2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

valla tatlım bana bunun espirisini bile yapmasın bak anlatayım

ilk kalp atışını duyduk gittik evlerine anlattık böyle böyle diye işte hayırlı olsun allah tamamına erdirsin falan, sonra gitmiş içerden bilezik getirmiş ''sağlıkla doğarsa sana takacağım bunu doğumda'' diyor..
zaten daha önce bir kaybım var ben sürekli tedirginim ne demek sağlıkla doğarsa takıcam isterse takmasın valla hiç umrumda değil yavrum sağ sağlım doğsunda gersi önemli değil ...

''kız olursa ben ecrin ismini istiyorum '' diyor ne eşim ne de ben duymazlıktan geldik cevap vermedik

bugünde telefonda çıldırttı beni yüz yüze gelmemize gerek bile kalmadı

Son düzenleme:

yanında söylemiyoruz zaten kocamda istemiyo annesinin adını aslında isim düşünmek istemiyorum 3 kaybım var benmde ama kız olursa sıyadımız akgümüş o yüzden gümüş düşünüyoruz ama net değil tabi ama gümüş akgümüş cok isterim

ay ne gıcıııkkk...ben burdan sinir oldum

senin gibi düşünüyorum canım sağlıkla doğsunda ne eşya, ne kıyafet, ne isim hiçbiri önemli değil...

ama gümüş güzelmiş yakışacaktır kızına

kayınvalideler ndn böyle anlamıyorum yaaa çocuğun ismini verme hakkı anne babanındır

kuzum sorma safiiiii gösteriş sağda solda laf edecek geline bilezik taktım diye

aman neyse kuzumuda üzmemişimdir inşallah bugün :18:

kocanı koy araya sen yüz göz olma kocam biz başka düşünüyoruz fln desin benm kaynanam kendi adını istemediğini söylüyo ama içten içe istiyo farkındayım oda güzel isimler düşünüyo azra beyne(anlamı cok güzelmiş) ama kocam araya giriyo yok ya o ne öyle fln diye susuturuyo ben karışmıyorum

valla kocam hep aramızda zaten nişandan beri eşime rağmen böyle allahtan eşim benim tarafımda yoksa kayınvalidemi durdurmak mümkün değil

ecrin Allah ın hediyesi değil ücret demekmiş bunu duyunca şok oldum ben
ceylin de öyle..
nasıl bir haktır senin karnındaki çocuğa isim koymak anlayamıyor insan yaa

valla kocam hep aramızda zaten nişandan beri eşime rağmen böyle allahtan eşim benim tarafımda yoksa kayınvalidemi durdurmak mümkün değil

valla aynı ya bana diyoki 17.haftamda ankarada düğün var eşimin amcasının oğlunun hiç boşa zorlama seni götürmem diyo kaynanam sanki sırtında taşıyo kocamın arabasıyla beni götürmüyo büyük gelinide hamileyken götürmemiş fln kocama dedim annen böyle diyo dedim sen anneme ne bakıyon bayramdada düğündede gideriz inş dedi yanındada duyurdu bozuldu sustu

ecrin Allah ın hediyesi değil ücret demekmiş bunu duyunca şok oldum ben
ceylin de öyle..
nasıl bir haktır senin karnındaki çocuğa isim koymak anlayamıyor insan yaa

canım o herşeyi hak görüyor kendine 1 hafta tatile gittik geldiğimde buzluğu tıka basa kışlık yiyecek ile doldurmuştu... bugün yine getirecekti dedim yer yok biz soğutmaya su koyamıyoruz bunu üzerine kızdı kapadı telefonu... böyle devam ederse vericem dolabı eline o olacak

allahda eşlerimiz bizi anlıyor yoksa allah korusun çoktan adliyedeydik

çin takvimi : kız
rus takvimi : erkek
dr tahmini : kız
herkesin tahmini : erkek
minure tahmini : kız
rüyalarım : kız da gördüm erkek de
genital nub : belirsiz
yüzük sallamaca : bi tur dönüp ileri geri sallandı sonra gene tur attı sonra gene ileri-geri
makas-bıçak : daha denemedim
göbek kılı : yanlara doğru (yukarı doğru bakıyolarsa erkek, aşağı doğru bakıyolarsa kızmış)
aşerme : önce tatlı sonra turşu
benim hissettiğim : bazen kız bazen erkek
ZUZUMM'un linki : %55 erkek

aboooowww napacam ben? karar veremiyorum.

bi link de ben göndereyim neler varmış önceden belirlemek için bi bakın Cinsiyet Belirleme Yntemleri,Cinsiyet Tayini Seimi Seme in Takvimi Gebelikte Cinsiyet Testi Tahmini Gebelik Takvimi

Ben de aynı belgeseli izledim, çok değişik, bebek dışardaki gürültüden sesten bile rahatsız olup tepki veriyor :) Youtube a yüklenmiş ordan izleyebilir isteyenler

Off senin işin zormuş valla :)) bayaa karışık benim hepsi kız gösteriyor bakalım doktor noktayı koyacak artık.. senin tam olarak belli olmadımı doktorda? bir daha ne zaman gideceksin doktora belki ozaman daha net belli olur:....

bayramdan sonraaaaa... ama artık belli olur heralde o zaman.

kızlarrr ben geldim. sabah sağlık ocağına gittik. kayıt yaptırdım. çok ilgilendiler. elevit ve ferro sanol diye demir ilacı yazdı. nasıl içeceksem ordan bursaya doktoruma gittim, acıbademe. gitmeden 3 4 paket çikolata yedim. ultrasonu bir açtı bizimki gerinmiş uyuyor. nerdeeeee oynayacak da hareket edecek. herşey yolundaymış. ensesine baktı çok ince çok güzel dedi. ikili test yazdı orda bir sorduk 220 tl demesin mi , biz de aradık bahar hastanesi var yine özel, orda 50 tl ye yaptırdık. 1 hafta sonra çıkacak. dr. bir de burda pipi gibi birşey var ama kesin birşey diyemem dedi. ne kadar tutar acaba, bu tahminler, genelde doğru çıkar mı???? neyse hayırlısı, çok mutlu oldum... ama hareket etmedi sıpa... ilaçları sordum, kullanabilirsin dedi. diğer kullandığım folbiol ve crinone jeli bırak artık dedi. 12+1 im bugün... bebeişim çok iyiiymöiş ben de çok iyiyim..... çok mutluyummmmmmm.... sorular yazmıştım adam evet hayır diye pıtır pıtır cevapladı eşime diyom bu ne yaaa ... eşim seviyor adamı tam kendi gibi, adam karizma işte kısa cevap veriyor, destan mı döktürcek,sonuçta cevaplarını almadın mı diyor :)))) mide bulantın 15 güne geçer dedi. mide bulantısı çok iyi dedi... deli mi ne??? :) kasık ağrıları normalmiş. göğüs hassasiyetimin arada kaybolmasından bahsettim olur normal dedi. çok kilo alma dedi. ben iştahsızım dedim güzel dedi :) zaten sonra alacaksın diyor. böyle işte aklıma geldikçe yazarımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…