- 24 Mayıs 2010
- 611
- 1
- 296
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.561
hepimizde öyle valla, belgesellerde, haberlerde, reklamlarda (hatta geçen araba reklamında) ağlanır mı ya :) ben ağlıyorum eşim gülüyo komedi :)
canım bu link e tıkla yine bu sitede anlatılıyor nasıl yapılacağı http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html ben baby gaga yazandan yaptım sende seç birini.
bende yapmaya çalışıyorum ama KK da hakkımda kısmında kilo-doğum takip diye bi yer yokkk((
bakalım hangımızın bebış önce gelecek :)ya benim içimde bi his var, benim ufaklık kesin şubatı bekleyemeyecek, ocak sonu çıkıp gelecek ya hadi hayırlısı :) bekleyip görücez artık :)
aynen aynen :)) ben de mutlu oluyorum hissediyorum deyip :) ama tekmeleri hissetmeden emin olamıcam herhalde hiç :) hep böyle muamma kalıcak :)
Rabbim isterse kimse engel olamaz tabiama senin koca inatcı cıkmış dogmuşvallahı bu cocugu duşsun diye ugrasanlar kıçınıda yırtsa bişey olmuyor dikkat ediyorumda cevreme ama ne oluyosa itinayla istenilen gebelikler de kanama vs oluyor
bende kapalı ameliyat geçirdim karnım buyudukce göbek deliğimdeki dikişler açılcak die korkuyorum bazen evham geliyorcanım benımde göbek delıgımde laporoskopı dıkısım var sen neden amelıyat oldun?
yawww canım kahve çekiyor, burnumda tütüyor, accıcık içeyim bari... azıcık valla :) o değilde para yetirebiliyor msuunuz ya, benimki tüp bebek 7000 tl zaten gitti. ilaçlar dr. ücreti (ki 170 tl ) derken totomuz her ay açılıyorvalla gözüm bir pırlanta yüzüğüm var, ona takılıyor satsam mı diye :) her şeye satılacak malzeme gibi bakar oldum :) fakirlik böyle işte :)
Rabbim isterse kimse engel olamaz tabiBen öğrenmeden önce hamileliğimi 15 kişilik yemek daveti verecektim yapmadığım iş kalmamıştı koltukları mermer sehpaları çekiştirdim hep sonradan öğrendim bir kaç gun sonra hamileydim hatta 4 gunluk kanamam olmuştu ben onu adet sandım pis kan aksın gitsin bol hareket yapayım die pazara gitmiştim saatlerce yürümüştüm Doktorum sonradan diyor o kanama yerleşme kanası olabilir die
Rabbim ne büyük ne yüce herşey onun isteğine bağlı
eşime gelince 3.cü en küçük çocukmuş doğmuş buyumuş annesinin yanında hep eşim kalmış
yemeğini yapmış annesinin, doktora getirip götürmüş, saçlarını bile boyarmış, tatile götürürmüş vs.
kadın bu sefer iyiki seni doğurdum die dua edermişanneyle ilgileniorum die adam 40 yaşında evlendi
bende kaoalı ameliyat geçirdim karnım buyudukce göbek deliğimdeki dikişler açılcak die korkuyorum bazen evham geliyor
benim doktor gunde 1 tane kahve içeblirsin dedi ama ben içmedimsana sakıncası mı var kahvenin:26::26:
sana da iyi geceleriyi gecelerrrr kızlar
canım hıc korkma dıkışlerıne bışey olmaz benım ılk ısım onu sormak oldu doktora ,
ben ne yapayım kızlar 12 mayısta hamıle kaldım evde badana boya hazırlık 29 mayısta oğlum sunnet oldu gunlerce gelen gıden eksık olmadı 5 hazıranda hamıle oldugumu öğrendım 9 hazıranda oğlumun sunnet mevludu oldu 150 kışılık hemde , mevlutten 2 gun sonra kanamam basladı dınlenmem gerekıyordu dınlenemedım malesef dugun hazırlıgı davetıyelerle ugrastım 2 temmuzda da oğlumun dugunun yaptık ben 9 haftalık hamıleyken evde kaln mısafırın sayısını ben bıle bılmıyorum ben kesın duser gozuyle bakıyordum bebeğe ama annesını cok sevmıs seftalıcık demekkı kıyamamış bana
sana da iyi geceler
bende dr sorcam sorcam unutuyorum aslında soracaklarımı liste yapar giderim hepbak yine yazmış soruları der
bu sefer gittiğimde şey yazmıştım güllaç,sütlaç süt yerine geçer mi:26: geçer geçer dio kadın gülmekten de ölüo tabinapiimm süt içemiorum bende çıkış yolları arıyorum ama dediki yoğurtta yerine geçior yoğurdu seviorum dedim ekşi ekşi
sana da maaşallah diyelimRabbim korusun bizi ve sevdiklerimizi...
ay bacım allah razı olsun o soruyu bende sorcaktım unuttum bende hayatımda sut içemedim hiç sevmyorum ama sutlaç delisiyim iyi oldu bu haber hergun bi tane yerim şimdi
sana da iyi geceler
bende dr sorcam sorcam unutuyorum aslında soracaklarımı liste yapar giderim hepbak yine yazmış soruları der
bu sefer gittiğimde şey yazmıştım güllaç,sütlaç süt yerine geçer mi:26: geçer geçer dio kadın gülmekten de ölüo tabinapiimm süt içemiorum bende çıkış yolları arıyorum ama dediki yoğurtta yerine geçior yoğurdu seviorum dedim ekşi ekşi
sana da maaşallah diyelimRabbim korusun bizi ve sevdiklerimizi...
ben sutte ıcemıyorum yogurt ve peynır de sevmemsutlac yapayım bolca
hepimizden Razı olsun Rabbimye bol bol
bu arada ben bugun eşim bir pot kırdı nasıl işin içinden çıkıcam onu düşünüorumen yakın arkadaşı gelmişti tam uğurlatıcaz demesin mi eşim sizleri davete alıcaz ben bu halimle nasıl yaparım yemek sonradan eşime dedim sen naptın öle die dioki hamile olduğunu unuttum bir an
veremem çünki çok sık eleyip ince dokuyorum kendimi paralıorum yemek verdiğim zamansaten mide bulantımda geçmedi ahlayıp ofluorum devamlı bu bana yapılırmı yok dio eşim vermicez davet napcaz bilmem bide o aile kalabalık 13 kişiler
yaaa sorma bende de durumle rkötu ramazan geldıgınden berı bugun 5. iftsr oldu mısafır agırladıgım yapımda da allah ne verdıyse olayı yok ayaklarım agrıyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?