- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
- Konu Sahibi papatya3459
-
bende carrefoursa civarında hangi hastaneye gidiyorsun bu arada bebişin hayırlı olsun allhım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
valla daha gitmedim hastaneye...
doktor araştırıyorum..
şimdilik ziyapaşa tıpta faruk demir yada üniversalde muzaffer şengül var
ikisinede iyi diyorlar..
sen hangi hastaneye gidiyosun
bende ortadoğuda ayten baymas çöktü.ye gidiyorum ama muzaffer şengülü bende duydum cook ii diyorlar
birde metro hastanesinde fuat ve hakim bey varmış onlarıda cook övüyorlar
ben perşembe günü ayten hanıma gidecem sonra baska doktor ayarlayıp onunda fikrini almak istiyorum tek doktora bağlı kalmak istemiyorum
çünkü ilk bebeğimi düşük yaptımm
ya kızlar benim karnım 5 haftalık değil 3-5 aylı gibi,, aslında başlarda oldu ama bugünlerde kabızlığımda yok
eşim dalga geçiyo ne çabuk büyüdü senin karnın diye
karnımın hem alt hem üst kısmı tamamı şiş yaa :44:
bende istiyorum düzenli beslenmeyi:2::2: 3haftam kaldı.3 hafta sonra tatilim başlıyor..
girecekmisin peki denize
ya kızlar benim karnım 5 haftalık değil 3-5 aylı gibi,, aslında başlarda oldu ama bugünlerde kabızlığımda yok
eşim dalga geçiyo ne çabuk büyüdü senin karnın diye
karnımın hem alt hem üst kısmı tamamı şiş yaa :44:
alya cım çok tatlısın yavvvsorucam dr.a sakıncası varmı? olacağını sanmıyorum havuza falan girmeyin diyorlar ama bu deniz yahu
zaten ben o kadar pimpirikli değilim, açık olursa çayda içiyorum canım isterse bi kahvede içiyorum, temizlikte yapıyorum evde, yani hamilelikten nefret etmek istemiyorum, tabiki beslenme düzenim tamamen değişti, sigarayı bıraktım, ilaçlarımı ihmal etmiyorum, hamileliğin tadını çıkarmayı planlıyorumm
bu arada kabızlık bende var, ferro sanol kullanıyorum ben o yapıyor bende, akşamları karnım rahat 3 aylık gibi görünüyor herkese açıklama yapmaktan fenalık geldiii hep şu durum yaşanıyor ;
''hayır hayırr karnım çıkmadı daha çok yeni, akşamları böyle oluyor yiyip içmekten hem kabızda oldum ondan ''
kızlar ben hamileliktende, çocuktanda korkuyorum, yoksa hazır değilmiydim diyorum
halbuki 29 yaşındayım we 11 yıldır ewliyim
mesela karnım büyürse sanki nefes alamıcakmışım gibi hissediyorum
belkide bilinmeyenden korkar ya insan onun gibidir, ilk gebeliğinde herkes korkmuştur, hazırmıyım demiştir belkide,
kızlar nolur beni yüreklendiricek bişeyler söyleyin, korkacak bişey yok deyin :18:
alya cım çok tatlısın yavvv
benim daha kimsenin pek haberi olmadığı için bi tek eşime açıklama yapıyorum.o hemen büyüyecek zannediyordu zaten
canım bunlar çok normal.oysa hamilelik ne güzel düşünsene ; mesela herkes sana ihtimamlı davranacak.şımartılacaksın,otobüste bi yerde yer verecekler
bir kaç ay sonra kıpırdamaya başlayacak.sen konuşunca sana cevap verecek.ve doğunca araları pamucuk olmuş elleriyle seni tutmaya çalışacak.babasını bile tanımayacak
bir tek senin kucağında sakinleşecek
o kadar güzel duygular yaşayacaksınki bir daha olsun isteyeceksin.hani insan evlenirken pek bişey anlmaz da bir daha düğün yapmak ister ya
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın herkese ,
ayça ben ikiz olduğu için bizde erken doğum olayı var o yüzden tam tahmini tarih vermemiz zor ocak ile şunat arası diyebilirsin ama :)))
Bende 70 kiloyla hamile kaldım boyum 158. Ağustosda düşünüyordum nasip bugüneymiş. Ben 8haftalıkken doktora gitmeyi düşünüyorum. Hem keseyi hem kalp atışlarıni duymak istiyorum. Tekrar uğraştırmasinlar beni git gel sıcaklarda dışarı çıkamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?