- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.861
bende dıyorum sustu bu napıyo:)kapmıs randevuyu ii yapmısın hadı bakalım hayırlısı.walla ben sters yaptım ufacık bı tost yedım gıderken bıde bu tüp cukulatarn yarısınıyedım bıde gıderken ağladım mağladım küstu bızımufaklık üzülmüş heralde hıç dönmedı
Merhaba kızlar bende ayın 10'un da gideceğim doktora, inşallah bir sorun olmaz daha da çook var o güne kadar patlıycam sanırım :) bir an önce bebiş büyüsede bende hissedebilsem artık, böyle olunca hep doktor kontrollerini beklemek zorunda kalıyoruz(
arkadaşım 17 haftalık hamile ve oğluşu olacak. ilk hamileliği ama bugün ilk tekmesini yemiş :))
bugün için tek randevu kalmışo da benim ehheyyyt :) ay neden ağladın ya bana pipi görcekmişim gibi geliyo ama hadi bakalım :)
yaaa ıkılı test sonucuda alıcaktım yaa ıste eşimle konusurken bakalımne cıkcak falan derken basladım yaaa bişi çıkarsa bak dıyom kızların basına neler gelmıs falan dıyo bak gırıyon okuyon sonramoral bozuyon sokmucam senı bı daha dıyo:))ole işte duygulandım ağladım
Ne güzel yaa :) 17 hafta mı ? off desene bizim biraz daha beklememiz lazım...:)
durduk yere panik yappmışsın :)) benim de aynı oluyo ya kızların başına şu gelmiş bu gelmiş ikili testte şuna buna bakmışlar bizde neden bakmadılar falan :)) cinsiyet olayında da öyle herkesin belli oluyo ya ben de öğrencem diye tutturdum adam gülmekten kendini alamadı :))
günaydın anne adayları bugün nasılsınız bulantılarınız ne alemde ben tam azaldı bikaç gündür diyorum sonra yeniden artıyo baslıyo ne zaman gecicek bu işkence ya hep aç kalıyorum bebekte beslenemiyo diye düsünüyorummm
17 hafta yine erken şekerim kitaplarda ilk hamilelikte 22. haftayı bulabilir hissetmeniz diyo :) ben de çok istiyorum kıpırdasın dursun :)
hayır canımcım, dünü okumadın galiba, bulantıdan intiharın eşiğine geldim :) bugün teyakkuzdayım bakalım bulanacak mı 11+ 5 im bugün ve azalacak derken artıyor, herşeyim gibi bu da cins... benim de çok kötü midem bakalım 12+ ları bekliyorum...hala tek bulantı yasayan anne adayı benim galibaa(
ayy cok sevimli ya cok duygulandım valla demek bide erkek gruptan gelin adayı bakmaya başla bnce:)))ultrason resmi en güzel olanı seç gelin dye:)))yaa ben cok ağlıyorum cok duygulanıyorum sizdede varmı ya
baska dr mı gıttın cnm.hadi gözunaydın dun bizimkıde çokuğrastırdı yırrmı dk oyaladık ultrsnla sağa dönuyom yok sola donuyom yok bı döndü popoyu göremedık cınsıyetı ınat o kdr uğrastık yok kızmı olcak nazlı bılmemm bu kdr
17 hafta yine erken şekerim kitaplarda ilk hamilelikte 22. haftayı bulabilir hissetmeniz diyo :) ben de çok istiyorum kıpırdasın dursun :)
Oyy gerçekten daha çookk varmış :) böyle yokluyorum yokluyorum yok bişey :))) sonra kendime vesvese yapıyorum birşey mi oldu diye. Oysa ki ben ne rahat bir insandım şimdi paranoyak oldum çıktım :)))
hayır canımcım, dünü okumadın galiba, bulantıdan intiharın eşiğine geldim :) bugün teyakkuzdayım bakalım bulanacak mı 11+ 5 im bugün ve azalacak derken artıyor, herşeyim gibi bu da cins... benim de çok kötü midem bakalım 12+ ları bekliyorum...
hala tek bulantı yasayan anne adayı benim galibaa(
hayır cnm tek değilsin. hem bulantı hem iştahsızlık var. 12+3 göründü ultrasonda 2 gün önce. ben daha küçük sanıyorum hep büyük çıkıyor ultrasonu anlamıyorum:)
22. haftayı bulmaz kızlar tecrubeyle sabıttır ılk oğlumu 17-18 arası hıssettım bun oğlumuda 13te hıssedıyorum ve doktordan onay oldu gaz değil bebek kesınlıkle 2. hamılelıkte hıssedebılırsın dedi arada ceeee yapıyor anne ben burdayım dıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?