- Konu Sahibi papatya3459
-
benimde sat 1 mayıs senin beta hcg degerin kaç çıktı acaba bu arada hayırlı olsun :)))selam şubat anneleri bende varım, sat 1 mayıs 5.haftaya yeni başladım
gebeliğimi regliye 4 gün varken kıytırık bi testte öğrendim bende
doğumda 5 şubat görünüyo hayırlısı bakalım, dr.umuz haftaya çağırdı
bu arada benim kasıklarımda zaman zaman ağrılar oluyor böyle ağrısı olan varmı kızlar
kızlar bende şubat annesiyim galiba :) son adetim 30 nisan bende 1haziranda idrar testi yaptım silik çıktı sonra kan testi yaptrdım beta hcg 104 cıktı 4.haftaya tekabül ediyomuş sizden ricam doktora gidip gitmeme arasında kararsızı cok bi erken diyorum bide içim rahat degil çok haftaya cumaya randevu aldım napayım sizce gereklimi zaten son 1aydır folik asite baslamıstım içiyordum fikirlerinize ihtiyacım var inşş rahat saglıklı bi hamilelik geçiririz allahın izniyle alırız bebişlerimizi kucagımıza
sağlıklı bir hamilelik geçirirz inşallahselam benim de 2 şubat olucak inaşallahhhhhhh
sağlıklı bir hamilelik geçirirz inşallah
2013 ŞUBAT ANNELERİ
1-carmen..............1 şubat
2-lzcnr.................2 şubat
3-figencim........... 3 şubat
4-papatya-ozmen...4 şubat
5-yağmur melike.....5 şubat
6-alya...................5 şubat
7-acıbiber .............6 şubat
8-belfü..................7 şubat
9-ayça..................7 şubat
10-drKlub................7 şubat
bu liste birbirimizi takip etmede çok aydası olacak hamiş bayanlar.yazmadığım varmı?
tekrar merhaba.sitenizi ilk hamileliğimde ilgiyle takip etmiş,çok faydalı paylaşımlarda bulunmuş ve öğrenmiştim.2008 haziran annelerinde de tüm listeleri ben yapmıştım..çok güzel yenilikler olmuş yalnız çok beğendim..ilk hamileliğimde bu sitede yazdıklarımı okuyordum bende .vaktim olsa tüm yazdıklarımı yazıp günlük oluşturmayı düşünüyorum.ilk hamileliğimi öğrenmemden,çocuklarımızın ilk doğum günlerine kadar paylaşmışımız.. bu arada söylediğiniz şekilde güncellerim teşekkürler..Ayça Merhaba
Sana sormadan ilk mesajı sana atadım hem oldukça eskisin hemde listeyi yapmaya başlamışsın bile. İlk mesaj güncellenebiliyor listeyi orada tutabilirsin ....
Hepinize güzel bir doğum dilerim ...
benimde sat 1 mayıs senin beta hcg degerin kaç çıktı acaba bu arada hayırlı olsun :)))
Yok canım daha keseyi görmedimm çünki daha doktora gitmedim ilk bebeğim düştü. O yüzden tecrübeliyim. 6 hafta dolmadan gitmeyeceğim.Arkadaslar kesesini gören varmı?
Yok canım daha keseyi görmedimm çünki daha doktora gitmedim ilk bebeğim düştü. O yüzden tecrübeliyim. 6 hafta dolmadan gitmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?