2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

benm birikenleri bitirdim...ama gene makinede camaşır donuyo yine geliyo offffffffffffffff offffffffffffffffffff:18::18::18::18:

mrb kızlar dün ikili test için batmana gittim...anca girebildim geçmişi okudum baya uzun sürdü okumam yol yapım çalışması vardı baya toprak ve taşlı yolda yolculuk yaptım kendimi kasmaktan bi hal oldum(annemin yol yüzünden düşüğü olduğu için baya hassasım bu konuda)...dönüştede hasankeyfe uğrayalım dedik gelmişken başıma güneş geçti başımın ağrısından öldüm resmen anca gelebildim...
gelelim testeee ben ilk defa bebeğimi bu kadar görebildim hatta şimdiye kadar göremedim bile diyebilirim hastane şartlarından dolayı...dr.dan çok memnun kaldım...ense ölçümü burun kemiği normal dedi...ama boyunu falan ölçerken çizgi çizgi bişiler çıkıyor ya ense ye bakarken öle bişi görmedim ikili test yaptıran arkadaşlar siz gördünüzmü çizgi falan lütfen cvp verin kafama çok takıldı.bide bana değer söylemedi.labooratuvarda sonuçları bana faxlıcak buradaki dr.a gösterecem ama bende değer yok sadece normal dedi ne yapacam bilmiyorum omarı kan sonuç kağıdında yazıyordur.kan istek kağıdına yaşımı ve kilomu yazdı.ultrason kağıdında MI 1.4,TIB1.0 değeri var acaba bunlardan biri olabilirmi..size kağır verdilerse nasıl bi simge var acaba başında:44:

canım ben 12+1 gittim doktora 2li test için hemen söyledi cinsiyeti erkek çok büyük ihtimal dedi.Yani 1 ay beklemene gerek yok cinsiyeti öğrenmek için zamanı gelmiş:)

ben cinsiyet öğrenemedim ikili testte...dr daha erken anca alttan ultrasonla görebilirim dedi onada cinsiyet için gerek yok vaktigelince öğrenirsin dedi...zaten bende istemezdim alttan ultrason...ne güzel sen cinsiyeti öğrenmişsin hayırlı olsun cnm

benım de tansiyon hep düşük çıkıyor.. günde 2 bardak tuzlu ayran içmemi önerdi doktorum

bende 3 dr.a söyledim 3üde normal dedi hamilelikte..tuzlu şeyler ye dedi bende ayran içiyorum bide tuzlimon maden suyu karıştırıp içiyorum...eşimde tuz zararlı çok yeme diye kızıyodu bana dr. öle deyince artık sesini çıkarmıyor

bi de ben 2li 3lü hiç bir testi yaptırmama kararı almıştım ama dr.un gazına geldim biraz ve yaptırdım...2li test için gittiğim dr.da tam bi test karşıtı dr. söyledikleride çok mantıklı geldi...bu testlerin hiçbişi kesin sonuç vermez biz zaten oranlarla konuşuyoruz dedi. bi de aldırmayı düşünmüyorsanız kesinlikle baktırmayın dedi. hastanın sonuç kötü çıkıyor sonra aldırmak istemiyor madem öyle niye baktırıyor sonuçta çaresi yok dedi.amniyo bile kesin sonuç vermez hem düşük enfeksiyon erken doğum gibi riskleride var dedi...bende aldırmayı düşünmediğim için bi ara yaptırmamaya karar veridm ama onca yolu gelmişken bakılsın artık dedim öylelikle kan verdim. haftaya çıkar muhtemelen sonuç...ikili test ile umutsuzluğa kapılan arkadaşlarım ne kadar takmayın desemde biliyorum kolay değil...inş sağlıkla kucağınıza alırsınız.ben çok kişi biliyorum sonuçları kötü çıkıp hamileliği mahvolan ama sağlıkla bebeğini kucağına alanları...şimdi bunları okudukça test yaptırdığıma daha çok pişman oluyorum keşke yaptırmayıp rahat raht geçirseydim hamileliğimi diye...test için bekleyen ve çocuğunu aaldırmayı düşünmeyen arkadaaşlar birkez daha düşünebiilirler test konusunu...herşeyi Allah bilir Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş...

cnm dr.umun dediğine göre 2li 3lü amniyo kesin sonuç vermez dedi bizde oranlarla veriyoruz ihtimali dedi..eğer çok pimpirikliysen aldırmayı düşünmüyorsan bir kez daha düşün derim...

