- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.461
kızlar benim gibi midesi kazınan bulanan varsa havuç çok güzel tutuyr mide bulantısını da azaltıyor. önerilir... arayış içindeyken buldm bennde :)
canım ben de bu yazıdan yola çıkarak 2 gündür başladım. limon iyi gelmedi bana, ama havuç mucize gibi. midem bulandığı an kesiyor. ::::Vallahi benim denemediğim şey kalmadı bulantının önüne geçemiyorum yediğim an ağzımın tadı değişiyor ve en fazla 10dk sonra gene aynı haldeyim.Havucu denememiştim,akşama kocama aldırayım da deneyim sağolasın:))
canım ben de bu yazıdan yola çıkarak 2 gündür başladım. limon iyi gelmedi bana, ama havuç mucize gibi. midem bulandığı an kesiyor. ::::Vallahi benim denemediğim şey kalmadı bulantının önüne geçemiyorum yediğim an ağzımın tadı değişiyor ve en fazla 10dk sonra gene aynı haldeyim.Havucu denememiştim,akşama kocama aldırayım da deneyim sağolasın:))
kızlar benim gibi midesi kazınan bulanan varsa havuç çok güzel tutuyr mide bulantısını da azaltıyor. önerilir... arayış içindeyken buldm bennde :)
canım ben de bu yazıdan yola çıkarak 2 gündür başladım. limon iyi gelmedi bana, ama havuç mucize gibi. midem bulandığı an kesiyor. ::::
Limon ve Havuç hamilelerin mide bulantısını önler. Gebelik organizmada bazı değişiklikler yaptığı için, hamile kadınların sık sık mideleri bulanır. Bu mide bulantısının sebebi hem bünyesel, hem
ruhsaldır. C ve A viteminleri kusmayı önler. Hamile kadınlarda bol bol limon, portakal, greyfurt ve havuç yemeleri önerilir.
gerçi bünyeden bünyeye değişir
evet her konuda kendımı sanslı hıssederım eş iş ev inş bebiştede.sen kendını sanslı bulmuyorsun sanırım ayrıca neye göre azınlıksınız dedın anlayamadım ?esıni ilk gördüğünde kocası olucağını hısseden azınlıktamı sence?
kızlar ya... sizinle bir şey paylaşmak istiyorum...ben 4 sene sonra hamile kalmıştım... o kadar ağladık istedik ki... herkes şahit. okulda arkadaşların çocukları oldukça gizli gizli kenara çekilir ağlardım. tedavi aşamasındayken de hep arkadaşlara üzgün üzgün anlatırdım. birgün bir arkadaşa anlatırken arkadaşın biri geldi
_yeter ya hep senin çocuk muhabbetini mi dinleyeceğiz. sen bizim moralimizi bozuyorsun. senin yüzünden korkar olduk, bizim de mi olmayacak acaba, deneyince diye. konuşma bizene yaaa yeter demişti.
ben de o kadar içerledim ki o zaman allah sana da gösterirse görürsün demiştim içimden . gerçi sonra hemen akşamında düşününce aman allahım töbe töbe düşmanıma bile verme, affet, geri aldım beddua sahibine dönermiş dedim ama arkadaşım yeni hamileydi 1 aylık, düşmüş çocuğu. yeni öğrendim. kendimi suçlu hissettim.o kadar üzüldüm ki...ben bunu yaşayan biri olarak nasıl diyebildim bunu bilmiyrm...
bu dediğin şu an da mevcut 1 saat önce yedim tıka basa sanki yememiş gibiyim kazınıyor midembogazımda bir acayip bulanma var havuç ta tam terslik evde kalmamış yeşil elma yedim di bana msın demiyor o anda kesilio yine başlıor limon suyu içeyim dedim eşim izin vermio bebeğe zarar verir keskin o düşürürsün dio annesi kendine hamile kaldığında düşürmek için sirke limon suyu çok içmiş de
kızlar ya... sizinle bir şey paylaşmak istiyorum...ben 4 sene sonra hamile kalmıştım... o kadar ağladık istedik ki... herkes şahit. okulda arkadaşların çocukları oldukça gizli gizli kenara çekilir ağlardım. tedavi aşamasındayken de hep arkadaşlara üzgün üzgün anlatırdım. birgün bir arkadaşa anlatırken arkadaşın biri geldi
_yeter ya hep senin çocuk muhabbetini mi dinleyeceğiz. sen bizim moralimizi bozuyorsun. senin yüzünden korkar olduk, bizim de mi olmayacak acaba, deneyince diye. konuşma bizene yaaa yeter demişti.
ben de o kadar içerledim ki o zaman allah sana da gösterirse görürsün demiştim içimden . gerçi sonra hemen akşamında düşününce aman allahım töbe töbe düşmanıma bile verme, affet, geri aldım beddua sahibine dönermiş dedim ama arkadaşım yeni hamileydi 1 aylık, düşmüş çocuğu. yeni öğrendim. kendimi suçlu hissettim.o kadar üzüldüm ki...ben bunu yaşayan biri olarak nasıl diyebildim bunu bilmiyrm...
canım yavrun iyi olsun da. biliyorum yaşaması zordur ama annelik nasıl bir duyguysa artık
kucağına alınca btyecek tüm bunlar hiç yaşamamış gibi olucaksın canım benimm
doğumu şubatın son haftası olanlar kaldık canım sanırım. benim daha 2,5 haftam var:18::18::18:
evet cnm değişiyor ama bence normal senin süreni uzatması..herşeyin normal gidiyorsa böyle uygun görmüş demekki içini ferah tut sen. banada uzun geliyor ben arada 2 kez başka dr.a gittim başka ilçeye sende çok merak edersen arada başka bir yere gidersin
buarada dger topıklerı okuuyrum ara ara temmuz annelerı hazıran annelerı doguma gdyrum falan dıe yazmslar onları okuynca heyecanlandmm ogunlerı gorcezmın acabaaa
inşallah bizde o günleri görürüz canım ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
ama zaman hiç geçmiyor sanki, takvimi hep işaretliyorum:) zaman ağır ilerliyor gibime geliyor :))
ya bişey sorcam bu alttaki resimli şeyi nasıl yaptınız
ya ben orda dikişim var laparoskopi yapılmıştı büyüdükçe o geriliyo zannetmiştim meğer herkeste oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?