2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hadi yaaa ama seninki de öyle olcak die bişey yok talihsizlik işte benim korktuğum tek nokta açılma olmuyomuş ya mecburen yırtıyolarmış ondan korkuyorum sadece

ewet canım ya benimde korkum o atılan kesi.birde ben rica edip bi normal doguma girdim.çok çabuk olup bitiyo amaaaa hayırlısı...

ewet canım ya benimde korkum o atılan kesi.birde ben rica edip bi normal doguma girdim.çok çabuk olup bitiyo amaaaa hayırlısı...

dua etçez bol bol birbirimize kuzum yapçak bişiyok allah hepimizin yardımcısı olur sağlıklı bereketli hayırlı evlatlarımız olur inşallah

ben de hep şunu merak etmişimdir, bilmiyorum mazur görün, orayı keserken falan uyuşturucu birşeyler sürmüyorlar mı o bölgeye, vajinaya yani ????????????? (((

yani canım ben izlerken o kısımlarda tansiyonum düştü:))) ama öyle uyuşturacak bişey görmedim.tahminim şu ki o anda zaten çok hissetmiyosun ıkınma sancı falan filan derken...

yani canım ben izlerken o kısımlarda tansiyonum düştü:))) ama öyle uyuşturacak bişey görmedim.tahminim şu ki o anda zaten çok hissetmiyosun ıkınma sancı falan filan derken...

iyi haber canım dayanamayıp baktım epizyotomi ye.felaket direk karşıdan bi vajina çıktı karşıma( ama uyuşturuyolarmış:))))

Selam kizlar bugün gittik kontrolümüze ense kalınlığı 1.3mm miymiş.burun kemiği de oluşmuş bebisimin.cok hareketliydi.yerinde durmuyodu yavrusum.doktor ölçümler cok iyi kan testi yapmaya gerek yok dedi. Ben de zaten cok yaptırmak istemiyodum kesin bı sonuc çıkmıyor diye.denk geldi. Cinsiyetini de söylemek için erken dedi 1ay sonra soylicekmis.1ay beklicez artık.napalim.

sağlıklı olsunda canım cinsiyet nasıl olsa öğrenilir.........gerçi ben meraktan catlıcam da orası da ayrı bir konu

ince uzun bir çarşafla sımsıkı sarılıyo anladığım kadarıyla

fıstıklar ve kuzularına selammmm:))) bugün sol kasığım ani hareketlerde ağrı yapıyo ya ,Allahtan hava çok bunaltıcı deil. bu arada ben de hep rüyamda eşimin aldattığını görüyorum:))hamile psikolojisi olsa gerek. bebişimizin cinsiyetini öğrenmemize daha 1 ay var. ama isim bulma eğlencesine başladık:) erkek olursa tuğcan, kız olursa tuana...daha çok değişir fikirlerimiz ama bence. eşim de ben de çok kararsız tipleriz.

selam hanımlar. Gecen sene 2012 subat anneleri topigindeydim bu sene gene subat annesi olmak kısmetmis bize :)

Bu bebise istemeden hamile kaldım ama vardır Rabbimin bir bildigi. Ben pek giremiyorum nete oglumla ilgilenmekten.

SAT ımız 16 mayıs kesemiz de kalp atısımız da goruldu cok sukur..

selam hanımlar. Gecen sene 2012 subat anneleri topigindeydim bu sene gene subat annesi olmak kısmetmis bize :)

Bu bebise istemeden hamile kaldım ama vardır Rabbimin bir bildigi. Ben pek giremiyorum nete oglumla ilgilenmekten.

SAT ımız 18 mayıs kesemiz de kalp atısımız da goruldu cok sukur..

Son düzenleme:
bugun bır arkadas ates basıyor sıcağım falan demıstı;
Kendinizi sıcaklamış mı hissediyorsunuz? Bu sıcaklığın nedeni dolaşımınızdaki kan hacminin çok artmasıdır. Kalbiniz bebeğinizin vücuduna yeterli kan sağlamak için çok çalışmaktadır. Alyuvar sayınız hamile olmadığınız döneme göre çok daha yüksektir. Dolayısıyla, kırmızı et, yeşil yapraklı sebzeler ve tahıl gibi demir açısından zengin yiyecekler yiyerek bunu destekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…