- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.861
çayımı döktümm çekırdeğimi aldım pc ye de el koydum ohhh koca maç ızlıyo rahatım bu gece
hoşşgördükk cnm:)
konu açalım da ordan yürürüz artık :)))
gene susuyo herkes((
ya ben kızım olacağını düşünüyorum.eşimde adı hilal olsun diye
tutturdu.ama ben istemiyorum.neva ve bera hoşuma gidiyo.aslında zeynep istiyom
görümcemin adı.merve istiyom diger görümcemin kızının adı((((
nolcak bilmiyom artık...
ama ben snradan geldım açın bı konu hade bız sabahtanberı ısımden gırdık doğumdan cıktık sımdıaklıma bısıde gelmıyo kii
gene susuyo herkes((
ya ben kızım olacağını düşünüyorum.eşimde adı hilal olsun diye
tutturdu.ama ben istemiyorum.neva ve bera hoşuma gidiyo.aslında zeynep istiyom
görümcemin adı.merve istiyom diger görümcemin kızının adı((((
nolcak bilmiyom artık...
:)) kocalardan bahsedelim ozaman benimki bayaa hamarat oldu evleri süpürüyo falan :))) ama dün biraz kızdırdı beni alışverişe çıkmıştık birkaç kişi gördüm yolda tanıdık hamile olduğumu söledim niye herkese söylüyorum diye uyardı beni birde birşey olursa falan diyor aslında o da haklı ama bende sevindiğim için içimde tutamıyorum...) şimdi kim haklı :))))
erkeklerın genetık ozellıklerı heralde:)bızımde ılkbasta amadaha7 hftlık falandım dedı sımdılık kımseye soylemeyelım bısı olursa altından kalkamayız felan dedısınır olmustum ama ben herkeze soyledım tabi:)sonra dr gıde gelegıde gele alıstı kabullendı sımdı dukkana uğrayan uzaktan akrabalara bıle o soyluyo:senınkıde kabullenır senınde 3 ay olmus artık bızımkı kalpatıslarına kdr hıc benımsememıstı:)bu aradasen haklısın ama erkeklerınözunde var senıınkıne hasbişi değil
off benimkide çok kıskanç nişanlılık dönemimizde farklı farklı şehirlerdeydik çok çektirdi.artık arkadaşlarım dalga geçiyordu..yanındayken o kadar karışmıyor Allahtan kıyafetime makyajıma ama yinede istediğimi giyemiyorum...tarzına çok aykırı değilse deneyebilirsin. daha feminen görünmeni istiyor sanırım. her zaman değilde arada bir hemde karnın büyümeden yap bence.benim kocamda tam tersi makyaj yaparım siler açık giysem gözü üstümde olur. dar giysem helee abooo bakıp durur.fondoten sürünce yine mi çamur sürdün yüzüne diyo. adam doğallıktan yana parfüm bile sevmez.bakalım değişmezse sonrdan.
benim eşim osman ismini hiç sevmez o da osman ismindeki tanıdıklarından dolayıhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-bebeklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister.html
burdaki konu sahibi arkadaşa da sordum oda erkek dedi. tüm göstergeler erkek diyor ama ben hep kız ismi bulmuştum..dün kocam geldi karnımı sevdi osmaaannn diyee. babasının adı. nasıl ? güldüm sadece bişey demedim. kayınbabamı severim.osman ismide yanına bişey daha olursa olabilir ama direk olmaz dersem savunmaya geçer diretir diye bişe demiyorum.olada bilir sizin fikrinizi de merak ediyorum. osman nasıl,yanına ne olabilir başka.
ayy o diş fırçalama olayı bende de var artık dişimi fırçalamaya korkuyorum fırçaladığımdada sonu kötü..bi arkadaşımda öle olmuş 2 ay dişimi fırçalamadım diyo ama ben rahat edemem öle çıkarsamda fırçalıyombulaşık makinesinin kapağını açınca,yumuşatıcının kokusunu duyunca diş macunu ile diş fırçalayınca midem bulanıyor ama eskisi kadar yemeklerden bulanmıyor. sucuk görünce yiyemiyorum , bikaç bişe daha varda hatırlamadım şimdi.ama iyiyim geçen haftaya göre.
berra ismini bende çok beğeniyorum ama eşim onuda beğenmediberra nasıl? kadın sahabelerdenmiş diye duymuştum. ayşe berrra diye bir arkadaşımın kızı var çok şeker.berrak da olabilüü.ben isim düşünmeye başladımmı duramam.önceden beri huyum böyle.
berra,berna,berrin benimde beğendiğim isimler ama dediğim gibi eşim istemiyorBerra arkadasimizin kizinin ismi. Kopya cekmis gibi oluruz.:) berrak ve berrin dsndm ama iki r ard arda zor gibi. Beren guzel diil mi ya bisey demedin kuzum?
