- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.381
herkese merhaba...doktora gidenlerin iyi haberlerine çok sevindim..gözünüz aydın arkadaşlar..ben iki gündür çok yoğunum..bu arada dün doktora gittim..kan ve idrar tahlili sonuçlarım vardı..idrar yolunda enf.çıktı..bu iyi bişi değil tabiki..antibiyotik verdi..bebişimi de gördüm..gayet iyiydi...sizin keyifler nasıl..cinsiyet konusunda herkeste bi azim gördüm..hadi hayırlısı...
boyu 5. 58 miş bu arada... ya kızlar benm ilaç içme fobim var zaten nasıl içeceksem büyük bu ilaçlareritemem de bu kan ilacını biliyrm kan gibi kokuyr eritince... bu ilaçların yan etkisi bvar mı yazabilir misinzzz
galiba sen ben papapa aynı gün doğuracağız birsyde bi gün sonra
bu arada geçmiş olsun cnm idraryolu enfeksiyonun en iyi ilacı bol su antibiyotiğe bile gerek kalmaz
ah o su yok mu..ben kışın günde bi bardak bi içmezken şimdi hale bak...ama doğrusun..dr da aynısını dedi...bu arada benim bebiş 1 hafta önden gidiyo canım..yani reglime göre 13+2(14.haftadayım)..doktora göre 14+2(15.hafta)..anlamadım walla ben neyim..kaç haftalığım..yaşayacağız ve göreceğiz...
abooo bi doktora gittim geldim kaç sayfa ilerlemiş
bebişimin ölçümleri iyi çıktı çok şükür
2li test için kan verdim 10 gün sonra çıkacak
bide doktora sordum ben hala folik asiti içiyorum devam edeyimmi die
o da 14. haftaya kadar folik asiti bırakma dedi yanına
demir hapı da verdi siz hala devam ediyomusunuz folik asite?
ayrıca doktor bakarken ben de iyice inceledim o cinsiyetin olduğu
yer baya paraleldi kesin kızım geliyo :)
miniğim zıp zıp zıplıyodu :)
kızlar bu bebeğin önden geriden gitmesi çok önemli mi.çünkü ben bi yaptırınca 3 gün geri çıktı.ondan 2-3 hafta sonrada 3 gün ileri çıktı.bunlar nerden bakıldığına ve de ultrasonun çeşidine göre mi farkediyo acep:))))
kızlar slmlar
birşey sorucam size.cinsiyet belirleme yöntemlerinden yüzük testi var ya.yüzüğü ipe ya da zincire bağlayaıp avcuna ya da göbeğine tutuyosun.yuvarlak döner kız.gidip gelirse erkek oluyor.onu yapan var mı?
ya da en azından cinsiyeti biraz belli olanlar yapar mı?
ben çevremdeki herkese yaptım doğru çıktı ama
dün ikili testi yaptırdım. 12+5 olmuşuz. bebeğim de 63 mm olmuş maşallahtahmini doğum tarihi de 6 şubatmış.. :)
ense kalınlığı ölçüldü 1.4 çıktı. kan testi de verdim 10 gün sonra sonucu alıncak ama internetten tahlil sonucuma baktım çıkan bi değer var pap-a 5.88 yazıyo.. ben hiçbişey anlamadım. 10 gün sonra sonucu alıcam yorumlıcak doktor ama ense kalınlığını ölcerken çok iyi görünüyo maşalllah dedi.. ense kalınlığı için sorun yok dedi ama pap-a denen şeyi anlamadım ben de....:18::44:
bakın ne buldum anne karnındakı bebek dıalogları ben cok guldum:
-Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari.
İkizler konuşmaktadır.)
- Ehhihi bu çok eğlenceliymiş,Chateau Brillant nasıl ?
- Abi benim canım acayip şekilde Mango turşusu çekti, nerden söylüyoruz ?
- Merak etme aşerdirtiriz gelir şimdi...
- Supersin baba yaaaa
Ulan 5 aydır tekmeliom!!! Dur ben bunu bi de ısırayım.
Yaau anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zaten kaydırak gibi kayıyorum, bir türlü
uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bir müzik çalar, ninni söyler öyle uyutur yaaaa.
.- Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.
-Yaau amma da sulu bir ortam bu yaau, bebek miyiz? balık mıyız anlamadım gitti?
Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı ? erkek mi ?
-Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Şimdi de bir röveşataaa!
İkizler hala konuşuyor )
-Olum geğirmesene lan..
-Yaa valla midesi guruldadı, annemin..
kızlar bu bebeğin önden geriden gitmesi çok önemli mi.çünkü ben bi yaptırınca 3 gün geri çıktı.ondan 2-3 hafta sonrada 3 gün ileri çıktı.bunlar nerden bakıldığına ve de ultrasonun çeşidine göre mi farkediyo acep:))))
hadi ya :)) bende şimdi yaptım kızheheeh bakalım nekadar doğru ya ne çeşit yöntemler var hayranlıkla okuyop dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?