- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.821
suyu falan geldıyse nebılıyım vallaa.amannbenhıc beğenmıyordum tarzını hıc hamıleymıs gıbı değildi hep bol bol gıyınıyordu:)ben bole göbek cıkıcak koca göbeği sallaya salllaya gezecen ona bayılıyorum
Esrağfurullah hocam ne demek..:) Barnşınız nedir ben de bu kadar kesin konuşmam normalde ama çok iyi bildiğim bi konu olduğu için öyle açıklama yapmak istedim...Yavrucuklarımız sağlıkla sıhhatle gelsinler de isimleri de gelir isim düşünmek vaz geçmek arada kalmak bile bambaşka heyecanlar bence.....:)
valla allah yardım etsin hepiciğimize korkunun ecele faydası yok diyip büyük bi erkeklik yapmak gerek bende korkuyorum normal doğumdan ama onu istiyorum hayırlısı inşallah
vallaa ben dınlemedım onun dr unu tahmındı sadece.bende çokkorkuyorum hıc öyle bı erkeklik yapamam yusuf yusuf wallaa bıde yakın zamanda ıkı arkadsım normal yaptı baslarına gelenlerı bız dınledık sımdıhıc anlatmaya gerekyok burda.eşimde bendee normalden yana değiliz artık aslaa
merak ettim kıs ne olmuş bende bir ikidefa video izledim aynen yusuf yusuf ama ben allah kısmet ederse normal diyorum
valla benım sezeryandan yana hıc sıkayetım yok dogdugu ana sahıtlık ettım o da bende strese gırmedı doğum surecı kısa oldugu ıcın hastanedekı tum vaktımı onunla gecırdım
valla benım sezeryandan yana hıc sıkayetım yok dogdugu ana sahıtlık ettım o da bende strese gırmedı doğum surecı kısa oldugu ıcın hastanedekı tum vaktımı onunla gecırdım
bı aradasın normal normal ttutturdu oda gıttı normal yaptı bebeğin kafası cıkmamıs wakumla cekmısler kafa uzun bı gorsen tövbeler tovbesı bildiğin özurlu çocuklar gıbı duruyo bınpişman.bırıde ebe cekerken tırnaği sençiz çocucğun yzunu bıgorduk yavrum kucucuk suratında koca bı çizik ayy dedı benımkı kesınlıklee normal artık hıcc dusunmehıcccc
hadi yaaa ama seninki de öyle olcak die bişey yok talihsizlik işte benim korktuğum tek nokta açılma olmuyomuş ya mecburen yırtıyolarmış ondan korkuyorum sadece
benim babaannem köyde ebelik yaparmış eskiden doktor hemşire ne arar çatır çatır doğurtuyomuş annemde o zamnlar yanında gidiyomuş kadın doğurduktan sonra onu bir güzel temizleyip sımsıkı bağlıyomuş ablamda iki sene önce doğum yaptı ve ilk çocuğu 4 aylıkken kalbi durduğu için kürtajın sonrasında hamile kaldığı için doktor sıkılaştırıcı vermişti bizim akıllı da bunu aylarca kullanmış neyse doğuma gittik hastanede yatıyo suyu geldi açılma yok mecburen sezeryana alındı ona rağmen annem onu bir güzel bağladı hatun şimdi tahta kurusu göbekten eser yok ne annemde ne ablamda maşallahları var :) inşallah bende de öyle olur
Bir de sürekli bade ismi dolaşıyor bir edebiyatçı olarak sizlere açıklama yapmayı kendime borç bilirim...:) Bade divan edebiyatında sarhoşluk veren içecek olarak kullanılır yani bildiğiniz içkiii..:)
Bir de bir arkadaş berre ya da berra yazmış ben de çok beğeniyorum o isimleri Zeynep Berre meslea fakat peygamberimiz berre ismini değiştirmiş anlamı çok güzel üstün yaratılışlı çok iyi çok güzel gibi anlamları var isim sahibi kişilikte kibir uyandırabileceği için berre/berra isimlerini değiştirip zeynep koymuşş...ki peygamberimizin anneannesinin ismi de berre dir .....sevgiler...
hadı yaaa bende duydumo bağlama olayıını ama bızde kımse bılmıyokı yaaa nası oluyormus bı ıyıceöğrensene bnde tarıf ederım en azından ama acımıycakmı dıkıs yerleri felan nebılıyım nerden bağlıyorlar
valla cnm ağrıyo ama annem açtırmadı ablama bir iki zorlandı ama şimdi halinden çok memnun bidaha olsun bi daha bağlatırım diyo annem çarşafla bağlamıştı ilk zaman bir ikigün yanılmıyosam sedece çarşaf vardı sonra çarşafı inceltif korse taktılar üstüne dikişlere de hiç bişi olmadı
en guzeli işte temız iş.bnde aslında epdrl normal istıyom ama benımkı normalın adını andırmıyo sezerynda kılolar kalıyo işte ondan dusunuyom
ohh walla ne guzel ben hep dıkıslerıdusunuyordum demek bısı olmuyormus sağol aydınlattın benı.ben yemeğe gecıyorum sonra görusuruz çok optm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?