2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar benim gibi midesi kazınan bulanan varsa havuç çok güzel tutuyr mide bulantısını da azaltıyor. önerilir... arayış içindeyken buldm bennde :)

Vallahi benim denemediğim şey kalmadı bulantının önüne geçemiyorum yediğim an ağzımın tadı değişiyor ve en fazla 10dk sonra gene aynı haldeyim.Havucu denememiştim,akşama kocama aldırayım da deneyim sağolasın:))

kızlar ya... sizinle bir şey paylaşmak istiyorum...ben 4 sene sonra hamile kalmıştım... o kadar ağladık istedik ki... herkes şahit. okulda arkadaşların çocukları oldukça gizli gizli kenara çekilir ağlardım. tedavi aşamasındayken de hep arkadaşlara üzgün üzgün anlatırdım. birgün bir arkadaşa anlatırken arkadaşın biri geldi
_yeter ya hep senin çocuk muhabbetini mi dinleyeceğiz. sen bizim moralimizi bozuyorsun. senin yüzünden korkar olduk, bizim de mi olmayacak acaba, deneyince diye. konuşma bizene yaaa yeter demişti.
ben de o kadar içerledim ki o zaman allah sana da gösterirse görürsün demiştim içimden . gerçi sonra hemen akşamında düşününce aman allahım töbe töbe düşmanıma bile verme, affet, geri aldım beddua sahibine dönermiş dedim ama arkadaşım yeni hamileydi 1 aylık, düşmüş çocuğu. yeni öğrendim. kendimi suçlu hissettim. o kadar üzüldüm ki...ben bunu yaşayan biri olarak nasıl diyebildim bunu bilmiyrm...

canım ben de bu yazıdan yola çıkarak 2 gündür başladım. limon iyi gelmedi bana, ama havuç mucize gibi. midem bulandığı an kesiyor. ::::
Limon ve Havuç hamilelerin mide bulantısını önler. Gebelik organizmada bazı değişiklikler yaptığı için, hamile kadınların sık sık mideleri bulanır. Bu mide bulantısının sebebi hem bünyesel, hem

ruhsaldır. C ve A viteminleri kusmayı önler. Hamile kadınlarda bol bol limon, portakal, greyfurt ve havuç yemeleri önerilir.

canım ben de bu yazıdan yola çıkarak 2 gündür başladım. limon iyi gelmedi bana, ama havuç mucize gibi. midem bulandığı an kesiyor. ::::
Limon ve Havuç hamilelerin mide bulantısını önler. Gebelik organizmada bazı değişiklikler yaptığı için, hamile kadınların sık sık mideleri bulanır. Bu mide bulantısının sebebi hem bünyesel, hem

ruhsaldır. C ve A viteminleri kusmayı önler. Hamile kadınlarda bol bol limon, portakal, greyfurt ve havuç yemeleri önerilir.

gerçi bünyeden bünyeye değişir

selam gızlar nabersiniz bende gitmedim daha ikili teste haftaya cumartesi gideceğim nasip olursa 4 ağustosta yani bakalım cinsiyetimizi öğrenebilecekmiyiz ?

kızlar benim gibi midesi kazınan bulanan varsa havuç çok güzel tutuyr mide bulantısını da azaltıyor. önerilir... arayış içindeyken buldm bennde :)

bu dediğin şu an da mevcut 1 saat önce yedim tıka basa sanki yememiş gibiyim kazınıyor midembogazımda bir acayip bulanma varhavuç ta tam terslik evde kalmamışyeşil elma yedim di bana msın demiyor o anda kesilio yine başlıorlimon suyu içeyim dedim eşim izin vermio bebeğe zarar verir keskin o düşürürsün dioannesi kendine hamile kaldığında düşürmek için sirke limon suyu çok içmiş de

