- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.361
çin takvimi : kız
rus takvimi : erkek
dr tahmini : kız
herkesin tahmini : erkek
minure tahmini : kız
rüyalarım : kız da gördüm erkek de
genital nub : belirsiz
yüzük sallamaca : bi tur dönüp ileri geri sallandı sonra gene tur attı sonra gene ileri-geri
makas-bıçak : daha denemedim
göbek kılı : yanlara doğru (yukarı doğru bakıyolarsa erkek, aşağı doğru bakıyolarsa kızmış)
aşerme : önce tatlı sonra turşu
benim hissettiğim : bazen kız bazen erkek
ZUZUMM'un linki : %55 erkek
aboooowww napacam ben? karar veremiyorum.
bi link de ben göndereyim neler varmış önceden belirlemek için bi bakınCinsiyet Belirleme Yntemleri,Cinsiyet Tayini Seimi Seme in Takvimi Gebelikte Cinsiyet Testi Tahmini Gebelik Takvimi
canım ya benimde senin gibi doktoru arayıp önceden tembihleyesim gliyo.ama tam tersi söylesin diye:)) uzun yolda sıkıntı yok tatil yapabilir desin diye:)))ankaradayım bayramda memleketime gideceğimde inşallah:))
geçmiş olsun cnm ben biraz geriden takip ediyorum...gastrit ülser bende de var..özellikle hamileikte baya sıkıntı çıkarıyor...demir ilaçlarıda dokunuyor mideye bende demir hapı kullandığımda hep yanında mide ilacı alıyodum hamilelik öncesi.bebeğinede hiç değilse bi cinsiyet tahmini var bende daha tık yok...hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsinlerde yeterki.Kizlar meraba. Geldim hastaneden. Kanli kusma ve ishal vardi benim hani. Merak etmissiniz haber vereyim dedim. Eksik olmayin. Tansiyonum 8-6ydi ilk gittigimizde. Kusmaktan degil de gastrit kaynakli bi kanama olmus. Demir ilaci da tetiklemis. Serum verdiler biraz canlandim. İstirahat ve diyet tedavisi verdi dr. İlac veremedi hamileyim diye. Aman dikkat edin midenizi sakin oyle bos birakip yanmasina izin vermeyin. İki gundur mahvetti beni o kanama. Basiniza gelirse ciddiye alin lutfen. Benim gibi gec kalmayin. Sansim varmis ki kendi kendime iyilesmeye baslamisim.
Bu arada bebise de baktilar iyi mi diye. Benim durumdan hic eser yoktu onda masallah! Kipir kipirdi, oyun oynuyodu icerde.bi de dr moral olsun diye cinsiyetini bi tahmin etmeye calisiyim dedi. Galiba kiraz geliyo. :) ama kucuk oldugu icin pipi varsa da gorunmuyo olabilirmis. Kendinizi sartlamayin dedi. Heralde bayramdan sonra ogreniriz onu da. Saglikli ve hayirli olsun da..
bende ikili teste batman medicale gittim banada cinsiyet söylemedi.sen nerdekine gidiyorsun...ist. ise kesin fiyat farkı çok fazladır normal 300 sezeryan 350 burada merak ettim sana kaç dedilersaol canım.ben medical park a gidiyorum doktorumdanda çok memnunum da cinsiyet konusunda 16 haftada söylerim dedi ona canım sıkıldı sende yazmışsın ya 12 haftalıkken ögrendim diye o yüzden bir seferlik gidicem başka bir doktora eğer söylemezse
maşallah bebişine banada tahmini doğum tarihine 7 şubat dedi :))inş test sonucunda güzel çıkar..bende bu hafta alırım inş test sonucumugünaydın kızlar.. dün ikili testi yaptırdım. 12+5 olmuşuz. bebeğim de 63 mm olmuş maşallahtahmini doğum tarihi de 6 şubatmış.. :)
ense kalınlığı ölçüldü 1.4 çıktı. kan testi de verdim 10 gün sonra sonucu alıncak ama internetten tahlil sonucuma baktım çıkan bi değer var pap-a 5.88 yazıyo.. ben hiçbişey anlamadım. 10 gün sonra sonucu alıcam yorumlıcak doktor ama ense kalınlığını ölcerken çok iyi görünüyo maşalllah dedi.. sizlerden bu testi yaptıran var mı........
Canım bence hiç merak etme,vücüt oyle bi mekanizmaki,vücütta ne eksikse canın onu çeker.Sendede protein depoların çokki vücüdün daha fazlasını istemiyo.
