- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.121
anammmm nasıl bulacağımmmm şimdi çok merak ettim yawww burdamı ultrason topiğinde mi
gunaydın kızlarrr nasılsınız ıkı gundur çok gıremıyordum gezmekten fırsat bulamadım ee yorgunluk fena cıktı daha yenıyenı kalkıyorum dizimizde baslamıss hadıbakalım
geçmiş olsun canım. aslında gebe olmadan önce diş kontrolü filan yaptırmak lazım. bende bilmiyorum şu an durum ne çürük yada başka bişey varmı? nede olsa ilaçlar sakıncalı olabilir.kendi knedine geçtiyse yinede başlayabilir. ilerlemeden gitsen mi acaba bi doktora?
ben iyiyim çok şükür2gundur bende geziordum gezmek iyi gelio sanırım açık hava olunca bana iyi tesir ediyor benim dizim başlamadı henuz
günaydın kuzular ya benim bugün kontrolüm var
ama ben korkuyorum çünkü göbişim küçüldü gibi geliyo bana
bide güzel de beslenemedim bi türlü acaba bebişim gelişmemiş
olabilir mi yoksa pimpiriikli mi davranıyorum, en son geçen hafta
gitmiştim normaldi bugün 2li test için başka bi doktora gitcem
randevum taaa 15:15te nasıl beklicem bilmiyorum
iki gündür giriyorum çıkıyorum bir iki kişi sadece yazan eden yok.çok şükürrrrrr herkes toplanmış gene:)))
günaydınnn hamiş arkadaşlarım beniiiiiiiimmmmmm :)
ben bugün tam 12 oldum. bugün sağlık ocağına gidip kayıt olacağım da kızlar bakmak isterse baktırayım mı onu soracaktım. yarın druma randevum var çünkü çok mu ultrasona girmiş olurum. ama çok da merak ediyorum. bir fikir verin. sizce bir zararı olur mu göbekten görsem yavrumu ????
merhabalarr
zorla muzlu süt yapıp içtimmm
herkese selamlar
bu mide bulantisi ne guzel gecti derken ertesi gun tekrar basliyo. daha gecmedi ama azaldi gibi. bi de benim midem hamilelikten once de relu gastirit sorunu vardi. simdi daha kotu oldu. surekli yanma ve agri var. gecen hafta agrisindan aglayarak doktora gittim o da mide asidini baskilayici hap verdi.bulanti ilacida iciyorum zaten. ama cok tereddutluyum. benim gibi surekli ilac icen var mi boyle yaa. bebisime zarar verecek diye de korkuyorum ama icmeyince yerlerde surunuyorum. Allah hepimizin bebislerini korusun.
o dizi kışın canımamann iyi olalımda gezelım deme acısını cıkartıyorum yattığım gunlerın:) senın dızın ne yer gok ask mı :)
canım göbeğim akşam 6 aylık gibi sabah normal haline dönüyor. borsa gibi iner çıkar.sen içini ferah tut. zaten ilk 3 ayda beslenmene dikkate tmesende o senin depolarından kullanıyor.vitamin hapı da verdiyse zaten o yeterli şu anda.vermediysede iste için rahat etsin.tabi sütünü filan ihmal etmen sana zarar. bebek zaten senin depolarından alıyormuş ama sen napacaksın. bulantın geçince herşeyden yersin telafi edersin.
haftasonu tüm topiklerde öyle olur canım. kocalar kızar sonraa:18::18:
sağlık ocağımızda ultrason yok bizim genelde de olmuyor. varsa bence aile hekimin güven veriyorsa baktır. yani şom ağızlı gerekmez ukala ise istemiyorum de. ben zararı yok diye duymuştum ses dalgasıymış sonuçta. ama sen bilirsin özlediysen.
muz bebeğe kilo aldırıyo diye duymuştum. ayy biz okulda 30 kadın öğretmenizde herkesten bişey duyunca baya bi faydası olmuş ya farkında olmadan.
canım oruç tutuyo musun? bu reflü filan midenin zayıf anını yakalayıp saldırıyomuş. eşim her ramazan mide ağrısı çekerdi.doktora gitti nihayet.adam dedi yeni başlıyo 1 hafta oruç tutma antibiyotik kullan(tabi sen kullanamazsın) o midedeki bakteriyi 1 haftada atacak. yanionunki başlangıç henüz ama aç kalmaya dayanamıyor. sık sık az az yemiyor olabilir misin?bide annemde de vardı bulgur yemezdi sindirmesi zor şeyler yeme bi dönem geçmiş olsun yaa annemden biliyorum çok zor. bide mide stresten en çok etkilenen organmış. kendini stresten uzak tutmaya çalışş. ahada bu topiğe takıl üzücü diziler izleme mesela neymiş ölee bihter ağlayıp duruyoo şimdidee.
o dizi kışın canımşimdi hz. ömere bakıorum birde hz. yusufa
hımm demek kilo aldırıyor bebeğe iyi ozaman sırf süt içebilmek için yapıorum muzlubirde aklınızda bulunsun bulgur pilavı da kilo aldırıyormuş bebeğe
şimdilik kaçar namaz kılıcam
Allah kabul etsin canım.bizede dua et bende kılıp geleyim hemen
Kızlar ,ellerinde ultrason görüntüsü olanlar , ORKDM arkdaşımız bilimsel bir bilgi bulup bizimle paylaşmış,cinsiyetini öğrenmek isteyenler bakabilirler.ben akşama beklemek zorundayım :18:.İşte linki http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/546451-dr-soylemeden-gorun-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti-3.html
Kızlar ,ellerinde ultrason görüntüsü olanlar , ORKDM arkdaşımız bilimsel bir bilgi bulup bizimle paylaşmış,cinsiyetini öğrenmek isteyenler bakabilirler.ben akşama beklemek zorundayım :18:.İşte linki http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/546451-dr-soylemeden-gorun-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti-3.html
Bende baktım şimdi enteresan bir bilgi ama mantıklıda, benim ultrason görüntüme baktım şimdi kız gibi :)
tamam canım
hayırlı evlatlar olsunlar yazgıları güzel olup peygamber efendimizin ümmetine layık insanlar olurlar inş.
SAğlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin tüm bebeklerimizi
Kızlar ,ellerinde ultrason görüntüsü olanlar , ORKDM arkdaşımız bilimsel bir bilgi bulup bizimle paylaşmış,cinsiyetini öğrenmek isteyenler bakabilirler.ben akşama beklemek zorundayım :18:.İşte linki http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti-3.html
hadi bakalım doğru çıkacak mı? çıkarsa kızın sayfasına yazacam bravo diye.
ben baktım erkek oluyor buna göre.o çıkıntı yukarı doğru. ya ben kız istiyorum diye düşünüyordum hep kız ismi düşünüyordum ama burda sonucu erkek görünce de içim pır pır etti. idrak ettim ki ne olursa olsun o benim canım kanım. son 2 haftadır anne olacağımı ve hamile olduğumu daha iyi anlıyorum. daha çok duygusala bağlıyorum. sizdede böyle mi oldu baştan beri anneliği hissediyomuydunuz?
slm kızlar doktor ikili testi yapmadı elimiz boş geldik dicem ama olmicak bebişin kalbini duyduk bide yine yatıyo sıpa çikolata felan hakgetire transa bağlamış uyuyo cinsiyette göremedik arkadaşın yazdığı forumdan erkeğe benzettim paralel sanki biraz :) bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?