2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım youtube da yüzük testi yaznıca çıkıyo tam olarak nasıl yapıldığı
bizimki eğlence işte zamanı böyle geçiriyoruz

slm kızlar ikili test sonucum çıkmış sabah maille göndermişler ama ben anca akşam farkettim..bilseydim göndereceklerini dakka başı bakardım bi de daha bir hafta olmadı hiç ümidim yoktu bu kadar çabuk çıkacağından.bu arada ense kalınlığı nuchal translucency ile ifade ediliyormuş 2 mm diyor bunun sınırları ne acaba...yarın 13.30a randevu aldım gösterecem bakalım sonucu dr.a anladığım kadarıyla normal gibi bitek yaş riiski kafama takıldı bakalım ne diyecek dr.bu arada yaş 28 risk sınırı içinde değil ama sonucu anlayamadım

3 mm altında olunca rısk yok demek canm gozun aydın

nasıl anlaşılıyor ki sol sağ yumurta olayı cnm ben kızımın zamanınında da bilmiyordum bu kızımda da anlamadım .:):)bende kızıma bu arada bade ismini buldum ama içki isiymiş bade defne bade uyar dedim sevdimde badeyi ama içki anlamındaymış

selam herkese.nasilsiniz kizlar.gebeliginiz hayirli olsun.saglikli kolay dogumlar diliyorum hepinize.ben mart anneleri topigindenim.yardimci olursaniz sevinirim.sizin tecrubeler daha fazla..:44::44:kizlar size sorularim var.sizde benim gibimisiniz.basim donuyr halsizim.elimi yumruk SIKARKEN bile zorlaniyor gibiyim.midem az da olsa bulaniyor.bir kabizim bir ishal gibiyim.ama tamda deyilim.noluyor bana.normalmi sizce.basim cokkkkkk donuyor yaaaaaaaaa.birde karnimda cok qaz var.canimi cok yakiyor

normal cnm normal hiççç merak etmee her yazdığınn normallll içindeki kuzu yaptırıyor bunlarıı:)

normal cnm normal hiççç merak etmee her yazdığınn normallll içindeki kuzu yaptırıyor bunlarıı:)

canım inşallah güzel çıkıcak sonuçların merak etme sen sakın kafana takma herşey Allah'tan

canım ben de tvde duymuştum yanlış hatırlamıyosam nihat hatipoğlu demişti. ecrin mal/miras paylaşımıyla ilgili bi ayette geçiyomuş galiba. ücret anlamına geliyo diye biliyorum yani ben de. her ayette geçen isim çocuğa konulmamalı karşılığı mutlaka araştırılmalı demişti.

galiba sen ben papapa aynı gün doğuracağız birsyde bi gün sonra

son gelişmeler göre benim bebiş de 31 ocakta gelebileceğinin sinyallerini verdi :)

kuzum geğiremiyon mu osuramıyon mu sen yaaaww :) osuramayan soda içmesin kardeşim!

cevab icin sagol canim.daha doktor ultrason yapmadi.ayin 14 yapacak insallah.insallah her sey yolundadir.

Tüm saydıklarının hepsi normal canım çoğumuz yaşadık bunları senin de anca 12-13 haftalarda azalmaya başlar şikayetlerin yeterince yatıp dinlenmene bak sen... ama gaz olayı bende hala devam ediyor inşallah o da biter dediğin gibi bazen çok zorluyor :)

tesekkurler canlar.rahatlattiniz beni.ama cok dinlenme sansim yok.evde 20 aylik kucuk canavar kizim var cok sukur

en azından bir saat cik öğle uykusu yapsan kızınla sana çok çok iyi gelir... ben öyle yapıyorum biraz daha kendime geliyorum sanki enerji depoluyorum gibi...

cok haklisin canim.bazen evimi gorseniz gulersiniz.o kadar halsiz oluyorumki bazen.evi oyle birakib uyuyorum kizimla.yoksa baska turlu aksama kadar bayilir kalirim

cok haklisin canim.bazen evimi gorseniz gulersiniz.o kadar halsiz oluyorumki bazen.evi oyle birakib uyuyorum kizimla.yoksa baska turlu aksama kadar bayilir kalirim

Şimdilik boşver evi falan sen sağlığına bak ilk önce :)) valla işler kaçmıyor öyle durup bizi bekliyor onlar sağolsunlar :)) kendini iyi hissettikçe yavaş yavaş yaparsın zaten ....

kim demişti yaa badenin diğer anlamı aşk getiren diye? :S kimse o bi daha desin emin olayım

oy kuzuuummm seninki daha minnacıkmış hehe.. hayırlı olsun Allah bağışlasın inşallah. o gaz bitmek bilmiyo tatlım yaa çıkarmaya bak halsizlik desen hiç geçmicek gibi. aramızda bulantıları geçti zannetip iki gün sonra tekrar kusan bi sürü arkadaş var. :) korkutmak gibi değil ama niyetim normal olduğunu anla ve endişelenme diye. he bi de şimdi anamın bi tekerlemesi var "kızlaar kızlaaar memeleri sızlaaarrr" diye :) sen öylesindir şimdi. o da bigün bi uyanıcan bakmışsın kalmamış. sonra endişelencen falan ama o da normal. kasıklarına ağrılar girmeye başlıcak rahim büyüdüğü için. hepsi normal canım hepsi normal.

pırtlayamıyorumda gaklayamıyorumda(( ben ne yapacağım 9 ay safra kesem yok benımmmm!!!! kara tasalardayım hamıle kalmadan once gunde en az 2 sıse ıcerdım safra kesesı yuzunden şımdı boyle oluyorum ıcınce ne yapacağım bılemedım doktor da ıcmemı soyluyor ısrarla eşimle konustuk mınerallı su alacağım bundan sonra

slm kzlar nasılsınız
ben yine uyuya kalmışım yaa of şunu yapıcam bunu yapıcam şukadar yürücem, ewi toparlicam..... ne hayallerle geliyorum ewe
sonra bi bakıyorum uyumuşum saat 12 olmuş,, oof of bi hafta sonu özgürüm oda nasıl geçiyo anlamıyorum
neyse kızlar bugün kadın doğumun kapısına dayandım cinsiyet diyee
geçen hoca yalwardım ama prensip olarak 16. haftadan önce bakmıyorum demişti, şimdi asistan arkadaşa baktırdım
%80 erkek dedi (tüm dünyanın tahmini gibi)
ama yinede şartlanma dedi, hayırlısı bakalım 3 haftasonra yine bakıcaz

ya kızlar sizinde öylemi
benim karnımda o gazdı şişlikti bitti şimdi acayip karnım büyümeye başladı
çok hızlı büyüyo sanki artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…