2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hepimizde öyle valla, belgesellerde, haberlerde, reklamlarda (hatta geçen araba reklamında) ağlanır mı ya :) ben ağlıyorum eşim gülüyo komedi :)

aynen yaaa geçen aşkı memnunun kaç defa izlediğim sahnesine bile nasıl ağladım.....kendime gülüyorum başkalarına ağlıyorum:))

aynen aynen :)) ben de mutlu oluyorum hissediyorum deyip :) ama tekmeleri hissetmeden emin olamıcam herhalde hiç :) hep böyle muamma kalıcak :)

:) sana bişe anlatım benm ilk bebegm tup bebekti sigortada yoktu hem tup bebek masrafı hem o 110 liradan satılan igneler hepsini parayla aldık bu bebegimede mucize eseri hamile kaldım yani bedavaya geldi :) eşim bana diyoki detaylı ultrason için istedigin profa git nası olsa bu masrafsız :) bedava oldu bide diyoki bu dogunca kızımıza felan vurmaya kalkarsa derizki (aman dokunma evladım o bize 15 bin liraya mal oldu :1) şaka b yana allahım yardım etsin bende o zamn altınlarım hep satmıştım helalı hoş olsun yavrularımıza

ama senin koca inatcı cıkmış dogmuş vallahı bu cocugu duşsun diye ugrasanlar kıçınıda yırtsa bişey olmuyor dikkat ediyorumda cevreme ama ne oluyosa itinayla istenilen gebelikler de kanama vs oluyor
Rabbim isterse kimse engel olamaz tabiBen öğrenmeden önce hamileliğimi 15 kişilik yemek daveti verecektim yapmadığım iş kalmamıştı koltukları mermer sehpaları çekiştirdim hepsonradan öğrendim bir kaç gun sonra hamileydimhatta 4 gunluk kanamam olmuştu ben onu adet sandım pis kan aksın gitsin bol hareket yapayım die pazara gitmiştim saatlerce yürümüştümDoktorum sonradan diyor o kanama yerleşme kanası olabilir die
Rabbim ne büyük ne yüce herşey onun isteğine bağlı
eşime gelince 3.cü en küçük çocukmuş doğmuş buyumuş annesinin yanında hep eşim kalmış
yemeğini yapmış annesinin, doktora getirip götürmüş, saçlarını bile boyarmış, tatile götürürmüş vs.
kadın bu sefer iyiki seni doğurdum die dua edermişanneyle ilgileniorum die adam 40 yaşında evlendi

canım benımde göbek delıgımde laporoskopı dıkısım var sen neden amelıyat oldun?
bende kapalı ameliyat geçirdim karnım buyudukce göbek deliğimdeki dikişler açılcak die korkuyorum bazen evham geliyor

benim doktor gunde 1 tane kahve içeblirsin dedi ama ben içmedim sana sakıncası mı var kahvenin:26::26:

Son düzenleme:
ayyy bır kayıp daha var cok uzuldm moralım bozuldu allah sabr versınboyle gorunce hem o kısı adına uzulyrum hem de bıgun bende boyle gırerım dıe cok korkyrumm

canım hıc korkma dıkışlerıne bışey olmaz benım ılk ısım onu sormak oldu doktora ,

ben ne yapayım kızlar 12 mayısta hamıle kaldım evde badana boya hazırlık 29 mayısta oğlum sunnet oldu gunlerce gelen gıden eksık olmadı 5 hazıranda hamıle oldugumu öğrendım 9 hazıranda oğlumun sunnet mevludu oldu 150 kışılık hemde , mevlutten 2 gun sonra kanamam basladı dınlenmem gerekıyordu dınlenemedım malesef dugun hazırlıgı davetıyelerle ugrastım 2 temmuzda da oğlumun dugunun yaptık ben 9 haftalık hamıleyken evde kaln mısafırın sayısını ben bıle bılmıyorum ben kesın duser gozuyle bakıyordum bebeğe ama annesını cok sevmıs seftalıcık demekkı kıyamamış bana

bebegini kaybeden arkadaşıma allahtan sabır diliyorum.rabbim ona ve eşine saglık uzun omur versin inşallah bundan sonra cok saglıklı bir gebelik gecirir...bu arada bende benm bebekten şupheliyim idrar iltihapım g,derek buyuyor ve iltihap bebek duşuruyormuş bu hafta doktorum soyledi inşallah yavrucuga bişey olmaz hayırlısıyla

iyi gecelerrrr kızlar
sana da iyi geceler

bende dr sorcam sorcam unutuyorum aslında soracaklarımı liste yapar giderim hepbak yine yazmış soruları der
bu sefer gittiğimde şey yazmıştım güllaç,sütlaç süt yerine geçer mi:26: geçer geçer dio kadın gülmekten de ölüo tabinapiimm süt içemiorum bende çıkış yolları arıyorumama dediki yoğurtta yerine geçior yoğurdu seviorum dedim ekşi ekşi

sana da maaşallah diyelim Rabbim korusun bizi ve sevdiklerimizi...

ay bacım allah razı olsun o soruyu bende sorcaktım unuttum bende hayatımda sut içemedim hiç sevmyorum ama sutlaç delisiyim iyi oldu bu haber hergun bi tane yerim şimdi

ay bacım allah razı olsun o soruyu bende sorcaktım unuttum bende hayatımda sut içemedim hiç sevmyorum ama sutlaç delisiyim iyi oldu bu haber hergun bi tane yerim şimdi

hepimizden Razı olsun Rabbimye bol bol
bu arada ben bugun eşim bir pot kırdı nasıl işin içinden çıkıcam onu düşünüorumen yakın arkadaşı gelmişti tam uğurlatıcaz demesin mi eşim sizleri davete alıcaz ben bu halimle nasıl yaparım yemeksonradan eşime dedim sen naptın öle diedioki hamile olduğunu unuttum bir an
veremem çünki çok sık eleyip ince dokuyorum kendimi paralıorum yemek verdiğim zamansaten mide bulantımda geçmedi ahlayıp ofluorum devamlı bu bana yapılırmıyok dio eşim vermicez davetnapcaz bilmembide o aile kalabalık 13 kişiler

ben sutte ıcemıyorum yogurt ve peynır de sevmem sutlac yapayım bolca

yaaa sorma bende de durumle rkötu ramazan geldıgınden berı bugun 5. iftsr oldu mısafır agırladıgım yapımda da allah ne verdıyse olayı yok ayaklarım agrıyor valla

yaaa sorma bende de durumle rkötu ramazan geldıgınden berı bugun 5. iftsr oldu mısafır agırladıgım yapımda da allah ne verdıyse olayı yok ayaklarım agrıyor valla

napalım her sene veriyorduk bu sene böle olacak artıksende yorma kendini veremezsen davet anlayışla karşılarlar saten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…