- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.381
günaydın meltem maşşşşşşşş kız hissetmeye başladınmı[/QUOTE
evettt dun utu yaptım ayakta çok kalınca kızdı galıba kıpırdandı durdu ıcımde gecede oyle kıpır kıpırdı:)))
yaa ense kalınlıgı ve burun kemıgı olcumu naaıl cıktıbenmcok ıı cıktı kan testını yaptrmadımdoktrumda oluryaptırma cok ıyı dedı.olcuerı glısımıvareketlerı dedı.
yaa benımkıde normal cıktı ense burun felan ama benım esım pimpirikli dr un yanında yaptıralım ne kaybederız bılmemne tutturdu o yuzden yaptırdım yarın kısmetse hastaneye yolculuk var bakalım kansonucua bı de cınsıyete inş gösterır
bence yarın cinsiyeti öğrenceksin içime öyle doğdu sonuçlarında iyi cıkar inş
günaydın canlar.....
yazışmaları okuyarak başladım yine... ya bu ikili testi yaptırmaktan çekiniyorum bu yüzden işte..ben çok pimpirikliyim, birşey çıksa haydaa 9 ay kabus... bilmiyorum kararsızım ya... 2 li kötüyse 3 lüye mi bakılıyor o iyiyse tamam mı diyor anlmadım. kızlar bir de bakıyorum da 12. 13. 14. haftada olanlar bebeişlerin hareket ettiğinden bahsetmiş, benimki niye etmiyor, 13 lerde falan hareket etmeye başlıyor mu?
hımmm iyi o zaman ben 16 ları bekleyeyim...benım ılk bebeğim 16 da hıssetmıstım ama 2,lerde daha erken hıssedıyorsun
slm kızlar bugün bende hiç iyi değilim hamilemiyim acaba diye beklerken 1 günüm geçti bu sabah test yaptım hiiç birşey çıkmadı...
ayy inş yaa koca gece ruyamda hastanedeydım valla bıde bırak vıcdanazabı çekıyorum:)bzımki hep kıss ıstıyrdu zorla ben erkektıryok oyleboyle dedım erkeğe yonlendırdım
şimdi kız cıkarsa yazık adamcağıza dıyo kendımı erkeğe sartlandırdım keske yapmasaydım yaaaa((
bende hissetmedim daha bekliyoruz bakalım ne zaman deppik atçek bizimki:)
benmki cok erkek istiyo bnde sabah dedimki hazırmısın oda neye dedi kız babası olmaya dedim belki erkek babası olurum
dedi bu bebek kız bnce dedim hayırlısı olsun artık dedi artık cinsiyet secme lüksümüz yok bizim
benımkıde depcik atmıyo tekmeler 5 aydan sonra sımdılık ben burdayım ceee yapıyor:)) mesela ben bunları yazarkende ben burdayım teyzelerım ablalarım dıyor:) ayaklarınızı bıraz karnınıza cwkın oturuken en cok oyle hıssedıyorum
Benimde 1,5 çıktı ense kalınlığı sakın endişelenme cnm ya...Bende hem yumurtalık kisti çıktı hemde miyom var bişiycikler olmaz öle kolay değil !!..Hatta kansızlıkda var.Demir ilacı bende kullanıyorum sürekli alacağım folik asiti bıraktırdı...Bol tatlı (tabi kararında) + omega 3 (ceviz) tüket bebiş zehir gibim olur bak gör ..
Diyet vrdikleri icin tatli yasak.gebelik sekerim olabilirmis. Omega3 lu yumurta yiyorum cunku gunde en fazla iki tane ceviz hakkim var. Preeklampsim olabilirmis. Plesanta servikse yakin tutunmus sezeryan olabilirim. Myom var. Meme kistim var. Genetik hastaligim var, ilaclarima devam etmek zorunda kaliyorum, bebege zarari? Hastanede calistigim icin cok toksik madde icindeyim onlari solumak zorunda kaliyorum. Daha da anlatmiyim.. Boyle olunca insan korkuyor malesef biseycik olmaz diye kolay kolay rahatlayamiyorum. desteginize ihtiyacim var o yuzden. Dua etmekten baska da bisey gelmiyor insanin elinden. Umarim hepimiz bebeklerimizi saglikli aliriz kucaklarimiza. Bazen diyorum Allah'im gunahlarimi iki misli yaz ama o saglikli olsun.
Diyet vrdikleri icin tatli yasak.gebelik sekerim olabilirmis. Omega3 lu yumurta yiyorum cunku gunde en fazla iki tane ceviz hakkim var. Preeklampsim olabilirmis. Plesanta servikse yakin tutunmus sezeryan olabilirim. Myom var. Meme kistim var. Genetik hastaligim var, ilaclarima devam etmek zorunda kaliyorum, bebege zarari? Hastanede calistigim icin cok toksik madde icindeyim onlari solumak zorunda kaliyorum. Daha da anlatmiyim.. Boyle olunca insan korkuyor malesef biseycik olmaz diye kolay kolay rahatlayamiyorum. desteginize ihtiyacim var o yuzden. Dua etmekten baska da bisey gelmiyor insanin elinden. Umarim hepimiz bebeklerimizi saglikli aliriz kucaklarimiza. Bazen diyorum Allah'im gunahlarimi iki misli yaz ama o saglikli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?