2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım çok haklısın. ben de hep göbeğimin altında hissediyordum. gaz deyip geçiyordum ama artık gaz da kalmadı. ve şu dopplerle bebeği dinledim tam göbeğimin altında buldum ve özellikle sabaha karşı hissediyorum. benim doktor olamaz diye bişey yok rahim duvarına değdikçe hissedersin dedi. böyle garip karıncalanma gibi bişey oluyo içerde, sonra geçiyo. sen kesin hissediyorsundur ikinci bebeğin sonuçta.

evet canım kesınlıkle bebek bu bagırsaklar neden hamıleleıkten once boyle kıpırdamıyordu o zaman dımı:) zaten dışardan hıssedılebılecek boyutta değil ozellıle dırtustu pozısyonda ayaklar dızden bukuk ken hıssedıyorum yanı rahım karına en yakın pozısyondayken hem velevkı değil ben böyle mutluyum kendımı kandırmaktanPP

yawww canım kahve çekiyor, burnumda tütüyor, accıcık içeyim bari... azıcık valla :) o değilde para yetirebiliyor msuunuz ya, benimki tüp bebek 7000 tl zaten gitti. ilaçlar dr. ücreti (ki 170 tl ) derken totomuz her ay açılıyor valla gözüm bir pırlanta yüzüğüm var, ona takılıyor satsam mı diye :) her şeye satılacak malzeme gibi bakar oldum :) fakirlik böyle işte :)

yawww canım kahve çekiyor, burnumda tütüyor, accıcık içeyim bari... azıcık valla :) o değilde para yetirebiliyor msuunuz ya, benimki tüp bebek 7000 tl zaten gitti. ilaçlar dr. ücreti (ki 170 tl ) derken totomuz her ay açılıyor valla gözüm bir pırlanta yüzüğüm var, ona takılıyor satsam mı diye :) her şeye satılacak malzeme gibi bakar oldum :) fakirlik böyle işte :)

aynen aynen :)) ben de mutlu oluyorum hissediyorum deyip :) ama tekmeleri hissetmeden emin olamıcam herhalde hiç :) hep böyle muamma kalıcak :)

iyi fikir kocam angel sounds almıyo bana bikaç bişeyim var en değersizini secip satıyım ama değersizide yokki (manevi anlamda yoksa epsi altın) aaa buldum gümüş tepsi tabak çanak bulmak lazım yani benm için

canım iç iç :) ben kahve delisiyim 2-3 güne bir içiyorum, günde iki birim içilebilir diye biliyorum da riske atmaya gerek yok. dayanamadığım zaman içiyorum sadece o da 2-3 gün sürüyor. Benim de eşim diyor ki bebek bezi stoğuna başlayalım :) dereyi görmeden paça sıvıyoruz valla :)

iyi fikir kocam angel sounds almıyo bana bikaç bişeyim var en değersizini secip satıyım ama değersizide yokki (manevi anlamda yoksa epsi altın) aaa buldum gümüş tepsi tabak çanak bulmak lazım yani benm için

canım bu angelsounds belki ikinci el ya da değiş tokuş kısmında vardır forumun. bi oraya baksana ya da mart nisan mayıs haziran temmuz 2012 anneleri topiklerine yaz belki kargo ücreti karşılığında gönderen olur.

rahimde perde vardı o alıncaktı bide tüplere bakılcaktı aslında gereksizdi ama doktor yaptı işte

hımm gecmış olsun canım benım biri göbek deliğimde biri sağda biri aşağıda 3 deligim var bıde sezeryan dıkışı göbeğim çarşamba pazarı gıbı yanı:)

kızlar herkez ikili test yaptırmaya gidiyor doktorum bana çok uzun süre verdi sanki? şimdi 11 haftam doldu ,12ye başlayacağım doktora gittiğimde 14 haftalık olmuş olacağım ve bana sadece tok ve bol tatlı yiyip gelmemi söledi cinsiyetine bakacak sanırım ama test den falan bahsetmedi? 14 haftalık testler için geç mi acaba ???

cnm sen yazılanları yanlıss anlaıssın ben onceden yasadım dıye bısı demedım anlaatan arkadas hakkında konusuyorduk sadece bende o yuzden sasırdım neden azınlıkoluyorum dıye ıstersen gerıye dön bak yazılanlar ortada allahherkezın mutluluğunu daım etsın tabiii

hayda her şey karışmış , ben bi yemek hazırlayıp geliyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…