2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benimde sat 1 mayıs senin beta hcg degerin kaç çıktı acaba bu arada hayırlı olsun :)))

kızlar bende şubat annesiyim galiba :) son adetim 30 nisan bende 1haziranda idrar testi yaptım silik çıktı sonra kan testi yaptrdım beta hcg 104 cıktı 4.haftaya tekabül ediyomuş sizden ricam doktora gidip gitmeme arasında kararsızı cok bi erken diyorum bide içim rahat degil çok haftaya cumaya randevu aldım napayım sizce gereklimi zaten son 1aydır folik asite baslamıstım içiyordum fikirlerinize ihtiyacım var inşş rahat saglıklı bi hamilelik geçiririz allahın izniyle alırız bebişlerimizi kucagımıza

canım tebrikler
bence 5. haftanda git kese için
ben 4. haftada gittim betam yüksekti benim keseyi çok zor gördü
5. haftada gittik rahatlıkla gördük kesesi
hatta durabilirim dersen 6. haftada git kalp atışlarınıda duyarsınız belki

herkese merhaba..bende şubat annesi olucam inşallah.sağlıklı bir hamileleik geçirirsem tabi..4 yaşında bir oğlum var.2008 de haziran annelerine üye olmuştum.çok güzel dostluklar edindik.hala grüşüyoruz.umarım şubat annelrinde de güzel paylaşımlar yaparız.tahmini doğum 7 şubat.tüm şubat annelri tahmini doğum tarihlerini yazarlarsa bir liste oluşturabilirim bu şekilde birbirimizi daha rahat takip edebiliriz.

2013 ŞUBAT ANNELERİ
1-carmen..............1 şubat
2-lzcnr.................2 şubat
3-figencim........... 3 şubat
4-papatya-ozmen...4 şubat
5-yağmur melike.....5 şubat
6-alya...................5 şubat
7-acıbiber .............6 şubat
8-belfü..................7 şubat
9-ayça..................7 şubat
10-drKlub................7 şubat

bu liste birbirimizi takip etmede çok aydası olacak hamiş bayanlar.yazmadığım varmı?

2013 ŞUBAT ANNELERİ
1-carmen..............1 şubat
2-lzcnr.................2 şubat
3-meri..................2 şubat
3-figencim........... 3 şubat
4-papatya-ozmen...4 şubat
5-yağmur melike.....5 şubat
6-alya...................5 şubat
7-acıbiber .............6 şubat
8-belfü..................7 şubat
9-ayça..................7 şubat
10-drKlub................7 şubat

bu liste birbirimizi takip etmede çok aydası olacak hamiş bayanlar.yazmadığım varmı?

Ayça Merhaba
Sana sormadan ilk mesajı sana atadım hem oldukça eskisin hemde listeyi yapmaya başlamışsın bile. İlk mesaj güncellenebiliyor listeyi orada tutabilirsin ....

Hepinize güzel bir doğum dilerim ...

Ayça Merhaba
Sana sormadan ilk mesajı sana atadım hem oldukça eskisin hemde listeyi yapmaya başlamışsın bile. İlk mesaj güncellenebiliyor listeyi orada tutabilirsin ....

Hepinize güzel bir doğum dilerim ...
tekrar merhaba.sitenizi ilk hamileliğimde ilgiyle takip etmiş,çok faydalı paylaşımlarda bulunmuş ve öğrenmiştim.2008 haziran annelerinde de tüm listeleri ben yapmıştım..çok güzel yenilikler olmuş yalnız çok beğendim..ilk hamileliğimde bu sitede yazdıklarımı okuyordum bende .vaktim olsa tüm yazdıklarımı yazıp günlük oluşturmayı düşünüyorum.ilk hamileliğimi öğrenmemden,çocuklarımızın ilk doğum günlerine kadar paylaşmışımız.. bu arada söylediğiniz şekilde güncellerim teşekkürler..

2008 Haziran Anneleri
1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran....7+1iken....10,3mm.....12+3iken...62,9mm
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.soda-lamon..............10 haziran
5-ceydacey................10 haziran......11+0iken 41mm
5.çilemsin...................12 haziran
6.handerya.................12 haziran......10+0iken......35mm
7.gülşah-kılıç...............16 haziran......9+3iken........21,7mm
8.narin.......................16 haziran
9.yasemin....................19 haziran......9+5iken......24mm
10.çorumlu cadı..............19 haziran
11.sarı zambak.............20 haziran
12.aytii........................22 haziran
13.dilekgndz..................22 haziran......7+1iken 12 mm
14.bennu beyzam...........23 haziran......6+6iken....8mm....8+2iken.....20mm
15.serpil.......................25 haziran
16.gülden.....................25 haziran
17.berrinyy...................25 haziran........7+3iken........12mm
18.ayça.......................27 haziran.......6+1iken......4,5mm....8+0iken...16mm
19.senace....................27 haziran
20.yağmursu.................28 haziran
kızlar ben bu listeyi 4 yıl önce yapmışım.doktor kontrollerinizden sonra crl ölçümlerinizi öğrenin ve onlarıda listeye ekleyelim

Kızlarrr merhaba,

keyifler nasıl neler yapıyorsunuz.
KK da yaptığım hesaplamaya göre 7 şubat, diğer hesaplamalara göre 5 şubat çıkıyor.

Bende sizinleyimm

Güzel paylaşımlar

Merhaba ben de Ankara da oturuyorum.Bizim de doğum tarihimiz 9 şubatı gösteriyor.Bugün öğrendim mutlu haberi,herkese sağlıklı doğumlar dilerim.

Aslında kafama takılan birşey var. Mide bulantısı olması demek hamileliğin yolunda gittiğini gösterirmiş. Benim mide bulantım yok. Yani sorun mu var demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…