- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.761
bu araad seda ecrin sen üşüyom demişsin. bende yanıyom demişim bacım uykum geldide saçmalamışım senin konuna ters bişe söylemişim. kusura bakma yanuuuş olmuş.
Bende adet zamanımda kansızlıktan dolayı sürekli üşüme nöbeti geçiridim birde kasıkta hafifi batma...Sen yinede doktoruna göründüğünde danış canım.....
Vitamin eksikliği vs yapar B12
sen benden çok yaşıycan ben soracaktım resmi. bu arada kız anneleri ben şebnem ferahı çok severim kız olursa şebnem olabilir belküm ne dersiniz?
kız sen ne şeker şeysin yaa allah iyiliğini versin. ben de sazanlıyom anlatıyom sana ne diyolar diyebilmediğimden değil şekerim senden duymak pek bi seksü oluyo.kız ben yandım sizde yanın diyosun. ya zaten ben zayıflama topiğinde adımı herkese söylemiştim burda da söyleyim bari nolacak. adım gülçin"gül toplayan" demek. benimde ismimle çok alay ettiler güççükkene. çinçançon filan diye. ama şimdi seviyorum.evet gümüş gelmedi çalışıyordu demi?işe gitse net olurdu mutlaka.ayy bi uyumaya gidemedim kii.size doyum olomuyo maşallah.
yavru kuş sladı de o şekilde yapıyodu. :44:kızlar bıtopıkte yasagore cınsıyet belırlıyo bırı sacma geldı ama kesın cınsıyetıbellıolanlaryada ne demıstı doktor tahmını hamılekalıgınızda kac yasındaydınız kcanı kacyasındaydı bı yazarmısınız bakıcamdogrumu acababenım dogrucıktı da:)
yaa valla çok güzelmişsin cnm arkadaşım bnm yaa. fotoda da tam bir melek anne...36 lık standart tombiş hatun resmisi hahahahaha........
onemlı deıl cnmçok derin bi anlamı var der.
cnm bnm yaa ne kadar saf bi insanmışsınberrak için: yrrk başak için: tşşk cnm.:18:
ben kiraz koycam yine galiba
ay ben görmemişim cnm kusura bakma havalar geceleri serinledi ya ondan galiba benim de üşüyo valla.
oooowwwww maşallah arkadaşımıza.
yaa kızlar ben sizin adlarınızı çok merak etmeye başladım. ben kaçırdım ağzımdan hadi siz de kaçırın
bu arada gümüş hala yok
Pardon canım çin takvimi değil rus takviminde öyle kocanın ve senin yaşın birde hamile kaldığın tarih ... ne dedi cinsiyetine??
sen benden çok yaşıycan ben soracaktım resmi. bu arada kız anneleri ben şebnem ferahı çok severim kız olursa şebnem olabilir belküm ne dersiniz?
kız sen ne şeker şeysin yaa allah iyiliğini versin. ben de sazanlıyom anlatıyom sana ne diyolar diyebilmediğimden değil şekerim senden duymak pek bi seksü oluyo.kız ben yandım sizde yanın diyosun. ya zaten ben zayıflama topiğinde adımı herkese söylemiştim burda da söyleyim bari nolacak. adım gülçin"gül toplayan" demek. benimde ismimle çok alay ettiler güççükkene. çinçançon filan diye. ama şimdi seviyorum.evet gümüş gelmedi çalışıyordu demi?işe gitse net olurdu mutlaka.ayy bi uyumaya gidemedim kii.size doyum olomuyo maşallah.
yavru kuş sladı de o şekilde yapıyodu. :44:kızlar bıtopıkte yasagore cınsıyet belırlıyo bırı sacma geldı ama kesın cınsıyetıbellıolanlaryada ne demıstı doktor tahmını hamılekalıgınızda kac yasındaydınız kcanı kacyasındaydı bı yazarmısınız bakıcamdogrumu acababenım dogrucıktı da:)
yaa valla çok güzelmişsin cnm arkadaşım bnm yaa. fotoda da tam bir melek anne...36 lık standart tombiş hatun resmisi hahahahaha........
yok bana demedıde ben yaptım kız cıktı.senı ve kocanın yası 4e bounuyo.kımın kalanı coksa bebegn cınsıyetıoymus.nasılyaptıgını yazmısbende yaptım.kı cıkhamıekaldıgın zamankı yaslar.
kız sen ne şeker şeysin yaa allah iyiliğini versin. ben de sazanlıyom anlatıyom sana ne diyolar diye
asıl şimdi sen avatarımdaki hatun benim de de, ben bayılayım seksiliğineyanar döner zaten foto çok ateşli
ayyy ismin de çok güzelmiş maşallah!adınla uzun yaşa inşallah! tabii bebişinle de!
yavru kuş sladı de o şekilde yapıyodu. :44:
yaa valla çok güzelmişsin cnm arkadaşım bnm yaa. fotoda da tam bir melek anne...sen de kaçırsana adını
kız sen ne şeker şeysin yaa allah iyiliğini versin. ben de sazanlıyom anlatıyom sana ne diyolar diye
asıl şimdi sen avatarımdaki hatun benim de de, ben bayılayım seksiliğineyanar döner zaten foto çok ateşli
ayyy ismin de çok güzelmiş maşallah!adınla uzun yaşa inşallah! tabii bebişinle de!
yavru kuş sladı de o şekilde yapıyodu. :44:
yaa valla çok güzelmişsin cnm arkadaşım bnm yaa. fotoda da tam bir melek anne...sen de kaçırsana adını
ne buleyım ben ıstemeye ıstemeye koydum heralde cocugada yansıdısağol yaa ne kadar iyi oldu bilemezsinaklımda isimler resmi geçit yapıyor. şaka şaka hele cinsiyetler net belli olsun seve seve düşünürüz oylarız.
derin kulağa güzel de anlamı ne diye sorduklarında ne diycek? ödevlerde ok oluyo öyle (öğretmen bakış açısı)
salih ismi çok güzel kiiibüyüyünce beğenir.
ne diyolardı ne diyolardıııla bu oğlan çocukları alay edecek mutlaka bişe bulur.
kız farklı isimlerde bi süre sonra herkeste oluyo değişen bişe olmuyo. bide o jenerasyonda hep aynı isimle roluyo. bi dönem büşra kübra vardı,bi dönem şeyma şeyda, şimdi ceylin ecrin, alara filan sınır yok. ama neva güzelmiş gerçekten.tuğsana gelince ben sonu san ile biten isimleri sevmiyorum. berksan var ya şarkıcı ç,ilek dudaklarına diye şarkısı var. onun ismini her duyduğumda gülesim gelir.
berksan : tencerede kalite
gulcın benım doktorumla aynı ısımdesıno cok guler yuzlu ve ıyı bır kadın.yazısmalara gore sende ole bı tıpsın.bende mıne memnun oldum) ) )ehehuuuuuuu
kız çıkıyo yavrum daha önceki yöntemler ne diyodu?bacım banada bak bakalım 27 32 bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?