2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ayyyy Allahım ağzından bal damlıyo ya inş. benimkide geçer
benimde 24 saat bulantı kusma günde 1 -2 kere oluyo
tek umudum 12.haftada sona ermesi
çok zorlanıyorum çok

:) ben bulantım olduğu zaman ya olips ya da aromalı şeker atıyodum ağzıma, en azından şeker bitene kadar rahatlıyordum. Ben ilk hamile olduğumu öğrendikten sonra 3 kilo almıştım. bu kusmalarla tekrar hamile kaldığım kiloya döndüm. ama nasıl moralim bozuluyodu kilo veriyorum diye :)) bakma 74 kiloyum :)) kilo vermek başka zaman olsa mutlu ederdi beni ama şimdi telaşlandırıyor :) artık kilo almayı bekliyorum :) haa bi de bu hafta o içinde biriken hain ve uğraşsan da çıkmayan ggazlar var ya onlar çıkmaya başlıyor :)) en azından bende böyle :)

Son sözüne çoook katılıyorum kuzu kuzu...ödüzyoz walla..((..doktor bana anket misali formu dolduttu birde eliyle vazneye götürtüp kaçmayayım diye kayıt kaptırıp laboratura sevketti...O derece yani

Ben form doldurmadım ama bu siğil operasyonu için yaptılar bana aynısını. doktorun asistanı geldi benimle :)) ssklı olmasam 750 alacaklardı :) ama iyi niyetli insanlar "yatış oolacak" diye gösterip 350 tl aldılar :)) doktorlar için çalışıyo benim kocam :))

67 ile hamile kaldım 5 kilo verdim bir ay içinde
ve aynen senin gibi o kadar moralim bozuluyorki sanki bebeğimi besleyemiyorum gibi suçluluk duygusu çekiyorum halbuki doktorum 3 ay o senden beslenir o kadar dert etme dediği halde
çok ağlıyorum ben mutsuz hayattan zevk almayan bi insan oldum
inş. daha fazla uzun sürmez çünkü gerçekten çok zor
Allahım beterlerinden sklasın

cnm merahaba,

hamilesin demekki çok sevindim. Askerin geldi ve bebiş oldu demekki ne güzel

ağlama canım, kendini de üzme. sen üzülürsen bebeğin de etkilenir. annelik aslında hamilelikle başlıyor şimdiden çekiyoruz sıpaların derdini :) bana da hiç bitmeyecek gibi gelirdi hatta çevremdekiler korkutuyodu baştan bulanırsa miden sonuna kadar gider diye, ama annene sor, aşağı yukarı aynı geçiriyosun hamileliğini, mesela ben göbekli olmama rağmen şimdiden hissediyorum sertliğini şişliğini, annem de öyleymiş iç karnı darmış. o da ilk zamanlar bulantıyla geçirmiş sonra geçmiş. istersen bir de annene danış canım.

canım ben de senin gibiyddim. artık oturup ağlıyordum, akşam yatakta ben ağlıyorum eşim başımda yasin ayetel kürsü okuyordu o derece canımdan bezmiştim... ama 2 gündür bitti. ben de ona endişeleniyorum. erken mi bitti diye :) derdimiz bitmiyor ki... bak benim bugün 10+ 5 oldu. seninde inşallah erkenden biter. senin ne kadarlık bebiş? sabret, geçmiyor diyordum bende ama azalıyor geçiyor. benim geçti ara ara bir bulantı gelip gidiyor sadece... allahımmm yardım etsin, nasıl zor ben bilirim, tuvaletin yanında koridorda inliyordum saatlerce... sabret canım...

aynen canım benim de geçen hafta azaldı bu hafta da geçti. çok zor ya uyumaya çalışırsın uyutmaz falan. neyse eninde sonunda geçiyor :)

arkadaşlar bende bugun ıkılı test sonucumu aldım. ense kalınlıgı 1.2 CRL 49.5 tu free beta hcg de 52 rısk taramaları da ıyı çıktı elh. özel sigortam oldugu ıcın cok az odedım. sonucu ozel hastanede 1 gun sonra aldım. bir de tsh değerime baktırdım biliosunuz hamilelikte tsh 2 nın altında olmalı. bazı drlar ıhmal edıyor ben zorla yaptırdım yazın dedım. ıns hepımızın kı cok saglıklıca dogar. evham yapmaktan kurtuluruz

