2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

evet canım haklısın ama insan ister istemez bir bağ kuruyor.Allah hepimize yardım eder inşallah ama dediğin gibi yinede bir açık kapı bırakmak lazım..

ne güzel bi meslektaşımın burda olması...e peki çalışıyormusun..ben esk and.ünv.mezunuyum..14.yılımı çalışıyorum..

yok calusmıyorum pekdusunmuyorumda ben 2007 mezunuym.evlendım 2 aysonra okul bttı.sonra ozelbır fızyoterapı merkezınde engellı ve sorunlu cocuklarla calıstım patronla uyusamadık.ona gore cok ıyıydık ama pıskın olduguıcın rahattı.zor bela cıktım.sora da bıda gırmedım bıryere sora hamıle kaldım kızım oldu.fazla baglıyım takıntı derecesınde hala kolay kolay uzun sure brakamam bı yerde.3 yasında suan ıkıncı bebıs yolda kızım.pek nıyetımde yok acıkcası ev kızıma alıstım.

ya sorma benim de bulantım bugün feci, azalması gerekmiyor muydu... 11+4 oldum. iyiydi bugün böyle anlamadım gitti..

ne güzel bi meslektaşımın burda olması...e peki çalışıyormusun..ben esk and.ünv.mezunuyum..14.yılımı çalışıyorum..

yok canım ben eskişehirde değilim ben de anadolu ünv mezunuyum ingilizce öğretmeniyim eskişehire gidecektim kısa bi süreliğine de merak ettim burda oralı olan var mı duyduğuma göre yeni birsürü yer açılmış parklar falan sorucaktım nasıl gidilir diye öle işte:)

cnm hayırlara gıtsın bende erkek dogurdum ruyamda kızım oluyo am tersı cıkıyo:)

Evet canım rüya tabirlerine baktım bende tam tersi oluyomuş hadi inşallah bakalım. Çin takvimine bakıyorum kız. rus takvimine bakıyorum yine öyle. rüyalarım da o yönde bakalım artık erkek olursa kısa çaplı bir şok yaşarım heralde :) yinde ilk bebeğim olacak sağlıklı olsun fark etmez..

yemeğimizi yedik ve geldik nasılsınız kızlarrrrrrrr ben bebişimi özledim yawwww ağustosun 4 ünde gideceğim görmeye nasip olursa karnım kaşınmaya başladı birde pıt pıt hareket ediyor sanki yada bana öyle geliyorrrr

kızlar acayip gelecek ama benim hala midem bulanmıyo bazen hamile oldugumdan süphe ediyorum
göğüs ağrım ve şişikliği olmasa hamileyim demem her halde bide bebeğimin resmi :))
12 haftama girdim hala tık yok bazıları şanslısın diyo ama bikerecikte bulanmazmı ya
aşermemde yok hiçbişi aşermiyorum herşeyi yiyiyorum zaten tatlı sevmezdim şimdi ağzıma koyamıyorum
ben çok cins bi hamilelik geçiriyorum ilk oldugu içinmi acaba kızlar benim gibi olan varmı:44::44::44::44::44::44::44:

ben hiçbişi hisetmiyorum en kısa zamanda hissetmek istiyorum

canım ben de senin gibiyim hiç bulantım olmadı çok şükür hatta kilo aldım bir tek eti çok severdim etten tiksindim o kadar korkma yani biz çok şanslıyız:)

aynen benim de öyle geçiyo..sadece 1 gece uyumadan önce bulandıçço kadar..başka hiç bi belirti yok...hatta göğüslerimin acısı da çok hafifledi..

dicleciğimmmmm bende seninle aynı durumdayım kuzucuğummmm bende bu zamana kadar hiç miğde bulantısı aş erme ve kusma yaşamadım çok şükür eşimde nasıl bi hamilelik bu böyle yawww hiç birşeyin yok senin 2 dk arayla miğden bulanıyormu diye soruyor alem adam yawww :) tatlı canavarıydımmmm hiç canım tatlı çekmiyor ağzıma koyamıyorum bende

