2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben geldım bıraz keyfım yok ense kalınlıgı 1,9 cıktı elı sureklı yanagındaydı o yuzden parmakları ve burun kemıgını ayırt edemedı çok ugrastı ondan sonrada burun kemıgı yenı olusuyor dedı panık yapma ama bu senın rıskını artırır dedi, bu arada yuzde 80 bebek erkek

ndn keyfin yok anlamadım ense kalınlığıda gayet iyi burun kemiğide oluşuyomuş cinsiyetide öğrenmişsin daha nolsun sıkma kendini

moralını bozma hıc Allahın ıznıyle bıse cıkmıycak ense olcumude cok guzel cıkmıs.hayırlı olsun olusun buarada oglusun.sen gordun mu anladın mı pıpıyı:)

canım yani riskini artırır derken neyi kastetmiş onu anlayamadım bide tam gormemiş burnunu nasıl bole emin cvp vermişki istersen pazartesi bi başka doktora git için rahat etsin allahım ogluşunu saglıklı sıhhatli sana bagışlasın inşallah

burun kemıgı vara yok arası o da down sendromı rıskını artırıyor

Oy ne güzel bak cinsiyetinide öğrenmişin sıkma canını inş. herşey yolunda gidecek...3mm sınırının altında çıkmış bak ...

Son düzenleme:

cnm üzme kendini inşallah herşey yolun girer üzme sen kendini dualarımız seninle

anladım canımda tam da gorememiş hani net gorse tamam da nasıl boyle direkt cvp vermiş uşeniyolar yani ole diyecegine emin olamadım tam goremedim yarında gel bi bakıyım deseler olmuyo bazı doktorlara kıl oluyorum

yaa meltemcım daha kesın bısı yok ortada üzmekendını ama senın dr da patavatsızmıs yanii olasılıkla işmi olur kesın bişi görmeden nası seni karamsarlığa ıter moral enönemlı seyy sıkma canını bak elı kolu durmamıs oda görememıs haftaya yıne gel felan dıyebılırdı ne moral bozuyoo

sana aynen katılıyorum canım ben kızıma hamilyken 7 aylık gebeyim bi tane ilk kez gittigim doktor kalktı bi anda aaa bu bebegin beli kambur sakatlık var demesin mi ben orda yıkıldım agla agla hemen eşim geldi başka doktora gittik oda dediki ne kamburu bebek sapa saglam bebekler son aylarında iki buklum dururlar o doktor nerden almış diplomayı şimdi kızım sapa saglam emin olmadan hamile insana pat diye kotu haber vermyolarmı gıcık oluyorum

ya ense kalınlıgı ıyı cıktıgı ıcın cok onemlı değıl dedı ama yıne de kucuk de olsa rısk soz konusu ama ben bı doktra daha gıdıecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…