- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.721
ben oyumu eladan yana kullanmıştımarkadaslar kızısımlerı arasında kararsız kaldık fıkrınızı almak ıstıyorum ELA DERİN ALARA CEYLİN sizce????
delisinn sen ya dunyaya senın genlerınden birtane daha 1sen getırmeye emınmısınşaka bı yana eğer cok beğenıyorsan olabılır ama yenı jenerasyonda bulunmayan bı ısım olacak mesela oğlumun adı salıh bana çok kızıyor ısmını beğenmıyor herkesın adı modern benım eskı dıyor malesef
Merhaba kızar isim konusuna dalmışsınız bakıyorumda :)) yazdığınız çoğu isim heryerde var artık.. daha farklı şeyler bulmamız lazım bizim... bir farkımız olsun dimi :))
bende kızım olursa = NİLDA,NEVA yada İPAR düşünüyorum erkek de 1 tane var = TUĞSAN nasıl sizce bence bunlarıda düşünün?????
Merhaba kızar isim konusuna dalmışsınız bakıyorumda :)) yazdığınız çoğu isim heryerde var artık.. daha farklı şeyler bulmamız lazım bizim... bir farkımız olsun dimi :))
bende kızım olursa = NİLDA,NEVA yada İPAR düşünüyorum erkek de 1 tane var = TUĞSAN nasıl sizce bence bunlarıda düşünün?????
osman fırat güzel geldi bana da:)
off midem çok kötü artık geçse ya şu bulantılar 12+2 yim bugn
12 haftayı geçip de mide bulantıları devam eden var mı ben gibi?
neva güzel isim. nevra da olabilir. ipar ne demek hiç duymadım? ben nihali ve aylini de severim çok zarif isimler.
Ne güzel isimler bulunmaya başlanmış bile..ben hala çatlamaya devam etmektee oof ....17 sine kadar off offf....
Kocam erkek olursa AKSEL koymak istiyo KUTAY da olabilir demişti ....Kız olursa ben seçicem AYDA DERİN DURU DİLA BADE İLAYDA MELİSSA arasında kalmıştım ama henüz bilemiyorum
Ne güzel isimler bulunmaya başlanmış bile..ben hala çatlamaya devam etmektee oof ....17 sine kadar off offf....
Kocam erkek olursa AKSEL koymak istiyo KUTAY da olabilir demişti ....Kız olursa ben seçicem AYDA DERİN DURU DİLA BADE İLAYDA MELİSSA arasında kalmıştım ama henüz bilemiyorum
Berra arkadasimizin kizinin ismi. Kopya cekmis gibi oluruz.:) berrak ve berrin dsndm ama iki r ard arda zor gibi. Beren guzel diil mi ya bisey demedin kuzum?
Neyse bak seni osmanla kafayi yemekten kurtardim b ile baslayan kiz ismine sardirdim.
arkadaslar kızısımlerı arasında kararsız kaldık fıkrınızı almak ıstıyorum ELA DERİN ALARA CEYLİN sizce????
delisinn sen ya dunyaya senın genlerınden birtane daha 1sen getırmeye emınmısınşaka bı yana eğer cok beğenıyorsan olabılır ama yenı jenerasyonda bulunmayan bı ısım olacak mesela oğlumun adı salıh bana çok kızıyor ısmını beğenmıyor herkesın adı modern benım eskı dıyor malesef
kızlar berrak ve başağı aaaaaaassssla koymayın benım arkadaslarım vardı erkekler çok dalga gecıyordu ısımlerıyle malesf
kız farklı isimlerde bi süre sonra herkeste oluyo değişen bişe olmuyo. bide o jenerasyonda hep aynı isimle roluyo. bi dönem büşra kübra vardı,bi dönem şeyma şeyda, şimdi ceylin ecrin, alara filan sınır yok. ama neva güzelmiş gerçekten.tuğsana gelince ben sonu san ile biten isimleri sevmiyorum. berksan var ya şarkıcı ç,ilek dudaklarına diye şarkısı var. onun ismini her duyduğumda gülesim gelir.Merhaba kızar isim konusuna dalmışsınız bakıyorumda :)) yazdığınız çoğu isim heryerde var artık.. daha farklı şeyler bulmamız lazım bizim... bir farkımız olsun dimi :))
neva'yı çok beğenirim. dilara ve rana var bir de :)
aaaa evet bu isimide düşünmüştüm melissa ismi de çok iyi tam uluslararası bir isim ve zarif
yavrum naber?ayda güzel isimmiş. bence senin kız olcak gibi geliyo bana
yaa ben senin şu avatardaki fotoya bayılıyom çok güzel bi kadın. sen misin kız yoksa o? :)
yavrum naber?ayda güzel isimmiş. bence senin kız olcak gibi geliyo bana
yaa ben senin şu avatardaki fotoya bayılıyom çok güzel bi kadın. sen misin kız yoksa o? :)
Heerkes ısmlere dalmıs benı fareden yokkzaten herseye aglar oldum aglarımm ama kızlar ne sorcam,burda bulantımızdan gazımıza ruyalarımıza kadar herseyımızı ortak anlarda yasadık... sımdı benım 2gundur ayaklarım buz gıbı hıc ısınmıyooo bu durumdas olan var mı? endıse ettım normalde vucut ısım cok yukselmıstı sımdı ayacıklarım ısnmıyoo
sen benden çok yaşıycan ben soracaktım resmi. bu arada kız anneleri ben şebnem ferahı çok severim kız olursa şebnem olabilir belküm ne dersiniz?
Heerkes ısmlere dalmıs benı fareden yokkzaten herseye aglar oldum aglarımm ama kızlar ne sorcam,burda bulantımızdan gazımıza ruyalarımıza kadar herseyımızı ortak anlarda yasadık... sımdı benım 2gundur ayaklarım buz gıbı hıc ısınmıyooo bu durumdas olan var mı? endıse ettım normalde vucut ısım cok yukselmıstı sımdı ayacıklarım ısnmıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?