2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
arkadaslar kızısımlerı arasında kararsız kaldık fıkrınızı almak ıstıyorum ELA DERİN ALARA CEYLİN sizce????
ben oyumu eladan yana kullanmıştım

ama birsen çok eski antika bi isim değil ki? öyle mi? Atatürk ortaya atmış o ismi.
ben şahsen kendi jenerasyonumda değşik isim duyduğumda hoşuma gidio. bir sınıfta 3 alara, 5 dilara, 4 ecrin olaylarını sevmiyom. değişik ve nadir isimlerden olmasını tercih ederim. başka var mı önerebileceğiniz?

duru yu ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti mesela çok değşik gelmişti ama şimdi baydı sanki..

ablamın ve kuzenimin adı bihterdir mesela. çok beğenirim onu da. ama koyamicam işte. hürrem mi koysam yaa?

berrak ve başak bence de olmasın!!! dalga geçilecek bişey olmamasına dikkat edin kızlar..

Canım kızım olsaydı benim 3 alternatifim vardı Neva, Vera, Elif. Özellikle Neva suskunlar kitabında geçen bir isimdi ve müzikde bir perde adı tam bilmiyorum ama kitapta anlatılana göre aşk müziğinden tasavvuf müziğine geçilen perdeymiş ve insanın insani aşktan ilahi aşka geçişini simgeleyen bir isimmiş.
Vera da arapçada: ilahi cazibe ve Allahın kurallarına koşulsuz itaat anlamına geliyor ve birçok dilde anlamı olanyunancada sahil bir kelime mesela latincede çiçek(aloe Vera)yunancada sahil ve italyada da bir şehir ismi
Elifi anlatmaya gerek yok bence çok derin bir isim

Böyle yani hem anlamlı kulağa hoş gelen hem de değişik isimler bulmak da mümkün

neva'yı çok beğenirim. dilara ve rana var bir de :)

neva güzel isim. nevra da olabilir. ipar ne demek hiç duymadım? ben nihali ve aylini de severim çok zarif isimler.

Ne güzel isimler bulunmaya başlanmış bile..ben hala çatlamaya devam etmektee oof ....17 sine kadar off offf....
Kocam erkek olursa AKSEL koymak istiyo KUTAY da olabilir demişti ....Kız olursa ben seçicem AYDA DERİN DURU DİLA BADE İLAYDA MELİSSA arasında kalmıştım ama henüz bilemiyorum

neva güzel isim. nevra da olabilir. ipar ne demek hiç duymadım? ben nihali ve aylini de severim çok zarif isimler.

ipar dağların üstünde yetişen sarı bir çiçek,misk,amber kokusu demek benim türkmenistanlı bir arkadaşım vardı zamanında onun ismiydi herkez duyduğunda ne kadar ilginç diyordu :))) aylin ismini bende beğeniyorum ama o da abinin eşinin ismi :))) ama aylin gerçekten güzel isim

aaaa evet bu isimide düşünmüştüm melissa ismi de çok iyi tam uluslararası bir isim ve zarif

yavrum naber? ayda güzel isimmiş. bence senin kız olcak gibi geliyo bana
yaa ben senin şu avatardaki fotoya bayılıyom çok güzel bi kadın. sen misin kız yoksa o? :)

Berra arkadasimizin kizinin ismi. Kopya cekmis gibi oluruz.:) berrak ve berrin dsndm ama iki r ard arda zor gibi. Beren guzel diil mi ya bisey demedin kuzum?
Neyse bak seni osmanla kafayi yemekten kurtardim b ile baslayan kiz ismine sardirdim.

sağol yaa ne kadar iyi oldu bilemezsin aklımda isimler resmi geçit yapıyor. şaka şaka hele cinsiyetler net belli olsun seve seve düşünürüz oylarız.

arkadaslar kızısımlerı arasında kararsız kaldık fıkrınızı almak ıstıyorum ELA DERİN ALARA CEYLİN sizce????

derin kulağa güzel de anlamı ne diye sorduklarında ne diycek? ödevlerde ok oluyo öyle (öğretmen bakış açısı)

salih ismi çok güzel kiiibüyüyünce beğenir.

kızlar berrak ve başağı aaaaaaassssla koymayın benım arkadaslarım vardı erkekler çok dalga gecıyordu ısımlerıyle malesf

ne diyolardı ne diyolardııı la bu oğlan çocukları alay edecek mutlaka bişe bulur.

kız farklı isimlerde bi süre sonra herkeste oluyo değişen bişe olmuyo. bide o jenerasyonda hep aynı isimle roluyo. bi dönem büşra kübra vardı,bi dönem şeyma şeyda, şimdi ceylin ecrin, alara filan sınır yok. ama neva güzelmiş gerçekten.tuğsana gelince ben sonu san ile biten isimleri sevmiyorum. berksan var ya şarkıcı ç,ilek dudaklarına diye şarkısı var. onun ismini her duyduğumda gülesim gelir.

berksan : tencerede kalite

neva'yı çok beğenirim. dilara ve rana var bir de :)

Canım özel msj atmışsın ama benim cevaplama yetkim yok henüz msj sayımdan dolayı ben de çok memnun oldum böyle bir ortak yanımızın olmasına kitaplarla özelliklede böyle kitaplarla ilgili konuşacak birini bulmak çok zor nerde oturuyorsun

yaa ben senin şu avatardaki fotoya bayılıyom çok güzel bi kadın. sen misin kız yoksa o? :)

sen benden çok yaşıycan ben soracaktım resmi. bu arada kız anneleri ben şebnem ferahı çok severim kız olursa şebnem olabilir belküm ne dersiniz?

Selam bebişşşş .... ....Banad erkek gibi geliyo ne bulantı var ne aş erme..tatlı yiyoz bide....
EVEEEET benim resmim ooo...!!!..bizzat kendim cnm

Heerkes ısmlere dalmıs benı fareden yokk zaten herseye aglar oldum aglarımm ama kızlar ne sorcam,burda bulantımızdan gazımıza ruyalarımıza kadar herseyımızı ortak anlarda yasadık... sımdı benım 2gundur ayaklarım buz gıbı hıc ısınmıyooo bu durumdas olan var mı? endıse ettım normalde vucut ısım cok yukselmıstı sımdı ayacıklarım ısnmıyoo

3 gündür çok azdı, yemek falan yapabiliyordum hatta annemler bile evine dönmüştü ama ne olduysa bu sabah tüm şiddeti ile geri döndü...

kendimi çok çaresiz hissediyorum

terliksiz dolaşamazdım şimdi çıplak ayakal yanıyorum. ama iyi değilmiş yere basmak. geecede soğuktu kocam yorganla yattı yağmurluydu ben üstüm açık yatmışım göbişimde açılmış. yanıyorum bende.tam tersim ben ya

Son düzenleme:

Canım benim yaz gününde buz gibi ayak sendromu yıllardır sıkıntısını çektiğim bişey ve sebebi kansızlık.Şu anda demir ihtiyacın artmış olabilir kan değerlerine bi baktır düşükse demir haplarının dozunu artırsın doktor bide bol bol et ve kurubaklagil ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…