2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Öyle deme cnm herşey yolunda gidecek bak sen içini ferah tut...Güçlü bebiş ki bu zaman kadar senle birde öyle düşün. Benim ilkin yok deyip almaya kalktılar miyom ve kisti temizlemek uğruna!!! hahah birde üstelik çukur o çukur dediler akıllılar...Betim benzim atmıştı..anlıyorum endişeni ama lütfen kendini üzme emi...Bak bebişte üzülüyo sonraaa !!..aklına kötü senaryoları getirme birkere yok öyle bir seçenek sen ve bebiş hep iyi olacaksınıııız cnm. Hep güzel düşün emi...! Sağlıklı sıhhatlı gülücüklü bebişler alıcaz hepimiz kucağımıza ...

gunaydıncnm bende hep erkende uyanıyorum cok fazla ruya goruyorum hayırlaa gıtsınruya yorumlayıcı bulsam bı anltcamhepsını nedır bu ruyalar

www.emineakkaya.com a bi bak derim. Su flash tvde ruyaniz hayrolsunu sunan kadin. Biliyomus diyolar.

Allah ailesine sabir versin. oyle, hersey Allah'tan. O yuzden hep dua ediyorum. Bu mubarek ayda kabul eder insallah dualarimizi.

valla cnm cok guvenıyorum cunku ense kalınlıgı ıyıydı burun kemıgıde cok guzelolusmus dedı.bende ozaman kanabakmaya grek yokdedım.tamam cok ıyı Atenherseyı dedı.kafamın karısmasını ıstmıyorum doktorumada guvenıyorumole bıse varsa Allahyazmıssa yapıcak bıse yok.suandastres gremem fuzulıdenbazı doktolar bılerek sıtrese sokuyo anneyı.pıpırıklı davranıyo.kızımda ıkılı yaptırdım ılk cocuk hıcbısedusunemıyon hereyı yaptırmk ıstıyon ucuyu doktorgeekyokbazen hormonlardan farklı seyler cıkıyo kafankarısmasındedı.Allah herkezn gonun goreversın

senin ilk mi benm 4. bebeğim 3 kayıp 2 erkek bi kız bebek o yüzden sağlıklı doğmasından başka isteğim yok benm ama adamın aklı erkekte hala

merhaba, bende araniza yeni katildim. Cocotuniq Fransa hangi sehirdesin? Ben Paris deyim ve 11+5 haftalik hamileyim. Uzun zamandir KK'yi takip ediyorum ancak cok yogun calistigim icin ne yazik ki firsat bulup uye olamamistim..

güvendiğin bi doktorunun olması ne güzell özendm valla benmde olcak inş cok umutluyum yeni bulduğum doktordan

senin ilk mi benm 4. bebeğim 3 kayıp 2 erkek bi kız bebek o yüzden sağlıklı doğmasından başka isteğim yok benm ama adamın aklı erkekte hala
olsun bakallah yıne vermıs ne guzel işte doğru soyluyon herkezın ıcınden gecen bişi oluyo işte.ewet benım ılk çocuk cnm.neyse sonra dvm ederım kahvaltıya gecıyorum arkadasa görüşürüz bbye

günaydıınnn
ikili test yaptıranları okudukça kalbimi heyecan basıyor
bunda telaş yapmayacam demiştim yine çok korkuyorum yaaa
ama kötü çıkan olmadı maşallah dimiii
Allahım hepimizin güzel çıksın sonuçları noolur yaaaa..

biraz aşk ı memnu izleyip denize götürürm ben de prensesimi bugün

günaydın güzel anneler benim kociş uyurken geldim hemen
çünkü o beni her bilgisayar başında gördüğünde o kadar dikkat ediyorsun ama
radyasyon sanki bişey yapmıyo çocuğa diyo
bide benimle ilgilenmiyosun diye küsüyo :)

tatlım ben doktora sordum 20 haftadan önce pek anlaşılmazmış
hareketler seninki kaç haftalıkki 14-15. haftalarda olanlar bile
daha hareketlerini hissetmemişler.

cnm keşke sadece hayırlısı olsun deseydin çünkü en
hayırlısını allah bilir sen neden şartlandırdın ki kendini, kaçıncı çocuğun?
inşallah istediğin gibi olur ama şöyle düşün kız olursa da
onu sen taşımış sen doğurmuş olmayacak mısın o sana
anne demeyecek mi, bilmiyorum tatlım yine de allahtan hayırlısını dilemek gerek bence.

bende sag tarafımda bi seyrme hissediyorum ama hiç sanmam ya bebek oldugunu cunku daha cilek kadarlar nasıl hissedilir bence onlar hep bagırsak hareketi

bugun bir arkadasımız daha ikiliye gidecekti henuz gelmedi sanırım.inşallah ense olcumu cok guzel cıkar tabi bide cinsiye ogrenir umarım

günaydın hamişler..bebişler...behlülcüler..bihtercilerr....kayifli bir gün diliyorum...
ikili test için tekrar tekrar diyorum ki...onun sonuçları sadece olma ihtimalini,olma riskini gösteriyo..bi yandan düşününce aslında yaptırmamak daha mantıklı..ama ben yaptırdım(yaş 36)...tabii yine söylüyorum doktor...doktor..doktor...doktorr ne kadar tecrübeli..ne kadar bilgili o da sizin şansınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…