2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende oleydım cnm,:sımdı usuyorumm hayırdır ıns. ayaklarım hele buzzzz:18::18:

3 gündür çok azdı, yemek falan yapabiliyordum hatta annemler bile evine dönmüştü ama ne olduysa bu sabah tüm şiddeti ile geri döndü...

kendimi çok çaresiz hissediyorum

aynen canım bende geçen hafta öyle oldum ne güzel tatile gittik falan bişey yoktu döndükten 4 gün sonra yine başladı benimki kısa sürmüştü ama 3 gün gibi inşallah seninde kısa sürelidir...

osman cihanla ben uyumaya gidiyoruz . gece o kadar çok rüya görüyorum ki uyumaya korkar oldum ama uykum geldi. görüşürüz teyzeler byyyeee.

Sen üşüme var deyince biraz merak edip baktım net de ....Kansızlık standart sebep ama adet gününlerin içindeysen şu sıralar olabilir diyoo....

biz evlendiğimizde hemen çocuk yapçaz bide erkek olcak gibi hemen erkek ismi bulmuştuk tuğra ehad olsun demiştik sonradan öğrendik ki ehad sadece ALLAH için kullanılan bir sıfatmış ( halbuki isim olarak duymuştum birkaç kere) o yüzden askıda kaldı hoş bizim daha cinsiyet yok meydanda ama neyse

HMMM sagoll cnm ya,bu soyledıgın cok mantıklı geldı rahatladm sımdı folbıol dısında bısey ıcmıorum,doktor bısey onermıyo.ben enıyısı kan degerlerıme baktırayım,dogru dıosun.12haftadır ates gıbıydım bana dokunan yanıosun derdı.sımdı 2gundur bakıorum ayaklarım buz ısınmıyo bayagı kafaya takmıstım pırpırıkk olmaktan nefret edıorumm

kızlar bıtopıkte yasagore cınsıyet belırlıyo bırı sacma geldı ama kesın cınsıyetıbellıolanlaryada ne demıstı doktor tahmını hamılekalıgınızda kac yasındaydınız kcanı kacyasındaydı bı yazarmısınız bakıcamdogrumu acababenım dogrucıktı da:)

Sen üşüme var deyince biraz merak edip baktım net de ....Kansızlık standart sebep ama adet gününlerin içindeysen şu sıralar olabilir diyoo....

Kıyamam ya Allah razı olsun... evet,cnm adet haftam aslında.bende sımdı bakınıyodum neyınnesı dıye,ıns bunlardır sebebı:26:

çok derin bi anlamı var der.
cnm bnm yaa ne kadar saf bi insanmışsın berrak için: yrrk başak için: tşşk cnm.:18:
ben kiraz koycam yine galiba

ay ben görmemişim cnm kusura bakma havalar geceleri serinledi ya ondan galiba benim de üşüyo valla.

Selam bebişşşş .... ....Banad erkek gibi geliyo ne bulantı var ne aş erme..tatlı yiyoz bide....
EVEEEET benim resmim ooo...!!!..bizzat kendim cnm

oooowwwww maşallah arkadaşımıza.
yaa kızlar ben sizin adlarınızı çok merak etmeye başladım. ben kaçırdım ağzımdan hadi siz de kaçırın

bu arada gümüş hala yok

peki çok aşırı terleme yanma nedendir aceppp?

Ahaaa gel böyle o bende de var işte o..Nasıl yanıyorum ne klima ne pırpır kar ediyooo..Hamilelikte standart prosadür cnm yaaa..Yanıyozmuş...

Şu etmenler terlemede etkili olabülürmüşmüş :

*Sıcak havalar

*Uzun süre ayakta kalmak

*Uzun süreler boyunca aktif olmak

*Potasyumdan fakir beslenme

*Kafein tüketiminin fazla olması

*Sodyum alımının fazla olması

Hamilelik sırasında terlemeye karşı neler yapabilirsiniz?
*Muz gibi potasyum açısından zengin yiyecekler tüketerek ve kafein tüketimini azaltarak terlemeyi azaltabilirsiniz.

*Hamilelik sırasında terleme ile baş etmenize yardımcı olabilecek diğer ipuçları:

*Uzun süre ayakta kalmaktan kaçının

*Sıcak havalarda dışarıda kalma sürenizi en aza indirin

*Ayaklarınızı yükselterek dinlenin

*Rahat ayakkabılar giyin ve mümkünse bot ve çizmelerden kaçının

*El veya ayak bileklerinizi sıkan giysilerden kaçının

*Bacaklarınıza masaj yaptırın

*Destekleyici çoraplar giyin

*Parmaklarınız şişmeden yüzüklerinizi çıkarın

*Bol sol su için

*Sodyum (tuz) alımınızı azaltın, yemeklere fazladan tuz ekmeyin

Son düzenleme:
Kıyamam ya Allah razı olsun... evet,cnm adet haftam aslında.bende sımdı bakınıyodum neyınnesı dıye,ıns bunlardır sebebı:26:

Bende adet zamanımda kansızlıktan dolayı sürekli üşüme nöbeti geçiridim birde kasıkta hafifi batma...Sen yinede doktoruna göründüğünde danış canım.....
Vitamin eksikliği vs yapar B12

bilmediğimden değil şekerim senden duymak pek bi seksü oluyo. kız ben yandım sizde yanın diyosun. ya zaten ben zayıflama topiğinde adımı herkese söylemiştim burda da söyleyim bari nolacak. adım gülçin"gül toplayan" demek. benimde ismimle çok alay ettiler güççükkene. çinçançon filan diye. ama şimdi seviyorum.evet gümüş gelmedi çalışıyordu demi?işe gitse net olurdu mutlaka.ayy bi uyumaya gidemedim kii.size doyum olomuyo maşallah.

Canım çin takvimin de de yaşına bakıp cinsiyetini belirliyorsun sonuçda dediğin kişide bence ona bakıyordur tahminimce :)

36 lık standart tombiş hatun resmisi hahahahaha........

Son düzenleme:
bu araad seda ecrin sen üşüyom demişsin. bende yanıyom demişim bacım uykum geldide saçmalamışım senin konuna ters bişe söylemişim. kusura bakma yanuuuş olmuş.

nasılsınız bakalım ,minikler nasıl
dün doktorum elevit vermişti ben de onu minik bir ilaç diye hayal ediyordum
ama baya kapsül gibi yaa

Canım çin takvimin de de yaşına bakıp cinsiyetini belirliyorsun sonuçda dediğin kişide bence ona bakıyordur tahminimce :)

cıntavımınde kocanında yasına bakılmıyo dıye bılıyorm ayrıetten sdee yasısorduhangı aydahamlekaldıgınıdgl.cın tkvımınd hagı aysaonagorebakılıo

cıntavımınde kocanında yasına bakılmıyo dıye bılıyorm ayrıetten sdee yasısorduhangı aydahamlekaldıgınıdgl.cın tkvımınd hagı aysaonagorebakılıo

Pardon canım çin takvimi değil rus takviminde öyle kocanın ve senin yaşın birde hamile kaldığın tarih ... ne dedi cinsiyetine??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…