2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kızlarr
ben uyumaktan anca kendime geldim.kalk kahvaltı yap.ayyy okullar açılınca nolacak benim bu halim acaba :18: allah tan yarım gün olucaz da allah tüm gün çalışanlara sabır versin diyorum
bu arada isimler konuşulmuş.ben çoook eskiden beri hep ilk çocuğum kız olacak diye hayal ettiğim için aklımda hep kız isimleri var.
erkek olursa naparım bilmem
ben de sevdiğim kız isimlerini ama koyamayacaklarımı da sayayım
duru ; soyadımız da dur la başlıyor komik olur koyamam
bahar ; çok severim ama koyuldu
elif ;
ayşe ; koyuldu . ama bana çok kolay ve naif bir isim gelir her zaman.
ve favorileirmden biri gülse ; akrabazmızın ismi
şu an kız olursa elimde melis ve ela var.bi de tanıdığım tüm nur lar çoook güzel.3 ünden biri.haa bide öykü ve eylül var :) ayyy hepsi çook güzel bence

sen benden çok yaşıycan ben soracaktım resmi. bu arada kız anneleri ben şebnem ferahı çok severim kız olursa şebnem olabilir belküm ne dersiniz?
kız sen ne şeker şeysin yaa allah iyiliğini versin. ben de sazanlıyom anlatıyom sana ne diyolar diye
asıl şimdi sen avatarımdaki hatun benim de de, ben bayılayım seksiliğine yanar döner zaten foto çok ateşli
ayyy ismin de çok güzelmiş maşallah! adınla uzun yaşa inşallah! tabii bebişinle de!

yavru kuş sladı de o şekilde yapıyodu. :44:

36 lık standart tombiş hatun resmisi hahahahaha........
yaa valla çok güzelmişsin cnm arkadaşım bnm yaa. fotoda da tam bir melek anne... sen de kaçırsana adını

onemlı deıl cnm azcık evham oldugum ıcın ben bole stres oluorum herseye,

Pardon canım çin takvimi değil rus takviminde öyle kocanın ve senin yaşın birde hamile kaldığın tarih ... ne dedi cinsiyetine??

yok bana demedıde ben yaptım kız cıktı.senı ve kocanın yası 4e bounuyo.kımın kalanı coksa bebegn cınsıyetıoymus.nasılyaptıgını yazmısbende yaptım.kı cıkhamıekaldıgın zamankı yaslar.

sen benden çok yaşıycan ben soracaktım resmi. bu arada kız anneleri ben şebnem ferahı çok severim kız olursa şebnem olabilir belküm ne dersiniz?
kız sen ne şeker şeysin yaa allah iyiliğini versin. ben de sazanlıyom anlatıyom sana ne diyolar diye
asıl şimdi sen avatarımdaki hatun benim de de, ben bayılayım seksiliğine yanar döner zaten foto çok ateşli
ayyy ismin de çok güzelmiş maşallah! adınla uzun yaşa inşallah! tabii bebişinle de!

yavru kuş sladı de o şekilde yapıyodu. :44:

36 lık standart tombiş hatun resmisi hahahahaha........
yaa valla çok güzelmişsin cnm arkadaşım bnm yaa. fotoda da tam bir melek anne... sen de kaçırsana adını

Desene buda değişik bir yöntem :))) kız mı çıktı hadi inşallah bakalım :)))

ya kızlar insana boşuna hayal kurduruyorlar oğlun olcak kızın olcak diye bana da sladi kız demişti ama erkek çıktı yani farketmiyor benim için ama yine de sinir bozucu bence doktorunuzdan lacağınız cevabı bekleyin en iyisi bu.

ay bak şinci çok mersiiii....( o sizlerin güzelliği cnm benim )...Himen kaçıram adımı nidemek....PINAR ismim...

Son düzenleme:

gulcın benım doktorumla aynı ısımdesıno cok guler yuzlu ve ıyı bır kadın.yazısmalara gore sende ole bı tıpsın.bende mıne memnun oldum)))ehehuuuuuuu

ne buleyım ben ıstemeye ıstemeye koydum heralde cocugada yansıdı ((

bu arada ben ısmımı açıklamayayım ısterseniz çok gızlı ihi:)

az once face te arkadasın arkadasında gördüm kıznın adı balca
benden sıze alternatıf bı ısım arkadasımın adım askım annesı babasına cok asıkmış kadın 40 sene once koymus bu adı cesaretıne hayranım

triptofancım kızın olursa sana çok güzel bir isim buldum:
Gülara
Köken: Far.
Söyleyiş: (güla:ra:)
Anlam: Gül süsleyen, gül bezeyen.

Son düzenleme:
selamlar

gece rüyamda bir börek çeşidi gördüm böle kocaman kocamanekmek teknelerinden böle hamurlar taşıyordu
sabah uyandım eşime dedim kalk götür beni börekciyeadam bide oruç
sabah hazırlandık evden nasıl çıktığımı bilmiorum börekciye gittik ordan tam 2 porsiyon alıpsahile gittik bir yiyorum ki görmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…