2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yaa ööle deme. benim de göbek mi bebek mi ayırt edilmiyo daha diye patron kilo aldım sadece zannediyo. adama anlayış göstersin diye gidip ben hamileyim de diyemiyom. iyi afferin falan der
he bi de otobüslerle uzun yol gidip gelince hergün, çok zor oluyo, hele ki iş çıkışı ve köprü trafiği.. yer versinler diye giyiyom o tişörtlerden mecbur. sonuçta karnımız burnumuzda olmasa da ilk üç ayın ceremesini çektik mi çektik bol bol. ayakta duramıyorum akşamları napiim.

atmayan bi kalbi cok gördüm aynı şeyden korkuyorum benm için tehlike başladı kontroller sıklaşcak ve her ultrasonda aynı korkuyu yaşıycam bide prens dedin yaaaa

canım benim korkma mübarek ramazan ayında Allah sana bebişinin güm güm atan kalbini göstercek inşallah!!! amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

yok cnm migrenim ama okadar çok ağırdı ki parol bile içtim yani banamısın demedi artık içime işledi heralde kii mideme vurdu iftarda çat pat bişelerde yedim derken arabada artık dayanamadım minikkuşumda alışmışş anne ben öne geçiyim poşet verelim baba anneme midesi bulanmış diyo.annesinin datluu evladuuu:):)

tercih meselesi canım sen giy hadi sana lafım yok

kız birsy yer versinler diye mi o tişörtlerden giydin. ay bu kız çok keyifli yaa. birsy insan senle yaşlanmaz. kız ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez herkese söyledim. okul müdürüme kadar. söylemezsen olmuyor çünkü her sene bir sürü görev alırdım baştan söyledim ki bu sene çok görev vermesinler nede olsa çoğu izinde geçecek senenin. hiç de utanmadım ne utanacam.

kızlar o milupa bebek kulübüne ben kızım doğunca üye olmuştum.hediyeler gönderiyolar...mama testerleri şampuanlar falan.mama tester ları iyi oluyo çünkü bebeğinizin sevip sevmediğini anlayıp ona göre alıyosunuz

benimde kesmiyo parol hafif kalıyo malesef başka ilaçta alamıyoruz minoset var bide o da aynı...geçen 4 tane içtim bana mısın demedi..artık almıyorum 1 taneden fazla nasıl olsa kesmiyor..benim gebelik tetikledi migrenimi ama inş senin bi daha ağrımaz

bu sohbeti bırakmak istemezdim ama ev göçüyo yatak bile dağınık hala 2de doktora gitcem aşkı memnu başlamadan hallediyim işleri öpüyorum dua edin bebeğimin kalbi güm güm atsın iyi haberlelrle dönelim rüyamdada balık tutmuştum şimdi baktım hayırlı haberler alınır kısmet fln diyo hayır olsun inş

Günaydın kizlar oglusumla Bodrum keyfi yapıyoruz :) dün birden göğüs ucum acıdı bikinim de siyahti bı baktım beyaz bı sıvı gelmiş böyle bisey yaşayan var mı?

canım cinsiyetinide ögrenmeye calış :))

bende 13.30 da gidecem hadi ikimizde hayırlı haberlerle gelelim...ben oturuyom valla mecbur sessiz sessiz eşim geceden çıktı uyuyo yanımda...klimanın karşısındı püfür püfür

Günaydın kizlar oglusumla Bodrum keyfi yapıyoruz :) dün birden göğüs ucum acıdı bikinim de siyahti bı baktım beyaz bı sıvı gelmiş böyle bisey yaşayan var mı?

ohhhh valla ne güzel:)bizim içinde keyif yap...ben böyle bişey yaşamadım

Böyle sıvı değil de daha cok koyü kivamli beyaz bisey azıcık gelmiş internetten baktım kolostrum diye bişeyden bahsetmişler inşallah odur bı kere oldu bı daha olursa doktorumu arayıp sorucam korktum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…