insan bekleyemiyor ya, benim bi sonraki randevum bayramdan sonra. zaman nasıl geçecek bilmiyorum :))
ben 2 doktora gıdıyorum o yuzden 1 ay beklemıyorum dr ıcın ama bu haftadan ıtıbaren tek doktora dusureceğim galıbaen son 10 haftalıkken gıttım ayrıntılı bıseyler gözukmedı daha kol ve bacak tomurcukları yenı oluşmustu cor merak edıyorum b u hafta tam bır sekılde görebılecekmıyım acaba

ya bi siz anladınız beni çevremdekiler hemen ayyy inş. 9 ay sürmez bu ne ya ne kadar erken başlamış diyorlar çok korkuyorum daha fazla sürmesinden
Allahım korktuğumla sınamasın inşallah
annem ben hiç yaşamadım bulantı diyor ailemde kimse yaşamamış ilk defa bende bu kadar oldu
sanırım sıcaklarda bizi çok etkiliyo
ne olur dua edelim birbirimize
inşallah benimkide sizinki gibi sona erer

sanki beni anlatıyorsun artık canımdan bezdim inan
kocama ne zaman baksam ağlıyorum o da dayanamıyo sürekli dua ediyo
bizde bugün tam 10 haftalık olduk inş. benimkide biter ya inşallah

aynısını bana da yaptılar, 9 ay sürer bu falan. Vücudunu pek fazla dinleme, miden bulansa da (biliyorum zor ama) bulanmıyormuş gibi davran. Ben kaç kere arabada giderken emniyet kemerini çözüp camı açıp kafamı çıkartırdım ola ki kusarsam diye :) geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor. en fazla 1-2 hafta daha sabredeceksin canım, bu sıcaklar da çok etkiliyor haklısın. su içerken de kana kana içme az az iç, beni su da çok etkiliyordu. şekerli taze yoğurt da bana iyi gelmişti.

ay çok sevindimmmmmmmmmmmmm yaaa şu gazlar çıkıyo heee :))
benide yemek borumda sıkıştırıyo fenalık geçircek gibi oluyorum nadiren çıkarınca rahatlıyordum geçen de bu gazdan bi darak geldi ağladımmmm hüngür hüngür

hem de nasıl çıkıyor :) o şiş olan göbecik birden iniveriyor :) kabızlık bitmese de azalıyor en azından günde 1 kere tuvalete çıkabiliyorum. ama gaz çok fena tutamıyosun da :)) artık sessiz yapmayı öğrendim :))) aman allahım neler konuşuyorum ben böyle :)

kikiki :))) bitanemm bende artık sesszi yapıyorumm mecburennn ama eşimin yanında bırakıyorum gidiyo önce kusura bakma diyorum anlıyo oda bi ara annemin yanında oldu yaa dedim neler oluyo bana D

komedi ya, benim eşim nargile tutkunu, o yüzden her akşam dışarı çıkıyoruz. dışarda zor oluyo bırakmak :)) ses çıkar mı, birisi duyar mı falan :d allahtan kokmuyo bu gaz

kikiki :))) bitanemm bende artık sesszi yapıyorumm mecburennn ama eşimin yanında bırakıyorum gidiyo önce kusura bakma diyorum anlıyo oda bi ara annemin yanında oldu yaa dedim neler oluyo bana D

komedi ya, benim eşim nargile tutkunu, o yüzden her akşam dışarı çıkıyoruz. dışarda zor oluyo bırakmak :)) ses çıkar mı, birisi duyar mı falan :d allahtan kokmuyo bu gaz

ay hakkatennnn oda iyi yönü vallahi koksaa vay halimize sesiz yapsakta anlaşılır heheh :))

ya kafama takılan bişey var benim, ben böyle yüzüstü yatıp bi bacağımı da karnıma çekmeden uyuyamam. hala öyle yatıyorum ama acaba bebeğe bi zararı var mı? daha çok küçük, zarar görmez diye bozamadım düzenimi ama korkuyorum da.

canım ben de aynen dediğin gibi yapardım, ellerimi de yastığın altına koyardım. dr.a sordum 3. ayın sonuna kadar yt, bir süre sonra zaten istesen de yatamazsn dedi. ama ben bacağı karına çekmeyi yapmıyorum şimdilik sadece yüzüstü yatıyorum o da yeter... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…