2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

berra nasıl? kadın sahabelerdenmiş diye duymuştum. ayşe berrra diye bir arkadaşımın kızı var çok şeker.berrak da olabilüü.ben isim düşünmeye başladımmı duramam.önceden beri huyum böyle.

offff, canım sıkılıyor... dışarı çıkıp eşimin yanına mı gitsem acaba işi bitince dolaşsak ama yoruluyorum, güvenemiyorum ki kendime yaaa

offff, canım sıkılıyor... dışarı çıkıp eşimin yanına mı gitsem acaba işi bitince dolaşsak ama yoruluyorum, güvenemiyorum ki kendime yaaa

gercekten cok sıkıcı yaa dınlene dınlene gezersın cnm neden guvenemıyon bişicik olmaz bosver ama tam öğle sıcağı farkındasın deme

Berra arkadasimizin kizinin ismi. Kopya cekmis gibi oluruz.:) berrak ve berrin dsndm ama iki r ard arda zor gibi. Beren guzel diil mi ya bisey demedin kuzum?
Neyse bak seni osmanla kafayi yemekten kurtardim b ile baslayan kiz ismine sardirdim.

arkadaslar kızısımlerı arasında kararsız kaldık fıkrınızı almak ıstıyorum ELA DERİN ALARA CEYLİN sizce????

delisinn sen ya dunyaya senın genlerınden birtane daha 1sen getırmeye emınmısın şaka bı yana eğer cok beğenıyorsan olabılır ama yenı jenerasyonda bulunmayan bı ısım olacak mesela oğlumun adı salıh bana çok kızıyor ısmını beğenmıyor herkesın adı modern benım eskı dıyor malesef

kızlar berrak ve başağı aaaaaaassssla koymayın benım arkadaslarım vardı erkekler çok dalga gecıyordu ısımlerıyle malesf

evet guzelde eltımın çocuğunun ısmı hayal denız denız ıhtımalı yok ama ADADERIN de değişik geldı esım ela derın dıyo ama bakalım

Nil Derin, Nehir Derin , Irmak Derin , Elif Derin, Gönül Derin bence çok genişletilebilecek bir isim Ama kesinlikle DERİN

Merhaba kızar isim konusuna dalmışsınız bakıyorumda :)) yazdığınız çoğu isim heryerde var artık.. daha farklı şeyler bulmamız lazım bizim... bir farkımız olsun dimi :))
bende kızım olursa = NİLDA,NEVA yada İPAR düşünüyorum erkek de 1 tane var = TUĞSAN nasıl sizce bence bunlarıda düşünün?????

arkadaslar kızısımlerı arasında kararsız kaldık fıkrınızı almak ıstıyorum ELA DERİN ALARA CEYLİN sizce????

ela güzel bir isim , eda 'da düşünülebilir. zarif kıza yakışan isimler :) bir de sare ismi var hz ibrahim'in eşinin ismiymiş, kulağa koş geliyor. ben de bilsem de cinsiyetini isim bulsam :)

ela güzel bir isim , eda 'da düşünülebilir. zarif kıza yakışan isimler :) bir de sare ismi var hz ibrahim'in eşinin ismiymiş, kulağa koş geliyor. ben de bilsem de cinsiyetini isim bulsam :)

eeda kuzenımın ısmı:)benımde tam bellı değil cınsıyet saklıyo bızımkı o yuzden kız gıbı erkek olursa ısmı hazır o yuzden kızı dusunuyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…