En azından ilk bebekte hiç endişye gerek yok hatta hiçbir vitamin takviyesinede gerek yok,derler yani:)
:)
boyu 5. 58 miş bu arada... ya kızlar benm ilaç içme fobim var zaten nasıl içeceksem büyük bu ilaçlareritemem de bu kan ilacını biliyrm kan gibi kokuyr eritince... bu ilaçların yan etkisi bvar mı yazabilir misinzzz
kızlarrr ben geldim. sabah sağlık ocağına gittik. kayıt yaptırdım. çok ilgilendiler. elevit ve ferro sanol diye demir ilacı yazdı. nasıl içeceksemordan bursaya doktoruma gittim, acıbademe. gitmeden 3 4 paket çikolata yedim. ultrasonu bir açtı bizimki gerinmiş uyuyor. nerdeeeee oynayacak da hareket edecek. herşey yolundaymış. ensesine baktı çok ince çok güzel dedi. ikili test yazdı orda bir sorduk 220 tl demesin mi , biz de aradık bahar hastanesi var yine özel, orda 50 tl ye yaptırdık. 1 hafta sonra çıkacak. dr. bir de burda pipi gibi birşey var ama kesin birşey diyemem dedi. ne kadar tutar acaba, bu tahminler, genelde doğru çıkar mı???? neyse hayırlısı, çok mutlu oldum... ama hareket etmedi sıpa... ilaçları sordum, kullanabilirsin dedi. diğer kullandığım folbiol ve crinone jeli bırak artık dedi. 12+1 im bugün... bebeişim çok iyiiymöiş ben de çok iyiyim..... çok mutluyummmmmmm.... sorular yazmıştım adam evet hayır diye pıtır pıtır cevapladı eşime diyom bu ne yaaa ... eşim seviyor adamı tam kendi gibi, adam karizma işte kısa cevap veriyor, destan mı döktürcek,sonuçta cevaplarını almadın mı diyor :)))) mide bulantın 15 güne geçer dedi. mide bulantısı çok iyi dedi... deli mi ne??? :) kasık ağrıları normalmiş. göğüs hassasiyetimin arada kaybolmasından bahsettim olur normal dedi. çok kilo alma dedi. ben iştahsızım dedim güzel dedi :) zaten sonra alacaksın diyor. böyle işte aklıma geldikçe yazarımm :)
yüzük sallamaca : bi tur dönüp ileri geri sallandı sonra gene tur attı sonra gene ileri-geri
göbek kılı : yanlara doğru (yukarı doğru bakıyolarsa erkek, aşağı doğru bakıyolarsa kızmış)
bi link de ben göndereyim neler varmış önceden belirlemek için bi bakınCinsiyet Belirleme Yntemleri,Cinsiyet Tayini Seimi Seme in Takvimi Gebelikte Cinsiyet Testi Tahmini Gebelik Takvimi
slm hanımlar nasılsınz? benımde randevum carsambaydı fakat 2lı tarama ıcın ıstedıklerı ucret yuzunden,dun devlete gıttıkbebegımn gelısımı yolunda cok sukur,ama ense kalınlıgı sınırda cıkmıs dedı 2hafta sonra sonuclar cıkcakmıs bı stres daha yanıı onun dısında cınsıyetı sordum tabıkıı cooooooook erken dedı ve enkucuk tuyo vermedı bende esıme homurdandım durdum,
ecrin Allah ın hediyesi değil ücret demekmiş bunu duyunca şok oldum ben
ceylin de öyle..
nasıl bir haktır senin karnındaki çocuğa isim koymak anlayamıyor insan yaa
uygun fiyatlı bi özele mi gitsen acaba varsa.hem 2 hafta uzun bi süre 3 günde alanlar var.o süre zarfında bide sınırda demiş bu doktor 2 haftada seni delirtecek sanırım niyeti o.kesin bişe yoktur ama bu patavatsız kişilik sınırda diye söyleyivermiştir. nede olsa onlar üzülmüyor günlerce. ben olsam başka doktora giderdim. yinede sen bilirsin canım.gelişimide yolundaymış bak ne güzel. inşallah öylede devam eder.ya aslında ben bilmiyordum ama papapa alttan baktırıp vajinal ultrasonla öğrendi bebeğinin cinsiyetini. bende bi sonrakinde göremezsek bide vajinal bakar mısınız diycem.
slm hanımlar nasılsınz? benımde randevum carsambaydı fakat 2lı tarama ıcın ıstedıklerı ucret yuzunden,dun devlete gıttıkbebegımn gelısımı yolunda cok sukur,ama ense kalınlıgı sınırda cıkmıs dedı 2hafta sonra sonuclar cıkcakmıs bı stres daha yanıı onun dısında cınsıyetı sordum tabıkıı cooooooook erken dedı ve enkucuk tuyo vermedı bende esıme homurdandım durdum,
kızlar slmlar
birşey sorucam size.cinsiyet belirleme yöntemlerinden yüzük testi var ya.yüzüğü ipe ya da zincire bağlayaıp avcuna ya da göbeğine tutuyosun.yuvarlak döner kız.gidip gelirse erkek oluyor.onu yapan var mı?
ya da en azından cinsiyeti biraz belli olanlar yapar mı?
ben çevremdeki herkese yaptım doğru çıktı ama
Sımır sınır dedği kaç cnm..(sınır 3mm)...hem triptofan ' a katılıyorum ben başka bir doktor dene bencede...
Hem gelişimi yolunda olup hemde sınırde deyince çelişki yaniii...:44:.....Moralinide yüksek tut ayrıca
Ah bu kocişlerin bizden çektiği hahaha....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?