- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.661
ben önceden cok görüyodum emzirdiğimi fln hargün bebek emzirip öpüyodum rüyada emzirmek(kaynanama göre)göre günahlarını temizlermiş ama bu sefer hiç rüya görmüyorum bebeğe cok bağlanmak istemiyorum allah korusun kötü bişey olursa mahvolurum diye
ne güzel bi meslektaşımın burda olması...e peki çalışıyormusun..ben esk and.ünv.mezunuyum..14.yılımı çalışıyorum..
ya sorma benim de bulantım bugün feci, azalması gerekmiyor muydu... 11+4 oldum. iyiydi bugün böyle anlamadım gitti..günaydııınnnnn
ikili testte ufacık da olsa bişi çıkarsa insan can sıkar tabi de olumlu düşünün arkadaşlar umarım çok güzel haberler yazarsınız en kısa zamanda
benim bulantım arttı bugün bu ne şimdi azalacağına yaaa...
erkek bebek iyi haber derler genelde ama çok da anlamam bu işlerden.
ne güzel bi meslektaşımın burda olması...e peki çalışıyormusun..ben esk and.ünv.mezunuyum..14.yılımı çalışıyorum..
cnm hayırlara gıtsın bende erkek dogurdum ruyamda kızım oluyo am tersı cıkıyo:)
yemeğimizi yedik ve geldik nasılsınız kızlarrrrrrrr ben bebişimi özledim yawwww ağustosun 4 ünde gideceğim görmeye nasip olursa karnım kaşınmaya başladı birde pıt pıt hareket ediyor sanki yada bana öyle geliyorrrr
moralını bozma canım 15 -20 gun once benm kanamam olmstu doktora gıttık esı asagıdao yapms olablr demstı ama hc ole sorun teskıl etcek bısı gıbı davranmadı bebek gobege dogru cıkmaya baslıcak ozaman oda cıkar dedı kanamam falanda kalmadı bebegn kalp sesınıde gobegmden dınlyrum bana cıktı gıbıme gelıo ha bıraz arastrdım doktrdan snra cıkmazsa es asagı da olrsa nolur sezeryan oluomusun dıkkat etmek gerekıomus her seyın bı caresı var sıkma canını bebısınıde yansımasn:):)
sağol cnm desteğin için. karamsar biri olarak pozitf şeyler duydukça ferahlıyorum biraz. her türlü 9 ay tetikteyiz zaten. beklenmedik bir zamanda aşırı kanama yapabiliyomuş bu durum diye duydum ve korktum. inş. Rabbim korur bizi.
kızlar acayip gelecek ama benim hala midem bulanmıyo bazen hamile oldugumdan süphe ediyorum
göğüs ağrım ve şişikliği olmasa hamileyim demem her halde bide bebeğimin resmi :))
12 haftama girdim hala tık yok bazıları şanslısın diyo ama bikerecikte bulanmazmı ya
aşermemde yok hiçbişi aşermiyorum herşeyi yiyiyorum zaten tatlı sevmezdim şimdi ağzıma koyamıyorum
ben çok cins bi hamilelik geçiriyorum ilk oldugu içinmi acaba kızlar benim gibi olan varmı:44::44::44::44::44::44::44:
kızlar acayip gelecek ama benim hala midem bulanmıyo bazen hamile oldugumdan süphe ediyorum
göğüs ağrım ve şişikliği olmasa hamileyim demem her halde bide bebeğimin resmi :))
12 haftama girdim hala tık yok bazıları şanslısın diyo ama bikerecikte bulanmazmı ya
aşermemde yok hiçbişi aşermiyorum herşeyi yiyiyorum zaten tatlı sevmezdim şimdi ağzıma koyamıyorum
ben çok cins bi hamilelik geçiriyorum ilk oldugu içinmi acaba kızlar benim gibi olan varmı:44::44::44::44::44::44::44:
anladım canım..ben oralıyım ama öğretmen olduğumdan beri ayrıyım..ailem orada..tabi her tatilde ben de orada...ama evlendiğimden beri adanada yaşıyorum..yok canım ben eskişehirde değilim ben de anadolu ünv mezunuyum ingilizce öğretmeniyim eskişehire gidecektim kısa bi süreliğine de merak ettim burda oralı olan var mı duyduğuma göre yeni birsürü yer açılmış parklar falan sorucaktım nasıl gidilir diye öle işte:)
yok calusmıyorum pekdusunmuyorumda ben 2007 mezunuym.evlendım 2 aysonra okul bttı.sonra ozelbır fızyoterapı merkezınde engellı ve sorunlu cocuklarla calıstım patronla uyusamadık.ona gore cok ıyıydık ama pıskın olduguıcın rahattı.zor bela cıktım.sora da bıda gırmedım bıryere sora hamıle kaldım kızım oldu.fazla baglıyım takıntı derecesınde hala kolay kolay uzun sure brakamam bı yerde.3 yasında suan ıkıncı bebıs yolda kızım.pek nıyetımde yok acıkcası ev kızıma alıstım.
