- Konu Sahibi papatya3459
-
selam şubat anneleri bende varım, sat 1 mayıs 5.haftaya yeni başladım
gebeliğimi regliye 4 gün varken kıytırık bi testte öğrendim bende
doğumda 5 şubat görünüyo hayırlısı bakalım, dr.umuz haftaya çağırdı
bu arada benim kasıklarımda zaman zaman ağrılar oluyor böyle ağrısı olan varmı kızlar
selam şubat anneleri bende varım, sat 1 mayıs 5.haftaya yeni başladım
gebeliğimi regliye 4 gün varken kıytırık bi testte öğrendim bende
doğumda 5 şubat görünüyo hayırlısı bakalım, dr.umuz haftaya çağırdı
bu arada benim kasıklarımda zaman zaman ağrılar oluyor böyle ağrısı olan varmı kızlar
Merhaba canım,
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Benimde satım 2 mayıs.KK hesaplamada 7 şubat , diğer yerlerde 5 şubat çıkıyor :)
Bende 4 gün kala ucuz bi testle öğrendim :)
Evet kasıklarıma dediğin gibi ağrılar giriyor zaman zaman
evet canım çocuk rahime tutunurken ve yavaş yavaş rahim büyüdüğü için ağrı olması normal
merhaba 2012 şubat annesiyim bende
eminim süper dostluklar ve paylaşımlar olucak
çok heyecanlı bazende yorucu ve bi o kadarda güzel sürecinizi meleklerinizle sonlandıracaksınız
kendinizi çok özel hissedin kızlar güzel paylaşımlar şimdiden
ben de geçen yıl mayıs ayında hamile kalmıştım...ne günler geçirdik....allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin....
Allah gönlünüze göre versin kızlar...
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende varımmm. Benimde doğumum 3 şubat gözüküyor. Herkeze hayırlı uğurlu olsun şimdidenn. allahım kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısı ile kalp atışları ne zaman oluşacak. Bir önceki bebeğimi kalp atışları oluşmadığından aldırmak zorunda kaldım. Şimdi çok endişeliyim.
Ilk oglum 22 subatta doğdu.dün bir testle tekrar hamile oldugumu öğrendim. Sat 2 mayis ve tahmini doğum tarihi 6 şubatmiş.hayırlısıyla kucagimiza aliriz inşallah..
merhabalar
bende inşallah 4 şubat annesi olacağım
daha kesemizi göremedik gören oldumu
güzel yardımcı olacak bilgi paylaşımlarında bulunuruz inşallah birbirimize
Doktora gitmedim daha erken diye düşünüyorum.ilkinden tecrübeliyim. 6 hafta olmadan da dr gitmeyi düşünmüyorum daha erken kese icin meraklanma
benim ilk bebeğim onun için heycanlıyım bide tedaviyle hamile kaldım eşimle merak içindeyiz kısmet olursa bu cumartesi gitmeyi düşünüyoruz alttan muayne edince görünüyormuş galiba
bende şubat annesı olucam inşallah kızlar.bat 27 nisan bugun adetım 4 gun gectı sabah ılk ıdrarla yaptıgım test Eki Görüntüle 433091
benim ilk bebeğim onun için heycanlıyım bide tedaviyle hamile kaldım eşimle merak içindeyiz kısmet olursa bu cumartesi gitmeyi düşünüyoruz alttan muayne edince görünüyormuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?