- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.461
ben ızmırde yasamanın avantajını kullanıyorum:)) su an aklımda tek ? işaretı uzerıme kaban ne gıyeceğim ben 2 ay ıcın dunya para verıp almaya degmez
geçmiş olsun cnm ya mide zor valla dikkat et kendinegünaydın kızlar dün kusmaktan bi hal oldum en sonunda kan gelmeye başlayınca soluğu doktorda aldım mide zorlanmış dedi ilaç verdi 2 de serum yedik 1 gün rapor verdi şöle bi hafta verse de adam akıllı dinlensek ne olurdu sankimecbur yine işteyiz bugün ama resmen yıkılıyorum hiç halim keyfim yok
bende nefret ediyorum o tişörtlerden milletin gözüne sokar gibivalla aynı fikirdeyim belki başımıza bi kere gelcek şey ben bişeyler almayı düşünüyorum en azından elbise fln ama oda kışın giyilmezki neyse mevsime uygun bakarız ama çatlak yumurtalı önü bebekli espirili tişörtleden hiç hoşlanmıyorum ben onu giyip sokağa cıkamam galiba utanırım
cnm bende ishal oldum demire başlayınca dr.bırak dedi ama ben bırakmadım 3-4 kullanımdan sonra normale dönüyor...bi de bütün demir ilaçları dışkıya siyah renk verir prospektüslerinde de yazar...ama bugün dr.a gittiğimde sölicem değiştirsin ilacı çok iğrenç solüsyonun tadı..hap falan versin...canımmm ya şimdi baktım da ishal olmuşum ve söylemesi ayıp siyah siyah... sorun olur mu... ya ben de mi bıraksam sen dr.una mı sordun. eee ne kullanıyorsun şimdi. bırakıp folbiole devam mı etsem ne???? ne diyosun
geçmiş olsun cnm ya mide zor valla dikkat et kendine
bende nefret ediyorum o tişörtlerden milletin gözüne sokar gibi4. haftamda ankaradaydım annemin yanında keseyi görmek için dr.a gittiğimde bi bayan vardı karnı dümdüz 3 -4 aylık bile yoktur o tişörtlerden giymiş tam rezillik ne hevesliymmiş dedim baya güldüm...
cnm bende ishal oldum demire başlayınca dr.bırak dedi ama ben bırakmadım 3-4 kullanımdan sonra normale dönüyor...bi de bütün demir ilaçları dışkıya siyah renk verir prospektüslerinde de yazar...ama bugün dr.a gittiğimde sölicem değiştirsin ilacı çok iğrenç solüsyonun tadı..hap falan versin...
bende nefret ediyorum o tişörtlerden milletin gözüne sokar gibi4. haftamda ankaradaydım annemin yanında keseyi görmek için dr.a gittiğimde bi bayan vardı karnı dümdüz 3 -4 aylık bile yoktur o tişörtlerden giymiş tam rezillik ne hevesliymmiş dedim baya güldüm...
valla aynı fikirdeyim ben hamileyim ben hamileyim der gibi cok saçma bnce
valla aynı fikirdeyim ben hamileyim ben hamileyim der gibi cok saçma bnce
sana ve kamikazeye alim ben o t shrtlerden:)
yaa ben üye olalı çok oldu ama ne gelen var ne gidengünaydın hatun kişiler..şu hamilelil takviminin altıonda milupanın reklamı var ya ona tıklayıp üye oldum. dönem dönem çeşitli hediyeler gönderiyolarmış. hamilelik seti filan gibi şeyler.faydalı bilgilerde var.
