2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ayy cok hoşuma gitti hatun dedin kız olabilir gerci 160 anne 170 babadan leylek bacaklı bi kız insanı acaba hastanede bebekmi karıştı diye düşündürür ama yinede inş

ay işte buna güldüm :)) bizden de öyle fidan bi bebek çıkmaz boy oranları aynı :))

erkeklerın hepsi aynı demek bende bı benımkı oyle sanıyordum ben daha masayı hazıramadım yaww gumus hızlı cıktı amadaha bı saat var yaa boşverr ıkı muhabbet edelım

ya benim içimde bi his var, benim ufaklık kesin şubatı bekleyemeyecek, ocak sonu çıkıp gelecek ya hadi hayırlısı :) bekleyip görücez artık :)

ya benim içimde bi his var, benim ufaklık kesin şubatı bekleyemeyecek, ocak sonu çıkıp gelecek ya hadi hayırlısı :) bekleyip görücez artık :)

waallaa benımkı ocağı bekleseyıne sukur kasım aralık gıbı atar kendını dısarı artık.kıss yarın dr gıtcemm ayy cınsıyetıni görürümm inşşş dua edınn nolurrrr

erkeklerın hepsi aynı demek bende bı benımkı oyle sanıyordum ben daha masayı hazıramadım yaww gumus hızlı cıktı amadaha bı saat var yaa boşverr ıkı muhabbet edelım

bidaha kalkmıyım diye attım masaya öyle ayy bi dünya işim var cnm hiç burdan cıkmak istemiyo

waallaa benımkı ocağı bekleseyıne sukur kasım aralık gıbı atar kendını dısarı artık.kıss yarın dr gıtcemm ayy cınsıyetıni görürümm inşşş dua edınn nolurrrr

bebeklerin sadece %5i gününde doğarmış zaten ben inş 14 şubat düşünüyorum bi gelelim ozamana

ay hadi inşallah bi cinsiyet daha eklensin :)) ben sordum doktora da göstermedi bizimki. salı günü tatile çıkcam p.tesi giderim doktora sanırım genel kontrol bahanesiyle, cinsiyete tekrar baktırırım :) inşallah söyler de oğlumla mı tatil yapcam kızımla mı bilirim :)

bidaha kalkmıyım diye attım masaya öyle ayy bi dünya işim var cnm hiç burdan cıkmak istemiyo

aynen aynen :) yarın da temizlik var evde, fırsat bulursam girerim de kadın temizlik yaparken ben de ütü yapayım diyorum ama sıcakta da hiç çekilmez ya napsam acaba yarın kadın temizlik yaparken havuza mı kaçsam işim var deyip ay bilemedim. hiç evde durmak istemiyorum temizlik varken.

inşşş cnm yaaa.hade ben kaçarrr öptum sızıı burası sıze emanet:)))) yıne yanlıs anlamalara kurban gıtmeyelım:)) gecegörüşürüzz bybyeee muck

inşşş cnm yaaa.hade ben kaçarrr öptum sızıı burası sıze emanet:)))) yıne yanlıs anlamalara kurban gıtmeyelım:)) gecegörüşürüzz bybyeee muck

ama sen şanslı azınlıklardansın canım :)) bunun neresi yanlış anlama :)) töbe töbe :) karışmaz heralde artık :) yavruşumla öptük seni teyzesi :))

ama sen şanslı azınlıklardansın canım :)) bunun neresi yanlış anlama :)) töbe töbe :) karışmaz heralde artık :) yavruşumla öptük seni teyzesi :))

azınlık oldum varmı kotusube:)neyseee susss lafa tutma benııı :)))

bu laflar bana dimi aaaaa çok üzüldüm cidden... şanslısın demenin nesi kötü ama...bir yorum yaptık pişman ettiniz.neyse karışmam bidaha kimseye tövbe dedim.ama üzüldüm cidden yaa

bu laflar bana dimi aaaaa çok üzüldüm cidden... şanslısın demenin nesi kötü ama...bir yorum yaptık pişman ettiniz.neyse karışmam bidaha kimseye tövbe dedim.ama üzüldüm cidden yaa

yok canım yanlış anlaşılmalara kurban gittik hep :) bunu brs ye söyleyen ilk kişi sen değilsin. dünden beri ona bu şekilde yorumlar yapılmış, onun dalgasını yaptık. Lütfen üzme kendini ben hep yazdım eleştirilerin kötü niyetle yapıldığını düşünmüyorum diye. Alınma lütfen üzerine.

bu hamilelik beni çok mu alıngan yaptı ne:))) herşeyi kafaya takar oldumbide sulugözlülük var tabi herşeye zıırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.kocişe yazık oldu başka bişey değil

bu hamilelik beni çok mu alıngan yaptı ne:))) herşeyi kafaya takar oldumbide sulugözlülük var tabi herşeye zıırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.kocişe yazık oldu başka bişey değil

hepimizde öyle valla, belgesellerde, haberlerde, reklamlarda (hatta geçen araba reklamında) ağlanır mı ya :) ben ağlıyorum eşim gülüyo komedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…