Son düzenleme:
anladım canım..ben oralıyım ama öğretmen olduğumdan beri ayrıyım..ailem orada..tabi her tatilde ben de orada...ama evlendiğimden beri adanada yaşıyorum..

oooo ne güzel....benim evlilik de çocuk da senden geç olmuş..olsun dimi herşeyin hayırlısı....

canım ben de senin gibiyim hiç bulantım olmadı çok şükür hatta kilo aldım bir tek eti çok severdim etten tiksindim o kadar korkma yani biz çok şanslıyız:)

ben herşeyi yiyiorum ya tmm et sevmem ama şimdi onu mecburiyetten yiyiyorum tek başıma değilmişim oleyyyyyyyyyy

aynen benim de öyle geçiyo..sadece 1 gece uyumadan önce bulandıçço kadar..başka hiç bi belirti yok...hatta göğüslerimin acısı da çok hafifledi..

evet aynen benimde göğüslerimin acısı ilk günlere nazaran azaldı bazen korkuyorum pazar tesi doktora gideceğim bakalım çook heycan yaptımmm

eşim ilk günlerde sorardı miden neden bulanmıyo diye oda alıştı :)) ama ben bikere bile bulansın istiyorum
bazı hamişlerin 3 haftada bulanıyo ne acayipp tek başıma değilmişim çok rahatladım gerçekten korkuyodum ya

cnm benımde cın takvımı erkek .mınureerkek.ruyalarımda hep erkek ruyası gordum kac kee tabanca aldım elıme erkek bebekkucagımda kaydım karların ıcınde bısıklete bınn erkek cocugu yakaladım elınden tutup goturdum.ruyamda dayım soruyo cnsıyetı ney bılmıyorum dıyorum.ben dıyım erkek olcak dıyo.erkek mavı akulu araba aldım cekeceke eve goturdum.meger bunların hpsı kzruyasıymıs.bende anlatınca herkez erkek dyodu.hayırlısı olsun.ıkı kız anesı sansı annedır.

bebeğimizi kaybettik,yarın sabah erkenden kürtaja giricem,dualarınızı bekliyorum...

çok geçmiş olsun canım. Allah sabır versin. En kısa zamanda da sağlıklı yeni bir bebek nasip etsin inşallah.

ya benim içimde bi his var, benim ufaklık kesin şubatı bekleyemeyecek, ocak sonu çıkıp gelecek ya hadi hayırlısı :) bekleyip görücez artık :)

yaa benim de son ultrasonda 31.01 çıktı. sata göre 5.02. çıkıyodu. şubatı beklemeyebilir bizimki de. :)

benimki de öyle canım sıkma canını. çıkabilirmiş yukarı sonradan. benimki arka duvara yayılmış bile zaten. çok da önemli bişey değil o zaten.

bulantısı olmayanlar ne kadar şanslı inanın 1 kere olsa 2. olmasın istersiniz yiyememek bebek aç kalıyo zannetmek hele o kokular ayyy cok şüür atlattımda rahatladım cok fena coookkkk

canım kızlar haklı ama seni çok iyi anlıyorum. ben de geçen iki gün çok kaygılanmıştım. çok uzun sürmüştü ve bişeyi göremedim arıyorum dedi diye ben nasıl evham yaptım biş sorun var sölemiyo diye. ama ertesi gün başka doktora gidince rahatladım. bugün yarın gidersiniz rahatlarsın sen de.

canım hangisinin IgM ve IgG si bu sonuçlar? ikisi de aynı değere ait değil di mi?

ayyyyy bırazserınlık geldı bıraz utu yapıyım kocam rahatetsnazcık her sabah ne gıycem mıne sunu utulermısın demesı uzuluyom.alısık adamherseyutlu ckıp alıyodu.uyuz olur utude kıyafetı olmasınases cıkaramıo artık.acı yapam barı serınken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…