Kızlar aranızda göbeği kıllanan var mı? Benim sanki göbeğimin üstündeki kıllar arttı görünür hale geldi Bebe yağı kullanıyorum nemlendirmek için o yapar mı ki?:44:
cnm hamillelikte oluyormuş malesef hormonlardan benim arkadaşlarımda da oldu bendede biraz arttı bebe yağından değildir cnm

geçmiş olsun cnm sende en kısa zmanda toparlarsın umarım bebeğine zarar vermeden.

bebek kaybeden arkadaşımıza bende Alllah'tan sabır diliyorum...inş sağlıkla hayırlı evlatlarını kucağına almayı nasip eder Allah'ım...

benm birikenleri bitirdim...ama gene makinede camaşır donuyo yine geliyo offffffffffffffff offffffffffffffffffff:18::18::18::18:

oflanmayın yawww şükredin halinize ya biz ne yapalım çalışıyorum sabah 6 da kalk işe git akşam 8 de eve gel yemek yap sofra hazırla çamaşırları at makinaya yıkansın kurusun gecenin bi vakti ütü yapppp temizlik yap tuvalet banyo yıka duş al ayaklarımın üzerine basamıyorum acıdan nasıl yatıyorum nasıl uyanıyorum ben bile bilmiyorum en erken saat 2 de yatıyorum sabah 6 da ayaktayımmmmm aynı zamanda eşimde 1 hafta gece 1 hafta gündüz vardiyeli bilemiyorum ne yapacağımı halimize şükürler olsun binlerce kez en azından ağrıyan ayaklarım var.....

canım ben de senin gibiyim hiç bulantım olmadı çok şükür hatta kilo aldım bir tek eti çok severdim etten tiksindim o kadar korkma yani biz çok şanslıyız:)

aaa bukadar olur valla benimde midem hiç bulanmadı bu zamana kadar bende çok et severdim ama acayip tiksindim ne görmek nede yemek istemiyorum eşim kendine pişirip yiyo acaipbir durum valla

canım haklısın. ben de çalışıyorum. bi de eşime sahura da kalkıyorum. çok zor oluyor. hangi şehirdesin sen? dün ve bugün istda hamilelere tatildi. ben dün öğrenince öğlen eve döndüm bugün de gitmedim valla. evde bile duramıyorum sıcaktan uyuyamadım da.

aaaaaaaaaaaaaa hiç haberim bile yok neden tatildi kız ist dayım bende

markete gittiğimizde falan herşeyi canım istiyo,, meyveleri mıncırasım geliyo mesela,,, herşeyden birer ikişer lokma yiyip kaçasım geliyo

iyice sulugöz oldum.tam yemek saklama hikayeleri okuyup gözlerim dolmuşken seninkini okuyup gülmeye başladım:))) dışardan biri görse deli zanneder beni...sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :)))

slmm kızlarr nasılsınız bugun :) benım kontrolum 1agustosta catlıorum meraktan tam 3hafta oldu bebısımı gormeyelııı:18: 2lı test konusunda kararsızımm ters bıseyler duyma fıkrı urkutuyo benı...

papapa bitanemmmmmm :)) çok sağol canım benimm ama hala iş yapıyorum şimdide valizleri hazırlamaya devam edicemm hızlanmam lazımm işler her gün ev süpür havada sıcak bide tatil yerine gidiyorum ama giremicemm denize havuza

ay tamam tamam sinirlenme allah iyiligini versin...ne guldüm benm kızkardeşde sabah 6 da kalkıyo bi ton yol cekiyo işe gidiyo orucda var tabi bana diyoki ben herhangi bşişeye of desem allahtan belanımı istiyon oruc yok akşama kadr su iç yan gel yat

Temizlik yeni bitti şükür ) sabahtan beri ilk kez kıçım yer gördü ) çamaşırı ütüyü de yarına bıraktım )

kızlar, oktay ustayı izleyen var mı? peynirli patatesli dürüm börek yaptı da sonuna yetiştim birazdan yapıcam kocişe... yalnız sıvı yağ ve tereyağdan bahsetmiş, onu harca mı koydu yufkayı mı yağladı acep?

slm annişler
ben bugün ikili test için bi özel hastaneden randevu aldım
ayrıca bi ücret ödeniyo mu ben öğretmenim emekli sandığına bağlıyım dedim
hayır hiç bir ücret ödenmiyo dedi
burda herkes 290 tl lerden bahsediyodu kızlar yazık günah
resmen ne koparabiliriz derdindeler bu hastaneler...

bunu öğrendiğim iyi oldu bitanem bende de 110 tl istediler ama diyim ben emekli sandığıyım diye belki ödemeden kurtulurum

ayyyy bıttı kocamla kızımınkılerı hep yaptım.yerlestrdım.dusumu aldım.kızıma yemek yedırdım.sımdı abımden hbe beklıyom sarıyere gıtcez dyıma ole evde cıkcam.benımde askı dolu cnmaksam donunce kurumus olrlar yıne utu pofffff okadar ıste perıyodık seylerr.bu sıcaktada sarıyere gtmekk amannnn

bugün hepimizin ev işi günüymüş :)) maaşallah herkes evine dadanmış. yoncamel nereye gidiyosun kız :))

ya ne güzel bende öğretmenim banada 190 falan dendi.hangi hastane acaba ist. mu? yardımcı olursan sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…