- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.481
canım bende alışverıs merkezınde gebbe dıye bor yer var çok pahalı hemde tarzm değil ben buyuk beden alıcam normal magazalardan
kıyafet sıkıntı olcak bnce bakalım napcaz neyse sağlıkla o günleri görelimde tek derdimiz kıyafet olsun
geçmiş olsun cnm ya mide zor valla dikkat et kendine
bende nefret ediyorum o tişörtlerden milletin gözüne sokar gibi4. haftamda ankaradaydım annemin yanında keseyi görmek için dr.a gittiğimde bi bayan vardı karnı dümdüz 3 -4 aylık bile yoktur o tişörtlerden giymiş tam rezillik ne hevesliymmiş dedim baya güldüm...
cnm bende ishal oldum demire başlayınca dr.bırak dedi ama ben bırakmadım 3-4 kullanımdan sonra normale dönüyor...bi de bütün demir ilaçları dışkıya siyah renk verir prospektüslerinde de yazar...ama bugün dr.a gittiğimde sölicem değiştirsin ilacı çok iğrenç solüsyonun tadı..hap falan versin...
atmayan bi kalbi cok gördüm aynı şeyden korkuyorum benm için tehlike başladı kontroller sıklaşcak ve her ultrasonda aynı korkuyu yaşıycam bide prens dedin yaaaa
benimde en sinir olduğum kıyafet bahçıvan pantolonları anam nerden bulur da giyerler anlamıyorum
bende sevmiyom
benimde en sinir olduğum kıyafet bahçıvan pantolonları anam nerden bulur da giyerler anlamıyorum
ben şu jile elbiseleri seviyorum. kot üstten askılı meselaa.yanları ilerleyen aylarda genişliyor.nedense bana her hamilenin kot bi elbisesi olur gibi geliyor.
beçmiş olsun besyocum senin migrenin mi var kusmuşsun falan benim migrenim varda bende kusuyoorum tutunca migrenim..çok zor valla benim bi tutuyo 3 gün çekiyorum ne ilaç ne başka bişi fayda etmiyo...kendi kendine geçmesini bekliyorum
ahhha ahhh dertlerimiz aynı senle gümüş gerçi tercihlerimizde (o tişörtler konusunda özellikle)
bebek içinde kendim içinde nete yüklenecem sanırım
ben internetten kıyafet almayı daha doğrusu alışveriş yapmayı sevmiyorum deneyip bi saat üstümde kalıp düünmem lazım benm zorlancam yada annem var ablam var ankarda zaten sürekli gidiyoruz gidince bir sürü yer var alırım ordan pehhh düşündüğüm şeye bak annem sağolsun
yaa ööle deme.benim de göbek mi bebek mi ayırt edilmiyo daha diye patron kilo aldım sadece zannediyo. adama anlayış göstersin diye gidip ben hamileyim de diyemiyom. iyi afferin falan der
he bi de otobüslerle uzun yol gidip gelince hergün, çok zor oluyo, hele ki iş çıkışı ve köprü trafiği..yer versinler diye giyiyom o tişörtlerden mecbur. sonuçta karnımız burnumuzda olmasa da ilk üç ayın ceremesini çektik mi çektik bol bol. ayakta duramıyorum akşamları napiim.
canım benim korkma mübarek ramazan ayında Allah sana bebişinin güm güm atan kalbini göstercek inşallah!!! amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
ben şu jile elbiseleri seviyorum. kot üstten askılı meselaa.yanları ilerleyen aylarda genişliyor.nedense bana her hamilenin kot bi elbisesi olur gibi geliyor.
cocukken o bahcıvaları hamilelere cok yakıştırıyodum şu an görmek istemiyorum dediğin jileyi anlayamadım ben hmm tmm bahcıvan elbise oda yok yok ben almayım
yok cnm migrenim ama okadar çok ağırdı ki parol bile içtim yani banamısın demedi artık içime işledi heralde kii mideme vurdu iftarda çat pat bişelerde yedim derken arabada artık dayanamadım minikkuşumda alışmışş anne ben öne geçiyim poşet verelim baba anneme midesi bulanmış diyo.annesinin datluu evladuuu:):)
ben internetten kıyafet almayı daha doğrusu alışveriş yapmayı sevmiyorum deneyip bi saat üstümde kalıp düünmem lazım benm zorlancam yada annem var ablam var ankarda zaten sürekli gidiyoruz gidince bir sürü yer var alırım ordan pehhh düşündüğüm şeye bak annem sağolsun
bende sevmiyorum ama mecbur kalınca yapacam artık...hamilelikte ölçüden anlamıcam zaten sorun çıktıkça iade edecem..ama bebek için düşünceliyim benim dokunarak almam gerekli...%100 pamuk diyolar ama alakası olmuyo bazı ürünlerde kendime aldıklarımda yaşadım bu durumu
bu sohbeti bırakmak istemezdim ama ev göçüyo yatak bile dağınık hala 2de doktora gitcem aşkı memnu başlamadan hallediyim işleri öpüyorum dua edin bebeğimin kalbi güm güm atsın iyi haberlelrle dönelim rüyamdada balık tutmuştum şimdi baktım hayırlı haberler alınır kısmet fln diyo hayır olsun inş
bu sohbeti bırakmak istemezdim ama ev göçüyo yatak bile dağınık hala 2de doktora gitcem aşkı memnu başlamadan hallediyim işleri öpüyorum dua edin bebeğimin kalbi güm güm atsın iyi haberlelrle dönelim rüyamdada balık tutmuştum şimdi baktım hayırlı haberler alınır kısmet fln diyo hayır olsun inş
Günaydın kizlaroglusumla Bodrum keyfi yapıyoruz :) dün birden göğüs ucum acıdı bikinim de siyahti bı baktım beyaz bı sıvı gelmiş böyle bisey yaşayan var mı?
Günaydın kizlaroglusumla Bodrum keyfi yapıyoruz :) dün birden göğüs ucum acıdı bikinim de siyahti bı baktım beyaz bı sıvı gelmiş böyle bisey yaşayan var mı?
canım cinsiyetinide ögrenmeye calış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?