2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
boyu 5. 58 miş bu arada... ya kızlar benm ilaç içme fobim var zaten nasıl içeceksem büyük bu ilaçlar eritemem de bu kan ilacını biliyrm kan gibi kokuyr eritince... bu ilaçların yan etkisi bvar mı yazabilir misinzzz

cnm al benden de okadar
benimde hepsi birbirine girdi tam diyorum bu erkek yeni bişeyler çıkıyo yok diyom bu kız sonra başka şeyler yok bu erkek kız erkek kız........ gidiyo(
benimde bayramdan sonra randevum ama arefe gününden önceki cuma gideceğim bayram hediyemi almaya kovacak hali yokya 3-5 gün önce geldim diye
hediyemi almaya geldim diyeceğim :)) tabi gösterirse ufaklık (

mrb kızlar pazar sabahtan beri giremiyordum migrenim yüzünden halada geçmedi kafayı yicem artık...bi başlıyor 3 gün çekiyorum hala tam geçmiş değil.mideme vuruyor mide bulantısından ölüyorum dün sabah çok kötüydüm içimde safra kalmadı sanırım çıkarmaktan...acile gidiyorum bişi yapamıyorlar..ikili test için gittiğim dr. dayanamazsan novalgin iğne yaptır dedi..dün gidecektim artık ama nette pek iyi bahsetmemişler hamilelikte kullanım için..anneme söyledim sakın yaptırma ben o yüzden 2 aylık bebeğimi düşürdüm dedi. çok sinir oldum bunu da duyunca dr.a güvenemicezmi hiç şu dr.lara.

canım ya benimde senin gibi doktoru arayıp önceden tembihleyesim gliyo.ama tam tersi söylesin diye:)) uzun yolda sıkıntı yok tatil yapabilir desin diye:)))ankaradayım bayramda memleketime gideceğimde inşallah:))

cnm bende şırnaktan ankaraya gidecem bayramda 2 dr.a sordum ikiside gidebilrsin dedi...

geçmiş olsun cnm ben biraz geriden takip ediyorum...gastrit ülser bende de var..özellikle hamileikte baya sıkıntı çıkarıyor...demir ilaçlarıda dokunuyor mideye bende demir hapı kullandığımda hep yanında mide ilacı alıyodum hamilelik öncesi.bebeğinede hiç değilse bi cinsiyet tahmini var bende daha tık yok...hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsinlerde yeterki.

bende ikili teste batman medicale gittim banada cinsiyet söylemedi.sen nerdekine gidiyorsun...ist. ise kesin fiyat farkı çok fazladır normal 300 sezeryan 350 burada merak ettim sana kaç dediler
maşallah bebişine banada tahmini doğum tarihine 7 şubat dedi :))inş test sonucunda güzel çıkar..bende bu hafta alırım inş test sonucumu

evet cnm bende onu duydum vücudun neye ihtiyacı varsa onu aşerermişsin...

bu arada dr.dan cinsiyetini öğrenip şu ultrason resmiyle yorum yapan arkadaşa sorsalar bakalım dr.la aynısını söyleyecekmi

cnm ben elevit ve gynoferol kullanıyorum sabahları içersem gün boyu çok bulantı yapıyor iştahımı açıyor gece yatarken içersem sorun olmuyo ha bide kabızlık dışında ben başka bi yan etkisini görmedim
ama bünyeden bünyeye fark oluyo tabi
kan hapıda diğer önemlerinin yanında bebeğin zeka gelişimi açısındanda çok önemliymiş

abooo bi doktora gittim geldim kaç sayfa ilerlemiş
bebişimin ölçümleri iyi çıktı çok şükür
2li test için kan verdim 10 gün sonra çıkacak
bide doktora sordum ben hala folik asiti içiyorum devam edeyimmi die
o da 14. haftaya kadar folik asiti bırakma dedi yanına
demir hapı da verdi siz hala devam ediyomusunuz folik asite?
ayrıca doktor bakarken ben de iyice inceledim o cinsiyetin olduğu
yer baya paraleldi kesin kızım geliyo :)
miniğim zıp zıp zıplıyodu :)

mide bulantılarıyla cebelleşen kilo almayan biri olarak ben de çok sevdim doktorunu, sağolsun
gözünaydın canım darısı başımıza

çok güldüm yaaa.:)aynı ben....nasıl bişey bu cinsiyet?bendede belirtilerin hepsi var.bazen gülüyorum bu çocuk topmu olcak diye:)bu kadar merak ederken zaman da geçmek bilmiyo offffffffffffffffff

ben hiçbi yere bakmıyorum valla doktor söylerse söyler
ikili test iyi çıksın da gündemime onu alabilirim o zaman:)

kızlar cumartesi doktora gittiğimde ben hatırlamıyorum sanırım bebeğe bakarken heyecandan duyammışım. eşim diyorki başından ayağına ölçtü.6,5 cm dedi diyo ama ben sadece ensesi 1,5 dedi onu hatırlıyorum.bunlar cm mi. mm mi. hamilelik takviminde 30 mm diyor. siz ne düşünüyorsunuz.

