- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
- #6.301
Allahın izniyle bende 14 şubat'ta doğum yapacağım. inşallah sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım :)
amin canım allah hepimizi bi nefette kurtarsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın izniyle bende 14 şubat'ta doğum yapacağım. inşallah sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım :)
kızlar sizlere bişi danısıcam bugüne kadar genelde 1 hafta yada 10 günde bir kontroldeydim en son gittigimde bebiş 8+5 ti doktorum 3 hafta hatta 24 gün sonraya gün verdi kontrol için.siz kaç haftada biir gidiyorsunuz..bana 24 gün geç gibi geldi genelde 1 hafta 10 günde bir giderdimm:26::26:
yaaa napcamm bılmıyorum ağzım hıcboş durmuyo baksana bazı ardslar oruc tutuo ben bı saat yemediğim zmn öğürmekten ayağa kalkamıyorum
işte bende merak ediyorum önce daha sıktı cagırmaları şimdi bianda 3 hafta 24 güne cıktı kontrol anlayamadım dogrusu .3.aydan sonra ayda 1 cagırılıyo diye biliyorum
amin tatlm allah hepimizin ki nazardan saklasınevet tatlm bidaha ki kontrolümde 2li testide söyledi yaptırıp yaptırmamak size kalmıs dedi en son gittigimde.sen kaç haftada bir gidiyorsun canmm
cnm ben ilk gittiğimde kanda çıktı gebelik ama ultrasonda gözükmedi 15 gün sonnra çağırdı keseyi gördük.ondan sonra ayda bir...genelde başta çok sık çağırmıyorlar son aylarda sıklaşıyor kontroller
amin canım allah hepimizi bi nefette kurtarsın
aminnn bitanemmmmmmmmm aminnnn ,ben iki haftada bir gidiyorum bitanemm bu cumartesi 9+3 tümm gittim şimdi 4 ağustosa çağırdı ama ben işim yüzünden mecbur 6 ağustosa ikili test için gidicem bitanemm
tatlm beni sık cagırıodu doktor taa ki 9.haftama girene kadar ..bundan sonra 3 hafta hatta 24 gün sonraya verdi.galiba her doktorun yöntemi kontrolü farklı
telaslanma canim bebegin gayet sagliklidir yinede cok gece vermemis benimki gibi ben arada baska doktora gitsemmi diye bile dusundum :)
gelde ankaramı arama işte bende ordan geldm evlenince yerleştim çoruma bazen küçükşehir iyi olmuyo bazende cok iyi oluyo
tatlm ben 3 haftada telas ettim senin yerinde olsam şimdiye baska doktorada görünmüştüm galiba![]()
tatlm senin doktor otomatiğe bağlamıs 2 haftadan hiç şaşmamışş bravoooo![]()
benm tansiyon cok oynak bu ara hemen düşüyo yemeyince uzanmadan kendime gelemiyorum hemen ağzımabişeyler atıyorum cok ekmek yiyincede boş maya yemişim gibi oluyo midem ekşiyo
aaa ne tesadüf ama sen yine şanslısın çorum nere şırnak nere...içini ferah tut bende öyle düşünsem kafayı yerim...sırf bu yüzden burada hamile kalmak istemiyordum ama nasip kısmet işte dom dom kurşunu yedik bi kere o da tuttuailen ankaradaysa oraya git kontrollere benim bi arkadaşım zonguldaktan gelip gidiyo senin daha yakın ben yakın olsam öle yapardım
ayy bende çok çabuk acıkıyorum bi de benim ülser gastrit ikiside var midem yanıyo hemen. son aylarımı düşünemiyorum umarım iyice artmazyemediğim zmanda midem bulanıyor dediğiniz gibi Allahtan kilomda bi değişiklik yok şimdi.oyüzden pek dert etmiyorum şuan umarım sonra çok artmaz kilolar
tansiyonum benimde düşük geçen 9a 4 e düştü
( sıcaklara dikkat etmek gerek benim bulunduğum yer 45-55 derece arasında değişiyor evden çıkmıyorum hiç
aynenn öyleD bi bakıma para tuzağı aslında ultrasona az girmez herzaman daha iyiymiş
ama tabi doktorumda çok iyi biri tedbir amaçlı üç ay sık olcak diyo ama karnın burnunda hamişlerle de hep aynı günlerde karşılaşıyoruz sanırımm ilerleyincede iki haftada bir olucak
![]()
tatlm beni sık cagırıodu doktor taa ki 9.haftama girene kadar ..bundan sonra 3 hafta hatta 24 gün sonraya verdi.galiba her doktorun yöntemi kontrolü farklı
bende öyle biliyorum tatlm ilk 3 ay haftada yada 2 haftada bir sonrada ayda 1 diye.gerci bende 11.haftamdayım artık ama her doktorun kontrolü yöntemi farklı oluyo sanırım.bide ben doktor degistrdm 6.haftamda.ondan sonrada 2 doktora gitmeye basladm digeride 3 hafta sonra cagırdı