- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.341
benmde kocam sultan diyo yanına isim uydurmaya çalışıyo normalde oda koymak istemiyo ama beni kızdırıyo sakın annenin yanında fln söyleme beklentiye girer dedim girsin koyarız diyo ozaman annelerimizin adı diyorum(nuriye sultan) vazgeçiyo
valla tatlım bana bunun espirisini bile yapmasın bak anlatayım
ilk kalp atışını duyduk gittik evlerine anlattık böyle böyle diye işte hayırlı olsun allah tamamına erdirsin falan, sonra gitmiş içerden bilezik getirmiş ''sağlıkla doğarsa sana takacak bunu doğumda'' diyor..
zaten daha önce bir kaybım var ben sürekli tedirginim ne demek sağlıkla doğarsa takıcam isterse takmasın valla hiç umrumda değil yavrum sağ sağlım doğsunda gersi önemli değil ...
''kız olursa ben ecrin ismini istiyorum '' diyor ne eşim ne de ben duymazlıktan geldik cevap vermedik
bugünde telefonda çıldırttı beni yüz yüze gelmemize gerek bile kalmadı
ilk kalp atışını duyduk gittik evlerine anlattık böyle böyle diye işte hayırlı olsun allah tamamına erdirsin falan, sonra gitmiş içerden bilezik getirmiş ''sağlıkla doğarsa sana takacak bunu doğumda'' diyor..
zaten daha önce bir kaybım var ben sürekli tedirginim ne demek sağlıkla doğarsa takıcam isterse takmasın valla hiç umrumda değil yavrum sağ sağlım doğsunda gersi önemli değil ...
''kız olursa ben ecrin ismini istiyorum '' diyor ne eşim ne de ben duymazlıktan geldik cevap vermedik
yanında söylemiyoruz zaten kocamda istemiyo annesinin adını aslında isim düşünmek istemiyorum 3 kaybım var benmde ama kız olursa sıyadımız akgümüş o yüzden gümüş düşünüyoruz ama net değil tabi ama gümüş akgümüş cok isterim
ay ne gıcıııkkk...ben burdan sinir oldum
kuzum sorma safiiiii gösteriş sağda solda laf edecek geline bilezik taktım diye
aman neyse kuzumuda üzmemişimdir inşallah bugün :18:
kocanı koy araya sen yüz göz olma kocam biz başka düşünüyoruz fln desin benm kaynanam kendi adını istemediğini söylüyo ama içten içe istiyo farkındayım oda güzel isimler düşünüyo azra beyne(anlamı cok güzelmiş) ama kocam araya giriyo yok ya o ne öyle fln diye susuturuyo ben karışmıyorum
ilk kalp atışını duyduk gittik evlerine anlattık böyle böyle diye işte hayırlı olsun allah tamamına erdirsin falan, sonra gitmiş içerden bilezik getirmiş ''sağlıkla doğarsa sana takacağım bunu doğumda'' diyor..
valla kocam hep aramızda zaten nişandan berieşime rağmen böyle allahtan eşim benim tarafımda yoksa kayınvalidemi durdurmak mümkün değil
ecrin Allah ın hediyesi değil ücret demekmiş bunu duyunca şok oldum ben
ceylin de öyle..
nasıl bir haktır senin karnındaki çocuğa isim koymak anlayamıyor insan yaa
valla aynı ya bana diyoki 17.haftamda ankarada düğün var eşimin amcasının oğlunun hiç boşa zorlama seni götürmem diyo kaynanam sanki sırtında taşıyo kocamın arabasıyla beni götürmüyo büyük gelinide hamileyken götürmemiş fln kocama dedim annen böyle diyo dedim sen anneme ne bakıyon bayramdada düğündede gideriz inş dedi yanındada duyurdu bozuldu sustu
arkadaşlar national geographic in anne karnında yaşam diye bi belgeselini izledim.orada bebek anneden sigara dumanı veya kafein aldığı zaman huzursuzlanıyor sala sola hareketleniyordu.sanırım bu çikolata yiyice bebeğin hareketlenme sebebide o.bi nevi bebişleri huzursuz ediyoruz galiba( ama napalım azcık yüzünü poposunu görmek istiyo insan::))) bende ikili testte bol bol yiyeceğim hemde bitter:)))
çin takvimi : kız
rus takvimi : erkek
dr tahmini : kız
herkesin tahmini : erkek
minure tahmini : kız
rüyalarım : kız da gördüm erkek de
genital nub : belirsiz
yüzük sallamaca : bi tur dönüp ileri geri sallandı sonra gene tur attı sonra gene ileri-geri
makas-bıçak : daha denemedim
göbek kılı : yanlara doğru (yukarı doğru bakıyolarsa erkek, aşağı doğru bakıyolarsa kızmış)
aşerme : önce tatlı sonra turşu
benim hissettiğim : bazen kız bazen erkek
ZUZUMM'un linki : %55 erkek
aboooowww napacam ben? karar veremiyorum.
bi link de ben göndereyim neler varmış önceden belirlemek için bi bakınCinsiyet Belirleme Yntemleri,Cinsiyet Tayini Seimi Seme in Takvimi Gebelikte Cinsiyet Testi Tahmini Gebelik Takvimi
Ben de aynı belgeseli izledim, çok değişik, bebek dışardaki gürültüden sesten bile rahatsız olup tepki veriyor :) Youtube a yüklenmiş ordan izleyebilir isteyenler
link ini verebilirmisiniz kızlar ?? merak ettim bende...
Off senin işin zormuş valla :)) bayaa karışık benim hepsi kız gösteriyor bakalım doktor noktayı koyacak artık.. senin tam olarak belli olmadımı doktorda? bir daha ne zaman gideceksin doktora belki ozaman daha net belli olur:....
bayramdan sonraaaaa... ama artık belli olur heralde o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?