- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.501
iyi fikir bi deniyim bakıyım
aman neyse vazgectm şimdi alsam bile duyamam ki daha küçük 2 haftaya kadar da 2 damla gözyaşım olayı çözer bnce uğraşmayım hiç adam alcam diyo zaten beklym
bayanlar kusura bakmayın daha önce bir kaybım var sanırım bu nedenle fazla kaygılıyım, sürekli kendimi dinliyorum...
benim bu ara göğüs hassasiyetim azaldı sanki aranızda benim gibi olan var mı ...?:18::18:
arada azalıp tekrar eskisiinn 2 katına çıkıyo şişlik devam ediyosa kokrma bnde kayıplarımı önceden anlayabildim göğüslerimi elleyince hemen anlıyodum o acayip bi şekilde şişliği iniyo cok farklı oluyo
almaa kısss ben alıyommu bak::) koysun göbişine kulağinı duyar zaten 2 hafta sonra sende hıssedersın boşverrrr
canım allah razı olsun valla kendimi yiyip bitiriyorum iyi ki siz varsınız...
kontrol çarşamba günü o zamana kadar sıkıyım dişimi gitmeyim doktora diyorum[/QUOT
kendini sıkmadan bekliyceksen bekle yok bi göriyim diyosan git o durum çok kötü oluyo bnde çarşamba gitcem doktora ama elim göğüslerde sürekli mıncıklamamdan yumuşadı ellemeynce geri şişiyo acayip yani
evham yapma kendıne hayatım dınleme kendını oylee bişicik olmaz allahın ıznıylee bak kocaman oldular zatenartık
siz riski atlattınız ama ben atlatamadım 15. haftaya girdiğimde ohhh derim diğerleri hep 14. haftada kalbi durdu
tövbe tövbe yaaaa delırttın benı dusunme soyle seylerrr kımsenın garantısı yok sende atlattın olumlu düşünn.ben gıdıyom yemek olayına bı el atayım görüşürük
bebeğimizi kaybettik,yarın sabah erkenden kürtaja giricem,dualarınızı bekliyorum...
bebeğimizi kaybettik,yarın sabah erkenden kürtaja giricem,dualarınızı bekliyorum...
cnm sen yazılanları yanlıss anlaıssın ben onceden yasadım dıye bısı demedım anlaatan arkadas hakkında konusuyorduk sadece bende o yuzden sasırdım neden azınlıkoluyorum dıye ıstersen gerıye dön bak yazılanlar ortada allahherkezın mutluluğunu daım etsın tabiii
ben geldım sen kaçç bende yapmadım dahaa boşverrr
ya bu ikinci el bölümünü yada değiş tokuş fln bulamadım bi link atsan sen biliyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?