2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bizler cok şanslı bir nesiliz analarımız neler cekmş

HAlimize şükredelim bence şu an ki imkanlar o zamanlar nerdeeeee
annem söler yeni doğum yapmış babaannemde kalıo mecburen babam görev için şehir dışına çıkmışkızım dio sütüm yok bebek ağlıyor evde bakınıom bişey yok yoğurt aklına gelmiş arıomuş arıomuş yok babaannem yoğurdu saklamış meğerdaha bunun gbi neler neler

arkadaşlar nasılsınız bugün...meltemin sıkıntısı var galiba...sakın sakın üzülme meltem...herşey yoluna girecek...ben çok fazla dr...değiştirme taraftarı değilim...abimlerin öyle bi öyküsü var..farklı doktorların farklı yorumlarından dolayı doğan bebekleri 16 saat yaşadı ve öldü..kısmet tabi...sen iyi şeyler düşün..kesin bişi yok..umarım güzel haberlerini alırrız...
nur-elt sen eskişehirdenmisin?
besyo sen beden eğitimiyle ilgin ne?merak ediyorum ben de beden eğitimi öğretmeniyim de...

bu eskiden yemek felan saklamayı bende cok duyardım yakınlarımdan inanamazdım ne kadar pislik insanlarmış benm halam birgun ac kaldıgı için ekmek calmış yemekleri saklar ki,litlermiş kayınpederi şimdi halamın maddi durumu cxok cok iyi binaları felan var hala guluyoz dedigine babama diyoki kardeş ekmek caldım ya onun için hep sadaka vedim allah beni affetmişmidir :)

Allah affetsin halanıdedemde erkek çocuk kız çocuk ayrımı yaparmışo zamanlar mesela helva kimse bulamazmış köy yerindekavanoza koyarmış dedem babamlara dermiş siz yiceksinizdedem evden uzaklaştığında babam halamlara hemen verirmişşimdi gülerek hatırlıyoruz ama ne kadar acı olaylar ozaman insanda bıraktığı yaralar çok daha buyuk

kocaelı besyo mezunuyumcnm

Slm kızlar bende daha şimdiden doğum rüyaları başladı akşam rüyamda Erkek bebek doğurmuşum :) bende neden kız olmadı diye şaşırıyordum :) öle acayip bir rüya işte biran önce cinsiyetini öğrenmek istediğim için gördüm bu rüyayı sanırım ama daha çok var bayramdan sonra kısmetse.. sağlıklı olsun Allahın izniyle...

ben önceden cok görüyodum emzirdiğimi fln hargün bebek emzirip öpüyodum rüyada emzirmek(kaynanama göre)göre günahlarını temizlermiş ama bu sefer hiç rüya görmüyorum bebeğe cok bağlanmak istemiyorum allah korusun kötü bişey olursa mahvolurum diye

cnm hayırlara gıtsın bende erkek dogurdum ruyamda kızım oluyo am tersı cıkıyo:)

günaydııınnnnn

ikili testte ufacık da olsa bişi çıkarsa insan can sıkar tabi de olumlu düşünün arkadaşlar umarım çok güzel haberler yazarsınız en kısa zamanda

benim bulantım arttı bugün bu ne şimdi azalacağına yaaa...
erkek bebek iyi haber derler genelde ama çok da anlamam bu işlerden.

ne güzel :)) ben dayanabilsem hergün tutacam ama bünyem dayanmıyor çok sıcakkk

evet canım haklısın ama insan ister istemez bir bağ kuruyor.Allah hepimize yardım eder inşallah ama dediğin gibi yinede bir açık kapı bırakmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…