- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
- 683
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.621
ya ense kalınlıgı ıyı cıktıgı ıcın cok onemlı değıl dedı ama yıne de kucuk de olsa rısk soz konusu ama ben bı doktra daha gıdıecem
ah ah hiç sorma bu sıcakları bende yanıyorum bite utu yapıyorum biraz yapıyom biraz oturuyom offffffff yagmur yaggggggggggggggg
ayy masallah cnm sana utu yapabılıyon ben valla sabah kocam kaltıgnd utuden bıse gıymek ısterse tısort pantoon neyse utuluyom okadar onu utulwyene kadar sırılsıklam oluyom nefesım daralıyo.sıcakla aram yok.
bu arada bebegın hareletlerını hıssedemezsın erken dıyen arkadaslar da doktorla konusmamı aktarayaımultrasonla baktıgı yerde bebeğii hıssettipğimi söyledım doktorda ılk bebk olsaydı ımkansız derdım ama 2. bebekelrde olablıyor dedı ımkansız değil dedı
ayy masallah cnm sana utu yapabılıyon ben valla sabah kocam kaltıgnd utuden bıse gıymek ısterse tısort pantoon neyse utuluyom okadar onu utulwyene kadar sırılsıklam oluyom nefesım daralıyo.sıcakla aram yok.
ya doktorun da hakkını yemeyeyım cok guzel baktı belkı 40 dakıka görmek ıcın ugrastı ılk basta elı yuzunde uyuyordu uyandırdı zorla bu sefer de çok hareketlendı profılden göstermedı yuzunu doktorda emın olmadı endışelnme dedı ama anne yuregı ıste
kızlar bugün kontrole gittim. moralim bozuldu. bebeğin eşi aşağıda dedi doktor. rahim çıkışına yakınmış. bugün 12+3 olmuşum. ilerleyen zamanlarda yukarı çıkabilir dedi. ama surat ifadesi iç açıcı değildi. ilişki, aşırı hareket vs . yasak. bir de 2 li testi sordum. "ben öyle zırt pırt test yaptırmam. 4 lü test zamanı gelince bakarız" dedi. bebeğin eşi neden aşağıda olur ki??? 15 gün önce de kahve akıntım olmuştum. zaten dinlendim. bilgisi olanlar desteğinize ihtiyacım var. umarım birbirimize hep güzel haberler veririz. mübarek günlerde duanızı esirgemeyin. Rabbim yardımcımız olsun...
ben geldım bıraz keyfım yok ense kalınlıgı 1,9 cıktı elı sureklı yanagındaydı o yuzden parmakları ve burun kemıgını ayırt edemedı çok ugrastı ondan sonrada burun kemıgı yenı olusuyor dedı panık yapma ama bu senın rıskını artırır dedi, bu arada yuzde 80 bebek erkek
bi kurutemzlemeyle anlaşın adamlar para kazansın bizim dükkanda sürekli gelenler ütü tanesi 1liraya yapıyolaar
bi kurutemzlemeyle anlaşın adamlar para kazansın bizim dükkanda sürekli gelenler ütü tanesi 1liraya yapıyolaar
yuh ne azlarmış ordumu yasıyo o evde 13 kişiyede yani yemek verilmez o haldeyken ben karı koca iki kişiyse yap ufaktan bişe olmaz sevaptır diycektm ama 13 kişi bu halde mumkun degl yapamazsın ben bugun annemleri aldım oda yani bi yemegi yaptım sofrayı kızlar kurdu topladı yerleştrdi o bile yordu beni boşver eşin nası pot kırdıysa o temzlesin :) desnki hanım cok fena yoruluyo inşallah dogumdan sonra bırgun bekleriz felan ne biliyim solesin işte bişeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?