canım ben de senin gibiyim hiç bulantım olmadı çok şükür hatta kilo aldım bir tek eti çok severdim etten tiksindim o kadar korkma yani biz çok şanslıyız:)
aynen benim de öyle geçiyo..sadece 1 gece uyumadan önce bulandıçço kadar..başka hiç bi belirti yok...hatta göğüslerimin acısı da çok hafifledi..
dicleciğimmmmm bende seninle aynı durumdayım kuzucuğummmm bende bu zamana kadar hiç miğde bulantısı aş erme ve kusma yaşamadım çok şükür eşimde nasıl bi hamilelik bu böyle yawww hiç birşeyin yok senin 2 dk arayla miğden bulanıyormu diye soruyor alem adam yawww :) tatlı canavarıydımmmm hiç canım tatlı çekmiyor ağzıma koyamıyorum bende
Evet canım rüya tabirlerine baktım bende tam tersi oluyomuş hadi inşallah bakalım. Çin takvimine bakıyorum kız. rus takvimine bakıyorum yine öyle. rüyalarım da o yönde bakalım artık erkek olursa kısa çaplı bir şok yaşarım heralde :) yinde ilk bebeğim olacak sağlıklı olsun fark etmez..
bebeğimizi kaybettik,yarın sabah erkenden kürtaja giricem,dualarınızı bekliyorum...
ya benim içimde bi his var, benim ufaklık kesin şubatı bekleyemeyecek, ocak sonu çıkıp gelecek ya hadi hayırlısı :) bekleyip görücez artık :)
kızlar bugün kontrole gittim. moralim bozuldu. bebeğin eşi aşağıda dedi doktor. rahim çıkışına yakınmış. bugün 12+3 olmuşum. ilerleyen zamanlarda yukarı çıkabilir dedi. ama surat ifadesi iç açıcı değildi. ilişki, aşırı hareket vs . yasak. bir de 2 li testi sordum. "ben öyle zırt pırt test yaptırmam. 4 lü test zamanı gelince bakarız" dedi. bebeğin eşi neden aşağıda olur ki??? 15 gün önce de kahve akıntım olmuştum. zaten dinlendim. bilgisi olanlar desteğinize ihtiyacım var. umarım birbirimize hep güzel haberler veririz. mübarek günlerde duanızı esirgemeyin. Rabbim yardımcımız olsun...
dicleciğimmmmm bende seninle aynı durumdayım kuzucuğummmm bende bu zamana kadar hiç miğde bulantısı aş erme ve kusma yaşamadım çok şükür eşimde nasıl bi hamilelik bu böyle yawww hiç birşeyin yok senin 2 dk arayla miğden bulanıyormu diye soruyor alem adam yawww :) tatlı canavarıydımmmm hiç canım tatlı çekmiyor ağzıma koyamıyorum bende
ben geldım bıraz keyfım yok ense kalınlıgı 1,9 cıktı elı sureklı yanagındaydı o yuzden parmakları ve burun kemıgını ayırt edemedı çok ugrastı ondan sonrada burun kemıgı yenı olusuyor dedı panık yapma ama bu senın rıskını artırır dedi, bu arada yuzde 80 bebek erkek
ya doktorun da hakkını yemeyeyım cok guzel baktı belkı 40 dakıka görmek ıcın ugrastı ılk basta elı yuzunde uyuyordu uyandırdı zorla bu sefer de çok hareketlendı profılden göstermedı yuzunu doktorda emın olmadı endışelnme dedı ama anne yuregı ıste
günaydın kızlar gecen bu konu acılmıstı kan tahlillerimi karıstırınca rubella ve toksoplazma testi yapıldıgını gördüm..IgM 0.71 IgG ise 0.95 doktorum bişi demedi.acaba degerlerim normal mi sizinkiler kaç cıkmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?