 3 katı yuh diyorum başkada birşey demiyorum ben

yaaaa cok aska geldım bekleyeyım dıyordum ama beklemeyeceğim yın 25ınde bende gıdeceğim doktora

ayyyy Allahım ağzından bal damlıyo ya inş. benimkide geçer
benimde 24 saat bulantı kusma günde 1 -2 kere oluyo
tek umudum 12.haftada sona ermesi
çok zorlanıyorum çok

Son sözüne çoook katılıyorum kuzu kuzu...ödüzyoz walla..((..doktor bana anket misali formu dolduttu birde eliyle vazneye götürtüp kaçmayayım diye kayıt kaptırıp laboratura sevketti...O derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…