2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

cnm sıkma canını ne gelirse allahtan öyle düşün allah hepimiz için hayırlısı neyse onu versin dualarımız seninle inşallah o düşük ihtimal tutmaz iyi haberer verirsin bize

günaydın kızlar nasılsınız çekirdekçiğimmmmm sende kendini üzme canım benim sonuç kötü diyen insanların bebişlerinide duyduk maş. sağlıklı evlad dünyaya getirdiler üzme sende kendini allahtan gelen herşeye razıyız

kızlar gunaydın gece pek ıyı uyuyamadım sırtustu yatıp ayklarımı bukerek uyumayı severım heralde seftalı pek sevmıyor gece her uyandıgımda hareketlerını hıssettım ve bu sefer emınım seftalıydı o hareketlerın sahıbı :))) sabaha kadar kıpır kıpırdı

günaydın meltem maşşşşşşşş kız hissetmeye başladınmı

kızlar karnınız için krem kullanmayı düşünüyormusunuz çatlak kremi bide ne zaman başlayacaksınız kullanmaya

Gunaydiiinnn.. Benim dr bonal F diye bi krem yazdi. Super bi ilacmis. Sadece eczanelerde satiliyo. Bugun gelmis olucak denicem bakalim.

1 saat sonra randevum var. Dru sıkıstırcam bu sefer ne goruyosan soyle diye. Dua edin kizlar hersey iyi ciksin.

bende lierac kullanmayı düşünüyorum şuanda piyasada en iyisi o gibi gözüküyor hadi bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

arkadaslar dedğiniz doğru ama risk unsuru v arsa amniyosentee kadar giedilmeli bence. sağlıklı doğanın yanında downu doğanları da duyuyoruz ikilide çıkıp da. doktorun tecrübesi önemli. eğer sorun çıkıyorsa bence başka doktora gidilip tekrar yorumlatılmalı hemen down diyip de sağlıklı doğuyor yorumu çok kolay söylenmemeli allah korusun yavruşlarımızı...

üzülme ltfn benmde moralim çok bozuldu ama bak ne diycem 2. bebeğimin ense kalınlığı tam 5.3 mm çıkmıştı kesin down sendromlu fln dediler cvs yapıldı bebeğimi kaybettm ama sonularıda temizdi 3. bebektede o değer bendede düşüktü doktor hiçbişey dememişti şimdi anlıyorum durumu bişey sorcam bebeğin hareketleri nasıldı sakinmiydi hareketlmiydi korkutmayım seni ama benm bebeğim çok hareketsizdi hayret ediyodum nasıl böyle oluyo diye

günaydınlar herkese kalabalığız maşallah bugün:) ben bişeyler atıştırıp geliyorum önce size bi mrb diyim dedim

Benimde 1,5 çıktı ense kalınlığı sakın endişelenme cnm ya...Bende hem yumurtalık kisti çıktı hemde miyom var bişiycikler olmaz öle kolay değil !!..Hatta kansızlıkda var.Demir ilacı bende kullanıyorum sürekli alacağım folik asiti bıraktırdı...Bol tatlı (tabi kararında) + omega 3 (ceviz) tüket bebiş zehir gibim olur bak gör ..

nasılsınızz kızlarrr bu gun erkenden kalktımm.

hiç iyi değilim bu ikili testi kötü çıkan arkadaşa üzüldüm bide angel sounds için bekle diyen kocam gitmiş 65 lraya tartı almış(ama harika bişe vucuttaki yağı suyu metabolizma hızını kemik kilosunu kası ayrı ayrı gösteriyo ama benm için tabiki angel sounds daha önemliydi) kızdım ama belli etmedim ndn aldın angel sounds alırdık dedim tmm bebbişim onuda alırız diyo

yaaa ewet bende sımdı okudum sen yazınca sabahsabah moral bozukluğu ama bişi çıkmaz inş allahınıznıyle.artık sabah aksam tartı uzerınden ınmezsın:)ben almıycam angel den hıssedıyorum artık çok şukur alırsam şeyını cıkarırım ben onun oyle gunde 1-2 dk kullanamam cunku

gunaydıncnm bende hep erkende uyanıyorum cok fazla ruya goruyorum hayırlaa gıtsınruya yorumlayıcı bulsam bı anltcamhepsını nedır bu ruyalar

hayır olsun cnm yaa.benımde tek gördüğüm şey ya bebıs ya hastane yaa doğum burda cok zmn gecırmeye basladım sıcaklardan dısarı cıkılmıyo bu sefer bılınçaltı hep karmakarısık ruyalar hayırolsun

günaydın hanımlar
3 haftadır gelemiyorum
benim gebelik belli degildi biliyorsunuz dur
2 hafta önce gittim doktora bebegi gördük kalp atışı var ama duyamayız birdahaki sefere dedi
yanlız bebegim gec döllenme bebegi yani reglimden 1-2 hafta gec olmuş
saglıklı olsunda sorun yok
buarada ben oruc tutuyorum kızlar yaa bi sakıncası olurmu acaba
doktorla konusmadım oda bişi demedi
kendimi kötü hissetmiyorum zaten hissetsem bozarım ..şimdilik iyi gidiyor
aranızda oruc tutan varmı acaba ?
buarada benim gebelik haftam 8+5 ve belim kasıklarım agrıyor
agustosun 8de gidicem doktora acaba öncesindemi gitsem

şöyle bi gecmişe bakayım ben

yaa ense kalınlıgı ve burun kemıgı olcumu naaıl cıktıbenmcok ıı cıktı kan testını yaptrmadımdoktrumda oluryaptırma cok ıyı dedı.olcuerı glısımıvareketlerı dedı.

gunaydıncnm bende hep erkende uyanıyorum cok fazla ruya goruyorum hayırlaa gıtsınruya yorumlayıcı bulsam bı anltcamhepsını nedır bu ruyalar

slm kızlar bugün bende hiç iyi değilim hamilemiyim acaba diye beklerken 1 günüm geçti bu sabah test yaptım hiiç birşey çıkmadı...

ben değilde kocam inmiyo 5 kere tartıldı akşam ben kilo kaybetmeye devam ediyorum ama bundan sonra alırım ya daha önce anlattım ya 3 tane bebeğimin kalbi durdu 14 haftalıkken o yüzden ben kesin almalıyım şüpheye düşünce dinlerim sadece zaten 16.haftayı doldursam bidaha zor kullanırım sonra emin olurum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…