- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.361
Selam kızlar,
bugün ikili test sonucumu aldım.
Papp-a değerim düşük çıkmış,düşük de olsa down riski var dedi doktor. ama önemli olan 3'lü test dedi,2 hafta sonra yapılacak.
Bu 2 hafta kabus gibi geçecek...
Çok canım sıkkın...
kızlar gunaydın gece pek ıyı uyuyamadım sırtustu yatıp ayklarımı bukerek uyumayı severım heralde seftalı pek sevmıyor gece her uyandıgımda hareketlerını hıssettım ve bu sefer emınım seftalıydı o hareketlerın sahıbı :))) sabaha kadar kıpır kıpırdı
kızlar karnınız için krem kullanmayı düşünüyormusunuz çatlak kremi bide ne zaman başlayacaksınız kullanmaya
Gunaydiiinnn.. Benim dr bonal F diye bi krem yazdi. Super bi ilacmis. Sadece eczanelerde satiliyo. Bugun gelmis olucak denicem bakalim.
1 saat sonra randevum var. Dru sıkıstırcam bu sefer ne goruyosan soyle diye. Dua edin kizlar hersey iyi ciksin.
hiç merak etme down riski yuksek cıkıp okadr saglıklı bebek dogdunu biliyorumki hatta alalım bebegi denen iki yakınım var ve bunlar almanyada yasıyor ama ikiside aldırmadı sapa saglamlar şimdi cocukkları dert etme bu testlerin tek kotu yanı yanlış cok sonuc veriyolar allahın izniyle senn bebiş cok saglıklı
Selam kızlar,
bugün ikili test sonucumu aldım.
Papp-a değerim düşük çıkmış,düşük de olsa down riski var dedi doktor. ama önemli olan 3'lü test dedi,2 hafta sonra yapılacak.
Bu 2 hafta kabus gibi geçecek...
Çok canım sıkkın...
Selam kizlar. Bugun doktora gittik. 12+1 sata gore ama ultrason 12+6 dedi. Cok uzun surdu muayene. Doktor biseyi goremedim emin olmaya calisiyorum dedi. Ben de midemi kotu yaptigi icin folik asiti 8 haftadan sonra birakmistim. Riskli gebeligim oldugu icin de cok endiselendim.acaba noral defekti mi gordu de korkmiyim diye soylemiyo? Ense 1,36 cikti ama folik asit iceren demir tableti verdi. Folige devam ettiriyo yani caktirmadan galiba. Neyse ki yarin kendi calistigim hastanede de muayene olcam. Dua edin kizlar 2li test iyi ciksin. Bisey cikmasin bebisimde.
Nasi da uslu durdu bugun, cok nazikti. Cikolata yedim ama hic yaramazlik yapmadi. Hickirdi bayaa. Muzik sesi gelince dans etti kollariyla, cok tatliydi.:) esim de bana benziyo dedi.kuyruk sokumunda bi cikinti gordum. Kendim embriyolog oldugum icin kuyrugu kayboldugundan artik pipiye benzettim ama doktorumuz bisey demedi. Bakalim hayirlisi. İnsallah sagliklidir ve saglikli dogar. Saglikli olsun yeter.
nasılsınızz kızlarrr bu gun erkenden kalktımm.
nasılsınızz kızlarrr bu gun erkenden kalktımm.
hiç iyi değilim bu ikili testi kötü çıkan arkadaşa üzüldüm bide angel sounds için bekle diyen kocam gitmiş 65 lraya tartı almış(ama harika bişe vucuttaki yağı suyu metabolizma hızını kemik kilosunu kası ayrı ayrı gösteriyo ama benm için tabiki angel sounds daha önemliydi) kızdım ama b
elli etmedim ndn aldın angel sounds alırdık dedim tmm bebbişim onuda alırız diyo
gunaydıncnm bende hep erkende uyanıyorum cok fazla ruya goruyorum hayırlaa gıtsınruya yorumlayıcı bulsam bı anltcamhepsını nedır bu ruyalar
üzülme ltfn benmde moralim çok bozuldu ama bak ne diycem 2. bebeğimin ense kalınlığı tam 5.3 mm çıkmıştı kesin down sendromlu fln dediler cvs yapıldı bebeğimi kaybettm ama sonularıda temizdi 3. bebektede o değer bendede düşüktü doktor hiçbişey dememişti şimdi anlıyorum durumu bişey sorcam bebeğin hareketleri nasıldı sakinmiydi hareketlmiydi korkutmayım seni ama benm bebeğim çok hareketsizdi hayret ediyodum nasıl böyle oluyo diye
gunaydıncnm bende hep erkende uyanıyorum cok fazla ruya goruyorum hayırlaa gıtsınruya yorumlayıcı bulsam bı anltcamhepsını nedır bu ruyalar
yaaa ewet bende sımdı okudum sen yazınca sabahsabah moral bozukluğu ama bişi çıkmaz inş allahınıznıyle.artık sabah aksam tartı uzerınden ınmezsın:)ben almıycam angel den hıssedıyorum artık çok şukur alırsam şeyını cıkarırım ben onun oyle gunde 1-2 dk kullanamam cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?