2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yaa benımkıde normal cıktı ense burun felan ama benım esım pimpirikli dr un yanında yaptıralım ne kaybederız bılmemne tutturdu o yuzden yaptırdım yarın kısmetse hastaneye yolculuk var bakalım kansonucua bı de cınsıyete inş gösterır

yaa ense kalınlıgı ve burun kemıgı olcumu naaıl cıktıbenmcok ıı cıktı kan testını yaptrmadımdoktrumda oluryaptırma cok ıyı dedı.olcuerı glısımıvareketlerı dedı.

ense kalınlığı 1,3 mm dedi o gayet iyiyidi ya cahillik işte şimdi olsa didiklerim doktoru sıkıştırrırdım ndn böyle diye ama ozaman tmm deyip eve gelmişim buru kemiğine bakılmadı test de riskli cıkmamıştı sadece değer biraz düşük dedi doktorun iyi dediyse yaptırma kafanı karıştırma acabalara girersen cıkamazsın içinden rahat ol doktoruna güveniyosan sözünden cıkma

mrb kızlar
forumda kötü olaylar yaşanmadan önce sık sık yazardım foruma. ama uzuuuuunn zamandır girmiyordum.öğrendimki sular durulmuş problemler yok olmuş ben de ,
kalktım geldim
ben de haftaya salı gidicem ikili teste.hayırlısı bakalım.
ikli testi olumsuz çıkan arkadaşım hiç üzülme.gönlünü ferah tut.
benim bir arkadaşım ikili testin zamanını kaçırmış.üçlü yaptırdı baktılar risk var.doğuracam dedi.maşallah turp gibi oğlu var.
biliyorum iiyi düşünmek pek kolay olmaz tek yapabileceğimiz allah a dua etmek

bence yarın cinsiyeti öğrenceksin içime öyle doğdu sonuçlarında iyi cıkar inş

günaydın canlar.....
yazışmaları okuyarak başladım yine... ya bu ikili testi yaptırmaktan çekiniyorum bu yüzden işte..ben çok pimpirikliyim, birşey çıksa haydaa 9 ay kabus... bilmiyorum kararsızım ya... 2 li kötüyse 3 lüye mi bakılıyor o iyiyse tamam mı diyor anlmadım. kızlar bir de bakıyorum da 12. 13. 14. haftada olanlar bebeişlerin hareket ettiğinden bahsetmiş, benimki niye etmiyor, 13 lerde falan hareket etmeye başlıyor mu?

bence yarın cinsiyeti öğrenceksin içime öyle doğdu sonuçlarında iyi cıkar inş

ayy inş yaa koca gece ruyamda hastanedeydım valla bıde bırak vıcdanazabı çekıyorum:)bzımki hep kıss ıstıyrdu zorla ben erkektıryok oyleboyle dedım erkeğe yonlendırdım
şimdi kız cıkarsa yazık adamcağıza dıyo kendımı erkeğe sartlandırdım keske yapmasaydım yaaaa((

benım ılk bebeğim 16 da hıssetmıstım ama 2,lerde daha erken hıssedıyorsun

benmki cok erkek istiyo bnde sabah dedimki hazırmısın oda neye dedi kız babası olmaya dedim belki erkek babası olurum dedi bu bebek kız bnce dedim hayırlısı olsun artık dedi artık cinsiyet secme lüksümüz yok bizim

bende hissetmedim daha bekliyoruz bakalım ne zaman deppik atçek bizimki:)

benımkıde depcik atmıyo tekmeler 5 aydan sonra sımdılık ben burdayım ceee yapıyor:)) mesela ben bunları yazarkende ben burdayım teyzelerım ablalarım dıyor:) ayaklarınızı bıraz karnınıza cwkın oturuken en cok oyle hıssedıyorum

yaa orası oyle sonucta ılk çocuk bızımkıde ne olursa olsun sağlıklı hayırlıevlat olsunda ama işte ben saf gıbı cokalıstırdım erkeğe adam ruyasında bıle erkek gordu o derece
sımdı yarın korkuyom wallaa:) napim derım sen kızz ıstıyordun al işte felanderım ne bılıyım vaallaa

ben 11inci haftadayım erken sanırsam ondan hissedemiyoz sabretçez mecbur

Diyet vrdikleri icin tatli yasak. gebelik sekerim olabilirmis. Omega3 lu yumurta yiyorum cunku gunde en fazla iki tane ceviz hakkim var. Preeklampsim olabilirmis. Plesanta servikse yakin tutunmus sezeryan olabilirim. Myom var. Meme kistim var. Genetik hastaligim var, ilaclarima devam etmek zorunda kaliyorum, bebege zarari? Hastanede calistigim icin cok toksik madde icindeyim onlari solumak zorunda kaliyorum. Daha da anlatmiyim.. Boyle olunca insan korkuyor malesef biseycik olmaz diye kolay kolay rahatlayamiyorum. desteginize ihtiyacim var o yuzden. Dua etmekten baska da bisey gelmiyor insanin elinden. Umarim hepimiz bebeklerimizi saglikli aliriz kucaklarimiza. Bazen diyorum Allah'im gunahlarimi iki misli yaz ama o saglikli olsun.

bazen allaha bırakmak lazım hakkımızda ve bebeklerımızn hakında hayırlı yazılar yazsın buraya pek yazmak ıstememeıstım ama bır ornek vereyım dun cok uzuldum arkadasımın yegenı 9 aylık nasıl sağlıklı pembe pembe yanaklar tombul tombul, ablasıyla annesıyle oynarken camda sıneklık olmasına ragmen bebek asagı dusuyor malesef bebeği kaybetmısler allah sağlık ve uuzn onur versın bebekelrımıze herseyın kararını allah verıyor bız ne yaparsak yapalım bazı seylerın onune gecemıyoruz malesef

cnm öyle karamsar konusup uzme kendınıde bebişide böyle karsıdan konusmak kolaydıyorsundur bılıyorum ama napcan yanii yapabılıcek bişin olsa zaten yaparsın.benım teyzemde de memekısti vardı tup bebek sayesınde ıkızlerı oldu oda hastanede çalısıyordu doğum ıznı bılealmadı doğumdan sonrakullandı kendındede fızıkı rahatsızlık var ayağında ama allaha sukur cocukları turp gıbı hıc dusunup uzmekendını cnm

cnm daha önce de dediğim gibi ne gelirse allahtan bizim elimizde olsa en güzelini istemezmiyiz hiç ama ne uygun görürse onu yaşıyoruz ve şükrediyoruz. inşallah şu mübarek günlerin hatrına hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah dualarımız seninle iyi düşünmeye çalış kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…