- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.341
anladım cnm sağol.benim doktor özelde yaptırmamı ima etti onunla konuşamıcam devlet hastanesi mevzuunu.ben istanbuldayım sanırım kanunide yapıyorlarmış orda yaptırıcam ama önce kadın doğumdan mı randevu alcam bilmiyorum neysee bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.tekrar teşekkür ederim berrak...
bu arada 13+1 immmmmm
cnm bende yarın batmana medicalparka gidecem ikili için internetten randevu aldım kadın doğuma sonra o kadar yol gidecem belki ikili için ayrı randevu alınıyordur diyerekten aradım sadece kadın doğuma randevu alınıyormuş...aramışken ücretide öğreniyim dedim 40 tl gayet uygun büyük şehirlerde baya pahalı topiklerden duyduğum kadarıyla...
MERHABA ARKADASLAR BENDE 7+3 günlük hamileyim ilk gebeligim cok bulantı sorunu we halsizlik yaşıyorum bu durumu nezaman atlatırım acaba bilen warmı rabbim hepimize kolaylıklar wersin insallah
bende öyle hemen hemen hergün tartıya çıkıyorumbu sıralar tansiyonum çok düştüğü için tansiyon aleti siparişi vermiştim bi de o da geldi bugün hemen ölççtüm 9a 5 yine düşük:44:
Selam kızlar,
bugün ikili test sonucumu aldım.
Papp-a değerim düşük çıkmış,düşük de olsa down riski var dedi doktor. ama önemli olan 3'lü test dedi,2 hafta sonra yapılacak.
Bu 2 hafta kabus gibi geçecek...
Çok canım sıkkın...
çekirdekkk canım sıkma canını..
ikilide sorun cıkıp bebişte bişi olmayan bi çok tanıdık bılıorum..bence baska bı labaratuarda tekrar ver ıkılı testını kımı labaratuarlar yanlış sonuç verebılıo...
senın bebişinde saglıklı olacak rabbımın ıznıyle...
bu arada kızlar ıkılı test 11. haftadan sonramı yapılıodu..benımdı randevum yarın sabah..
son ultrason dan bu yana saydım yarın tam 11+6 gunlugumm bendende ıstermıkı ıkılı..bırde acmı gıdılıodu ıkılı teste...
ben herbişeyı unutmusun yafuu
işte bende merak ediyorum önce daha sıktı cagırmaları şimdi bianda 3 hafta 24 güne cıktı kontrol anlayamadım dogrusu .3.aydan sonra ayda 1 cagırılıyo diye biliyorum
yanma bndede oldu gaviscon şurup aldık bu ara rahatım ama corbayı sıcak içsem baharatlı yesem hemen başlıyo sodayla şurup elimde geziyorum bu arada kocam tartı almış artık ben kafayı yerim o tartıyla
şanslı azınlıksınız desem doğru olur sanırım.............şanslısınız
Selam kizlar. Bugun doktora gittik. 12+1 sata gore ama ultrason 12+6 dedi. Cok uzun surdu muayene. Doktor biseyi goremedim emin olmaya calisiyorum dedi. Ben de midemi kotu yaptigi icin folik asiti 8 haftadan sonra birakmistim. Riskli gebeligim oldugu icin de cok endiselendim.acaba noral defekti mi gordu de korkmiyim diye soylemiyo? Ense 1,36 cikti ama folik asit iceren demir tableti verdi. Folige devam ettiriyo yani caktirmadan galiba. Neyse ki yarin kendi calistigim hastanede de muayene olcam. Dua edin kizlar 2li test iyi ciksin. Bisey cikmasin bebisimde.
Nasi da uslu durdu bugun, cok nazikti. Cikolata yedim ama hic yaramazlik yapmadi. Hickirdi bayaa. Muzik sesi gelince dans etti kollariyla, cok tatliydi.:) esim de bana benziyo dedi.kuyruk sokumunda bi cikinti gordum. Kendim embriyolog oldugum icin kuyrugu kayboldugundan artik pipiye benzettim ama doktorumuz bisey demedi. Bakalim hayirlisi. İnsallah sagliklidir ve saglikli dogar. Saglikli olsun yeter.
Selam kızlar,
bugün ikili test sonucumu aldım.
Papp-a değerim düşük çıkmış,düşük de olsa down riski var dedi doktor. ama önemli olan 3'lü test dedi,2 hafta sonra yapılacak.
Bu 2 hafta kabus gibi geçecek...
Çok canım sıkkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?