- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.841
hadi yaaa ama seninki de öyle olcak die bişey yok talihsizlik işte benim korktuğum tek nokta açılma olmuyomuş ya mecburen yırtıyolarmış ondan korkuyorum sadece
o allahın emri zaten acılsada yırtıyorlarmıs ki rahat cıksındıyecart cart gıdıyo sonra ustune oturamıcaz)
ewet canım ya benimde korkum o atılan kesi.birde ben rica edip bi normal doguma girdim.çok çabuk olup bitiyo amaaaa hayırlısı...
ayyyyyyyyyyy öyle demeyin ya bi hoş oldu içim.yırtmıyolar.yırtılmasın diye makasla düzgünce kesiyolarrr
kız çıkıyo yavrum daha önceki yöntemler ne diyodu?
bu arada ben iki isim daha buldum idil ve sertap ne dersiniz?
dua etçez bol bol birbirimize kuzum yapçak bişiyok allah hepimizin yardımcısı olur sağlıklı bereketli hayırlı evlatlarımız olur inşallah
ben de hep şunu merak etmişimdir, bilmiyorum mazur görün, orayı keserken falan uyuşturucu birşeyler sürmüyorlar mı o bölgeye, vajinaya yani ?????????????ayyyyyyyyyyy öyle demeyin ya bi hoş oldu içim.yırtmıyolar.yırtılmasın diye makasla düzgünce kesiyolarrr
ben de hep şunu merak etmişimdir, bilmiyorum mazur görün, orayı keserken falan uyuşturucu birşeyler sürmüyorlar mı o bölgeye, vajinaya yani ?????????????(((
yani canım ben izlerken o kısımlarda tansiyonum düştü:))) ama öyle uyuşturacak bişey görmedim.tahminim şu ki o anda zaten çok hissetmiyosun ıkınma sancı falan filan derken...
iyi haber canım dayanamayıp baktım epizyotomi ye.felaket direk karşıdan bi vajina çıktı karşıma( ama uyuşturuyolarmış:))))
sen nerlerdeydin canım. çalışıyo muydun?
Selam kizlar bugün gittik kontrolümüze ense kalınlığı 1.3mm miymiş.burun kemiği de oluşmuş bebisimin.cok hareketliydi.yerinde durmuyodu yavrusum.doktor ölçümler cok iyi kan testi yapmaya gerek yok dedi. Ben de zaten cok yaptırmak istemiyodum kesin bı sonuc çıkmıyor diye.denk geldi. Cinsiyetini de söylemek için erken dedi 1ay sonra soylicekmis.1ay beklicez artık.napalim.
benim babaannem köyde ebelik yaparmış eskiden doktor hemşire ne arar çatır çatır doğurtuyomuş annemde o zamnlar yanında gidiyomuş kadın doğurduktan sonra onu bir güzel temizleyip sımsıkı bağlıyomuş ablamda iki sene önce doğum yaptı ve ilk çocuğu 4 aylıkken kalbi durduğu için kürtajın sonrasında hamile kaldığı için doktor sıkılaştırıcı vermişti bizim akıllı da bunu aylarca kullanmış neyse doğuma gittik hastanede yatıyo suyu geldi açılma yok mecburen sezeryana alındı ona rağmen annem onu bir güzel bağladı hatun şimdi tahta kurusu göbekten eser yok ne annemde ne ablamda maşallahları var :) inşallah bende de öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?