Bilmiyordum demek C ve A vitaminleri kusmayı engelliyor,ya havuçta mevsimi değil ya ne bileyim çekinmiştim almaya ama deneyeceğim kesinlikle kusmaktan gına geldi artık:)

hem kocan olacagını anladığın için hem bişeyler yaşadığın kişiyle evlendiğin için.çünkü çoğu genç kız cinsel bişeyler yaşayıp evlenemediği için.bende şanslıyımdır valla aklımdan geçen herşey olur.......ben sadece birçok genç kızın böyle şeyler yaşayıpta pişmanlık yaşadığı için sana şanslısın dedim canım allah mutluluğunuzu daim etsin

boşver sennle alakası yoktur bende bebegm olmadıgında cocuklarını yanımda içli içli sevenlere kıl olurdum bu psikolojik bişey insan bebek magazalarının yanından gecemyor bende tuple hamile kalmıştım bizler zor psikolojiler atlatıyoruz kafana takma onun bebeginin yiyecek ekmegi yokmuş en azından cocugu oluyor bu bile guzel

ama senin koca inatcı cıkmış dogmuş vallahı bu cocugu duşsun diye ugrasanlar kıçınıda yırtsa bişey olmuyor dikkat ediyorumda cevreme ama ne oluyosa itinayla istenilen gebelikler de kanama vs oluyor

canm onn olmıcagı varmıs ama arkadasnn da uslubu cok ii deglms hc canını sıkma

buarada dger topıklerı okuuyrum ara ara temmuz annelerı hazıran annelerı doguma gdyrum falan dıe yazmslar onları okuynca heyecanlandmm ogunlerı gorcezmın acabaaa

canım yavrun iyi olsun da. biliyorum yaşaması zordur ama annelik nasıl bir duyguysa artık
kucağına alınca btyecek tüm bunlar hiç yaşamamış gibi olucaksın canım benimm

doğumu şubatın son haftası olanlar kaldık canım sanırım. benim daha 2,5 haftam var:18::18::18:

yalnız değilsinizzzz...ben de sizdenim kızlarrr. benim de şubat sonunda doğum. ayın altısında gidicem ikili test için:):):)

galiba bebiş masallah normal diye 3 hafta sonraya verdi galiba tatlm artık bundan sonra ayda 1 cagırıcaklar gibi.saglıklı olsunlarda gerisi bos allah hepimize kucagımza aldıgımız günüde gösterir insallah

buarada dger topıklerı okuuyrum ara ara temmuz annelerı hazıran annelerı doguma gdyrum falan dıe yazmslar onları okuynca heyecanlandmm ogunlerı gorcezmın acabaaa

inşallah bizde o günleri görürüz canım ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
ama zaman hiç geçmiyor sanki, takvimi hep işaretliyorum:) zaman ağır ilerliyor gibime geliyor :))

ya bişey sorcam bu alttaki resimli şeyi nasıl yaptınız

merhaba şeker anneler, ancak gelebildim :) benim konu epey bi tartışılmış :) Kimsenin kötü niyetle bir şey yazmadığına eminim. bi arkadaş "peki evlenmeseydi korkmaz mıydın, pişman olmaz mıydın" gibi bişey yazmış. Pişman olmazdım, çünkü bu zorla olan bişey değildi, benim de istediğim bişeydi ve yaptım. Ha korku olur muydu, yaşamadığım için bişey diyemeyeceğim ama o da olmazdı sanırım. çünkü evleneceğim insan benim mantığımda bir insan olması gerekir. benim mantığımdaysa evlenmeden önce ilişki kötü bir şey değil, aksine çiftlerin cinsel uyumunu farkedebilmeleri açısından doğal bir şey. Ben eşimle değil başkasıyla evlenecek olsaydım ve beni bu yüzden aşağılasaydı ya da laf soksaydı vs. o adam zaten benim eşim olamazdı. Evlendikten sonra da böyle bir durum ortaya çıksaydı çok şükür ki ayaklarımın üzerinde durabiliyorum, iyi bir mesleğim var. gözünün yaşına bakmaz boşardım valla :)) Eşimden önce de erkek arkadaşlarım oldu, güvenmedim hiçbirine ve yapmadım. kocamı beklemişim ben :))

2. bebeğim olmasa bu kadar emın konusmazdım hıssettıgım yer sezeryann dıkışlerımın orası bağırsak hareketı olması ımkansız zaten ben oğlumuda 16, haftada hıssetmıstım artık tecrubelı oldugum ıcın bağırsak hareketı(tekme değil) ıle bebeği ayırt edebılıyorum bılımsel gercekler dedıgınız yuzde oranında olan seyler ıstısnalar tabıkı olabılır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…