2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yok yaaa dr. u açıkladı sanırım normal doğumdan korkmuş aniden sezeryanı kendi istemiş...

sınıfçıyım canım :) dediğin gibi o kadar güzelki isim düşünmek bile deminden beri videoları izliyorum, bebek nasıl yıkanır nasıl emzirilir falan çıkıp hemen birşeyler alasım geldi... çok güzel heyecanlar sorma...

valla allah yardım etsin hepiciğimize korkunun ecele faydası yok diyip büyük bi erkeklik yapmak gerek bende korkuyorum normal doğumdan ama onu istiyorum hayırlısı inşallah

valla allah yardım etsin hepiciğimize korkunun ecele faydası yok diyip büyük bi erkeklik yapmak gerek bende korkuyorum normal doğumdan ama onu istiyorum hayırlısı inşallah

vallaa ben dınlemedım onun dr unu tahmındı sadece.bende çokkorkuyorum hıc öyle bı erkeklik yapamam yusuf yusuf wallaa bıde yakın zamanda ıkı arkadsım normal yaptı baslarına gelenlerı bız dınledık sımdıhıc anlatmaya gerekyok burda.eşimde bendee normalden yana değiliz artık aslaa

merak ettim kıs ne olmuş bende bir ikidefa video izledim aynen yusuf yusuf ama ben allah kısmet ederse normal diyorum

ütü yapıyorum çok basım agrıyor bugun 2 kere 10ar dakıkadan uyandım utuye ve yemek yapmaya devam edıyorum boyle yapılan ısten hayır gelırmı yaaa

merak ettim kıs ne olmuş bende bir ikidefa video izledim aynen yusuf yusuf ama ben allah kısmet ederse normal diyorum

bı aradasın normal normal ttutturdu oda gıttı normal yaptı bebeğin kafası cıkmamıs wakumla cekmısler kafa uzun bı gorsen tövbeler tovbesı bildiğin özurlu çocuklar gıbı duruyo bınpişman.bırıde ebe cekerken tırnaği sençiz çocucğun yzunu bıgorduk yavrum kucucuk suratında koca bı çizik ayy dedı benımkı kesınlıklee normal artık hıcc dusunmehıcccc

valla benım sezeryandan yana hıc sıkayetım yok dogdugu ana sahıtlık ettım o da bende strese gırmedı doğum surecı kısa oldugu ıcın hastanedekı tum vaktımı onunla gecırdım

valla benım sezeryandan yana hıc sıkayetım yok dogdugu ana sahıtlık ettım o da bende strese gırmedı doğum surecı kısa oldugu ıcın hastanedekı tum vaktımı onunla gecırdım

en guzelı ıste bak temız iş:) aslında epudrl normaldedusumuyo değildım ama esım hıcbır sekılde nomalı kabul etmıyo kılolarım kalcak sezeryanda tek dusuncem o ama napim artık

en guzelı ıste bak temız iş:) aslında epudrl normaldedusumuyo değildım ama esım hıcbır sekılde nomalı kabul etmıyo kılolarım kalcak sezeryanda tek dusuncem o ama napim artık

en guzeli işte temız iş.bnde aslında epdrl normal istıyom ama benımkı normalın adını andırmıyo sezerynda kılolar kalıyo işte ondan dusunuyom

hadi yaaa ama seninki de öyle olcak die bişey yok talihsizlik işte benim korktuğum tek nokta açılma olmuyomuş ya mecburen yırtıyolarmış ondan korkuyorum sadece

benim babaannem köyde ebelik yaparmış eskiden doktor hemşire ne arar çatır çatır doğurtuyomuş annemde o zamnlar yanında gidiyomuş kadın doğurduktan sonra onu bir güzel temizleyip sımsıkı bağlıyomuş ablamda iki sene önce doğum yaptı ve ilk çocuğu 4 aylıkken kalbi durduğu için kürtajın sonrasında hamile kaldığı için doktor sıkılaştırıcı vermişti bizim akıllı da bunu aylarca kullanmış neyse doğuma gittik hastanede yatıyo suyu geldi açılma yok mecburen sezeryana alındı ona rağmen annem onu bir güzel bağladı hatun şimdi tahta kurusu göbekten eser yok ne annemde ne ablamda maşallahları var :) inşallah bende de öyle olur

hadı yaaa bende duydumo bağlama olayıını ama bızde kımse bılmıyokı yaaa nası oluyormus bı ıyıceöğrensene bnde tarıf ederım en azından ama acımıycakmı dıkıs yerleri felan nebılıyım nerden bağlıyorlar

canım berre ve berra yı bilmiyorum ama BERA var oda çok yiğit bi sahabenin ismiymiş.erkek adı ama ben kızım olursa koyabilirim.birde arkadaşlardan neva yı duydum çok beğendim:)))

valla cnm ağrıyo ama annem açtırmadı ablama bir iki zorlandı ama şimdi halinden çok memnun bidaha olsun bi daha bağlatırım diyo annem çarşafla bağlamıştı ilk zaman bir ikigün yanılmıyosam sedece çarşaf vardı sonra çarşafı inceltif korse taktılar üstüne dikişlere de hiç bişi olmadı

ohh walla ne guzel ben hep dıkıslerıdusunuyordum demek bısı olmuyormus sağol aydınlattın benı.ben yemeğe gecıyorum sonra görusuruz çok optm

en guzeli işte temız iş.bnde aslında epdrl normal istıyom ama benımkı normalın adını andırmıyo sezerynda kılolar kalıyo işte ondan dusunuyom

hıc oyle dusunmeyın 1 kac ay oncesıne kadar gayet fıt 1 bayandım hemde tosuncuk bır bebek dogurdum sadece normal doğumdakı kadar çabuk zayoflayamıyorsun surec daha uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…