2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kizlar drdan ciktim. Bu da bisey soylemedi kotu. Rahatladim. Cunku cerrahpasadakiler catir catir soyluyo ne varsa. Hatta benden oncekilere de hic hos olmayan seyleri damdan duser gibi soyledi. Olsaydi kesin bana da soylerdi. Yine kan aldirdim. Bakalim iki sonucu da karsilastirmis olcam ne guzel. Gerek gorurlerse cvs yaptirabilirim ama. Darisi sirasi gelenlerin basina.
Kim demisti downlu olanlar hareket etmiyomus pek diye? Benimki de cok uslu duruyo yine cikolata yemis olmama ragmen. Dr amcasi dürtüp durdu o istifini bozmadi. Esim de ben de cocukken cok usluymusuz, bize cektigi icin mi acaba?:) minnosum benim, kucucuk sivri burnu tombis yanaklari gozuktu gene. Benim hamileligimden beri yatış seklim degisti, o da icerde simdi aynen benim gibi yatiyo.:) cok saglikli dogcak insallah benim minikkusum.
Bu arada muayeneden once ve sonra anket yaptilar. Konusu down sendromu tarama testlerinin anne adayinda yarattigi anksiyete(gerginlik/psikolojik huzursuzluk) idi. Aklima siz geldiniz. :)

merhaba arkadaşlar, göbek deliğinizde ve çevresinde ağrı hissettiniz mi hiç ? bu nedir acep ?

merhaba arkadaşlar

umarım herkes iyidir bebişleriyle

benim kızımda olmuştu nerdeyse 2 gün sürmüştü bebek kendini rahimden yukarı alırmış sonrasında doktora gittim direk göbeğimden bakmıştı ultrasona o da öyle söyledi, bu sefer olmadı ama

çok stres yaratıyo deseydin birsy:)
hadi gözünaydın sen de olumsuz çıkmamışsın
bizim 1 haftamız kaldı haftaya bugün gideceğiz inşallah
amaaaan benim gibi pinpirik insanlar için hamilelik= stres, heyecan:)

doğduktan sonra da bisüre aç mı, göğsü mü hırıldıyo şeklinde pinpirikler devam ediyo sonra normale dönüyosun:))

Canim arkadaslarim cok tesekkur edrim desteginiz ve verdiginiz moral icin. Psikilojik ilac gibi geliyosunuz bana cok seviyorum sizle burda paylasmayi. Hepinizi tek tek opuyorum tabii ki bebislerinizi de. Kanamasi devam edenlere de sihhat diliyorum sakin korkmasinlar. İnsallah hepimiz sapasaglam kucaklarimiza alcaz bebislerimizi. İnsallah Allah izin verir.

Ben 4. Haftamda bilmeden lazere gitmistim bi kere tum vucut. Biraz dokulme olmustu simdi yerleri tekrar cikiyo gibi ama anlamadim. Dr 3 ay bitince devam edebilirsin dedi. Madem killanma artiyo bosuna gitmiyim o zaman di mi??? Ne dersiniz?

Bugun ve yrn hamilelere sicaktan dolayi resmi tatil olmus biliyo muydunuz? Ben de eve donuyom simdi. Gamzelihatun sen de calisiyodun naptin? Baska var mi donen?

tatlım harekeştle ilgili bişeyler ben yazmıştm ama yanlış anlaşılmış galiba benm bu kanda bakılan değerim düşüktü bebekte hareketsizdi ama ikili test gyet güzel cıkmıştı yanlış anlayan başkalarıda olur telaşlanırlar diye açıklıyım dedim sorunun olmamasınada sevndm

bu arada karışmak gibi olmasında ben bebeğim cvsde kaybettm o amniyosentezden daha riskli bi işlem ve cok cnm yanmıştı yinede kromozomlara bakılcak olursa bence amniyosentez yaptır yada bi düşün derim

Gözün aydın sevindim adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu!Beni de doktor haftaya cumaya çağırdı,içim pır pır ediyor hayırlısıyla atlatsaydım:)

bu arada karışmak gibi olmasında ben bebeğim cvsde kaybettm o amniyosentezden daha riskli bi işlem ve cok cnm yanmıştı yinede kromozomlara bakılcak olursa bence amniyosentez yaptır yada bi düşün derim

offf kafam karıstı gümüş arkadasın sorunu cıkmamıs sanırım neden yaptırcak yada cıktıda benmı kacırdım eskı sayfalarda

Gözün aydın sevindim adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu!Beni de doktor haftaya cumaya çağırdı,içim pır pır ediyor hayırlısıyla atlatsaydım:)

aynı durumdayım aynıııı:)
senden 1 gün önce de ben gideceğim:)
ikili test yaptırmayan kaç kişi kaldık şurda yaaaa?

cnm çok sevindim geçmişler olsun herşey yolunda gidecek inş. bak ..! ....

Meryem20 kullanıcısından alıntı
günaydın kızlarr... uzun zaman sonra merhabaaa. yine doktordan geldim. hala kanamam devam ediyor ve yine PROGESTAN... YİNE PROGESTANA devam:

yolculuk yasak
ilişki yasak

canım yavrun iyi olsun da. biliyorum yaşaması zordur ama annelik nasıl bir duyguysa artık
kucağına alınca btyecek tüm bunlar hiç yaşamamış gibi olucaksın canım benimm..

inşallah canım. tek tesellim bebeğimin sağlığının iyi olması....
annem derdi anne olunca anlarsın... valla daha karnımda şimdiden anlıyorum...

ne güzel anlatmışsın inş kan sonucunda güzel çıkar sağlıkla kucağına alırsın...bende yarın gidecem ikiliye görmek için bebeğimi sabırsızlanıyorum
İnş. canım hep beraber alalım sağlıcakla kucağımıza bebişleri...sende hayırlı haberlerle dönersin inş.
canım ben 12+1 gittim doktora 2li test için hemen söyledi cinsiyeti erkek çok büyük ihtimal dedi.Yani 1 ay beklemene gerek yok cinsiyeti öğrenmek için zamanı gelmiş:)
İhtimalde olsa değişme ihtimalide mevcut cinsiyetinbeklicem

Hakkında hayırlısı olsun inş.

kızlar benim gibi midesi kazınan bulanan varsa havuç çok güzel tutuyr mide bulantısını da azaltıyor. önerilir... arayış içindeyken buldm bennde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…