- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.521
tövbe tövbe yaaaa delırttın benı dusunme soyle seylerrr kımsenın garantısı yok sende atlattın olumlu düşünn.ben gıdıyom yemek olayına bı el atayım görüşürük
benim de göğüslerimin hassasiyeti eskisi gibi değil canım eskiden yana doğru yatırınca ağrıdan duramazdım mesela ama şişliği aynı. dert etmiyorum o kadar. üzülme yani. benimkide öyle. sorun olduğunu sanmıyorum ki ben, pimpirikli ben bunu söylüyrm :) kızlarrrrrr yahu anamın bir lafı vardır yine anam :) anamda ne laflar var : der ki : s..... tare taze, gördüm diyende ceza... o açıdan herkesin özel hayatı kınamamak lazım kimseyi. aslında yadırgayanlara şu açıdan hak veriyorum yine kadın kadını düşündüğü için onu savunuyor aslında yadırgayarak... çünkü erkekler gerçekten kötü niyetli olabiliyor. herkese güvenemiyorsun. çevrmizde görmüyor muuyuz. eminim bunları arkadaşımızı eleştirmek için söylemediniz sadece kadınların bunca yıldır yaşadığı sorunları düşünerek koruma psikolojisiyle yanlış olduğunu düşündünüz. bana göre de öyle aslında, herkese güvenilmiyor ki... ama kimseyi kınamam... herkes kendi kararını verir. anam allahtan iyi sonuçlanmış bak bebişimiz olacak. ama endişelenmekte de haksız değilsiniz. dünya bozuk... ne diyim iki taraf da haklı...
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum unutmayınn pozitif pozitif hep pozitiffff öptümmm hepinizi
amaaannn neyse boşver.... eşim barbunya pişiriyyyyy :) ben de oturmuş burda keyif, bari bir yerim ağrıyor gibi yapayım arada bir offf çekiyorum ama kurtarmıyor... :))))))))))))))))))))canım burada taraf yok aslında, ben kimsenin kötü niyetle eleştirdiğini düşünmüyorum. Ben sadece dürüst davrandım buraya yazdım. Ha evet hak veriyorum kötü niyetli olabilirdi ama değil. Kurmacalarla hareket etmenin bi mantığı yok. Ben şimdi sevdiğim sevildiğim adamla evliyim ve bir bebeğimiz olacak. yok öyle olsaydı yok şöyle olsaydı diyenlere kızıyorum ben sadece :) öyle olmadı işte :) farazi konuşmaya gerek yok :)
amaaannn neyse boşver.... eşim barbunya pişiriyyyyy :) ben de oturmuş burda keyif, bari bir yerim ağrıyor gibi yapayım arada bir offf çekiyorum ama kurtarmıyor... :))))))))))))))))))))
haha olmuş yaşasın çok sevindim:))))
canım yemek masasını hazırladım, kocam evdeydi bugün yemek yedik :) ama hemen geldim bak :)
sen geldın ben ara ara bakar gıderım bende aksam ıcınbısıler hazırlıyom bı taraftan
sen geldın ben ara ara bakar gıderım bende aksam ıcınbısıler hazırlıyom bı taraftan
kolay gelsin şekerim :)
bnde ocağa attım yemekleri sofraya 2 tabak bardak oturdum mutfağa bide mutfakta internetm daha iyi çekiyo hem burası sabahtan güneş alıyo o yüzden bu saatlerde oturulcak tek yer onun bebeği denizci olcaksa büyüüynce benm bebeğimde leylek mi olcak ühhhüüüü(((((((
mersüüü cnm sen hallettın işini tabee ınsan beklerr bızımle aynı saatte tüühhh ayıp sana ayıp yemıste gelmsss :))
yok canım seninki uzuuuunn bacaklı enfes bi hatun olacak demek ki :))
ben beklerim de benim herüfüm açlığa dayanamıyir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?