2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gunaydın kızlarrr nasılsınız ıkı gundur çok gıremıyordum gezmekten fırsat bulamadım ee yorgunluk fena cıktı daha yenıyenı kalkıyorum dizimizde baslamıss hadıbakalım

gunaydın kızlarrr nasılsınız ıkı gundur çok gıremıyordum gezmekten fırsat bulamadım ee yorgunluk fena cıktı daha yenıyenı kalkıyorum dizimizde baslamıss hadıbakalım

ben iyiyim çok şükür2gundur bende geziordum gezmek iyi geliosanırım açık hava olunca bana iyi tesir ediyorbenim dizim başlamadı henuz

yarın doktorumuzla randevumuz var canım ikili test falan yapılacak.yarın danışıcam bakalım ne yapabiliriz diye.dişçiye gitmek en iyisi olacak sanırım

canım göbeğim akşam 6 aylık gibi sabah normal haline dönüyor. borsa gibi iner çıkar.sen içini ferah tut. zaten ilk 3 ayda beslenmene dikkate tmesende o senin depolarından kullanıyor.vitamin hapı da verdiyse zaten o yeterli şu anda.vermediysede iste için rahat etsin.tabi sütünü filan ihmal etmen sana zarar. bebek zaten senin depolarından alıyormuş ama sen napacaksın. bulantın geçince herşeyden yersin telafi edersin.

iki gündür giriyorum çıkıyorum bir iki kişi sadece yazan eden yok.çok şükürrrrrr herkes toplanmış gene:)))

haftasonu tüm topiklerde öyle olur canım. kocalar kızar sonraa:18::18:

sağlık ocağımızda ultrason yok bizim genelde de olmuyor. varsa bence aile hekimin güven veriyorsa baktır. yani şom ağızlı gerekmez ukala ise istemiyorum de. ben zararı yok diye duymuştum ses dalgasıymış sonuçta. ama sen bilirsin özlediysen.
merhabalarr

zorla muzlu süt yapıp içtimmm

muz bebeğe kilo aldırıyo diye duymuştum. ayy biz okulda 30 kadın öğretmenizde herkesten bişey duyunca baya bi faydası olmuş ya farkında olmadan.

canım oruç tutuyo musun? bu reflü filan midenin zayıf anını yakalayıp saldırıyomuş. eşim her ramazan mide ağrısı çekerdi.doktora gitti nihayet.adam dedi yeni başlıyo 1 hafta oruç tutma antibiyotik kullan(tabi sen kullanamazsın) o midedeki bakteriyi 1 haftada atacak. yanionunki başlangıç henüz ama aç kalmaya dayanamıyor. sık sık az az yemiyor olabilir misin?bide annemde de vardı bulgur yemezdi sindirmesi zor şeyler yeme bi dönem geçmiş olsun yaa annemden biliyorum çok zor. bide mide stresten en çok etkilenen organmış. kendini stresten uzak tutmaya çalışş. ahada bu topiğe takıl üzücü diziler izleme mesela neymiş ölee bihter ağlayıp duruyoo şimdidee.

amann iyi olalımda gezelım deme acısını cıkartıyorum yattığım gunlerın:) senın dızın ne yer gok ask mı :)
o dizi kışın canım şimdi hz. ömere bakıorum birde hz. yusufa

hımm demek kilo aldırıyor bebeğe iyi ozaman sırf süt içebilmek için yapıorum muzlubirde aklınızda bulunsun bulgur pilavı da kilo aldırıyormuş bebeğe

şimdilik kaçar namaz kılıcam

Allah kabul etsin canım.bizede dua et bende kılıp geleyim hemen

Allah kabul etsin canım.bizede dua et bende kılıp geleyim hemen

tamam canım
hayırlı evlatlar olsunlar yazgıları güzel olup peygamber efendimizin ümmetine layık insanlar olurlar inş.
SAğlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin tüm bebeklerimizi

Bende baktım şimdi enteresan bir bilgi ama mantıklıda, benim ultrason görüntüme baktım şimdi kız gibi :)

ben baktım erkek oluyor buna göre.o çıkıntı yukarı doğru. ya ben kız istiyorum diye düşünüyordum hep kız ismi düşünüyordum ama burda sonucu erkek görünce de içim pır pır etti. idrak ettim ki ne olursa olsun o benim canım kanım. son 2 haftadır anne olacağımı ve hamile olduğumu daha iyi anlıyorum. daha çok duygusala bağlıyorum. sizdede böyle mi oldu baştan beri anneliği hissediyomuydunuz?

Teşekkürler cnm..Gerçekten çok enteresan ve yararlı bir bilgi...Bende hemen koşup baktım ama bende belli değil...((...11+4 son usg 'm ve bulanık..Ah ah bekleyecem yine

Son düzenleme:

benim ilk bebeğim düştüğü için 1,5 aylıkken, şimdi hala inanamıyorum gibi bişey ilk duyduğumda hep bişey olur buda düşer hissim vardı ama 3 ay dolunca biraz daha anlıyorum olayın ciddiyetini :)) şimdi senin gibiyim bende helede pazartesi de cinsiyetini falan öğrenince daha sıkı sarılırım gibime geliyor :))

slm kızlar doktor ikili testi yapmadı elimiz boş geldik dicem ama olmicak bebişin kalbini duyduk bide yine yatıyo sıpa çikolata felan hakgetire transa bağlamış uyuyo cinsiyette göremedik arkadaşın yazdığı forumdan erkeğe benzettim paralel sanki biraz :) bakalım hayırlısı

Acep değişik PATİK modelleri uygulamalı örnekli bildiğiniz siteler yada bloglar var mı ?..Malum kış bebişi olcekler ya az yapayım şimdiden diyorum şöyle espirili

Son düzenleme:

kız paralel olunca kız olmuyo mu erkeklerinki açılı.bidaha baksana. 2li testi neden yapmadı? bende henüz yaptırmadım kocam istemiyo ikna etmeyede uğraşmıyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…