- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.441
merhaba arkadaşlar, göbek deliğinizde ve çevresinde ağrı hissettiniz mi hiç ? bu nedir acep ?
Kizlar drdan ciktim. Bu da bisey soylemedi kotu. Rahatladim. Cunku cerrahpasadakiler catir catir soyluyo ne varsa. Hatta benden oncekilere de hic hos olmayan seyleri damdan duser gibi soyledi. Olsaydi kesin bana da soylerdi. Yine kan aldirdim. Bakalim iki sonucu da karsilastirmis olcam ne guzel. Gerek gorurlerse cvs yaptirabilirim ama. Darisi sirasi gelenlerin basina.
Kim demisti downlu olanlar hareket etmiyomus pek diye? Benimki de cok uslu duruyo yine cikolata yemis olmama ragmen. Dr amcasi dürtüp durdu o istifini bozmadi. Esim de ben de cocukken cok usluymusuz, bize cektigi icin mi acaba?:) minnosum benim, kucucuk sivri burnu tombis yanaklari gozuktu gene. Benim hamileligimden beri yatış seklim degisti, o da icerde simdi aynen benim gibi yatiyo.:) cok saglikli dogcak insallah benim minikkusum.
Bu arada muayeneden once ve sonra anket yaptilar. Konusu down sendromu tarama testlerinin anne adayinda yarattigi anksiyete(gerginlik/psikolojik huzursuzluk) idi. Aklima siz geldiniz. :)
Kizlar drdan ciktim. Bu da bisey soylemedi kotu. Rahatladim. Cunku cerrahpasadakiler catir catir soyluyo ne varsa. Hatta benden oncekilere de hic hos olmayan seyleri damdan duser gibi soyledi. Olsaydi kesin bana da soylerdi. Yine kan aldirdim. Bakalim iki sonucu da karsilastirmis olcam ne guzel. Gerek gorurlerse cvs yaptirabilirim ama. Darisi sirasi gelenlerin basina.
Kim demisti downlu olanlar hareket etmiyomus pek diye? Benimki de cok uslu duruyo yine cikolata yemis olmama ragmen. Dr amcasi dürtüp durdu o istifini bozmadi. Esim de ben de cocukken cok usluymusuz, bize cektigi icin mi acaba?:) minnosum benim, kucucuk sivri burnu tombis yanaklari gozuktu gene. Benim hamileligimden beri yatış seklim degisti, o da icerde simdi aynen benim gibi yatiyo.:) cok saglikli dogcak insallah benim minikkusum.
Bu arada muayeneden once ve sonra anket yaptilar. Konusu down sendromu tarama testlerinin anne adayinda yarattigi anksiyete(gerginlik/psikolojik huzursuzluk) idi. Aklima siz geldiniz. :)
bu arada karışmak gibi olmasında ben bebeğim cvsde kaybettm o amniyosentezden daha riskli bi işlem ve cok cnm yanmıştı yinede kromozomlara bakılcak olursa bence amniyosentez yaptır yada bi düşün derim
Gözün aydın sevindim adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu!Beni de doktor haftaya cumaya çağırdı,içim pır pır ediyor hayırlısıyla atlatsaydım:)
offf kafam karıstı gümüş arkadasın sorunu cıkmamıs sanırım neden yaptırcak yada cıktıda benmı kacırdım eskı sayfalarda
aynı durumdayım aynıııı:)
senden 1 gün önce de ben gideceğim:)
ikili test yaptırmayan kaç kişi kaldık şurda yaaaa?
aynı durumdayım aynıııı:)
senden 1 gün önce de ben gideceğim:)
ikili test yaptırmayan kaç kişi kaldık şurda yaaaa?
İnş. canım hep beraber alalım sağlıcakla kucağımıza bebişleri...sende hayırlı haberlerle dönersin inş.ne güzel anlatmışsın inş kan sonucunda güzel çıkar sağlıkla kucağına alırsın...bende yarın gidecem ikiliye görmek için bebeğimi sabırsızlanıyorum
İhtimalde olsa değişme ihtimalide mevcut cinsiyetincanım ben 12+1 gittim doktora 2li test için hemen söyledi cinsiyeti erkek çok büyük ihtimal dedi.Yani 1 ay beklemene gerek yok cinsiyeti öğrenmek için zamanı gelmiş:)
Selam kizlar. Bugun doktora gittik. 12+1 sata gore ama ultrason 12+6 dedi. Cok uzun surdu muayene. Doktor biseyi goremedim emin olmaya calisiyorum dedi. Ben de midemi kotu yaptigi icin folik asiti 8 haftadan sonra birakmistim. Riskli gebeligim oldugu icin de cok endiselendim.acaba noral defekti mi gordu de korkmiyim diye soylemiyo? Ense 1,36 cikti ama folik asit iceren demir tableti verdi. Folige devam ettiriyo yani caktirmadan galiba. Neyse ki yarin kendi calistigim hastanede de muayene olcam. Dua edin kizlar 2li test iyi ciksin. Bisey cikmasin bebisimde.
Nasi da uslu durdu bugun, cok nazikti. Cikolata yedim ama hic yaramazlik yapmadi. Hickirdi bayaa. Muzik sesi gelince dans etti kollariyla, cok tatliydi.:) esim de bana benziyo dedi.kuyruk sokumunda bi cikinti gordum. Kendim embriyolog oldugum icin kuyrugu kayboldugundan artik pipiye benzettim ama doktorumuz bisey demedi. Bakalim hayirlisi. İnsallah sagliklidir ve saglikli dogar. Saglikli olsun yeter.
İnş. canım hep beraber alalım sağlıcakla kucağımıza bebişleri...sende hayırlı haberlerle dönersin inş.
İhtimalde olsa değişme ihtimalide mevcut cinsiyetinbeklicem
Hakkında hayırlısı olsun inş.
Bu ikili test sonucu hemen öğreniliyor mu yoksa bekletiyorlar mı?
Bu ikili test sonucu hemen öğreniliyor mu yoksa bekletiyorlar mı?
3-5 gun suruyo canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?