- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.741
terliksiz dolaşamazdım şimdi çıplak ayakal yanıyorum. ama iyi değilmiş yere basmak. geecede soğuktu kocam yorganla yattı yağmurluydu ben üstüm açık yatmışım göbişimde açılmış. yanıyorum bende.
3 gündür çok azdı, yemek falan yapabiliyordum hatta annemler bile evine dönmüştü ama ne olduysa bu sabah tüm şiddeti ile geri döndü...
kendimi çok çaresiz hissediyorum
Heerkes ısmlere dalmıs benı fareden yokkzaten herseye aglar oldum aglarımm ama kızlar ne sorcam,burda bulantımızdan gazımıza ruyalarımıza kadar herseyımızı ortak anlarda yasadık... sımdı benım 2gundur ayaklarım buz gıbı hıc ısınmıyooo bu durumdas olan var mı? endıse ettım normalde vucut ısım cok yukselmıstı sımdı ayacıklarım ısnmıyoo
Canım benim yaz gününde buz gibi ayak sendromu yıllardır sıkıntısını çektiğim bişey ve sebebi kansızlık.Şu anda demir ihtiyacın artmış olabilir kan değerlerine bi baktır düşükse demir haplarının dozunu artırsın doktor bide bol bol et ve kurubaklagil ye
Sen üşüme var deyince biraz merak edip baktım net de ....Kansızlık standart sebep ama adet gününlerin içindeysen şu sıralar olabilir diyoo....
Sen üşüme var deyince biraz merak edip baktım net de ....Kansızlık standart sebep ama adet gününlerin içindeysen şu sıralar olabilir diyoo....
çok derin bi anlamı var der.sağol yaa ne kadar iyi oldu bilemezsinaklımda isimler resmi geçit yapıyor. şaka şaka hele cinsiyetler net belli olsun seve seve düşünürüz oylarız.
derin kulağa güzel de anlamı ne diye sorduklarında ne diycek? ödevlerde ok oluyo öyle (öğretmen bakış açısı)
salih ismi çok güzel kiiibüyüyünce beğenir.
ne diyolardı ne diyolardıııla bu oğlan çocukları alay edecek mutlaka bişe bulur.
kız farklı isimlerde bi süre sonra herkeste oluyo değişen bişe olmuyo. bide o jenerasyonda hep aynı isimle roluyo. bi dönem büşra kübra vardı,bi dönem şeyma şeyda, şimdi ceylin ecrin, alara filan sınır yok. ama neva güzelmiş gerçekten.tuğsana gelince ben sonu san ile biten isimleri sevmiyorum. berksan var ya şarkıcı ç,ilek dudaklarına diye şarkısı var. onun ismini her duyduğumda gülesim gelir.
berksan : tencerede kalite
ay ben görmemişim cnm kusura bakma havalar geceleri serinledi ya ondan galiba benim de üşüyo valla.Heerkes ısmlere dalmıs benı fareden yokkzaten herseye aglar oldum aglarımm ama kızlar ne sorcam,burda bulantımızdan gazımıza ruyalarımıza kadar herseyımızı ortak anlarda yasadık... sımdı benım 2gundur ayaklarım buz gıbı hıc ısınmıyooo bu durumdas olan var mı? endıse ettım normalde vucut ısım cok yukselmıstı sımdı ayacıklarım ısnmıyoo
Selam bebişşşş ........Banad erkek gibi geliyo ne bulantı var ne aş erme..tatlı yiyoz bide....
EVEEEET benim resmim ooo...!!!..bizzat kendim cnm
peki çok aşırı terleme yanma nedendir aceppp?
Kıyamam ya Allah razı olsun... evet,cnm adet haftam aslında.bende sımdı bakınıyodum neyınnesı dıye,ıns bunlardır sebebı:26:
çok derin bi anlamı var der.
cnm bnm yaa ne kadar saf bi insanmışsınberrak için: yrrk başak için: tşşk cnm.:18:
ben kiraz koycam yine galiba
ay ben görmemişim cnm kusura bakma havalar geceleri serinledi ya ondan galiba benim de üşüyo valla.
oooowwwww maşallah arkadaşımıza.
yaa kızlar ben sizin adlarınızı çok merak etmeye başladım. ben kaçırdım ağzımdan hadi siz de kaçırın
bu arada gümüş hala yok
kızlar bıtopıkte yasagore cınsıyet belırlıyo bırı sacma geldı ama kesın cınsıyetıbellıolanlaryada ne demıstı doktor tahmını hamılekalıgınızda kac yasındaydınız kcanı kacyasındaydı bı yazarmısınız bakıcamdogrumu acababenım dogrucıktı da:)
çok derin bi anlamı var der.
cnm bnm yaa ne kadar saf bi insanmışsınberrak için: yrrk başak için: tşşk cnm.:18:
ben kiraz koycam yine galiba
ay ben görmemişim cnm kusura bakma havalar geceleri serinledi ya ondan galiba benim de üşüyo valla.
oooowwwww maşallah arkadaşımıza.
yaa kızlar ben sizin adlarınızı çok merak etmeye başladım. ben kaçırdım ağzımdan hadi siz de kaçırın
bu arada gümüş hala yok
aynen canım bende geçen hafta öyle oldum ne güzel tatile gittik falan bişey yoktu döndükten 4 gün sonra yine başladı benimki kısa sürmüştü ama 3 gün gibi inşallah seninde kısa sürelidir...
Canım çin takvimin de de yaşına bakıp cinsiyetini belirliyorsun sonuçda dediğin kişide bence ona bakıyordur tahminimce :)
cıntavımınde kocanında yasına bakılmıyo dıye bılıyorm ayrıetten sdee yasısorduhangı aydahamlekaldıgınıdgl.cın tkvımınd hagı aysaonagorebakılıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?