- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.701
günaydın canım bende öğleden sonra uyuyorum
Kocam olmaz demiyo ama ben birsen diyince ikiniz de bakcaksiniz nasi olcak diyo. Ben de diyom tabii ki ben bakmicam, cunku sen beni karicim sevgilim diye cagircan.
Biricik ismi de sıkıntılı olur sanki karizma acisindan. Ogretmen olsa mesela cocuklar sallamaz fazla sevimli bi isim.
Ben bi de sirf farkli olsun diye Beren dusundum ama deren geren giren diye türetilerek dalga gecilebilir gibi sanki.badeden ztn anlami dolayisiyla vazgecmistim.
offff, canım sıkılıyor... dışarı çıkıp eşimin yanına mı gitsem acaba işi bitince dolaşsak ama yoruluyorum, güvenemiyorum ki kendime yaaa
yok canım akşam 5 6 gibi çıkıcam zaten anca işten çıkıyor...gercekten cok sıkıcı yaa dınlene dınlene gezersın cnm neden guvenemıyon bişicik olmaz bosver ama tam öğle sıcağı farkındasın deme
berra nasıl? kadın sahabelerdenmiş diye duymuştum. ayşe berrra diye bir arkadaşımın kızı var çok şeker.berrak da olabilüü.ben isim düşünmeye başladımmı duramam.önceden beri huyum böyle.
Niye sevmezsin? Sevmedigin birinin adi mi? Ben de sevmedigim insanlarin adini koymak istemiyorum, o isim cok guzel olsa da hemen vazgeciyorum.
B harfiyle baslasin istiyorum ama bu sebeplerden dolayi Birsen den baska guzel isim begenemiyorum. Bana en guzeli birsen gibi geliyo zaten.:) ama itiraf edim o da benim ismim.
Kendi isimlerini koyanlar var valla. Ferhan sensoyla derya baykalin kizlarinin adlari ferhan ve derya.
Neden olmasin? Anne babanin ismini yasatmak icin onlarin isimlerini koyabiliyosak, kendi isimlerimizi niye yasatmayalim?
Hem yaramazlik yaptiginda anana babana kiziyo gibi olur insan.kendime daha kolay kizarim.
Aslinda anne baba ismi koymak, bi taraftan bakinca da öc almak niyetli gibi gozukuyo bana.:)
berra nasıl? kadın sahabelerdenmiş diye duymuştum. ayşe berrra diye bir arkadaşımın kızı var çok şeker.berrak da olabilüü.ben isim düşünmeye başladımmı duramam.önceden beri huyum böyle.
arkadaslar kızısımlerı arasında kararsız kaldık fıkrınızı almak ıstıyorum ELA DERİN ALARA CEYLİN sizce????
D E R İ N der,m kesinlikle
arkadaslar kızısımlerı arasında kararsız kaldık fıkrınızı almak ıstıyorum ELA DERİN ALARA CEYLİN sizce????
ewwttt derın 3 oldu.ela derin nasıl :)ıkı ısım yanyana gelınce nası duruyo
DERİN DENİZ bence çok ıronık:)
evet guzelde eltımın çocuğunun ısmı hayal denız denız ıhtımalı yokama ADADERIN de değişik geldı esım ela derın dıyo ama bakalım
ela güzel bir isim , eda 'da düşünülebilir. zarif kıza yakışan isimler :) bir de sare ismi var hz ibrahim'in eşinin ismiymiş, kulağa koş geliyor. ben de bilsem de cinsiyetini isim bulsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?