2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bayanlar kusura bakmayın daha önce bir kaybım var sanırım bu nedenle fazla kaygılıyım, sürekli kendimi dinliyorum...

benim bu ara göğüs hassasiyetim azaldı sanki aranızda benim gibi olan var mı ...?:18::18:

aman neyse vazgectm şimdi alsam bile duyamam ki daha küçük 2 haftaya kadar da 2 damla gözyaşım olayı çözer bnce uğraşmayım hiç adam alcam diyo zaten beklym

aman neyse vazgectm şimdi alsam bile duyamam ki daha küçük 2 haftaya kadar da 2 damla gözyaşım olayı çözer bnce uğraşmayım hiç adam alcam diyo zaten beklym

almaa kısss ben alıyommu bak::) koysun göbişine kulağinı duyar zaten 2 hafta sonra sende hıssedersın boşverrrr

arada azalıp tekrar eskisiinn 2 katına çıkıyo şişlik devam ediyosa kokrma bnde kayıplarımı önceden anlayabildim göğüslerimi elleyince hemen anlıyodum o acayip bi şekilde şişliği iniyo cok farklı oluyo

canım allah razı olsun valla kendimi yiyip bitiriyorum iyi ki siz varsınız...

kontrol çarşamba günü o zamana kadar sıkıyım dişimi gitmeyim doktora diyorum

evham yapma kendıne hayatım dınleme kendını oylee bişicik olmaz allahın ıznıylee bak kocaman oldular zatenartık

siz riski atlattınız ama ben atlatamadım 15. haftaya girdiğimde ohhh derim diğerleri hep 14. haftada kalbi durdu

tövbe tövbe yaaaa delırttın benı dusunme soyle seylerrr kımsenın garantısı yok sende atlattın olumlu düşünn.ben gıdıyom yemek olayına bı el atayım görüşürük

tövbe tövbe yaaaa delırttın benı dusunme soyle seylerrr kımsenın garantısı yok sende atlattın olumlu düşünn.ben gıdıyom yemek olayına bı el atayım görüşürük

iyi düşünmeye çalışıyorum az kaldı inş atlatıcam tehlikeyi bende bi yemek yepıyım adam tatlı soruyo ortada yemek bile yok duysa napar acaba byyy

çok paaaardonnnn:))ama bi kaç kişi daha benim gibi yoru yapmıştı....neyse yaaa herkezin özel hayatı fikirleri kendine en iyisi bu konuyu kapatmak.....herkez doğru bildiğini yapar.hadi byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…