2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar lütfen morallerinizi yuksek tutun Allahınnn izni ile hayırlısı ile bebeklerimiz sağlıkla doğucak inşallahhh aminnnnnnnnnnnn bu mübarek ayda bol bol dua edelimmm birbirimiz için bebeklerimize sağlık sıhat versinn bizede kolay doğumlar ve bebek isteyen herkesede Rabbim en kısa zamanda sağlık sıhatle nasip etsinn aminnnnnnnn

benim de göğüslerimin hassasiyeti eskisi gibi değil canım eskiden yana doğru yatırınca ağrıdan duramazdım mesela ama şişliği aynı. dert etmiyorum o kadar. üzülme yani. benimkide öyle. sorun olduğunu sanmıyorum ki ben, pimpirikli ben bunu söylüyrm :) kızlarrrrrr yahu anamın bir lafı vardır yine anam :) anamda ne laflar var : der ki : s..... tare taze, gördüm diyende ceza... o açıdan herkesin özel hayatı kınamamak lazım kimseyi. aslında yadırgayanlara şu açıdan hak veriyorum yine kadın kadını düşündüğü için onu savunuyor aslında yadırgayarak... çünkü erkekler gerçekten kötü niyetli olabiliyor. herkese güvenemiyorsun. çevrmizde görmüyor muuyuz. eminim bunları arkadaşımızı eleştirmek için söylemediniz sadece kadınların bunca yıldır yaşadığı sorunları düşünerek koruma psikolojisiyle yanlış olduğunu düşündünüz. bana göre de öyle aslında, herkese güvenilmiyor ki... ama kimseyi kınamam... herkes kendi kararını verir. anam allahtan iyi sonuçlanmış bak bebişimiz olacak. ama endişelenmekte de haksız değilsiniz. dünya bozuk... ne diyim iki taraf da haklı...

canım burada taraf yok aslında, ben kimsenin kötü niyetle eleştirdiğini düşünmüyorum. Ben sadece dürüst davrandım buraya yazdım. Ha evet hak veriyorum kötü niyetli olabilirdi ama değil. Kurmacalarla hareket etmenin bi mantığı yok. Ben şimdi sevdiğim sevildiğim adamla evliyim ve bir bebeğimiz olacak. yok öyle olsaydı yok şöyle olsaydı diyenlere kızıyorum ben sadece :) öyle olmadı işte :) farazi konuşmaya gerek yok :)

amaaannn neyse boşver.... eşim barbunya pişiriyyyyy :) ben de oturmuş burda keyif, bari bir yerim ağrıyor gibi yapayım arada bir offf çekiyorum ama kurtarmıyor... :))))))))))))))))))))

benim de bir ara göğüs acım azaldı hemen evham yaptım
sağlık ocağındaki hemşireye sordum panik yapma her an aynı şekilde acıyacak değil dedi
bir de denize girince göğüs uçlarım bir yanıyor ki sormayın
ama bebe yağı iyi geliyor

amaaannn neyse boşver.... eşim barbunya pişiriyyyyy :) ben de oturmuş burda keyif, bari bir yerim ağrıyor gibi yapayım arada bir offf çekiyorum ama kurtarmıyor... :))))))))))))))))))))

midem çok bulanıyo falan de :)) bel ağrısı çek mesela :)) ben de yemek yapmak istemediğimde ay canım şunu çekti ay bunu çekti diyorum hemen dışarı :))

sen geldın ben ara ara bakar gıderım bende aksam ıcınbısıler hazırlıyom bı taraftan

bnde ocağa attım yemekleri sofraya 2 tabak bardak oturdum mutfağa bide mutfakta internetm daha iyi çekiyo hem burası sabahtan güneş alıyo o yüzden bu saatlerde oturulcak tek yer onun bebeği denizci olcaksa büyüüynce benm bebeğimde leylek mi olcak ühhhüüüü(((((((

yok canım seninki uzuuuunn bacaklı enfes bi hatun olacak demek ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…