- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
- 683
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.681
ayyyyy bırazserınlık geldı bıraz utu yapıyım kocam rahatetsnazcık her sabah ne gıycem mıne sunu utulermısın demesı uzuluyom.alısık adamherseyutlu ckıp alıyodu.uyuz olur utude kıyafetı olmasınases cıkaramıo artık.acı yapam barı serınken.
canım ben 12+1 gittim doktora 2li test için hemen söyledi cinsiyeti erkek çok büyük ihtimal dedi.Yani 1 ay beklemene gerek yok cinsiyeti öğrenmek için zamanı gelmiş:)
benım de tansiyon hep düşük çıkıyor.. günde 2 bardak tuzlu ayran içmemi önerdi doktorum
günaydın canlar.....
yazışmaları okuyarak başladım yine... ya bu ikili testi yaptırmaktan çekiniyorum bu yüzden işte..ben çok pimpirikliyim, birşey çıksa haydaa 9 ay kabus... bilmiyorum kararsızım ya... 2 li kötüyse 3 lüye mi bakılıyor o iyiyse tamam mı diyor anlmadım. kızlar bir de bakıyorum da 12. 13. 14. haftada olanlar bebeişlerin hareket ettiğinden bahsetmiş, benimki niye etmiyor, 13 lerde falan hareket etmeye başlıyor mu?
cnm hamillelikte oluyormuş malesef hormonlardan benim arkadaşlarımda da oldu bendede biraz arttı bebe yağından değildir cnmKızlar aranızda göbeği kıllanan var mı? Benim sanki göbeğimin üstündeki kıllar arttı görünür hale geldiBebe yağı kullanıyorum nemlendirmek için o yapar mı ki?:44:
geçmiş olsun cnm sende en kısa zmanda toparlarsın umarım bebeğine zarar vermeden.bebegini kaybeden arkadaşıma allahtan sabır diliyorum.rabbim ona ve eşine saglık uzun omur versin inşallah bundan sonra cok saglıklı bir gebelik gecirir...bu arada bende benm bebekten şupheliyim idrar iltihapım g,derek buyuyor ve iltihap bebek duşuruyormuş bu hafta doktorum soyledi inşallah yavrucuga bişey olmaz hayırlısıyla
benm birikenleri bitirdim...ama gene makinede camaşır donuyo yine geliyo offffffffffffffff offffffffffffffffffff:18::18::18::18:
canım ben de senin gibiyim hiç bulantım olmadı çok şükür hatta kilo aldım bir tek eti çok severdim etten tiksindim o kadar korkma yani biz çok şanslıyız:)
oflanmayın yawww şükredin halinize ya biz ne yapalım çalışıyorum sabah 6 da kalk işe git akşam 8 de eve gel yemek yap sofra hazırla çamaşırları at makinaya yıkansın kurusun gecenin bi vakti ütü yapppp temizlik yap tuvalet banyo yıka duş al ayaklarımın üzerine basamıyorum acıdan nasıl yatıyorum nasıl uyanıyorum ben bile bilmiyorum en erken saat 2 de yatıyorum sabah 6 da ayaktayımmmmm aynı zamanda eşimde 1 hafta gece 1 hafta gündüz vardiyeli bilemiyorum ne yapacağımı halimize şükürler olsun binlerce kez en azından ağrıyan ayaklarım var.....
canım haklısın. ben de çalışıyorum. bi de eşime sahura da kalkıyorum. çok zor oluyor. hangi şehirdesin sen? dün ve bugün istda hamilelere tatildi. ben dün öğrenince öğlen eve döndüm bugün de gitmedim valla. evde bile duramıyorum sıcaktan uyuyamadım da.
aaaaaaaaaaaaaa hiç haberim bile yok neden tatildi kız ist dayım bende
markete gittiğimizde falan herşeyi canım istiyo,, meyveleri mıncırasım geliyo mesela,,, herşeyden birer ikişer lokma yiyip kaçasım geliyo
oflanmayın yawww şükredin halinize ya biz ne yapalım çalışıyorum sabah 6 da kalk işe git akşam 8 de eve gel yemek yap sofra hazırla çamaşırları at makinaya yıkansın kurusun gecenin bi vakti ütü yapppp temizlik yap tuvalet banyo yıka duş al ayaklarımın üzerine basamıyorum acıdan nasıl yatıyorum nasıl uyanıyorum ben bile bilmiyorum en erken saat 2 de yatıyorum sabah 6 da ayaktayımmmmm aynı zamanda eşimde 1 hafta gece 1 hafta gündüz vardiyeli bilemiyorum ne yapacağımı halimize şükürler olsun binlerce kez en azından ağrıyan ayaklarım var.....
slm annişler
ben bugün ikili test için bi özel hastaneden randevu aldım
ayrıca bi ücret ödeniyo mu ben öğretmenim emekli sandığına bağlıyım dedim
hayır hiç bir ücret ödenmiyo dedi
burda herkes 290 tl lerden bahsediyodu kızlar yazık günah
resmen ne koparabiliriz derdindeler bu hastaneler...
benm birikenleri bitirdim...ama gene makinede camaşır donuyo yine geliyo offffffffffffffff offffffffffffffffffff:18::18::18::18:
slm annişler
ben bugün ikili test için bi özel hastaneden randevu aldım
ayrıca bi ücret ödeniyo mu ben öğretmenim emekli sandığına bağlıyım dedim
hayır hiç bir ücret ödenmiyo dedi
burda herkes 290 tl lerden bahsediyodu kızlar yazık günah
resmen ne koparabiliriz derdindeler bu hastaneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?