- Konu Sahibi papatya3459
-
Kabızlık yaşıyan var mıneler yapıyorsunuz
Kabızlık yaşıyan var mıneler yapıyorsunuz[/QUO
yaşamak ne demek ölüyorum..hemoroidimde fena derecede azdı.
ya ben dün kabızdım bugün ishalim :) bi zararı var mıdır acaba bebeğe? Yarın doktoruma gidicem ilk ultrason randevumuz var, bu halde nasıl muayene olcaksam :26:
Kabızlık yaşıyan var mıneler yapıyorsunuz[/QUO
yaşamak ne demek ölüyorum..hemoroidimde fena derecede azdı.
Bende de hemoroid var , şuan kabız olduğum için sıkıntım hat safhada
allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar birsey soracgım benim son adet tarihim 27 nisan normalde 6 haftalık olması gerekiyor bebegin ama ultrsonda 5 hafta dedi doktor nasıl oluyor bu
7 hafta dolmadan doktora gitmeyi düşünmüyordum fakat bir kaçgündür kanamam ve lekelenmelerim olunca bugün gittim. keseyi gördü doktor normal ultrason ile vajinal bakmaya gerek kalmadı. ama düşük tehlikesi var dedi. kanama odağ gördü( progesteron iğne verdi. inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.
Kızlar aranızda benim gibi kilolu hamile kalan varmi:-(
7 hafta dolmadan doktora gitmeyi düşünmüyordum fakat bir kaçgündür kanamam ve lekelenmelerim olunca bugün gittim. keseyi gördü doktor normal ultrason ile vajinal bakmaya gerek kalmadı. ama düşük tehlikesi var dedi. kanama odağ gördü( progesteron iğne verdi. inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.
Kızlar bende de kabızlık var.hatta bu yüzden bir kilo falan fazla. :18: gösteriyor tarti yediklerime de dikkat etmeye cslisiyrum okadar ama.
ben uğraşamam canım,gündüz çalışıyorum..isteyen bilgilerini verir sen de yaparsın..MERHABA HAMISLER GOBISLER TOMBISLER bildiyiniz gibi iki tane subat topigi var ve herkez ikiye bolunmus durumda bazi hamislerimiz iki topiktete listeye yazilmis.oyuzden Aycayla konustuk ve karar verdik.tum subat ayi anneleri birlesicek ve birlikte cok guzel paylasimlar yapicaz.yarin saat 20:00 de aycayla beraber guzel bir tablo yapicaz ve herkez o tabloda olucak,diyer topikteki kizlarin bilgileri var.
SIZDEN ISTEYIM. TABLO BILGILERINI YARIN BURDA VEYA OZELDE BANA ULASTIRIN.
1 yas
2 yasadiginiz sehir veya ilce
3 kacinci bebeginiz
4 son adet tarihi
5 bebeyin haftasi ornegin---> 4hafta 2 gunlukse 5 haftanin icinde
6 beklenen dogum tarihi
yarin saat 8e kadar kimler bunu okursa bilgilerinizi bize ulatirin.
Kızlar aranızda benim gibi kilolu hamile kalan varmi:-(
Mrb aranızda adanalı olan varmııı?
ben adanalıyım canım hemşeriyiz sanırım :)))
ewet canım adananın nersinden :)
mavi bulvar groseri civarı canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?