slm hanımlar nasılsınz? benımde randevum carsambaydı fakat 2lı tarama ıcın ıstedıklerı ucret yuzunden,dun devlete gıttık bebegımn gelısımı yolunda cok sukur,ama ense kalınlıgı sınırda cıkmıs dedı 2hafta sonra sonuclar cıkcakmıs bı stres daha yanıı onun dısında cınsıyetı sordum tabıkıı cooooooook erken dedı ve enkucuk tuyo vermedı bende esıme homurdandım durdum,

uygun fiyatlı bi özele mi gitsen acaba varsa.hem 2 hafta uzun bi süre 3 günde alanlar var.o süre zarfında bide sınırda demiş bu doktor 2 haftada seni delirtecek sanırım niyeti o.kesin bişe yoktur ama bu patavatsız kişilik sınırda diye söyleyivermiştir. nede olsa onlar üzülmüyor günlerce. ben olsam başka doktora giderdim. yinede sen bilirsin canım.gelişimide yolundaymış bak ne güzel. inşallah öylede devam eder.ya aslında ben bilmiyordum ama papapa alttan baktırıp vajinal ultrasonla öğrendi bebeğinin cinsiyetini. bende bi sonrakinde göremezsek bide vajinal bakar mısınız diycem.

ecrin Allah ın hediyesi değil ücret demekmiş bunu duyunca şok oldum ben
ceylin de öyle..
nasıl bir haktır senin karnındaki çocuğa isim koymak anlayamıyor insan yaa

Cnm ecrının anlamını nerden ogrendın,ben kızım olursa ecrın koymayı cok ıstıyorumda... Anlamının da Allah ın hedıyesı lutfu oldugundan cok emınım K uran dan cocuk ısımlerı adlı bır kıtap almıstık ordan okumustum,ayrıca bılen bırkac buyugumude sormustumm paylasırsanız sevınırım.

Hahahahaahhahahaaa...bayıldım walla...!...Hiç nefes almadın mı kız sen yazarken ay !....

kızlar slmlar
birşey sorucam size.cinsiyet belirleme yöntemlerinden yüzük testi var ya.yüzüğü ipe ya da zincire bağlayaıp avcuna ya da göbeğine tutuyosun.yuvarlak döner kız.gidip gelirse erkek oluyor.onu yapan var mı?
ya da en azından cinsiyeti biraz belli olanlar yapar mı?
ben çevremdeki herkese yaptım doğru çıktı ama

Sorma cnm ya mınıgım bıze tamamen mucızeyle geldı bırde bole seyler duyuyoruz maf oluorum esım sagolsun... Tup bebek ıcın kredı cekmıstık dıger ay hamıle oldugumu ogrendık,sımdı maasını yarım alıyo esım bıde ev kıra olunca nerden kıscagını sasırdı o da haklı ama bende en ıyı doktorlara gıtmek ıstıyorum.Baska bı doktora gosterdık,hastanede normal dedı ama gırdı ıcıme korku bıkere 15gun beklıcez dıyo esım,bosa stres yapıyormusum. Hayırlısıyla guzel seyler duyarım ıns.Valla durumun musaıtse gıt ozele tatlm,ılgı alaka hersey farklı oluyo soru sorup yant alabılıosun enazından

Sımır sınır dedği kaç cnm..(sınır 3mm)...hem triptofan ' a katılıyorum ben başka bir doktor dene bencede...
Hem gelişimi yolunda olup hemde sınırde deyince çelişki yaniii...:44:.....Moralinide yüksek tut ayrıca
Ah bu kocişlerin bizden çektiği hahaha....

Ben yaptım walla Gidip gigip geldi..Ama henüz öğrenemedim cinsiyetini daha 2-3 haftam var ooof offff...Deli çıkcem !

dün ikili testi yaptırdım. 12+5 olmuşuz. bebeğim de 63 mm olmuş maşallah tahmini doğum tarihi de 6 şubatmış.. :)
ense kalınlığı ölçüldü 1.4 çıktı. kan testi de verdim 10 gün sonra sonucu alıncak ama internetten tahlil sonucuma baktım çıkan bi değer var pap-a 5.88 yazıyo.. ben hiçbişey anlamadım. 10 gün sonra sonucu alıcam yorumlıcak doktor ama ense kalınlığını ölcerken çok iyi görünüyo maşalllah dedi.. ense kalınlığı için sorun yok dedi ama pap-a denen şeyi anlamadım ben de....:18::44:

olcu soylemedı,cnmbenm benımde saflıgıma geldı sanıyorum elındekı ultrsn kagıdnda yazılydı ne aldım ne baktım,bu kagıdı verıp kan tahlılı yaptr dedı kagıdı verdım oraya kanımı aldılar geldım. ne sacma ya nasıl ogrenmedım kı bensuan kendıme kızıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…