2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya doktorun da hakkını yemeyeyım cok guzel baktı belkı 40 dakıka görmek ıcın ugrastı ılk basta elı yuzunde uyuyordu uyandırdı zorla bu sefer de çok hareketlendı profılden göstermedı yuzunu doktorda emın olmadı endışelnme dedı ama anne yuregı ıste

bu arada bebegın hareletlerını hıssedemezsın erken dıyen arkadaslar da doktorla konusmamı aktarayaımultrasonla baktıgı yerde bebeğii hıssettipğimi söyledım doktorda ılk bebk olsaydı ımkansız derdım ama 2. bebekelrde olablıyor dedı ımkansız değil dedı

ah ah hiç sorma bu sıcakları bende yanıyorum bite utu yapıyorum biraz yapıyom biraz oturuyom offffffff yagmur yaggggggggggggggg

ayy masallah cnm sana utu yapabılıyon ben valla sabah kocam kaltıgnd utuden bıse gıymek ısterse tısort pantoon neyse utuluyom okadar onu utulwyene kadar sırılsıklam oluyom nefesım daralıyo.sıcakla aram yok.

cnm bende hıssedıyom doktora sordum hıssedersın dedı.benımde ıkıncıkızım yolda:)

günaydın herkese mutlu sabahlar
meltemcim üzülme pozitif düşün bebeğini sıkma:) riskin artması kesin olması filan değil ki
banada daha 20 yaşımdayken gittiğim dr senin infertilite riskin fazla demişti. şimdi bebiş yolda çok şükür.hemde tedavisiz beklemesiz..
bişey daha söyliyim bi arkadaşın bebği oldu. gebelikte taramalarda risk yüksek cıkmıştı. bebişin hatta fiziksel 1-2 özelliği down sendromlu cocuklara benzemesine rağmen bebeğin genetik testleri şuanki hareketliliği tepkileri normal bebişler gibi maşallah. genetik olarak down değil. ki görsen bu cocuk kesin down diyosun gözler hafif ayrık sac cizgisi düşük burun biraz basık filan. ailesel özellikler harmanlanınca öle olmuş

ayy masallah cnm sana utu yapabılıyon ben valla sabah kocam kaltıgnd utuden bıse gıymek ısterse tısort pantoon neyse utuluyom okadar onu utulwyene kadar sırılsıklam oluyom nefesım daralıyo.sıcakla aram yok.

bi kurutemzlemeyle anlaşın adamlar para kazansın bizim dükkanda sürekli gelenler ütü tanesi 1liraya yapıyolaar

bişey geldi aklıma fındık burunludur belki bebeğin babanın yada senin burun nasıl

moralını bozma canım 15 -20 gun once benm kanamam olmstu doktora gıttık esı asagıdao yapms olablr demstı ama hc ole sorun teskıl etcek bısı gıbı davranmadı bebek gobege dogru cıkmaya baslıcak ozaman oda cıkar dedı kanamam falanda kalmadı bebegn kalp sesınıde gobegmden dınlyrum bana cıktı gıbıme gelıo ha bıraz arastrdım doktrdan snra cıkmazsa es asagı da olrsa nolur sezeryan oluomusun dıkkat etmek gerekıomus her seyın bı caresı var sıkma canını bebısınıde yansımasn:):)

yahu arkadas herkes ense kalınlgnı olctrrken burun kemıgı falanda olctryo bıde cok uzn sure kalıo benmkıne 10dk baktı bakmadı burun kemıgı dıede bısı demedı halbukı bızım burunlar buyuk once bızım cocugun burnunun gozukmesı lazmdı:):)ısın sakası canm rıskkmıs falan sıkma canını adam moralını bozmaya yer aramıs sen erkek bebek kısmına sevn bence ah bende bı cnsyet ogreneblsem ısım dusunmeye baslayablrsn mesela ne guzell

günaydın kızlar gecen bu konu acılmıstı kan tahlillerimi karıstırınca rubella ve toksoplazma testi yapıldıgını gördüm..IgM 0.71 IgG ise 0.95 doktorum bişi demedi.acaba degerlerim normal mi sizinkiler kaç cıkmıstı

ikili test benm doktorum ikili test yaparken vajinal ultrasonla bakıyor oyle herşey net gozukuyormuş pazartesi gidicem kesn vajinal bakar

bi kurutemzlemeyle anlaşın adamlar para kazansın bizim dükkanda sürekli gelenler ütü tanesi 1liraya yapıyolaar

cnm oda dogruda orayagetır gotur zor ya eve gelse bırnıbulsam yaptırtırdım.gecen kocamda dıyo kadın cagır barı gelsın utulesın.ama utuye kadın bulamıyom kı.

selam kızlar nabersiniz nasılsınız neler var neler yok bi arkadaşın bebişi ölmüş rabbim sana ve eşine sabır versin kuzu ikili testide çok düşünmeyin kızlar kafanıza takmamaya bakın tamam yaptırmayında demiyorum sakın yanlış anlamayın ama çok inceliyorsunuz rabbim neyi uygun görürse o olur ondan gelen herşeye razıyız hepimiz bebişlerini sevin konuşun onlarla rabbim hepimizin bebeğini bize bağışlasın inş. öpüyorum hepinizi

Bunlar bir sulale diyeyimgelin-damat -torunlar varayrı ayrı çağırmak olmuyor onlarıbirde tencere yemeğide yapamıyorum artı mezeler felanda olması gerekiyorvalla eşim temizlicek artık potunune garip adam benim hamile olduğumu unutuyor

bu arada herkese hayırlı cumalar

günaydınnnn... bugün baya bir can sıkıcı haber okudum offf offf çilemiz, endişemiz bitmiyor ne yazık ki... heran bişey çıkıyor, onu anladım. tüp bebek yaptırdım tuttu mu tutmadı mı stresi, kese göründü bebek yok, boş gebelik endişesi, testler yapılır iyi mi kötü mü endişesi, ........................ uzayıp gidiyor... annem anlatıyor da dediğiniz gibi, anne midem kötü dedikçe kızım ben köye gelin gittim kayınbabamlar fakirdi hergün dayak yerdim onlardan. sabahın beşinde o sıcakta oruç oruç gider tarlada çalışırdık. akşamda da her akşam iftarda bulgur pilavı yerdik. sade bulgur yağ... senin seçeneklerin var. ye diyor. ayyy ben o dönemde olsam düşer bayılırdım herlde... vay be, eskiler neymiş öyle...
bugün kötüyüm ya, nefes darlığı başladı, zor nefes alıyorum nedense... midem kötü... offf ne zaman bitecek 11+4 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…