- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.481
2. bebeğim olmasa bu kadar emın konusmazdım hıssettıgım yer sezeryann dıkışlerımın orası bağırsak hareketı olması ımkansız zaten ben oğlumuda 16, haftada hıssetmıstım artık tecrubelı oldugum ıcın bağırsak hareketı(tekme değil) ıle bebeği ayırt edebılıyorum bılımsel gercekler dedıgınız yuzde oranında olan seyler ıstısnalar tabıkı olabılır
ben ben ben yarın sabah gıdıyorum nasıpse:)aynı durumdayım aynıııı:)
senden 1 gün önce de ben gideceğim:)
ikili test yaptırmayan kaç kişi kaldık şurda yaaaa?
canım benımde göbek delıgımde laporoskopı dıkısım var sen neden amelıyat oldun?
canım çok haklısın. ben de hep göbeğimin altında hissediyordum. gaz deyip geçiyordum ama artık gaz da kalmadı. ve şu dopplerle bebeği dinledim tam göbeğimin altında buldum ve özellikle sabaha karşı hissediyorum. benim doktor olamaz diye bişey yok rahim duvarına değdikçe hissedersin dedi. böyle garip karıncalanma gibi bişey oluyo içerde, sonra geçiyo. sen kesin hissediyorsundur ikinci bebeğin sonuçta.
canım bu link e tıkla yine bu sitede anlatılıyor nasıl yapılacağı http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html ben baby gaga yazandan yaptım sende seç birini.
evet canım kesınlıkle bebek bu bagırsaklar neden hamıleleıkten once boyle kıpırdamıyordu o zaman dımı:) zaten dışardan hıssedılebılecek boyutta değil ozellıle dırtustu pozısyonda ayaklar dızden bukuk ken hıssedıyorum yanı rahım karına en yakın pozısyondayken hem velevkı değil ben böyle mutluyum kendımı kandırmaktanPP
yalnız değilsinizzzz...ben de sizdenim kızlarrr. benim de şubat sonunda doğum. ayın altısında gidicem ikili test için:):):)
yawww canım kahve çekiyor, burnumda tütüyor, accıcık içeyim bari... azıcık valla :) o değilde para yetirebiliyor msuunuz ya, benimki tüp bebek 7000 tl zaten gitti. ilaçlar dr. ücreti (ki 170 tl ) derken totomuz her ay açılıyorvalla gözüm bir pırlanta yüzüğüm var, ona takılıyor satsam mı diye :) her şeye satılacak malzeme gibi bakar oldum :) fakirlik böyle işte :)
yawww canım kahve çekiyor, burnumda tütüyor, accıcık içeyim bari... azıcık valla :) o değilde para yetirebiliyor msuunuz ya, benimki tüp bebek 7000 tl zaten gitti. ilaçlar dr. ücreti (ki 170 tl ) derken totomuz her ay açılıyorvalla gözüm bir pırlanta yüzüğüm var, ona takılıyor satsam mı diye :) her şeye satılacak malzeme gibi bakar oldum :) fakirlik böyle işte :)
iyi fikir kocam angel sounds almıyo bana bikaç bişeyim var en değersizini secip satıyım ama değersizide yokki (manevi anlamda yoksa epsi altın) aaa buldum gümüş tepsi tabak çanak bulmak lazım yani benm için
rahimde perde vardı o alıncaktı bide tüplere bakılcaktı aslında gereksizdi ama doktor yaptı işte
canım bu angelsounds belki ikinci el ya da değiş tokuş kısmında vardır forumun. bi oraya baksana ya da mart nisan mayıs haziran temmuz 2012 anneleri topiklerine yaz belki kargo ücreti karşılığında gönderen olur.
iyi fikir bi deniyim bakıyım
hem kocan olacagını anladığın için hem bişeyler yaşadığın kişiyle evlendiğin için.çünkü çoğu genç kız cinsel bişeyler yaşayıp evlenemediği için.bende şanslıyımdır valla aklımdan geçen herşey olur.......ben sadece birçok genç kızın böyle şeyler yaşayıpta pişmanlık yaşadığı için sana şanslısın dedim canım allah mutluluğunuzu daim etsin
cnm sen yazılanları yanlıss anlaıssın ben onceden yasadım dıye bısı demedım anlaatan arkadas hakkında konusuyorduk sadece bende o yuzden sasırdım neden azınlıkoluyorum dıye ıstersen gerıye dön bak yazılanlar ortada allahherkezın mutluluğunu daım etsın tabiii
oy senin bebeğini leylekler mi getiriyor artık :)
hayda her şey karışmış , ben bi yemek hazırlayıp geliyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?