saol canım güzel olur inşallah :)süper olmuş , aldıklarımızı paylaşırız buradan :)
ben 2 tane straplez uzun elbıse batıkten aldım mevsım musaıt olsa doğurana kadar gıyılebılırler bır tane sırtı pencerelı gögus altından bol mını elbıse aldım 1 tane de marka dunyası dıye bı yer var ordan mını kot sort aldım ben kısın rengarenk opak coraplarla mını sort gıymeyı severım bu sortuda kısın gıymeyı dusunuyorum bakalım
ruzgarada abisi bir cıtcıtlı body aldı
*kızlar tecrube ıle sabıttır ılerde ıcınızde kalıyor gıyemeyeceğim diye kendınıze pintilik yapıp 1 parcayla gecırmeyın 9 ayı dun arkadıma gıttım doğumuna 1 hafta var kızın psikolojısı yerlerde kendımı çok cırkın hısseıyorum dıyor sac boyatamıyor manıkur yaptıramıyor hep aynı kıyafetler kız bıtmış
ay canıımmmm çok geçmiş olsun. ben de haftasonu bi mide kanaması atlattım hala yanma ve bulantı var şiddetli aman dikkat et nolur iyi yapmışsın hemen dra gitmekle ben geç gitmiştim. aynen bana da sadece 1 gün rapor verdiler birazdan ben de gidicem işegünaydın kızlar dün kusmaktan bi hal oldum en sonunda kan gelmeye başlayınca soluğu doktorda aldım mide zorlanmış dedi ilaç verdi 2 de serum yedik 1 gün rapor verdi şöle bi hafta verse de adam akıllı dinlensek ne olurdu sankimecbur yine işteyiz bugün ama resmen yıkılıyorum hiç halim keyfim yok
hadi bakalım kuzucuğunu bol bol izle. niye korkuyon canım yaa? ne güzel işte buluşcan gene prensinle. bizden de selam söle. :)ben bugün görcem yavrumu cok heycan yaptm bide korku var ki sormayın küt küt çarpıyo kalbim allah yardımcımız olsun
kızlarrr bugün kasıklarım çok ağrıyor. normal mi? 12+2 yim. crinone jeli bıraktım. elevit ve gyno ferro sanola başladım. onlar yapabilir mi? karnım da sancılanıyor. korktum yaaabir de bu ilaçları bulantı yapar dediği için sabah yazmasına rağmen gece yatmadan önce alıyorum. sorun olur mu??? kullananlar bir el atıverin....
günaydın canlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr... istanbul beşiktaşta yağmur döktürüyo mübarek
yaa ben üye olalı çok oldu ama ne gelen var ne gidensize gelirse haber verin
saol canım güzel olur inşallah :)
meltemciimmm bunu bi de 743. sayfadaki linke kopyalasana(2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :))
ay canıımmmm çok geçmiş olsun. ben de haftasonu bi mide kanaması atlattım hala yanma ve bulantı var şiddetli aman dikkat et nolur iyi yapmışsın hemen dra gitmekle ben geç gitmiştim. aynen bana da sadece 1 gün rapor verdiler birazdan ben de gidicem işe
hadi bakalım kuzucuğunu bol bol izle. niye korkuyon canım yaa? ne güzel işte buluşcan gene prensinle. bizden de selam söle. :)
atmayan bi kalbi cok gördüm aynı şeyden korkuyorum benm için tehlike başladı kontroller sıklaşcak ve her ultrasonda aynı korkuyu yaşıycam bide prens dedin yaaaa
evde giyebilirim ancak kayınbabamın yanında fln giyemem hayatta
senin hatrına evde giyerim ama dışarda kesinlikleee
evde giyebilirim ancak kayınbabamın yanında fln giyemem hayatta
yaw bende pek öle bakın ben hamileyim eşimle faln filan yaptık kanıtıda ahanda burda :) ama beğeniyorum o t shrtleri dediğin gibi evde giyilebilir:)
günaydın hatun kişiler..şu hamilelil takviminin altıonda milupanın reklamı var ya ona tıklayıp üye oldum. dönem dönem çeşitli hediyeler gönderiyolarmış. hamilelik seti filan gibi şeyler.faydalı bilgilerde var.
yaw bende pek öle bakın ben hamileyim eşimle faln filan yaptık kanıtıda ahanda burda :) ama beğeniyorum o t shrtleri dediğin gibi evde giyilebilir:)
işin kötü tarafı burda hamile kıyafeti satan yer yok yani var ama benm tarzım değil eski modellerden var sadece lcw var giyilcek şeyler ordada bu tişörtlerden başka yoktu baktım hoşuma gitmedi artık normal şeylerden uydurcaz
merhabalarrr gunaydınnnnnnn herkezeeeeee nasılsınızzzz dun çok kotu bır aksamdıı baş ağrısından oldum yaaa teyzemdeydik bide iftarda yemeği yedi.k apartopar eve geri döndük oturamadan kadıncağazda napcaı şaşırdı eve ulaşamadan arabada kustummm poşete tabiiii:)sahurda hala ağırıyordu yaaa şimdi bölee sanki beniii dövmüşler heryerim ağırıyorr başımda ufaktan bi sızlıyor inşallah devam etmez.
işin kötü tarafı burda hamile kıyafeti satan yer yok yani var ama benm tarzım değil eski modellerden var sadece lcw var giyilcek şeyler ordada bu tişörtlerden başka yoktu baktım hoşuma gitmedi artık normal şeylerden uydurcaz
canım bende alışverıs merkezınde gebbe dıye bor yer var çok pahalı hemde tarzm değil ben buyuk beden alıcam normal magazalardan
benimde en sinir olduğum kıyafet bahçıvan pantolonları anam nerden bulur da giyerler anlamıyorum
ahhha ahhh dertlerimiz aynı senle gümüş gerçi tercihlerimizde (o tişörtler konusunda özellikle)
bebek içinde kendim içinde nete yüklenecem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?