Neyse bak seni osmanla kafayi yemekten kurtardim b ile baslayan kiz ismine sardirdim.
alara ceylinde bıktım herkes onu koyuyor zaten anlamlarıda denildiği gibi değilmiş...derin yaprak yağmur damla tarzı isimleride beğenmiyorum ama ela güzelarkadaslar kızısımlerı arasında kararsız kaldık fıkrınızı almak ıstıyorum ELA DERİN ALARA CEYLİN sizce????
benim eşimde şebnem ismini önerdi bana bi de özge düşünecz artık...bencede güzel şebnemsen benden çok yaşıycan ben soracaktım resmi. bu arada kız anneleri ben şebnem ferahı çok severim kız olursa şebnem olabilir belküm ne dersiniz?
ayyy idil bizim geyik konumuzdur...hatta bulunduğum ilçede bulunan bütün hamilelerin...şırnakın idil ilçesindeyim...şimdi herkes kız olursa idil koyarsın diyo ama hayatta bu lanet yerin adını duymak istemiyorum terörist yuvası...kız çıkıyo yavrum daha önceki yöntemler ne diyodu?
bu arada ben iki isim daha buldum idil ve sertap ne dersiniz?
benimde cnm bişiler istedi eşim soruyo sürekli ama söylemedim eşime burada bulmak zor bi takım şeyleriamin amin canımhamile kalmadan önce eşim derdiki şu aşerme olayı kadınların icadı ben öle şeylere gelemem şimdi bişey dedimmi kendi atılıyor aşerdinmi hemen alalım
bende yiyorum çünkü burada balık yok semizotuda omega3 içeriyor bol bol yemeye çalışıyorum bi de cevizsevilmez mi kız. semizotunun kaynadığı tencere pırıl pırıl olur ve mideyide öyle temzilediğini söylerler.
benimde tek korkum o..ama kuzenim 3 çocuğuda kesiksiz olmuş...bide bi akrabamız öle dedi ama o almanyada doğum yaptı:44:hadi yaaa ama seninki de öyle olcak die bişey yok talihsizlik işte benim korktuğum tek nokta açılma olmuyomuş ya mecburen yırtıyolarmış ondan korkuyorum sadece
bende uyuşturmuyolar diye duydum zaten o an hissetmiyormuşsun öle dediler bana...bende öle kötü kesikli bi video izledim çok korktum vazgeçtim ..ama sonrasında izlediklerim kesiksiz gayet rahat çıkardı umarım bizimde öle oluriyi haber canım dayanamayıp baktım epizyotomi ye.felaket direk karşıdan bi vajina çıktı karşıma( ama uyuşturuyolarmış:))))
sağlıklı olsunda canım cinsiyet nasıl olsa öğrenilir.........gerçi ben meraktan catlıcam da orası da ayrı bir konu
Biz tabiki daha çabuk hissedip bağlanıyoruz, onlar anca karnımız kocaman olunca anlıyacaklar galiba :))) karın demişken nasıl gözle görülür şişme varmı sende ???
erkeklerın genetık ozellıklerı heralde:)bızımde ılkbasta amadaha7 hftlık falandım dedı sımdılık kımseye soylemeyelım bısı olursa altından kalkamayız felan dedısınır olmustum ama ben herkeze soyledım tabi:)sonra dr gıde gelegıde gele alıstı kabullendı sımdı dukkana uğrayan uzaktan akrabalara bıle o soyluyo:senınkıde kabullenır senınde 3 ay olmus artık bızımkı kalpatıslarına kdr hıc benımsememıstı:)bu aradasen haklısın ama erkeklerınözunde var senıınkıne hasbişi değil
anneler bebek ana rahmıne duştüğügıbı ana olurnurmus baba sonradan olunrmus.beım gunduz bıraz bellı bıde su hamıle tsortunu gıyınce modelınde bıraz daha belli amagece fark atıyo masallahım var bu ara esımde gece daha coksevıyo kocaman görunce sabahbı kalkıyom hıc dumduzyıne senınkı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?