- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.441
ben 2 aylık hamileyim ama bende hala kusma falan olmadı sizde ne zaman basladı acaba
aynen bende hiç bişey almadım. haaa kendime pantolon aldım beli lastikli bitek o var.bebeğe almadım
hayırlısı olsun inş. rabbim kucağına aldığın günleride göstersin
günaydın kızlar dün kusmaktan bi hal oldum en sonunda kan gelmeye başlayınca soluğu doktorda aldım mide zorlanmış dedi ilaç verdi 2 de serum yedik 1 gün rapor verdi şöle bi hafta verse de adam akıllı dinlensek ne olurdu sankimecbur yine işteyiz bugün ama resmen yıkılıyorum hiç halim keyfim yok
Günaydın kızlar bizim bugün buluşma günümüz doktorumun tepkisini çok merak ediyorum çünkü 15 ay önce doğum yaptım :2:
m .!.:günaydın hanımlarrrrr nasılsınız bebişler nasıl ay şu cumartesi gelsede miniğimi görsemmmmm yawww
ben 2 tane straplez uzun elbıse batıkten aldım mevsım musaıt olsa doğurana kadar gıyılebılırler bır tane sırtı pencerelı gögus altından bol mını elbıse aldım 1 tane de marka dunyası dıye bı yer var ordan mını kot sort aldım ben kısın rengarenk opak coraplarla mını sort gıymeyı severım bu sortuda kısın gıymeyı dusunuyorum bakalım
ruzgarada abisi bir cıtcıtlı body aldı
*kızlar tecrube ıle sabıttır ılerde ıcınızde kalıyor gıyemeyeceğim diye kendınıze pintilik yapıp 1 parcayla gecırmeyın 9 ayı dun arkadıma gıttım doğumuna 1 hafta var kızın psikolojısı yerlerde kendımı çok cırkın hısseıyorum dıyor sac boyatamıyor manıkur yaptıramıyor hep aynı kıyafetler kız bıtmış
geçmiş olsun gamzeciğimmmmm ne yapıcan kuzu çalışmak zorundayız
kızlarrr bugün kasıklarım çok ağrıyor. normal mi? 12+2 yim. crinone jeli bıraktım. elevit ve gyno ferro sanola başladım. onlar yapabilir mi? karnım da sancılanıyor. korktum yaaabir de bu ilaçları bulantı yapar dediği için sabah yazmasına rağmen gece yatmadan önce alıyorum. sorun olur mu??? kullananlar bir el atıverin....
günaydın canımmm. ben kahvaltımı yaptım sende yaptın mıı? şimdi de çay içiyorum.
resmen sabah ağlayarak kalkıp işe geldim kızlar, yatmaya çok ihtiyacım var , offf ....
al benden de o kadar evdeki arkadaşlar kıymetini bilsin valla ev gibisi yok
valla aynı fikirdeyim belki başımıza bi kere gelcek şey ben bişeyler almayı düşünüyorum en azından elbise fln ama oda kışın giyilmezki neyse mevsime uygun bakarız ama çatlak yumurtalı önü bebekli espirili tişörtleden hiç hoşlanmıyorum ben onu giyip sokağa cıkamam galiba utanırım
bu cinsiyet olayı ve down sendromu rüyalarıma giriyo artık yaaa cinsiyet ayrımından değil merak çok var bende:)
canımmm ya şimdi baktım da ishal olmuşum ve söylemesi ayıp siyah siyah... sorun olur mu... ya ben de mi bıraksam sen dr.una mı sordun. eee ne kullanıyorsun şimdi. bırakıp folbiole devam mı etsem ne???? ne diyosuncnm bende aynı ilaçları kullanıyordum iki gün içinde mideme ettiler bıraktım kullanmıyorum şimdi
ya sorma kensıme sınır oluyorum huyum pıs ılla farklı olacak tarzım kafamdakı kıs kreasyonumu soyleyeyeım ınşallah bedenım musaıt olursa tabı
mını elbıseler ıstıyorum renklı opak çoraplarla gıyebıleceğim gecen seneden bana buyuk gelen ugglarım var altına onları gıyerım mını etek mını şort uzerıen badylerden ama çatlaq yumurta değil:) bır kac tanede tayt ve gölek alacağım ultrasona giderken ebıse ıle zor olur kısın
günaydın hatun kişiler..şu hamilelil takviminin altıonda milupanın reklamı var ya ona tıklayıp üye oldum. dönem dönem çeşitli hediyeler gönderiyolarmış. hamilelik seti filan gibi şeyler.faydalı bilgilerde var.
elbise ve renkli çorapları geçen kış arkadaşım giymişti siyah elbisenin altına 3 farklı corap giydi sanki başka elbise gibi duruyodu pembe fln giydi hoştu bende öyle yapabilirim tayt kesinlikle şart üstüne uzun bişeyler mni etek ve şortu hayatım boyunca sadece tatilde giydim kocam kızıyo zaten burda izin versede giyemem mal mal bakıyolar
canımmm ya şimdi baktım da ishal olmuşum ve söylemesi ayıp siyah siyah... sorun olur mu... ya ben de mi bıraksam sen dr.una mı sordun. eee ne kullanıyorsun şimdi. bırakıp folbiole devam mı etsem ne???? ne diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?