- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.601
yınee erkencıyım derkenn geçbile kalmısımm):tekgözüm kapalı yazıyom walllaa
yınee erkencıyım derkenn geçbile kalmısımm):tekgözüm kapalı yazıyom walllaa
ben geldım bıraz keyfım yok ense kalınlıgı 1,9 cıktı elı sureklı yanagındaydı o yuzden parmakları ve burun kemıgını ayırt edemedı çok ugrastı ondan sonrada burun kemıgı yenı olusuyor dedı panık yapma ama bu senın rıskını artırır dedi, bu arada yuzde 80 bebek erkek
ben geldım bıraz keyfım yok ense kalınlıgı 1,9 cıktı elı sureklı yanagındaydı o yuzden parmakları ve burun kemıgını ayırt edemedı çok ugrastı ondan sonrada burun kemıgı yenı olusuyor dedı panık yapma ama bu senın rıskını artırır dedi, bu arada yuzde 80 bebek erkek
gunaydın cnm sıcak hava ıstesende uyuyamıyosun kızım uyuyo hala kalkmasını beklıyom .oturdugum yerde terlıyorum
günaydn cnm doktora gidiyomusun bugün
canım yani riskini artırır derken neyi kastetmiş onu anlayamadım bide tam gormemiş burnunu nasıl bole emin cvp vermişki istersen pazartesi bi başka doktora git için rahat etsin allahım ogluşunu saglıklı sıhhatli sana bagışlasın inşallah
gunaydın cnm sıcak hava ıstesende uyuyamıyosun kızım uyuyo hala kalkmasını beklıyom .oturdugum yerde terlıyorum
Oy ne güzel bak cinsiyetinide öğrenmişin sıkma canını inş. herşey yolunda gidecek...3mm sınırının altında çıkmış bak ...
burun kemıgı vara yok arası o da down sendromı rıskını artırıyor
burun kemıgı vara yok arası o da down sendromı rıskını artırıyor
esım baska doktora gıdelım akşam dedi bende gecsın 1 kaç gun dedim
yaa meltemcım daha kesın bısı yok ortada üzmekendını ama senın dr da patavatsızmıs yanii olasılıkla işmi olur kesın bişi görmeden nası seni karamsarlığa ıter moral enönemlı seyy sıkma canını bak elı kolu durmamıs oda görememıs haftaya yıne gel felan dıyebılırdı ne moral bozuyoo
yaa meltemcım daha kesın bısı yok ortada üzmekendını ama senın dr da patavatsızmıs yanii olasılıkla işmi olur kesın bişi görmeden nası seni karamsarlığa ıter moral enönemlı seyy sıkma canını bak elı kolu durmamıs oda görememıs haftaya yıne gel felan dıyebılırdı ne moral bozuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?