- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.401
Diyet vrdikleri icin tatli yasak.gebelik sekerim olabilirmis. Omega3 lu yumurta yiyorum cunku gunde en fazla iki tane ceviz hakkim var. Preeklampsim olabilirmis. Plesanta servikse yakin tutunmus sezeryan olabilirim. Myom var. Meme kistim var. Genetik hastaligim var, ilaclarima devam etmek zorunda kaliyorum, bebege zarari? Hastanede calistigim icin cok toksik madde icindeyim onlari solumak zorunda kaliyorum. Daha da anlatmiyim.. Boyle olunca insan korkuyor malesef biseycik olmaz diye kolay kolay rahatlayamiyorum. desteginize ihtiyacim var o yuzden. Dua etmekten baska da bisey gelmiyor insanin elinden. Umarim hepimiz bebeklerimizi saglikli aliriz kucaklarimiza. Bazen diyorum Allah'im gunahlarimi iki misli yaz ama o saglikli olsun.
gunaydıncnm bende hep erkende uyanıyorum cok fazla ruya goruyorum hayırlaa gıtsınruya yorumlayıcı bulsam bı anltcamhepsını nedır bu ruyalar
bazen allaha bırakmak lazım hakkımızda ve bebeklerımızn hakında hayırlı yazılar yazsın buraya pek yazmak ıstememeıstım ama bır ornek vereyım dun cok uzuldum arkadasımın yegenı 9 aylık nasıl sağlıklı pembe pembe yanaklar tombul tombul, ablasıyla annesıyle oynarken camda sıneklık olmasına ragmen bebek asagı dusuyor malesef bebeği kaybetmısler allah sağlık ve uuzn onur versın bebekelrımıze herseyın kararını allah verıyor bız ne yaparsak yapalım bazı seylerın onune gecemıyoruz malesef
ense kalınlığı 1,3 mm dedi o gayet iyiyidi ya cahillik işte şimdi olsa didiklerim doktoru sıkıştırrırdım ndn böyle diye ama ozaman tmm deyip eve gelmişim buru kemiğine bakılmadı test de riskli cıkmamıştı sadece değer biraz düşük dedi doktorun iyi dediyse yaptırma kafanı karıştırma acabalara girersen cıkamazsın içinden rahat ol doktoruna güveniyosan sözünden cıkma
yaa orası oyle sonucta ılk çocuk bızımkıde ne olursa olsun sağlıklı hayırlıevlat olsunda ama işte ben saf gıbı cokalıstırdım erkeğe adam ruyasında bıle erkek gordu o derece
sımdı yarın korkuyom wallaa:) napim derım sen kızz ıstıyordun al işte felanderım ne bılıyım vaallaa
fransa ben turkiyedki doktorlari tercih ederim adam akili ilgilenmek isteseler burdakilere on basarlar benim kayseri gittigimde bir kadindogum doktorum cok memnunum ah ah onun ellerine teslim etseydim kendimi cok memnun olurdu kayseriden biri varsa tavseyiye ederim onu sorsun
valla cnm cok guvenıyorum cunku ense kalınlıgı ıyıydı burun kemıgıde cok guzelolusmus dedı.bende ozaman kanabakmaya grek yokdedım.tamam cok ıyı Atenherseyı endedı.kafamın karısmasını ıstmıyorum doktorumada guvenıyorumole bıse varsa Allahyazmıssa yapıcak bıse yok.suandastres gremem fuzulıdenbazı doktolar bılerek sıtrese sokuyo anneyı.pıpırıklı davranıyo.kızımda ıkılı yaptırdım ılk cocuk hıcbısedusunemıyon hereyı yaptırmk ıstıyon ucuyu doktorgeekyokbazen hormonlardan farklı seyler cıkıyo kafankarısmasındedı.Allah herkezn gonun goreversın
olsun bakallah yıne vermıs ne guzel işte doğru soyluyon herkezın ıcınden gecen bişi oluyo işte.ewet benım ılk çocuk cnm.neyse sonra dvm ederım kahvaltıya gecıyorum arkadasa görüşürüz bbyesenin ilk mi benm 4. bebeğim 3 kayıp 2 erkek bi kız bebek o yüzden sağlıklı doğmasından başka isteğim yok benm ama adamın aklı erkekte hala
güvendiğin bi doktorunun olması ne güzell özendm valla benmde olcak inş cok umutluyum yeni bulduğum doktordan
ole cm cokguzel oluyo cokta ıyı dını butun guler yuzlu herseyle ılgıenr.sen nerdesın.tavsıyeederım doktorumu cnm.
herkese gunaydınlar
yarama tuz bastın çorumdayım ben ve hala bi doktorum yok ank gazi üniversitesinen bi doktor geldi ona bi gitcem bakalım
kızlar gunaydın gece pek ıyı uyuyamadım sırtustu yatıp ayklarımı bukerek uyumayı severım heralde seftalı pek sevmıyor gece her uyandıgımda hareketlerını hıssettım ve bu sefer emınım seftalıydı o hareketlerın sahıbı :))) sabaha kadar kıpır kıpırdı
ayy inş yaa koca gece ruyamda hastanedeydım valla bıde bırak vıcdanazabı çekıyorum:)bzımki hep kıss ıstıyrdu zorla ben erkektıryok oyleboyle dedım erkeğe yonlendırdım
şimdi kız cıkarsa yazık adamcağıza dıyo kendımı erkeğe sartlandırdım keske yapmasaydım yaaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?