2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım bu münire olayı ne ya sürekli bahsediliyo.meraktan çatlayacam

kızlar izmirdesiniz sanırım izmirliler toplansak bi görüşme ayarlasak tanışsak kaynaşsak güzel olurdu:)

maaşallah canım sanırım ben buyukum sizden hafta olarak çarşamba gunu 13+1 dim:26:

benim de geçtiğimiz salı değil önceki salı 12+2 idi.o zaman şimdii dur bakayımmm...13+6 olmuşummm waaouwww...ve daha doktora gitmeme 1 ay var..ama ben arada kaçıp başkasına gidecem walla...

benim de geçtiğimiz salı değil önceki salı 12+2 idi.o zaman şimdii dur bakayımmm...13+6 olmuşummm waaouwww...ve daha doktora gitmeme 1 ay var..ama ben arada kaçıp başkasına gidecem walla...

13+4 üm bende bugun itibariylesenin bebiş abimi ablamı artık bilemicembanada 1 ay sonra gel dedi bayramdan sonraya denk gelio ama bayram öncesi bende gitmeyi düşünüorum hem cinsiyetini öğrenirimmmm

Herkese selam,ya günlerden beridir ilk defa biraz ev işleri ile ilgilendim,bulantım azaldı sanki inanmıyorum bugünüm allahıma şükürler olsun rahat bir gün geçirdim(maşallah deyim kendime aman nazar etmeyim) geçecekmidir nedir bulantılarrrrrrrrr.cuma da doktora gitcem küçük sıpamla görüşcez,geçen hafta bize el salladı gerçi hareket ettirmek zor oldu birz miskiniz sanırsam:))! zeka testi yaptırcaz hayırlısı bakalım:))

13+4 üm bende bugun itibariylesenin bebiş abimi ablamı artık bilemicembanada 1 ay sonra gel dedi bayramdan sonraya denk gelio ama bayram öncesi bende gitmeyi düşünüorum hem cinsiyetini öğrenirimmmm

yaa parasıyla diğil mi niye çağırmıyorlar anlamıyorum..gerçi gittiğimde detaylı usg ile bakacakmış..o nasıl oluyo bilmiyorum

yaa parasıyla diğil mi niye çağırmıyorlar anlamıyorum..gerçi gittiğimde detaylı usg ile bakacakmış..o nasıl oluyo bilmiyorum

benimki devlet hadi onu bıraktım doktorum o kadar yoğun kipoliklinikte die gidiorum bir bakıorum kadın ameliyat bölümüne geçmişgeçenlerde yine poliklinikte die randevu aldım bir baktım başka doktor çıktı karşımabende hata aramadım cepten o yuzden oldu şap oturdum
detaylı usg bilmiorum bende..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…