2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun cnm ya mide zor valla dikkat et kendine

bende nefret ediyorum o tişörtlerden milletin gözüne sokar gibi4. haftamda ankaradaydım annemin yanında keseyi görmek için dr.a gittiğimde bi bayan vardı karnı dümdüz 3 -4 aylık bile yoktur o tişörtlerden giymiş tam rezillik ne hevesliymmiş dedim baya güldüm...
cnm bende ishal oldum demire başlayınca dr.bırak dedi ama ben bırakmadım 3-4 kullanımdan sonra normale dönüyor...bi de bütün demir ilaçları dışkıya siyah renk verir prospektüslerinde de yazar...ama bugün dr.a gittiğimde sölicem değiştirsin ilacı çok iğrenç solüsyonun tadı..hap falan versin...

sğl cnm bebişim için mecbur edicem başka çare yok
hamile t-shrtleri güzel esasında ama ben giyerim belki :) tabi 7-8 aylık olunca

slm kızlar birsürü rüya gördüm bu gece çok kötüydü....baktım tabirlere belki bebeğin cinsiyetiyle ilgili bişey vardır diye yok yok :)

günaydın canlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr... istanbul beşiktaşta yağmur döktürüyo mübarek

yaa ben üye olalı çok oldu ama ne gelen var ne giden size gelirse haber verin

süper olmuş , aldıklarımızı paylaşırız buradan :)
saol canım güzel olur inşallah :)

meltemciimmm bunu bi de 743. sayfadaki linke kopyalasana (2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :))

ay canıımmmm çok geçmiş olsun. ben de haftasonu bi mide kanaması atlattım hala yanma ve bulantı var şiddetli aman dikkat et nolur iyi yapmışsın hemen dra gitmekle ben geç gitmiştim. aynen bana da sadece 1 gün rapor verdiler birazdan ben de gidicem işe

ben bugün görcem yavrumu cok heycan yaptm bide korku var ki sormayın küt küt çarpıyo kalbim allah yardımcımız olsun
hadi bakalım kuzucuğunu bol bol izle. niye korkuyon canım yaa? ne güzel işte buluşcan gene prensinle. bizden de selam söle. :)

tatlım dr bana da gyno ferro sanol verdi. gece almanda bi sıkıntı olmaz demişti. ben mide kanaması geçirdiğim için kullanamadım ama deneyebilirsin bence.

merhabalarrr gunaydınnnnnnn herkezeeeeee nasılsınızzzz dun çok kotu bır aksamdıı baş ağrısından oldum yaaa teyzemdeydik bide iftarda yemeği yedi.k apartopar eve geri döndük oturamadan kadıncağazda napcaı şaşırdı eve ulaşamadan arabada kustummm poşete tabiiii:)sahurda hala ağırıyordu yaaa şimdi bölee sanki beniii dövmüşler heryerim ağırıyorr başımda ufaktan bi sızlıyor inşallah devam etmez.

Merhaba Kızlar; Ben de yaz tatilinden sıkıldım okullar açılsa artık diye düşünüyordum ama işe gitmek zorunda olan arkadaşları görünce halime şükretmeye karar verdim umarım sizde uzun süreli raporlar alıp dinlenebilirsiniz.Çok geçmiş olsun

günaydın güzel anneler
ya ben bu kıyafet olayını hiç düşünmemiştim
özellikle dediğiniz gibi kaban işini ne yapcaz doncaz mı almazsak
ama sonradan da giyemicez neyse bence buluruz hem hamileyken
hem normal de giyilebilecek pileli kabanllar var:)
ama kıyafet için daha erken göbüşümüz çıktığında kışa yaklaşmış olcaz
ben o zaman almayı düşünüyorum.

ben çok oldu oraya üye olalı ama anladığım kadarıyla
ya bebeğin doğumunda ya da ona yakın gönderiyolar hediyeleri
bakalım beklemedeyiz:)

beçmiş olsun besyocum senin migrenin mi var kusmuşsun falan benim migrenim varda bende kusuyoorum tutunca migrenim..çok zor valla benim bi tutuyo 3 gün çekiyorum ne ilaç ne başka bişi fayda etmiyo...kendi kendine geçmesini bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…